70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar o zaman pro üyelil için topluca mesaj atalım kimler var üye olmak isteyen

Merhaba

http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 burasi kart icin basvuru formu burada aciklama bolumune 70-79 derseniz ben oradan da sayabilirim.

Size verdigim diger link ise yurtdisindan banka havalesi veya PTT havalesi yapmak yerine kredi karti ile odeme yapip hemen pro olmak isteyenler icinde isteyen simdi kredi karti ilede hemen basvuruyu tamamlamis olur. Paypal araci oldugu icin kredi kartinda hicbir endiseniz olmasin lutfen.

o zaman ben bugün gün içinde açıklama bölümüne 70-79 yazarak üye oluyorum
üye olacak başka arkadaşlar varsa çok iyi olur kızlar kendi logomuz olsun...hemde iyi bir amaca hizmet olsun

ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyor acaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:

ben bikere denedim bende kredi karti kulanmadigim icin paypal olmuyor acaba postayla göndersem :26: yada hesap numarasina aktarsam :44:

Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim

Evet ben NaF : ) benim başlangıç kilomdu 73 şimdi 68-69 gidip geliyorum peff
Kaç kilo ile hamile kaldın canım :26: Dilek korkutuyo beni 68 ile hamile kalırsan garanti 15 = 83 diye

İspiklemiş hemennn benii
Yalan mı amaa öyle kalırsan olursn 83

Kızlar kkpro için konuşulmuş bende varım.
Hem bi faydamız dokunsun.
Liste yapmak gerekiyorsa yapabilirim.
Yada Kazen'in dediği gibi herkes açıklamaya yazabilir farketmez.
Çok sevindirik oldum valla

Olur herhalde canım

Canım postayla gönder Kazen e haber ver özel mesajla..
Ben öyle yapacağım..
Ben de 70-79 topiği diye not atarım..
Zira çok eski ilk daimi topiğim burası benim

Harikaa

üye oldum ödemeyide yaptım paypal ı ilk kullanışımda size oldu hadi hayırlısı...70-79 diye de yazdım

Hayırlı uğurlu olsun pembe kürklü arkadaşım

Yap yap liste yapp

Bende pro üyelik hediye edicem arkadaşıma yılbaşı hediyesi

hep destek tam destek

Kızlaaar sporumu yaptım ve geldim,yordu yine bu kadın :2:

Son düzenleme:
gecmıs olsun kızına canım

kızlar bende daha once üye olayım dedım baktım ama kredi kartıyla öderken 30 euro diyo yani 70 e gelıyo bırde kargo ücreti var o yzüden olmamıstım posta yoluyla mı olsam bende acaba eşime söylemem lazım işten izin alamam çünkü

Kızlaaar sporumu yaptım ve geldim,yordu yine bu kadın :2:

Oh maşallah maşallah

posta yoluyla ol canım

neden eşine söylüyosun :26: sana ptt kargo ile geliyo kartın ücreti görevliye elden ödüyosun ben öyle biliyorum eğer bu sebepten ise :26:

Öğle menüm
Izgara tavık
ayran
salata
bir parça da lavaşından yidim

Oh maşallah maşallah

posta yoluyla ol canım

neden eşine söylüyosun :26: sana ptt kargo ile geliyo kartın ücreti görevliye elden ödüyosun ben öyle biliyorum eğer bu sebepten ise :26:

ay canım bilmediğimden işte yani kargocu sadece kargo parasını alıyodur dıye düşündüm :44:eger senın dedıgın gıbıyse sorun yok

Ayy evde yok çıkıp almaya da üşeniyorum,çok canım çekti

Sipariş et eve gelsin

ay canım bilmediğimden işte yani kargocu sadece kargo parasını alıyodur dıye düşündüm :44:eger senın dedıgın gıbıyse sorun yok

Ben posta ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam eğer ptt görevlisi bir kutu getiriyor içinden kknın çok şık bir zarfı ve içinde pembiş

kartımız bir kupa vardı kk logolu hala kullanmaya kıyamıyorum saklıyorum bide benim zamanımda kampanya vardı yanlış

hatırlamıyosam selülit kremi ile bir beslenme takviyesiydi sanırm yollamıştı Kazen abi sağolsun

Kargocuya ödüyorsun 30,00 TL ' nı kargon senin sonra kart üzerindeki numarayı Kazen abiye özel mesaj ile bildiriyorsun oda seni

pembe kürklü yapıyor

sagol canim öyle yapayim aksam rahat rahat haledeyim sen bildircenmi canim bizide :26:

Canım ek bilgi bölümüne yaz sen topiği..
Kim listeyi tutuyor kızlar..
Pro olanlar yazsınlar..
Sonra ben atarım istersen Kazene ..
bu bu bu pro diye:))
15 pro:)))

OY OY,,dün abisiyle kardeşi 23te geldi ,,,eşim saat 1de gelcek 2 saat napcam ben bunlarlaaaa diye eşime fırça kaydım,,2 saat öyle böyle geçti bağyan olarak kaldım aralarında allahta kızım vardıı 2 bağyan oldukeşim geldi 1de gece gece yemek koydurdumuben karşılarında baktım tabikidekaşarlı yumurta yapıverdim bide normal kahvaltılık şeyler,,neyse gece 3.30da yatağa yattım uyudum sabah 8de dürtüklenerekten tubiş hadi kalkta geç kalmayalım cenaze evine dedi,,kahvaltı hazırlıcaktım ama halim yoktu uykusuzduum,,ordan kalktım oraya yattım dalarken tubiiiş diye ses,,kaç yer değiştirdim ama adam rahat durmuyo hadi kalk:95::95:uykum vaaar diyorum,,biz gidince uyursun dedi neyse herşeyi hazırladım bunlar 10da gittiler,nasıl uykusuzum kaç kere dalmak üzereysem hep çocuklar mızladı tepeme çıktılar uyutmadılar,,kafamda ağrıyo zonk zonk diye,,neyse dedim bari pcyi açemde uykum açılsın,,kız uyudu bu arada oğlan pc'ye oturmak için başladı mızlamaya,,kızdım kalktım,,eşim aradı bide yemek yapakoy bizimkiler aç kaldı burda belki bize gelirler dediisinir oldum,,annesi babası abisi kardeşi hepsi birden gelcekmişya çok kötüyüm ben amaa oof oof falan dedim neyse yinede tamam hadi diyip kapattım..inşallah burda yine kalmazlar...gerçi abisi inegöle döncek bugün o kalmaz kardeşide köye döncek orda işe gitcek,,anası babası kalcekya inşallah onlarda gider köye,,ama saat 3te araba kalkıyo ,,1saatte ne zaman buraya gelceklerde yemek yiceklerde arabaya yetişceklerrnapcam ben yaaaa,,kızlar sakinleştirin nen benii,bunalıma sokuyolar beni bunlaar..kayınpeder çok çeneli ya anlattığı bişeyi 10kere anlatıyoo,,biliyodum bunuda diyemiyorum,,sonuna kadar dinlemek zorunda kalıyorumben eti çıkarttım dolaptan birazdan başlıyımda sonra hazır durakoysun yemekler,,yanınada pilav yapıcam salata idare ederiz iştee,,fazla bişey beklemezler zaten şükretsinler

Canım pttye ödeme yapıyoruz Kazene bildiriyoruz.
Malesef yanlış adres veren çok olmuş.
Artık elden ödemiyorsun.
önce ödeme sonra kart:)

ay gelse de giysem pembe kürkü heyecan yaptım yav...pembede sevmem benim kürküm siyah olsa olur mu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…