ya kızlar o zaman pro üyelil için topluca mesaj atalım kimler var üye olmak isteyen
Olur neden olmasın canımm Kazen abiye özel mesaj ile ulaş istersen
Ne güzell yaaa şimdiden 3 kişi pro üye olmak istiyo bide Dilek var 4
Kazenabiye özel mesaj at istersen canım pro üye olmak istiyorum diye
o zaman ben bugün gün içinde açıklama bölümüne 70-79 yazarak üye oluyorumMerhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 burasi kart icin basvuru formu burada aciklama bolumune 70-79 derseniz ben oradan da sayabilirim.
Size verdigim diger link ise yurtdisindan banka havalesi veya PTT havalesi yapmak yerine kredi karti ile odeme yapip hemen pro olmak isteyenler icinde isteyen simdi kredi karti ilede hemen basvuruyu tamamlamis olur. Paypal araci oldugu icin kredi kartinda hicbir endiseniz olmasin lutfen.
Merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 burasi kart icin basvuru formu burada aciklama bolumune 70-79 derseniz ben oradan da sayabilirim.
Size verdigim diger link ise yurtdisindan banka havalesi veya PTT havalesi yapmak yerine kredi karti ile odeme yapip hemen pro olmak isteyenler icinde isteyen simdi kredi karti ilede hemen basvuruyu tamamlamis olur. Paypal araci oldugu icin kredi kartinda hicbir endiseniz olmasin lutfen.
ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyoracaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:
Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim
Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff
Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye
ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyoracaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:
Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim
üye oldum ödemeyide yaptım paypal ı ilk kullanışımda size oldu hadi hayırlısı...70-79 diye de yazdım
İspiklemiş hemennn benii
Yalan mı amaa öyle kalırsan olursn 83
Kızlar kkpro için konuşulmuş bende varım.
Hem bi faydamız dokunsun.
Liste yapmak gerekiyorsa yapabilirim.
Yada Kazen'in dediği gibi herkes açıklamaya yazabilir farketmez.
Çok sevindirik oldum valla
gecmıs olsun kızına canımArkadaşlar merhaba birkaç gündür giremiorum kızım hastaydıçok şükür atlattık sayılır. aman özellikle kuzularınıza dikkat edin çok salgın var.
diyete devam
08.30 kahvaltı 1,5 dilim bugday ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşığı marmelat
11:00 ara 1 mandalina
14:00 öğlen 1 yumurta ile yapılmış yağsız menemen salata 1 dilim ekmek
16:00 ara 1 activia
18:00 3 köfte salata 1 brd ayran yada yoğurt yiyeceğim
öptüm hepinizi
Merhaba
Pro Kart Hakkinda biraz bilgi vermek istiyorum !
Kartin ucreti 30 TL bu ucretin tamami BEDD'e bagislanmaktadir. BEDD nedir diye merak ediyorsaniz;
Destek Verenler - BEDENSEL ENGELLİLERLE DAYANIŞMA DERNEĞİ adresin inceleyebilirsiniz.
Esas sizlerle paylasmak istedigim 70-79 kilo araligi olarak sizlerin adina http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat adresine bir kalpli sizin sececeginiz bir logoyu koyabilirsiniz. Nasil mi 15 adet kart alirsaniz yani 15 uyemiz pro olursa biz sizi nadiniza kaliteli bir cok amacli tekerlekli sandalye alip BEDD'e bagisliyor ve tum belgelri buradan paylasip sizi Bir gulumseme Bir hayat projemizde kalp ile onure ediyoruz.
Pro uyeligin avantajlarini saymama bile gerek yok karti alana gecen ay 60 TL degerinde parfum(bir marka bize jest diye yolladi bizde kargoalra koyduk) yolladik ! Mutlaka yanina birseyler koyuyoruz...
Sorulariniz varsa cevaplayabilirim...
Kızlaaar sporumu yaptım ve geldim,yordu yine bu kadın :2:
gecmıs olsun kızına canım
kızlar bende daha once üye olayım dedım baktım ama kredi kartıyla öderken 30 euro diyo yani 70 e gelıyo bırde kargo ücreti var o yzüden olmamıstım posta yoluyla mı olsam bende acaba eşime söylemem lazım işten izin alamam çünkü
Öğle menüm
Izgara tavık
ayran
salata
bir parça da lavaşından yidim
Oh maşallah maşallah
posta yoluyla ol canım
neden eşine söylüyosun :26: sana ptt kargo ile geliyo kartın ücreti görevliye elden ödüyosun ben öyle biliyorum eğer bu sebepten ise :26:
Ayy evde yok çıkıp almaya da üşeniyorum,çok canım çekti
ay canım bilmediğimden işte yani kargocu sadece kargo parasını alıyodur dıye düşündüm :44:eger senın dedıgın gıbıyse sorun yok
sagol canim öyle yapayim aksam rahat rahat haledeyimsen bildircenmi canim bizide :26:
Sipariş et eve gelsin
Ben posta ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğerptt görevlisi bir kutu getiriyor içinden kknın çok şık bir zarfı ve içinde pembiş
kartımızbir kupa vardı kk logolu hala kullanmaya kıyamıyorum saklıyorum bide benim zamanımda kampanya vardı yanlış
hatırlamıyosam selülit kremi ile bir beslenme takviyesiydi sanırm yollamıştı Kazen abi sağolsun
Kargocuya ödüyorsun 30,00 TL ' nı kargon seninsonra kart üzerindeki numarayı Kazen abiye özel mesaj ile bildiriyorsun oda seni
pembe kürklü yapıyor
gecmıs olsun kızına canım
kızlar bende daha once üye olayım dedım baktım ama kredi kartıyla öderken 30 euro diyo yani 70 e gelıyo bırde kargo ücreti var o yzüden olmamıstım posta yoluyla mı olsam bende acaba eşime söylemem lazım işten izin alamam çünkü
ay gelse de giysem pembe kürkü heyecan yaptım yav...pembede sevmem benim kürküm siyah olsa olur mu ..Sipariş et eve gelsin
yok canım 15 euro biraz önce üye oldum yani ben tam 35 tl ödedim kargo varmı içinde bilmiyom ama yoksa onuda elden öderik artık.
Ben posta ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğerptt görevlisi bir kutu getiriyor içinden kknın çok şık bir zarfı ve içinde pembiş
kartımızbir kupa vardı kk logolu hala kullanmaya kıyamıyorum saklıyorum bide benim zamanımda kampanya vardı yanlış
hatırlamıyosam selülit kremi ile bir beslenme takviyesiydi sanırm yollamıştı Kazen abi sağolsun
Kargocuya ödüyorsun 30,00 TL ' nı kargon seninsonra kart üzerindeki numarayı Kazen abiye özel mesaj ile bildiriyorsun oda seni
pembe kürklü yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?