OY OY,,dün abisiyle kardeşi 23te geldi ,,,eşim saat 1de gelcek 2 saat napcam ben bunlarlaaaa diye eşime fırça kaydım,,2 saat öyle böyle geçti bağyan olarak kaldım aralarında allahta kızım vardıı 2 bağyan oldukeşim geldi 1de gece gece yemek koydurdumu ben karşılarında baktım tabikide kaşarlı yumurta yapıverdim bide normal kahvaltılık şeyler,, neyse gece 3.30da yatağa yattım uyudum sabah 8de dürtüklenerekten tubiş hadi kalkta geç kalmayalım cenaze evine dedi,,kahvaltı hazırlıcaktım ama halim yoktu uykusuzduum,,ordan kalktım oraya yattım dalarken tubiiiş diye ses,,kaç yer değiştirdim ama adam rahat durmuyo hadi kalk :95::95:uykum vaaar diyorum,,biz gidince uyursun dedi neyse herşeyi hazırladım bunlar 10da gittiler,nasıl uykusuzum kaç kere dalmak üzereysem hep çocuklar mızladı tepeme çıktılar uyutmadılar,,kafamda ağrıyo zonk zonk diye,,neyse dedim bari pcyi açemde uykum açılsın,,kız uyudu bu arada oğlan pc'ye oturmak için başladı mızlamaya,,kızdım kalktım,,eşim aradı bide yemek yapakoy bizimkiler aç kaldı burda belki bize gelirler dedii sinir oldum,,annesi babası abisi kardeşi hepsi birden gelcekmiş ya çok kötüyüm ben amaa oof oof falan dedim neyse yinede tamam hadi diyip kapattım..inşallah burda yine kalmazlar...gerçi abisi inegöle döncek bugün o kalmaz kardeşide köye döncek orda işe gitcek,,anası babası kalcekya inşallah onlarda gider köye,,ama saat 3te araba kalkıyo ,,1saatte ne zaman buraya gelceklerde yemek yiceklerde arabaya yetişceklerr napcam ben yaaaa,,kızlar sakinleştirin nen benii,bunalıma sokuyolar beni bunlaar..kayınpeder çok çeneli ya anlattığı bişeyi 10kere anlatıyoo,,biliyodum bunuda diyemiyorum,,sonuna kadar dinlemek zorunda kalıyorum ben eti çıkarttım dolaptan birazdan başlıyımda sonra hazır durakoysun yemekler,,yanınada pilav yapıcam salata idare ederiz iştee,,fazla bişey beklemezler zaten şükretsinler
Canım pttye ödeme yapıyoruz Kazene bildiriyoruz.
Malesef yanlış adres veren çok olmuş.
Artık elden ödemiyorsun.
önce ödeme sonra kart:)
ay gelse de giysem pembe kürkü heyecan yaptım yav...pembede sevmem benim kürküm siyah olsa olur mu ..
Sakin ol tubiisen yap yemeğini , hizmetini canım üzülme bu kadar bunlar senin eşine olan görevlerin sonuçta böyle düşün
Anaaagerçektenmi nasıl insanlar var yaa şoktayım şuan ne kadar ayıp
Ben yanlış bilgilendirmiş oldum haberim yoktu kusura bakmayın arkadaşlar
canım sıkıntı yapma boşver. misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler. ay ben bu durumlarda eşimi direk pideciye yolluyom. "get börek pide yaptır gel "diyom. sıkıntıya sokamam hiç kendimi salata ayran yanına buyrun yeyin işteOY OY,,dün abisiyle kardeşi 23te geldi ,,,eşim saat 1de gelcek 2 saat napcam ben bunlarlaaaa diye eşime fırça kaydım,,2 saat öyle böyle geçti bağyan olarak kaldım aralarında allahta kızım vardıı 2 bağyan oldukeşim geldi 1de gece gece yemek koydurdumu ben karşılarında baktım tabikide kaşarlı yumurta yapıverdim bide normal kahvaltılık şeyler,, neyse gece 3.30da yatağa yattım uyudum sabah 8de dürtüklenerekten tubiş hadi kalkta geç kalmayalım cenaze evine dedi,,kahvaltı hazırlıcaktım ama halim yoktu uykusuzduum,,ordan kalktım oraya yattım dalarken tubiiiş diye ses,,kaç yer değiştirdim ama adam rahat durmuyo hadi kalk :95::95:uykum vaaar diyorum,,biz gidince uyursun dedi neyse herşeyi hazırladım bunlar 10da gittiler,nasıl uykusuzum kaç kere dalmak üzereysem hep çocuklar mızladı tepeme çıktılar uyutmadılar,,kafamda ağrıyo