70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birisi beni toparlasın neoluuuuur yine dağıttım ben hiç dikkat etmez oldum başlamadan hüsranla sonuçlandı 1 ay oldu verdiğim kilo 1,4 :((( bende zayıflamak, eskii kıyafetlerime girmek yeni yeni kıyafetler almak istiyorum zayıflarım diye gardırobuma hiç bişey eklediğim yok üzülüyorum ama icraate geçtiğimde yok ne yapayım bana bişey söyleyin

Ama ama umutsuzluk yokkk....
Yavaş yavaş istikrarlı vercez,
Geçiştirme yok düzenli öğünler yapıp araları atlamazsak o açlık hissi gidiyor.
Bol su içice birde... Kuralları bozmazsak , yavaş ama sağlam kilolar verip incecik olcaz :29: :29:

evet hayatımdan cips çıktı şimdi çıkması gereke diğer şeyleri sıralayalım. :57:
çikolata(çok nadir yerim ama olsun)
hamur işleri
kek(onu hamur işinden saymıyom bile veledi çok severim en son bir ay önce yaptım misafire ama tabii 2-3 dilim götürdüm):16:
kola:47:( çok bağımlıydım bir zamanlar)
tatlılar(aşure tatlı mı ki daha çok sebze yemeği sayılır :52:)
kuruyemişler(önüme bir kilo koy bak nasıl okup pokus yapıyom ama karışık olsun)
ekmek( sadece kahvaltıda yesemde bazen akşamlarıda 2-3 dilim gidi)
hazır yemekler kebap, lahmacun,pide hepisi
hamburger(ama onu da seviyom)
patates kızartması ve her tür kızartma(patates başka nsıl yenir ki :56:)
zengiiiiiiiiiiiiin haftasonu kahvaltıları:50:
meyveli soda(ya sadesini içsene:17:: ama tadı daha güzel)
sabah poçaları:37:(diyete başladığımdan beri 2-3 kez yaptım kabul)
ay bu liste bitmezki yazdıkça aklıma geliyo. ne sağlıksız bir insanmışım ben be ...

yeni gelenleeeeeeeer hoşgeldiniz, alıntı yapanlar sağolun.
kız naf cipse çatal çekmişin gördüm:32::56:
ay ben kilo almaya öyle musaitimki hamile kalsam değil 90 kesin 100 yapıp üçlü sayılar ile tanışırım:32:
orti evlilikleri pek sürmüyo galiba ben ortimi sevim :13:shop kız neredesin kilo vermeden boşanmam senden haberin olsun :52:
çok konuştum yine demi ama öğle tatili sıkılim bende size sarim

yettim ortimmM!
aman ben de ortimi pek seviyorum, maşallah nazarımız değmesin ama kendisini bana daha ağır cezalar vermeye davet ediyorum zira hiçbir yaptırımı yok bende küçük cezaların!
bu arada canikom senin yazdıklarını okudum da şimdi ben de rahat 3 aydır falan cips ve çerez yemiyomuşum!!:32: ki ben normalde bayılırım, ölürüm dayanamam tabak tabak yerim falan!
aferin bize kuzum!
her zaman kendimize şunu yaptım bunu yedim diye kızacak değiliz dmi arada da aferin şunu şunu yapmıyorum diyebilelim böyle :21: hıhh ha gayret olacak gibi! :27::52:

bir de sabahtan beri detoksumu yapıyorum 1-2 gün böyle bozmazsam hem haftasonunu telafi edicem hem de bi içerimi temizliycem ayy içi dışı bir bi kız olcam inşallah:52::27:
yeşil çay-meyve-sebze-çorba-salata 5'lisi ile yoluma devam ediyorum bugün, bana katılmak isteyen varsa alayım, çok değil 2-3 gün yapıp sonra normal düzenimize dönücem, hem vücudu şaşırtmak hem de temizlenmek adına!:21:

