başlangıç ve hedef kilomuz aynı inşallah bende inerim 62lere
Ben hala özel msj atamıyorum :
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,4 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
gelen : 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr
kızlar ben sizin başlangıç kilonuza gelsem bana yeter
kendimden utandım valla ne güzel 1 kilo vermişsin ben 100grsenide aşağılara çekecem kusura bakma ama bu orti işi hırslandıracak beni hiç merak etme ben reglim o yüzden 100grla kaldım yoksa cumadan salıya 900gr gitmişti neyse sağlık olsun ben mesaj atarım bildirimi yaparım
canim yanlis yazmissin herhalde 1kilo vermissin ama gelen olarak yazmissin
Abooo teşekkürler hayatım hemen düzelteyim geçen haftaki listeyi kopyalayıp rakamları değiştirince orayı atladım sanırım
hehe artık biz elimizden geleni yaptık kimse mağdur olmasın hevesi kaçmasın dimii
yok kız
kızlar günaydın. kilo bildirimi için bir saat varmıydı bilmiyorum.ama iki gündür diş ağrısı yüzünden acillerde yatıp kalkıyorum. dolgulu diş olduğu içinde çekmiyolar. sabaha karşı geldim doktordan yeni uyandım. zaten yeni üyeyim.bu hafta kilo bildirimine başlayabiliyormuyum yoksa deneme süreci varmı.
15 ay önce doğum yaptım 88 kiloyla doğumdan çıktım.şimdi 71 kiloyum . 15 ayda 17 kilo verdim . Büro elemanı olduğum için sürekli oturuyorum.ama hep yedim hiç dikkat etmedim.etsem daha çok kilo verirdim herhalde.bu sabah bir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi koydum aç karnına içtim bakalım hayırlısı yediklerime de dikkat edecem sonucu beraber görecez. Sizlerden elma sirkesi kullanan varmı acaba tşk.
triendy21 kullanıcısının dikkatine
takım kaptanı sensin herhalde arkadaşım.ben bu grupta yer almak istiyorum tabii kabul ederseniz.ben hafta içi bir kaç kez naf arkadaşımızla konuşmuştum ama sonra feci şekilde diş ağrısı çektim iki gündür acildeyim.dolgulu dişim olduğu içinde çekmiyorlar.iltahap yapmış. sabah geç geldiğim için de uyanamadım erken. bu hafta için 77,5 kiloyum.ama haftaya mı girerim listeye bu hafta mı bilmiyorum.
bu arada kendimi tanıtmadım. adım zeynep.32 yaşındayım.4 yaşında kızım var.öğretmenim.170 bıyundayım.77,5 kiloyum.şimdilik bu kadar
şu an ki kilom: 77,5
hedef:68
firar yaptim deryaak da gelemiyor artik isden :18: beni de yakalamasinlar kacacam hemen yoksa kilit atalar okuma moduna bile yapamam
baslangic kilom: 76.3
gecen hafta:74.8
bu hafta:74.5
giden: 300 gramm300-500 suzan gösterdi yine 300 ü
tomplam giden: 1.8 kilodogru mu ya mathematikde hep kötüydüm zaten
hedef: 69 simdilik
hemen tugbaya da göndereyim kacayim
hasta olanlara disi ariyanlara cok gecmis olsun canlarim
kilo verenlereveremeyenlere yok ya üzülmeyin aldiysaniz ödemdir o ödem
merhaba kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 63.3
buhafta 62.7
giden 600 gr
toplamda giden 7.5
hedef 58
günaydın kızlar
geçmişe pek bakamadım.saolsın kızım gece 4.30 kadar uyumayınca günün zombisi olarak ayaktayım.kilo veren herkesi tebrik ederim.
ahanda bu benim kilocuk listem
Başlangıç: 77.2
Geçen hafta: 75.1
Bu hafta: 74
Giden: 1100 gr
Toplam verilen: 3.2 kg
Hedef: 50
ortim umud inş sende vermişsindir.öpüyorum.görüşürüz.
Ben hala özel msj atamıyorum :
başlangıç kilo: 76,4 kg
geçen hafta kilo: 71,4 kg
bu hafta kilo : 70,4 kg
gelen : 1000 gr
hedef kilo : 55 kg
toplamda giden :6000 gr
bende orti istiyorum istiyorum istiyorum
Evett
Çok geçmiş olsun cnmBaşlangıç ve hedef kilonu Triendy21 arkadaşa özel mesaj ile atarsan haftaya listede olmuş olursun
Sirke mideyi çok etkiliyo lütfen dikkatli içinHoşgeldinn Triendy21 arkadaşa özel mesaj ile başlangıç ve hedef kilonu yazarsan haftaya sende listede olursun
Zeynepçim özelden de mesaj yollamayı unutma lütfen kii haftaya listeye girebilesin
Firarını sevdiğimm300 - 500 suzi yine konuşturmuşsun hakikaten dün yemeseydin anneciğinin böreklerinden böyle olmazdı
neyse sağlık olsun
ödemdir o ödemm
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım
Kızz gelen yazmışsın giden olcaktıtebrikler
Tam yerine geldin elimdeki kaynaklara bi bakayım
naf cım özel mesaj hakkım yok sanırım daha atamıyorum tatlım
BENDE KİLO BİLDİRİMİMİ YAPAYIM
BAŞLANGIÇ: 73
GEÇEN HAFTA :70
BU HAFTA :69.600
GİDEN: 400 GR
TOPLAMDA GİDEN: 3.400GR
HEDEF KİLO: 58
Yok canım olması lazım :26: 100 mesajdan fazla mesajın var :26:
kizlar yarin misafirim var simdi biraz evi temizleyeyim gorusuruz
orti kilo bildirimini sen yaparmisin canim ben biraz is yapayim 600 gr verdim canim
özel mesaj nasıl atıyorum.bilmiyorum
Selamlar kızlar!
Yahu ben çok sorumsuz bir öğrenci oldum çıktım!
Sabah telaşımdan tartılmayı unuttum sanırım bu hafta listede olamayacağım ama ortimi alın lütfen
zaten pek de içaçıcı bir tabloyla karşılaşmayacaktım bence tartılmamam iyi olmuş açıkçası
kendime gelmem lazım en kısa zamanda, biriniz beni temiz bi dövün lütfen!
Genel bi filtreleme yapmışlar canım sadece kk' ne özel değilmiş :26:
Tamam anladımyaramaz serçe parmak
çıkmaaaaaa bildirimi öyle yapmıyoz kuzum ben sana gösterteyim
Aygünnnnnnn bak böyle yap canım bildirimini bide Triendy21 ' in özeline gönder kiii haftaya listeye eklesin seni
09.12.2011
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen & Giden : (Kilo aldıysan sadece gelen verdiysen de sadece giden yazman lazım)
Toplamda giden:
Hedef:
çıkmışım maalesef yaaa hiç müsait değildim çıkmak zorunda kaldımmmm
aşşkımmm sağol bebeğimmmm eğer geç kalmadıysam şimmdddiii yapıyorymmmmmmm
hehe artık biz elimizden geleni yaptık kimse mağdur olmasın hevesi kaçmasın dimii
yok kız
başlangıç:74
geçen hafta:74
bu hafta:73
giden:1 kilogram
toplamda giden:1
hedef:68
oldumu canlarım şimdi aynısını sevgili trendiciğime göndereyimmm..
:18::18::18::18::18::18::18:umarım beni afferderrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?