ya dilek bişey diyimmi,,her hafta böyle demiyomuyuz,,valla kendi kendime koptum burda,,bende haftaya daha iyi olcak diyorum ama noluyoo
Kilo Bildirimi
09.12.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 67,8
Gelen & Giden : 0
Toplamda giden: 700 gr
Hedef: 60
günaydın canım bu ara sık yazmıyosun tebrıkler ayrıca
Şuan sinir küpü :)))
yazık yaa
ya neden ama yaa :84:görmüşler filan ondan mı:26:
oh iyi yapmışsın hoşgeldingitmiycen bidaa dimii
Aynı şeyi ben çok yaşıyorum. Eşimin işi gereği birçok şeyi ertelemek zorunda kalıyoruz. Sen de kahvaltıda bişeyler düşünürsün :)
canım ilk hafta şişkinliğim gidiyo benim genelde onları atmışımdır,bide çok hareketli iriyim hiç oturmuyo-rum valla hergün temizlik yürüyüş falan tempolu bi hayatım var ondan sanırım..
hem yemek hazırlıyom hem buraya bakıyom
naff bizim eski topik gibi değil kız burası daha bi düzenli disipilnli,ayoll bizim eski yer saldım çayıra mevlam kayıraydıı haaaa...
slm kızlar bugün çok yoğunum giremiyom. akşam bildirimi yapacam sabah tartı artıydı onu saymıyom da.
dileğe üzüldüm
kilo verenleri çokçok çok tebrik ederim
veremeyenler üzülmesin bende sizdenim hatta artı bile olabilir. o kadar spor ve rejime rağmen yapıştı tartı ilerlemiyo.
canım bende 2 haftadır içiyom ama faydasını henüz görmedim. mideye dokunmaması için arkadaştan aldığım bir tarifle yapıyom vereyim tarifi
bir çay kaşığı sirke
bir kabuk tarçın
3-4 tane karabiber(kuruüzüm gibi olan ezilmemiş hali)
3-4 karanfil
varsa azıcıkta bal
üstüne sıcak su 3-5 dk demlensin sonra içiyon. tadı hafif aşuremsi hoş oluyo tavsiye ederim. ben ilk hafta öğüre öğüre içiyordum sirkeyi şimdi bunu çok sevdim içmeden çıkmıyom evden.
hepinize güzel günler dileriiiiiiiim
slm kizlaarr
pek bakamadim ben bugun topikimize ya.gecmiside okuyamadim.kim vermis kim vermemis artik listede gorurum.sabah hastaneye giderken ayakta 2 lokma ne bulduysam atmistim agzimaa sirf midem bulanmasin diye .sonrada yesil cayimi icmistim.az once esim geldi dun dolapta kofte vardi onu bana bi kizartsana dedi.ben de artik yok o kofte deyincebi bozuldu.sonra ben de kiymali karnibahar yemegi falan biseyler isitiyodum benimkisine bi baktim uzerini degisiyo.noldu dedim,benim icin hazirliyosan hic hazirlama ben cumaya yetisicem daha dedi cekti gitti.yaa kofte olsaydi bekleyecektin ama dedim(icimden ).nappiim ben de oturdum kendim yedim karnibaharimi mis gibi
amaan bu adamlarin yemek secme huylarina sinir oluyorum.
triendy 21 dikkatine ;
Başlangıç kg : 76,20
Geçen hafta : 74,90
Bu hafta :74,70
Giden :200 gr
Toplamda giden :1,50 kg
Hedef :65,00 kg
Kızlar bahane gibi olacak ama bu hafta dikkat edemedim hasta olduğum için.
İğneler, ilaçlar derken anca 200 gr verebilmişim.
Tebrik ederim herkesi :)
Naf bizim Ceyar daha da dellendi bugün. Bitsin bu cuma günü artık pefff
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:65,9 kg
Bu hafta: 66 kg
Gelen : 100
Toplam giden: 12.000 gr
Hedef kilo:60 kg
herkese selam.. bayaadır topiğe giremedim(bu ara güzellik ve yemek topiclerine sardırdım da) ama sizi unutmamm unutamamm..
ortim zeynep nerelerdesin?
NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.
rica ederiz tatlım inş hedefine ulasır ve korursun yani hepimiz
eşime dışarı cıkmıycam dıye trip yapıyodum belki süpriz yapar fian diye ama hayellerim suya düştüdıs göreve gitmişti bugun sabah 8 de ve aradı az once aksam 11 e kadar bırakmıycaklarmıs dedi evde bile kutlamayı çok gördüler pasta almıştım parfüm almıştım hediye almıştım ama:84::84:
Naf'ın dikkatine;
Ortimle kg bildirimimiz şöyle :)
moosebeci : 200 gr
halay :1000 gr
Toplamda giden :1200 gr
kızlar geçmişe bakamadımm herkese kocaman öpücükkk
malum bi hafta boyunca tıkınırsam ne olur sizceeaşağıda görün bakalım
başlangıç 71.3
geçen hafta 64.3
bu hafta 65.3
gelen 1 kg
toplam giden 6
hedef 59
herkese iyi hafta sonları kızlarrr
Ama öyle haftaya bakıcaz kilo aldım veya çok az verdim diye dövünmek moral bozmaktan başka birşey değil ki.