geldim kızlar geldimmmmmm artık aranızda olmaya çalışıcam
bu aralar faceye fena sardımm
satış falan yapıyorum ordan ilqilenenler olursa beklerimm :27:
vakit bulducka burayada qelicem inşallah
bu arada sizden uzaklarda fena yedimmmmmm yedimmmmmmmm yedimmmmmmmm
pizzalarr böreklerr baklavalarr :43:
1 kilo aldımm :43::43:
acillllllllll vermem lazımmmm
mart-nisana kadar 58-57 olmam lazımmm
şabah tartıldım 66.6 çıktım :43:
ay ne güzel canim ya 66.6 :40: ben seni 69 hatirliyom :44: masallah güzel veriyon :nazar:
kızlarrrrrr bende gelıyım aranızaaaa benıde alın bıde ortak verınnnnn :51: tam tamına 70 kıloyummmmm 2 haftayı gectı rejım yapıorum 72ydım 70 oldum o kadar dıkat etmeme ragmen daha fzzzla veremıorum acıl yardımmmmm boyum 168 :18:
hosgeldin canim :3:
Orticim adım Aylin bu arada.
İnşallah adımız ortak kaçırana çıkmaz :))))
Akşama kurufazulye var menüde. Çalışıyorum. Dünden hazırlamıştım. Protein niyetine yesem olmaz mı?

benimkide suzan canim memnun oldum :29:
he dimi:27: sende beni birakirsan artik bidaha ortak evliligine bi ara veririm :43: kolaymi canim hemen yelken acmak :1:
birakma beni olurmu :26:
kurufasulyeyi yemessen olmazmi :27: protein niyetine yiyemen ahada sacindan tuttum :4::1: gel öpim geri :38:

ay ne güzel canim ya 66.6 :40: ben seni 69 hatirliyom :44: masallah güzel veriyon :nazar:

benimkide suzan canim memnun oldum :29:
he dimi:27: sende beni birakirsan artik bidaha ortak evliligine bi ara veririm :43: kolaymi canim hemen yelken acmak :1:
birakma beni olurmu :26:
kurufasulyeyi yemessen olmazmi :27: protein niyetine yiyemen ahada sacindan tuttum :4::1: gel öpim geri :38:

Bırakmam merak etme.:29:
Kurufasulyeye gelince ne yiyecemmm beeennnnnnnn:18:

ben 30 kilo alsaydım şuan 90 olurdum galiba dğumdada gider ama azimliyseniz sonra verirsiniz bende 82ile doğuma gittim yaklaşık 69 kiloyum benimle doğum yapanlar tığ gibi oldular ben merdane gibiyim hala

Canım azimliyim de bu son numara beni bayağı yordu...

Ahahhaha :60::60:

Orti listesini yeniden düzenlemek lazım :27:

Anammmmmm 30 kilomu :53: ay çok tırstım şuan :18::18:

Merdane mi ahahah :60::60:

Canım senin var mı bebeiş?

üzülme bu kadar bakarsın bu hamileliğin farklı olur biraz ekmeğine dikkat etsen belki faydası olur..Hem iyi düşün iyi olsun..Sen iyi ol bebişin sağlıkla gelsin dünyaya da gerisi kolay inan verirsin..Ben 82 kilo ile doğuma girdim 72 kilo doğum sonrası kilom idi...Hatta kızım 7 aylıkken diyetisyene gittim 65 oldum..Birde şimdiki durumuma bak 76 kilo..Emzirirken daha rahat kilo verebilirsin..Hiç üzülme...:)))

Haklısın canım
emziriken verdim bende

canim ya :29: ben 96 kiloydum 34 haftalikken eyer erken alinmasaydin oglum kesin 100 ü de görürdüm :37:
ama cok kalmamis canim dogumuna birde bebis de isallah söyle güzel kilosu olur :emir_bebek::nazar:
sende dikkat etmeye baslarsin el verdikce :38: birde diyorlar emziren anne daha cabuk kilo veriyor diye benim oglani ben emziremedim erken dogdu 1.700 gramm din 1 ay küvesde kaldi :31:

Canım ya cidden mi?
Çok üzüldüm..
bebeğin çok ufak doğmuş bak..

sağolun arkadişler. sabah ve öğle yemeğini evden taşıdığım için çeşit üretmekte çok zorlanıyom ve gündüz çoğu zaman yarı aç geçi... işin kötü tarafı akşam eve gidince açlıktan değil sıkıntıdan gözüm dönüyor. çorba salata yada kfleks (ben nefsiti daha çok sevim) karnımı doyurmadığı gibi bir mutfak fareliği yapıyo bende. devamlı mutfağa girip bakınıp su falan içip çıkıyom yani. sonra tabi ağzıma birşeyler atıyom anlamadan. ya birde eşim öldürüyo beni. kendisi çok abur cubur yer. hazır kekler çikolatalar dolu ev. ve her akşam mutlaka yer. bir oturuştada 2 çikolata 3 kek yediğini bilirim. ben genelde çikolata sevmediğim için pek aldırmıyom ama keki severim ve bazen canım çok çekiyo o yerken ucundan ısıram falan derken haftada 1-2 kek yemiş kadar oluyo. birde akşamları spor yapabildiğim için karnım doymayınca sporda yapamıyom halim olmuyo. sağlıksız biliyom ama protein karışımları falan mı içsem akşamları acaba. belki tok tutar. ay sütte dokunuyo bana gaz yapi o karışımlarıda tüketemiyom.
ama sevgili topik bakın sizin sayenizde birşeyi bıraktım itiraf edim. ben cipsi çok mseverim ve aile boyu bile olsa paketi açınca dibine kadar yirim. ama size takıldığımdan beri cips yemiyom. 2 aydır birkez küçük bir paket krize girip yedim. evde koca paket peynirle cips var. 1 aydır çekmecede açıp bakınırken çekmeceyi devamlı görüyom. ama YEMEDİM büyük başarı benim için :1:
cips bağımlısı biri olarak bırakmanın ne denli zor oldugunu bılırımo yuzden tebrık ederım ben de ama soyle bısey var yemezsen canın ıstemıyo ama bı yersen arkası gelıyor bende sneın gıbı uzun zamandır yemıyodum uzun zaman dedıgım yanı 2-3 haftadır normalde haftada en az 1 -2 yerdım hemde canım ıstemıyodu evde vardı oglum actım normalde bıkac tane aldım yedım ama mıdem bulandı haa bak tadını yıne aldım alsma yerım yanı ama yemeyelım bencede:1:
arzucum nasilsin canim :38:

:1::1:

bozma morelini canim ya bizde birgünde almadik onca kiloyu birgünde verelim :31:zaman lazim zamanla gidecek pes etmemek lazim :29:
saol suzıcım bu ara canım sıkkın ama neden bılmıyorum ben boyel yaparım kendı kendıme düşünür içime kpanırım sanırım oyl ebı dönemdeyim:26:
hamur işleri
kek(onu hamur işinden saymıyom bile veledi çok severim en son bir ay önce yaptım misafire ama tabii 2-3 dilim götürdüm):16:
ay bu liste bitmezki yazdıkça aklıma geliyo. ne sağlıksız bir insanmışım ben be ...

ay ben kilo almaya öyle musaitimki hamile kalsam değil 90 kesin 100 yapıp üçlü sayılar ile tanışırım:32:
orti evlilikleri pek sürmüyo galiba ben ortimi sevim :13:shop kız neredesin kilo vermeden boşanmam senden haberin olsun :52:

damak zevkımız cok benzıyo domates harici:1:ay sen gene iyisin 1-2 dilim ben hergün mutlaka 1 cıss yiyorum bunu farkettım :26: zaten ben dıyette deılım dıkkat eıdyorum ve kılom 65-66 gıdıp gelıyo zaten uzun zamandır ama sıkıldım bende vermek ıstıyroum artık bugun öğlen markete gitcektim bende evde abur cubur kalmaıs diye bi de (bahanem debellı cocugu oyalamak ıcın lazım oluyo bazen) ama neysekı gitmedim:1:

hosbuldum cnm bı sen duydun cagrımı
canim arada kaynamisdir yazin:40: ondandir :29:
Bırakmam merak etme.:29:
Kurufasulyeye gelince ne yiyecemmm beeennnnnnnn:18:
:38:ne var dolapda söyle ben sana diyim :1:

Haklısın canım
emziriken verdim bende

Canım ya cidden mi?
Çok üzüldüm..
simdi oldu 4.5 yasinda teyzesi :38: cok sükür atladik o dönemi :40:

kizlar ben cikiyom sonra gelirim yine:10:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum.fakat aktivasyon işlemiyle ilgili ufak bir pürüzden dolayı aranıza çok katılmak istediğim halde katılamadım..bende sizlerle aynı kaderi paylaşan biriyim.ve benide aranıza almanızı rica ediyorum.geçen sene bu zamanlar 66 olan kilom daha sonra 76 lıra çıktı 5 ekimde dikkat etmeye karar verdim.şimdi ise 72 ve 73 arasında gidip geliyorum.dikkat etmediğim zaman alıp başımı gidiyorum.motivasyonu yemeğe gelince çabuk bozulan biriyim:1::1::1:burdaki arkadaşların desteklerine hayran kaldım.bunun için ayrıyyeten hepinizi tebrik ediyorum.kadının kadına verebileceğiceği en güzel şeyin destek olacağına inanıyorum.güzel ülkemin ancak bu şekilde ileri gideceğini unutmayalım.:16::16::16::16:

Hoşgeldinn :3:

hamur işleri

Kendimi gördüm sanki :26:

Oluurrrrrrrrr.:7:
Ama bak söyliim ben gazla kilo veren hatta veremeyen biriyim. :27:
Gazını eksik etme benden ortim.Gerekirse kız bağır çağııırrr.. Saçımdan çek sürükle....:4:
Az önce yemeğim dışı yarım simiti indirdim mideme. Vicdan azabından ölüyorum.....

Ahahahah siz çok güzel orti oldunuz hee tencere yuvarlandı kapağını buldu :1:

nasilsiniz kizlar bugun doktor kontrolum var bakalim ne diycek ya ben yine kilo alimina devam ediyorum niye boyle olduki sitres yapiyorum ondanmi acaba

Bebiş olduğu için olmasın :26: :emir_bebek: :nazar:

Yahu bi haber verseydin bari merak ettik :37:

kızlarrrrrr bende gelıyım aranızaaaa benıde alın bıde ortak verınnnnn :51: tam tamına 70 kıloyummmmm 2 haftayı gectı rejım yapıorum 72ydım 70 oldum o kadar dıkat etmeme ragmen daha fzzzla veremıorum acıl yardımmmmm boyum 168 :18:

Hoşgeldinnn :3:

Orticim adım Aylin bu arada.
İnşallah adımız ortak kaçırana çıkmaz :))))
Akşama kurufazulye var menüde. Çalışıyorum. Dünden hazırlamıştım. Protein niyetine yesem olmaz mı?

Protein niyetine mi :53::53: :52:

Haklısın canım
emziriken verdim bende

Canım ya cidden mi?
Çok üzüldüm..

Benim yok canım bebişim :26:

hoşgeldin canım. iki haftada 2 kilo gayet iyi bence çok takılma ben bir aydır yerimde sayıyom ama pes etmedim etmeyecem.
kız ne satiiiin face adresini yolla özelden akşam bakarım :) tabi evdeki bilgisayarı çalıştırabilirsem. niyeyse nete girmiyo artık
yettim ortimmM!
aman ben de ortimi pek seviyorum, maşallah nazarımız değmesin ama kendisini bana daha ağır cezalar vermeye davet ediyorum zira hiçbir yaptırımı yok bende küçük cezaların!
bu arada canikom senin yazdıklarını okudum da şimdi ben de rahat 3 aydır falan cips ve çerez yemiyomuşum!!:32: ki ben normalde bayılırım, ölürüm dayanamam tabak tabak yerim falan!
aferin bize kuzum!
her zaman kendimize şunu yaptım bunu yedim diye kızacak değiliz dmi arada da aferin şunu şunu yapmıyorum diyebilelim böyle :21: hıhh ha gayret olacak gibi! :27::52:

bir de sabahtan beri detoksumu yapıyorum 1-2 gün böyle bozmazsam hem haftasonunu telafi edicem hem de bi içerimi temizliycem ayy içi dışı bir bi kız olcam inşallah:52::27:
yeşil çay-meyve-sebze-çorba-salata 5'lisi ile yoluma devam ediyorum bugün, bana katılmak isteyen varsa alayım, çok değil 2-3 gün yapıp sonra normal düzenimize dönücem, hem vücudu şaşırtmak hem de temizlenmek adına!:21:
aferin ortime ceza konusunda sana katılıyorum yeni bir yönetime geçiyoruz. blackcatin zayıflama imparatorluğu. artık daha katı cezalar var daha sıkı kontrol affetmek yok.:=)
cips bağımlısı biri olarak bırakmanın ne denli zor oldugunu bılırımo yuzden tebrık ederım ben de ama soyle bısey var yemezsen canın ıstemıyo ama bı yersen arkası gelıyor bende sneın gıbı uzun zamandır yemıyodum uzun zaman dedıgım yanı 2-3 haftadır normalde haftada en az 1 -2 yerdım hemde canım ıstemıyodu evde vardı oglum actım normalde bıkac tane aldım yedım ama mıdem bulandı haa bak tadını yıne aldım alsma yerım yanı ama yemeyelım bencede:1:

saol suzıcım bu ara canım sıkkın ama neden bılmıyorum ben boyel yaparım kendı kendıme düşünür içime kpanırım sanırım oyl ebı dönemdeyim:26:

damak zevkımız cok benzıyo domates harici:1:ay sen gene iyisin 1-2 dilim ben hergün mutlaka 1 cıss yiyorum bunu farkettım :26: zaten ben dıyette deılım dıkkat eıdyorum ve kılom 65-66 gıdıp gelıyo zaten uzun zamandır ama sıkıldım bende vermek ıstıyroum artık bugun öğlen markete gitcektim bende evde abur cubur kalmaıs diye bi de (bahanem debellı cocugu oyalamak ıcın lazım oluyo bazen) ama neysekı gitmedim:1:

ay ben domatesi sadece kahvaltıda sevmem yoksa gün içinde olur. kahvaltım ille peynir zeytin çay olacak sebze istemiyom midem karışıyo böh
ay kız ne bir iki dilimi bana ver aile boyu cipsi sonuna denk yerim. midem bulanır dudakların kupkuru olua ama yinede yerim o cipsi. ama dediğin gibi uzun süre yemeyince unutuyorsun tadını. bak çay için o çekmeceyi günde 5-6 kez açıyom devamlı cips paketini görüyom ama hiç canım istemedi.
yalnız yılbaşı gecesi için kötü kötü planlarım var evde olacak kocamda çalışacak büyük ihtişmal ee biraz cips, kuruyemiş, meyve falan fena olmaz ya:37::37::37:

Sevgili Naf ve sevgili sibel29 ve diğer arkadaşlar çok çok hoş buldum:3::3::3:acilen çizelge oluşturmalıyım.herkesin var ama benim yok:51::51:hatta bide orti bulsak fena olmaz:1::1: bu arada arkadaşlar size bişe danışıcam:daha önce radyofrekanslarıyla kilo vermeye çalışan oldumu??bunu yapan bi doktor buldum tavsiye üzerine aslında sigara bağımlılığı üzerinde etkiliymiş.ama kilo problemi yaşayanlar üzerindede etkiliymiş.kişinin neye bağımlılığı varsa diyelimki şekere veya ekmeğe karşı makinede kişiye bunlar yükleniyor ve o bağımlılığı azalıyor hatta ben bu şekilde kilo verenleri duydum.kendimde yaptırmak istedim hatta ama fiyatı biraz tuzluca..yan etkisinin olmadığı söyleniyor.eğer hiçbir şekilde kilo veremezsem son çare olarak onu düşünüyorum.sizce yaptırmalımıyım:30::30:.veya daha önce böyle deneyimi olan varsa paylaşabilirmi?çok merak ediyorum..:26::26:

canim ya gel öpeyim gecsin sIkkIndIn :38:
Hoşgeldinn :3:

