70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sakin ol tubii sen yap yemeğini , hizmetini canım üzülme bu kadar bunlar senin eşine olan görevlerin sonuçta böyle düşün

Canım pttye ödeme yapıyoruz Kazene bildiriyoruz.
Malesef yanlış adres veren çok olmuş.
Artık elden ödemiyorsun.
önce ödeme sonra kart:)

Anaaa gerçektenmi nasıl insanlar var yaa şoktayım şuan ne kadar ayıp

Ben yanlış bilgilendirmiş oldum haberim yoktu kusura bakmayın arkadaşlar

zaten neyapıyosam eşim için ve onun nede olsa ailesidir saygılı olmalıyım diye yapıyorum,,ama zamanında onlar yüzünden yaşadığımız sorunları unutamıyorum..neyse en iyisi herşeyi arkaya atmak,,zaten burcumun özelliğinide bu yönde taşıyorum,,herşeyi içine atarlarmışki ben içime ata ata dert oldu olcak napcam bilmiyorum,,ahada burda sizler olmasanız bukadar kimseye içimi dökemiyorum annemede söylüyrum aynılarını,,ama öyle deme sen görevini yap boşver diyo,,annem bile bazen onları bana savunuyo gıcık ediyo benineyse ben açık kalcam mutfağa bi turlıyım erimişmi et
ahada kızda uyandı ,,buseferde abisi uyumuş,allahım yine birbirilerine yetişemediler halbuki rüyada buluşalım diyolardı

babaaaaaaaaaayyyyyyyyyy

canım sıkıntı yapma boşver. misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler. ay ben bu durumlarda eşimi direk pideciye yolluyom. "get börek pide yaptır gel "diyom. sıkıntıya sokamam hiç kendimi salata ayran yanına buyrun yeyin işte
Sana pembe de yakışır bence
ay ben esmerim pembe gidermi bilemedim
bir düşündümde hiç pembe kıyafetim yok ya.heç aklıma gelmeyen bir renktir kendisi. ben siyahların kadınıyım.
siyah koyu kızıl ve kırmızının tonları. bazen kahve ve bej tonları. mavi turkuaz arası lacivertimsi renkleri severim. ama gardrobu bir açsanız şok olursunuz abartısız %70 i simsiyah

Bugün dünü düşünmekten yarınları yaşıyamıyoruz. Unut demiyorum tabiki unutulmaz ama sen bugüne bak anı yaşamaya çalış canım benim

Annelerimiz hep aynı iyi niyetliler evlatları iyi olsun istiyolar bazen sır bu yüzden sen sus alttan al diyolar bizlere sende annesin anlarsın

Kolay gelsin canım bebişlere çok güldüm rüyada mı buluşcaklarmış

Benimde favori rengim siyah,yeşil,kırmızıdır

18-20 yaşlarımda çok siyah kıyafetim vardı hatta annem o dönemler satanist olduğumdan şüphelenerek ağlama modunda bana renkli

kıyafetler almıştı şimdi de eşim alır sağolsun rengarenk kıyafetler ama benimde pembe bişeyim yok sanırım :1

Bide sanırım siyah daha zayıf gösteriyo ve kombinasyonu kolay diye siyah giymeyi tercih ediyoruz

kızlar pro biri bana anlatsın okudum anlamadım kartla almak için müsait değilim nakit yapıcam ama nasıl olcak okuyamadım hepsini biri bana anlatsın

kızlar pro biri bana anlatsın okudum anlamadım kartla almak için müsait değilim nakit yapıcam ama nasıl olcak okuyamadım hepsini biri bana anlatsın

Nakit olmuyo canım :26: havale yapabilirsin yada pttden ödeme yapabilirsin verilen hesap numaralarına

O topik bu topik muhabbetine girip konuyu dağıtmayınız, bu şekilde çekişme devam ederse haklı haksız gözetmeksizin uyarı verilecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…