Eğer ben geçen hafta 800 gram aldım diyip dövünseydim bu hafta 74 olmuştum.:27
Tebrik ederim can. Sabit kalmakta iyidir.
Günaydın evet bu aralar pek keyfim yok ama eski tempoma geri dönücem.
Tebrik ederim bide.
Komple bi değişiklik yapmışlar.
Önce hiç netim yoktu söyledim açtılar.
Sonra bi baktım kk yok. Diyemedim de kk yok diye.
Takip etcekler bu sefer neyse.
Bi çakallık yaptım açıldı kk da
Selam kızlar, bu hafta yüzüm güldü sonunda. Ama anlamadım bir hafta veriyorum öbür hafta alıyorum. Amaaa artık 76 falan görmüyorum ya o bana yeter. İnşallah haftaya daha çok veririm. Hepinize çook teşekkürler burası olmasaydı veremezdim.Ortim ne yaptı acep?
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 74.0
Bu hafta:72.8
Giden:-1200 gr
Toplamda giden: 2.900
Hedef: 65
Selam kızlar, bu hafta yüzüm güldü sonunda. Ama anlamadım bir hafta veriyorum öbür hafta alıyorum. Amaaa artık 76 falan görmüyorum ya o bana yeter. İnşallah haftaya daha çok veririm. Hepinize çook teşekkürler burası olmasaydı veremezdim.Ortim ne yaptı acep?
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 74.0
Bu hafta:72.8
Giden:-1200 gr
Toplamda giden: 2.900
Hedef: 65
Ortim silverpowder ı gören varmı??
İncelemezkii kankannn nirdeee??
Hallederiz canımcım bu hafta sen idare et hihihihi senden geçiniyim ben
Ne güzelllllllllll
Eski topikte herkes kendi alemindeydi burası öyle değilbide burda motivasyon çok güzel aygünümm
Akşam neden bildirim yapıyon :26: daha fazla göstermez mi ki :26:
Allahtan kocam yemek seçmiyoama çok kıl :26: sonradan gurme diyom ben ona
Ceyarlar biiiiziiii rahatt bıraksınnn :113::113:
Ceyarlarrr biiiiziiii rahatt bırakksınnnnn :113::113:
Evet görünmüyosun ortalıkta cnm güzel kilo veriyodun noldu nazarmı değdi sana
Diyorum sana evrene olumlu mesajj hommmmmmmmmmm
Sensiz napardık nen
Ayy çok sinir bir durum yaaaaa :99::99:
Ayy cnm benim
Anammmmmmmm
Tabi canım sabit kalmakta iyidir
dur şekerim bulup getirem onu sana
Hadi bakalım hayırlısı.
Benim yolum çooook uzun. Sen daha iyisn.
Bugün birkaç bişey denedim ne olmuşum öyle yaaaaa.
İnanamadım kendime. İğrenç göründüm kendime.
Hiçbirşey almamaya karar verdim. Psikolojim bozuldu.
tamam canımben yine kilo bildirimi yapayım.bundan sonra daha erken yazarım.
basllangic:77.5kg haftaya inşallah veririm ama bu sefer kararlıyım
varım canım hemde 1kaç ay olduu başlayalı,,onu içmezsem sanki onca yediğim üstüme yapışcak gibi geliyoo,bencede okadar abarttımkii ama hiç ahım şahım bi kilo alma durumum olmadı yerimde sayıyorum grmlarla alıyorum anca sonraki hafta veriyorum öyle yani,ama benim gibi başkası yese cidden alırdı heralde,,ben faydası olduğunu düşünüyorum15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber ben görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.
kaptanımız erginsena canım ben yerdımcısıyım,,ama 1 ayı geçkin pek aramızda fazla olamıyo arada bi gelir gider,,sorumluluk şimdilik tamamiyle benim üstümdee,,neyse aralığın sonuna kadar işleri düzene girer ve döner aramızaatriendy21 kullanıcısının dikkatine
takım kaptanı sensin herhalde arkadaşım.ben bu grupta yer almak istiyorum tabii kabul ederseniz.ben hafta içi bir kaç kez naf arkadaşımızla konuşmuştum ama sonra feci şekilde diş ağrısı çektim iki gündür acildeyim.dolgulu dişim olduğu içinde çekmiyorlar.iltahap yapmış. sabah geç geldiğim için de uyanamadım erken. bu hafta için 77,5 kiloyum.ama haftaya mı girerim listeye bu hafta mı bilmiyorum.
bu arada kendimi tanıtmadım. adım zeynep.32 yaşındayım.4 yaşında kızım var.öğretmenim.170 bıyundayım.77,5 kiloyum.şimdilik bu kadar
şu an ki kilom: 77,5
hedef:68
tabi tabi ödemdir seninkide ödem,,kız sen 73leri gördüydünya niye çıktın gene 74.5laraaaaafirar yaptim deryaak da gelemiyor artik isden :18: beni de yakalamasinlar kacacam hemen yoksa kilit atalar okuma moduna bile yapamam
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:74.8
bu hafta:74.5
giden: 300 gramm300-500 suzan gösterdi yine 300 ü
tomplam giden: 1.8 kilodogru mu ya mathematikde hep kötüydüm zaten
hedef: 69 simdilik
hemen tugbaya da göndereyim kacayim
hasta olanlara disi ariyanlara cok gecmis olsun canlarim
kilo verenlereveremeyenlere yok ya üzülmeyin aldiysaniz ödemdir o ödem
Ben hala özel msj atamıyorum :
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,4 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
giden : 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr
memnuniyetle görevimizSelamlar kızlar!
