70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya dilek bişey diyimmi,,her hafta böyle demiyomuyuz,,valla kendi kendime koptum burda,,bende haftaya daha iyi olcak diyorum ama noluyoo

Ama öyle haftaya bakıcaz kilo aldım veya çok az verdim diye dövünmek moral bozmaktan başka birşey değil ki.
Eğer ben geçen hafta 800 gram aldım diyip dövünseydim bu hafta 74 olmuştum.:27

Kilo Bildirimi

09.12.2011
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 67,8
Bu hafta: 67,8
Gelen & Giden : 0
Toplamda giden: 700 gr
Hedef: 60

Tebrik ederim can. Sabit kalmakta iyidir.

günaydın canım bu ara sık yazmıyosun tebrıkler ayrıca

Günaydın evet bu aralar pek keyfim yok ama eski tempoma geri dönücem.
Tebrik ederim bide.

Şuan sinir küpü :)))
yazık yaa

ya neden ama yaa :84:görmüşler filan ondan mı:26:

Komple bi değişiklik yapmışlar.
Önce hiç netim yoktu söyledim açtılar.
Sonra bi baktım kk yok. Diyemedim de kk yok diye.
Takip etcekler bu sefer neyse.
Bi çakallık yaptım açıldı kk da

Son düzenleme:
Selam kızlar, bu hafta yüzüm güldü sonunda. Ama anlamadım bir hafta veriyorum öbür hafta alıyorum. Amaaa artık 76 falan görmüyorum ya o bana yeter. İnşallah haftaya daha çok veririm. Hepinize çook teşekkürler burası olmasaydı veremezdim. Ortim ne yaptı acep?

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 74.0
Bu hafta:72.8
Giden:-1200 gr
Toplamda giden: 2.900
Hedef: 65

canım ilk hafta şişkinliğim gidiyo benim genelde onları atmışımdır,bide çok hareketli iriyim hiç oturmuyo-rum valla hergün temizlik yürüyüş falan tempolu bi hayatım var ondan sanırım..

Ne güzelllllllllll

hem yemek hazırlıyom hem buraya bakıyom
naff bizim eski topik gibi değil kız burası daha bi düzenli disipilnli,ayoll bizim eski yer saldım çayıra mevlam kayıraydıı haaaa...

Eski topikte herkes kendi alemindeydi burası öyle değil bide burda motivasyon çok güzel aygünümm

Akşam neden bildirim yapıyon :26: daha fazla göstermez mi ki :26:

Allahtan kocam yemek seçmiyo ama çok kıl :26: sonradan gurme diyom ben ona

Ceyarlar biiiiziiii rahatt bıraksınnn :113::113:

Ceyarlarrr biiiiziiii rahatt bırakksınnnnn :113::113:

Evet görünmüyosun ortalıkta cnm güzel kilo veriyodun noldu nazarmı değdi sana

NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.

Diyorum sana evrene olumlu mesajj hommmmmmmmmmm

Sensiz napardık nen

Ayy çok sinir bir durum yaaaaa :99::99:

Naf'ın dikkatine;

Ortimle kg bildirimimiz şöyle :)

moosebeci : 200 gr
halay :1000 gr

Toplamda giden :1200 gr

Ayy cnm benim

Anammmmmmmm

Tabi canım sabit kalmakta iyidir

Wowww tebriklerr

tebrıkler canım ortın 600 gr verdı dıye gördüm ben

Hallederiz canımcım bu hafta sen idare et hihihihi senden geçiniyim ben

Hadi bakalım hayırlısı.
Benim yolum çooook uzun. Sen daha iyisn.
Bugün birkaç bişey denedim ne olmuşum öyle yaaaaa.
İnanamadım kendime. İğrenç göründüm kendime.

Hiçbirşey almamaya karar verdim. Psikolojim bozuldu.

Muhasebemizde durumlar şöyle ;
Arkadaş doğum iznine ayrılacak şubat başında
Diğer arkadaşta burdakilerle kapıştı dün çıktı gitti gelmem diyor bir daha
Bizim ceyar da gelmiş bugün bana finans için kendini hazırla diyor
Bende ''Ben zaten idmanlıyım dedim''

Bi hunim eksik diyecektim dilimde kaldı :))))))

Off off

merhaba benide aranıza alırmısınız 2 haftadır diyet yapmaya çalışıyorum ve bundan sonra sizleri takip edip motive olucam kendimi bırakmıycam hedefime kadar

baslangıc =77,6
gecen hafta =75,6
bu hafta =74,3
giden = 1,3
toplamda giden = 3,3
hedef =60

Son düzenleme:
Alıntı yapmıştım net gidince hoopp onlarda gitti.

Blackcat şekerim geldim ben üzülme bırakmaya niyetim yok sizi.
Kurtuluşunuz yok benden.
Ayrıca NaF da sormuş bende sorduydum bi ara cevaplamamıştn.
Sen akşam niye tartılıyon ki?
Gün içinde su içiyoz yemek yiyoz vs vs.
Ben akşam tartıldıgımla sabah tartıldıgımın arasında -500 falan oynuyor.