zonk zonk diye,,neyse dedim bari pcyi açemde uykum açılsın,,kız uyudu bu arada oğlan pc'ye oturmak için başladı mızlamaya,,kızdım kalktım,,eşim aradı bide yemek yapakoy bizimkiler aç kaldı burda belki bize gelirler dedii sinir oldum,,annesi babası abisi kardeşi hepsi birden gelcekmiş ya çok kötüyüm ben amaa oof oof falan dedim neyse yinede tamam hadi diyip kapattım..inşallah burda yine kalmazlar...gerçi abisi inegöle döncek bugün o kalmaz kardeşide köye döncek orda işe gitcek,,anası babası kalcekya inşallah onlarda gider köye,,ama saat 3te araba kalkıyo ,,1saatte ne zaman buraya gelceklerde yemek yiceklerde arabaya yetişceklerr napcam ben yaaaa,,kızlar sakinleştirin nen benii,bunalıma sokuyolar beni bunlaar..kayınpeder çok çeneli ya anlattığı bişeyi 10kere anlatıyoo,,biliyodum bunuda diyemiyorum,,sonuna kadar dinlemek zorunda kalıyorum ben eti çıkarttım dolaptan birazdan başlıyımda sonra hazır durakoysun yemekler,,yanınada pilav yapıcam salata idare ederiz iştee,,fazla bişey beklemezler zaten şükretsinler
ay ben esmerim pembe gidermi bilemedimSana pembe de yakışır bence
zaten neyapıyosam eşim için ve onun nede olsa ailesidir saygılı olmalıyım diye yapıyorum,,ama zamanında onlar yüzünden yaşadığımız sorunları unutamıyorum..neyse en iyisi herşeyi arkaya atmak,,zaten burcumun özelliğinide bu yönde taşıyorum,,herşeyi içine atarlarmışki ben içime ata ata dert oldu olcak napcam bilmiyorum,,ahada burda sizler olmasanız bukadar kimseye içimi dökemiyorum annemede söylüyrum aynılarını,,ama öyle deme sen görevini yap boşver diyo,,annem bile bazen onları bana savunuyo gıcık ediyo beni neyse ben açık kalcam mutfağa bi turlıyım erimişmi et
ahada kızda uyandı ,,buseferde abisi uyumuş,allahım yine birbirilerine yetişemediler halbuki rüyada buluşalım diyolardı
babaaaaaaaaaayyyyyyyyyy
canım sıkıntı yapma boşver. misafir umduğunu değil bulduğunu yer demişler. ay ben bu durumlarda eşimi direk pideciye yolluyom. "get börek pide yaptır gel "diyom. sıkıntıya sokamam hiç kendimi salata ayran yanına buyrun yeyin işte
ay ben esmerim pembe gidermi bilemedim
bir düşündümde hiç pembe kıyafetim yok ya.heç aklıma gelmeyen bir renktir kendisi. ben siyahların kadınıyım.
siyah koyu kızıl ve kırmızının tonları. bazen kahve ve bej tonları. mavi turkuaz arası lacivertimsi renkleri severim. ama gardrobu bir açsanız şok olursunuz abartısız %70 i simsiyah
kızlar pro biri bana anlatsın okudum anlamadım kartla almak için müsait değilim nakit yapıcam ama nasıl olcak okuyamadım hepsini biri bana anlatsın
Nakit olmuyo canım :26: havale yapabilirsin yada pttden ödeme yapabilirsin verilen hesap numaralarına
Yaptımmmmmmmm olduuuuuuu Kazen'e mesaj atayım.
Sipariş et eve gelsin
dilek nasıl ödeme yaptın ben ptt yapmak istiyorum posta çekinimi kullanmam gerekiyo linkten
Havale yaptım ben abla.
Daha kolay hem pratik.
http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1
bu linkten posta çekinimi işaretlicem o zaman cnm pttden ödeme yapmak için
Temiz kalpliyim valla,yengem tavuk almış gelmiş akşam yiyorum
Öğlen ki menüm;
Taze fasülye,salata ve yoğurt
cnm nakit ödücem o yüzden ptt den sanırım posta çekini kullanmam gerekecek
mesaj atmak gerekiyomuydu ya kart gelince atmayacak mıyızYaptımmmmmmmm olduuuuuuu Kazen'e mesaj atayım.
O topik bu topik muhabbetine girip konuyu dağıtmayınız, bu şekilde çekişme devam ederse haklı haksız gözetmeksizin uyarı verilecektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?