Yahu ben çok sorumsuz bir öğrenci oldum çıktım!
Sabah telaşımdan tartılmayı unuttum sanırım bu hafta listede olamayacağım ama ortimi alın lütfen
zaten pek de içaçıcı bir tabloyla karşılaşmayacaktım bence tartılmamam iyi olmuş açıkçası
kendime gelmem lazım en kısa zamanda, biriniz beni temiz bi dövün lütfen!
Benimle ilgilenen ve ilgilenmeyen bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
daha azimle yoluma devam edeceğime sö veriyorum. Arz ederim....
sağol bebeğim ... yaptım özel mesajda attım ve gene çıkmak zorundayım çünkü eşime yenmek hazırlamak zorundayımm..
eşim diyo sen genemi garılar kulübündesinn...
hem yemek hazırlıyom hem buraya bakıyom
naff bizim eski topik gibi değil kız burası daha bi düzenli disipilnli,ayoll bizim eski yer saldım çayıra mevlam kayıraydıı haaaa...
slm kizlaarr
pek bakamadim ben bugun topikimize ya.gecmiside okuyamadim.kim vermis kim vermemis artik listede gorurum.sabah hastaneye giderken ayakta 2 lokma ne bulduysam atmistim agzimaa sirf midem bulanmasin diye .sonrada yesil cayimi icmistim.az once esim geldi dun dolapta kofte vardi onu bana bi kizartsana dedi.ben de artik yok o kofte deyincebi bozuldu.sonra ben de kiymali karnibahar yemegi falan biseyler isitiyodum benimkisine bi baktim uzerini degisiyo.noldu dedim,benim icin hazirliyosan hic hazirlama ben cumaya yetisicem daha dedi cekti gitti.yaa kofte olsaydi bekleyecektin ama dedim(icimden ).nappiim ben de oturdum kendim yedim karnibaharimi mis gibi
amaan bu adamlarin yemek secme huylarina sinir oluyorum.
NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.
:26:ay çok kötü olmuşyaa,,ama tesadüfler hep bii buluyo işte,,mesela bizimki 18inde pazara denk geliyo ve eşimin tatili cumartesi günü,pazarda 15te gitcek,,oyüzden cumartesi gece 12den sonra kutlamayı düşünüyorum da çocukları napcez biz yaaa...:26:rica ederiz tatlım inş hedefine ulasır ve korursun yani hepimiz
eşime dışarı cıkmıycam dıye trip yapıyodum belki süpriz yapar fian diye ama hayellerim suya düştüdıs göreve gitmişti bugun sabah 8 de ve aradı az once aksam 11 e kadar bırakmıycaklarmıs dedi evde bile kutlamayı çok gördüler pasta almıştım parfüm almıştım hediye almıştım ama:84::84:
kız valla alemsin sen haaaNaf'ın dikkatine;
Ortimle kg bildirimimiz şöyle :)
moosebeci : 200 gr
halay :1000 gr
Toplamda giden :1200 gr
Ama öyle haftaya bakıcaz kilo aldım veya çok az verdim diye dövünmek moral bozmaktan başka birşey değil ki.
Eğer ben geçen hafta 800 gram aldım diyip dövünseydim bu hafta 74 olmuştum.:27
Komple bi değişiklik yapmışlar.
Önce hiç netim yoktu söyledim açtılar.
Sonra bi baktım kk yok. Diyemedim de kk yok diye.
Takip etcekler bu sefer neyse.
Bi çakallık yaptım açıldı kk da
Ne güzelllllllllll
Eski topikte herkes kendi alemindeydi burası öyle değilbide burda motivasyon çok güzel aygünümm
Akşam neden bildirim yapıyon :26: daha fazla göstermez mi ki :26:
Allahtan kocam yemek seçmiyoama çok kıl :26: sonradan gurme diyom ben ona
Ceyarlar biiiiziiii rahatt bıraksınnn :113::113:
Ceyarlarrr biiiiziiii rahatt bırakksınnnnn :113::113:
Evet görünmüyosun ortalıkta cnm güzel kilo veriyodun noldu nazarmı değdi sana
Diyorum sana evrene olumlu mesajj hommmmmmmmmmm
Sensiz napardık nen
Ayy çok sinir bir durum yaaaaa :99::99:
Ayy cnm benim
Anammmmmmmm
Tabi canım sabit kalmakta iyidir
Ortimi bulup getirirsen haftaya -1.700 çıkasınn inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?