NaF cım ayrıca seni hiç bırakmam kk olmadı msn var
Yirimm senii

Çılgınlarca alışveriş yapmak istiyorum..
Giyip giyip bu sanki biraz bol geldi demek istiyorum.
Ortişimmm başarırız bence biz.
Yavaş yavaşta olsa verelim de mutlu olacağımıza eminim böyle.

ben yine kilo bildirimi yapayım.bundan sonra daha erken yazarım.
basllangic:77.5kg haftaya inşallah veririm ama bu sefer kararlıyım
tamam canım

hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

varım canım hemde 1kaç ay olduu başlayalı,,onu içmezsem sanki onca yediğim üstüme yapışcak gibi geliyoo,bencede okadar abarttımkii ama hiç ahım şahım bi kilo alma durumum olmadı yerimde sayıyorum grmlarla alıyorum anca sonraki hafta veriyorum öyle yani,ama benim gibi başkası yese cidden alırdı heralde,,ben faydası olduğunu düşünüyorum
hoşgeldin canım ben tuğba kaptan yardımcısıyım,işte bunlarda yeni gelenlerin uygulaması gereken bikaç kural

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan bakarak yapabilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html )
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

kaptanımız erginsena canım ben yerdımcısıyım,,ama 1 ayı geçkin pek aramızda fazla olamıyo arada bi gelir gider,,sorumluluk şimdilik tamamiyle benim üstümdee,,neyse aralığın sonuna kadar işleri düzene girer ve döner aramızaamemnun oldum zeynep abla diyim ben sana,,bende tuğba 23 yaşında 2 çocuk annesiyim 4 yıllık evliyim ev kuşuyum,,1.68boynda 60.7kiloyum,,varmı bana uygun bi aday,,sanki izdivaç programında gibi hissettim kendimii
tabi tabi ödemdir seninkide ödem,,kız sen 73leri gördüydünya niye çıktın gene 74.5laraaaaa
Ben hala özel msj atamıyorum :

başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,4 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
giden : 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr
birzcık takılsan burda 100mjı doldurursunda özel mj atmaya hakkında olur ,,ama sen maşallah bi cee ee diyip kaçıyon
memnuniyetle görevimiz
:104::113:nasıl kendine gelebildinmii

Benimle ilgilenen ve ilgilenmeyen bu konuda yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....
daha azimle yoluma devam edeceğime sö veriyorum. Arz ederim....

sağol bebeğim ... yaptım özel mesajda attım ve gene çıkmak zorundayım çünkü eşime yenmek hazırlamak zorundayımm..
eşim diyo sen genemi garılar kulübündesinn...
seninki yine iyi diyomuş,,benimki bana kızdımı git sen köpekler klubüne takıl diyoosinir oluyoruuuuuuuuuuummmmmmmm
hem yemek hazırlıyom hem buraya bakıyom
naff bizim eski topik gibi değil kız burası daha bi düzenli disipilnli,ayoll bizim eski yer saldım çayıra mevlam kayıraydıı haaaa...

bendee ,,benimkide seçer daha doğrusu bikaç yemek harici ne yaparsan yerim der,,
NaF'la secret yaptıkkk hooommmmm ve ben burdayımm.
vaay çakaal nasıl geldin guuu firar etmedin demii,,yada gizlicemi girdin yoksaa aman yakalnma bakalım,,ay seni burda görmemek bi tuhaftıyaa,baya alışmışım seni her geldiğimde online görmeyee
:26:ay çok kötü olmuşyaa,,ama tesadüfler hep bii buluyo işte,,mesela bizimki 18inde pazara denk geliyo ve eşimin tatili cumartesi günü,pazarda 15te gitcek,,oyüzden cumartesi gece 12den sonra kutlamayı düşünüyorum da çocukları napcez biz yaaa...:26:
Naf'ın dikkatine;

Ortimle kg bildirimimiz şöyle :)

moosebeci : 200 gr
halay :1000 gr

Toplamda giden :1200 gr
kız valla alemsin sen haaa.şurda 93mjın olmuş 6tane daha oraya buraya mj atarak doldursanda özellerimize atsana bildirimleri,ne uğraştıryon burda bizi,,bizede yazık yaaa

haklısın koyvermek yok herhafta dahada iyi olmak için savaşcaz yoksa ipin ucu kaçarsa yandık ki ne yandık,,tekrardan burda olmana sevindim canımcım,,düşündümde gidermişin patrona ''ya bi bakarmısınız ben bugün işe geldim pcyi açtım bi baktım kk yok niye giremedim acaba,,lütfen bi çare bulun bunaaa'' acaba adamın surat ne olurduu

baslangıc =80
gecen hafta =76
bu hafta =76
giden = 0
toplamda giden = 4
hedef =60

maalesef bu hafta hiç veremedim ama önüzdeki hafta inşallah daha iyi sonuçlarla gelmek için elimden geleni yapacağım...
bu arada özeline msj atamıyorum..

ben daha fazla bekliyodum şükür bi kiloyla atlattık kaçamakları buna kaçamakta denmez tabi buldugumu götürdümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…