Kendimi gördüm sanki :26:

Ahahahah siz çok güzel orti oldunuz hee tencere yuvarlandı kapağını buldu :1:
:27:
arkadaşlar nolur yardımcı olun 77 kiloyum lahana çorbası kapsülü almak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

diyet yapaaamıııyoorum çok kötüyüüüm:14:

gel bakem :29: diyet yapma canim yediklerine dikkat et sadece :26:napcan lahana kapsülünü :120: bende daha derindondurucuda 2 kova lahana corbasi duruyo :52:

hoşgeldin canım. iki haftada 2 kilo gayet iyi bence çok takılma ben bir aydır yerimde sayıyom ama pes etmedim etmeyecem.

kız ne satiiiin face adresini yolla özelden akşam bakarım :) tabi evdeki bilgisayarı çalıştırabilirsem. niyeyse nete girmiyo artık

aferin ortime ceza konusunda sana katılıyorum yeni bir yönetime geçiyoruz. blackcatin zayıflama imparatorluğu. artık daha katı cezalar var daha sıkı kontrol affetmek yok.:=)

ay ben domatesi sadece kahvaltıda sevmem yoksa gün içinde olur. kahvaltım ille peynir zeytin çay olacak sebze istemiyom midem karışıyo böh
ay kız ne bir iki dilimi bana ver aile boyu cipsi sonuna denk yerim. midem bulanır dudakların kupkuru olua ama yinede yerim o cipsi. ama dediğin gibi uzun süre yemeyince unutuyorsun tadını. bak çay için o çekmeceyi günde 5-6 kez açıyom devamlı cips paketini görüyom ama hiç canım istemedi.
yalnız yılbaşı gecesi için kötü kötü planlarım var evde olacak kocamda çalışacak büyük ihtişmal ee biraz cips, kuruyemiş, meyve falan fena olmaz ya:37::37::37:

hahaha hain planların var yani:27:benim kocamda evde olmuycak kız bende mı düşünsem bişiler ama o zamana kadar azcık kilo vermem laızm sen deöyle yap 1-2 kg verelim ki kendimize ödül olsun o akşam:1:

Sevgili Naf ve sevgili sibel29 ve diğer arkadaşlar çok çok hoş buldum:3::3::3:acilen çizelge oluşturmalıyım.herkesin var ama benim yok:51::51:hatta bide orti bulsak fena olmaz:1::1: bu arada arkadaşlar size bişe danışıcam:daha önce radyofrekanslarıyla kilo vermeye çalışan oldumu??bunu yapan bi doktor buldum tavsiye üzerine aslında sigara bağımlılığı üzerinde etkiliymiş.ama kilo problemi yaşayanlar üzerindede etkiliymiş.kişinin neye bağımlılığı varsa diyelimki şekere veya ekmeğe karşı makinede kişiye bunlar yükleniyor ve o bağımlılığı azalıyor hatta ben bu şekilde kilo verenleri duydum.kendimde yaptırmak istedim hatta ama fiyatı biraz tuzluca..yan etkisinin olmadığı söyleniyor.eğer hiçbir şekilde kilo veremezsem son çare olarak onu düşünüyorum.sizce yaptırmalımıyım:30::30:.veya daha önce böyle deneyimi olan varsa paylaşabilirmi?çok merak ediyorum..:26::26:

bosver canim ugrasma öyle seylerle gerci benim fikrim :26: benim bi arkadas akupunktur ile zayiflamisdin akupunkturu birakti fazlasiyla geri aldi :30:

Back
X