70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar aranızda bursalı yada bursayı bilen var mı bana gezilcek yerleri sölerse sevinirim heykel kent meydanı sıktı biraz değişik yerler olsun istiyorum:26: :26: :26:

kızlar aranızda bursalı yada bursayı bilen var mı bana gezilcek yerleri sölerse sevinirim heykel kent meydanı sıktı biraz değişik yerler olsun istiyorum:26: :26: :26:

benim dayımlar duruyo bursada,annemde gençliğinde yıllarca orda yaşamış,,ben sorupta geleyimmii

SAĞOLUN KIZLAR CEVAPLAR İÇİN
ben ödemeyi paypal ile yaptım. yaşasın yine kargo bekleyecem
hastalık oldu ya kargo yolu gözlemek içinden ne çıkacağını bilmiyormuş gibi mutlu oluyom...
kızım da çok mutlu oluyo bu arada. çünkü her gelen kutu ona eğlence oluyo. bir hafta oynuyo o kutu ile. gir çık saklan tuzak kur gelene geçene
bu arada kızım bir kedi yanlış anlaşılmasın. beyaz meleğim o benim minik pamuğum. ay resimleri olsa yayınlayacam.
burada pek hayvan muabbeti geçmiyo ama evcil hayvanı olan var mı başka...

2 yıl baktığım köpeğim vardı canım.
Ama yeğenin ayaklanmaya başlamasıyla başka birine vermek zorunda kaldık.
Yeğenime annem bakıyorda.
Ahan da bu benim canım kızım;

Supermis ilk firsatta bagsinizi da dEsteklemek icin uye olcm
Bilgilendirme icin tskrlr

tamam kızlar öle yaptım bende hayırlı olsun hepimize

Hayırlısı olsunnn

Hayırlısı olsun canım

çok tatlı ya. ben bina ortamında bakamayacağım için köpeğe hiç girişmedim ama onlarıda severim. asıl hastalığım kedidir. küçükken ne yalvarmıştım anneme ama almamıştı
şimdi 3 yıldız kızım var çok seviyom evin eğlencesi kerata. evi dağıtan o ama kıyamıyom vermeyede

Bende kedilere bayılıyorum. Hoş hayvanların hepsini seviyorum.
Kedilerde kadınlar gibiler. Kendileri istediklerinde sevdiriyolar. Yoksa imkansız.
Küçükken bende çok kedi bakmıştım o zaman evimiz bahçeliydi rahatlıkla bakıyorduk.
Hayvanların hepsi çok tatlı.

nasilsiniz kizlar bizde kizimla gripiz bu hafta cok fazla artida olcam kesin hic dikkat edemedim bide ustune cislardan yedim

Tatlilarrrrrr!!!!!!!
Ben bir hafta topige girmeme karari aldim.
Sacma sapan muhabbetlerden enerjimi iyice dusurduler.
Nelere ne abuk meblalar odeyen insanlar var.. İmkanlari cercevesinde tasarrufta bulunan ve bagista blunan arkadaslarimi takdir ediyorum. Boyle guzel degerlendirilen bi pro uyelik eylemini destekliyorum.
Kartim su annmusait degil fakat onumuzdeki ay bu guzel yardim firsatini kacirmamayi dusunuyoum.
Hepinizi seviyorum. Her zaman oldugu gibi hos sohbetler diliyorum.
Saglikla kalin.

Hayrola red?
Topiğe girmeme kararını iptal et bence. En başta sana zararı dokunur.
Bazı şeyleri abartmamak lazım.
Burası bi site burasıda eğlenerek kilo vermeyi sağlayan bi topik.
Relax olup eğlenmene bak derim ben.

nasilsiniz kizlar bizde kizimla gripiz bu hafta cok fazla artida olcam kesin hic dikkat edemedim bide ustune cislardan yedim

Geçmiş olsun canım olsun haftaya cuma verirsin üzme kendini önce sağlık

Red mesaj kutuna bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…