evet o zaman onu seçeceksin.. İns 15 kişi toplaşırız.
Galiba öyle oluyo :26:
ayy ne güzel sevindim canım
evet bende listeye girdim yaptım cnm kazene msj attım kargomu beklicem.
mesaj atmak gerekiyomuydu ya kart gelince atmayacak mıyız
bune ki korktum valla
Ben başka bişi sordum canım.
Evet kargo geldikten sonra mesaj atılıyo.
Muazzez abla süpersin.
ne yazdın mesaja ben msj atmadım bende atam mı ben var anlamamak benim kafa karışmak
bende yaptığım doğrumu diye sordum cnm kargo gelince numara ve nickle beraber atılıyomuş süperiz hepimiz süperizz
kızlar aranızda bursalı yada bursayı bilen var mı bana gezilcek yerleri sölerse sevinirim heykel kent meydanı sıktı biraz değişik yerler olsun istiyorum:26: :26: :26:
Evet şimdiden 3 kişi olduk.
Umarım daha çok katılım olur.
benim dayımlar duruyo bursada,annemde gençliğinde yıllarca orda yaşamış,,ben sorupta geleyimmii
SAĞOLUN KIZLAR CEVAPLAR İÇİN
ben ödemeyi paypal ile yaptım. yaşasın yine kargo bekleyecem
hastalık oldu ya kargo yolu gözlemek içinden ne çıkacağını bilmiyormuş gibi mutlu oluyom...
kızım da çok mutlu oluyo bu arada. çünkü her gelen kutu ona eğlence oluyo. bir hafta oynuyo o kutu ile. gir çık saklan tuzak kur gelene geçene
bu arada kızım bir kedi yanlış anlaşılmasın. beyaz meleğim o benim minik pamuğum. ay resimleri olsa yayınlayacam.
burada pek hayvan muabbeti geçmiyo ama evcil hayvanı olan var mı başka...
Supermis ilk firsatta bagsinizi da dEsteklemek icin uye olcmMerhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !
Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;
Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.
Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.
Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...
Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...
tamam kızlar öle yaptım bende hayırlı olsun hepimize
SAĞOLUN KIZLAR CEVAPLAR İÇİN
ben ödemeyi paypal ile yaptım. yaşasın yine kargo bekleyecem
hastalık oldu ya kargo yolu gözlemek içinden ne çıkacağını bilmiyormuş gibi mutlu oluyom...
kızım da çok mutlu oluyo bu arada. çünkü her gelen kutu ona eğlence oluyo. bir hafta oynuyo o kutu ile. gir çık saklan tuzak kur gelene geçene
bu arada kızım bir kedi yanlış anlaşılmasın. beyaz meleğim o benim minik pamuğum. ay resimleri olsa yayınlayacam.
burada pek hayvan muabbeti geçmiyo ama evcil hayvanı olan var mı başka...
2 yıl baktığım köpeğim vardı canım.
Ama yeğenin ayaklanmaya başlamasıyla başka birine vermek zorunda kaldık.
Yeğenime annem bakıyorda.
Ahan da bu benim canım kızım;
Eki Görüntüle 307006
çok tatlı ya. ben bina ortamında bakamayacağım için köpeğe hiç girişmedim ama onlarıda severim. asıl hastalığım kedidir. küçükken ne yalvarmıştım anneme ama almamıştı
şimdi 3 yıldız kızım var çok seviyom evin eğlencesi kerata. evi dağıtan o ama kıyamıyom vermeyede
Tatlilarrrrrr!!!!!!!
Ben bir hafta topige girmeme karari aldim.
Sacma sapan muhabbetlerden enerjimi iyice dusurduler.
Nelere ne abuk meblalar odeyen insanlar var.. İmkanlari cercevesinde tasarrufta bulunan ve bagista blunan arkadaslarimi takdir ediyorum. Boyle guzel degerlendirilen bi pro uyelik eylemini destekliyorum.
Kartim su annmusait degil fakat onumuzdeki ay bu guzel yardim firsatini kacirmamayi dusunuyoum.
Hepinizi seviyorum. Her zaman oldugu gibi hos sohbetler diliyorum.
Saglikla kalin.
nasilsiniz kizlar bizde kizimla gripiz bu hafta cok fazla artida olcam kesin hic dikkat edemedim bide ustune cislardan yedim
Tatlilarrrrrr!!!!!!!
Ben bir hafta topige girmeme karari aldim.
Sacma sapan muhabbetlerden enerjimi iyice dusurduler.
Nelere ne abuk meblalar odeyen insanlar var.. İmkanlari cercevesinde tasarrufta bulunan ve bagista blunan arkadaslarimi takdir ediyorum. Boyle guzel degerlendirilen bi pro uyelik eylemini destekliyorum.
Kartim su annmusait degil fakat onumuzdeki ay bu guzel yardim firsatini kacirmamayi dusunuyoum.
Hepinizi seviyorum. Her zaman oldugu gibi hos sohbetler diliyorum.
Saglikla kalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?