- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Geçmişe gidiyodum şimdi listelere bakıcaktım nenbulur çıkartırım bilirsin
bi katkım olduysa ne mutlu bana,,o mız mız şey artık rahatça uyuyo demek çok sevindim valla,,senin üstündende büyük bi yük kalkmıştır,,gece uyanmaları en çok yoran şey çünkü anneyi,neyse düzene girdiğine inanki çok sevindim...darısı diğer mızmızların başına inşallaaaahh
dileekbiliyomusun benim alttaki ablamında 2 çocuğu var,26yaşında 165 boyunda ve 52 küsür kiloda,,ve inanırmısın göbüşüde dümdüz onun oğlu 8 yaşında kızı 4 yaşındaa,,ve şuan homili gırtlak yesede,,akşam geç saatlerde beyaz ekmeğin dibine vursada şişkolamıyo adaletmi bu diyorum..ben aman aman diye beslenirken gacıya bak ne isterse ve nezaman canı isterse yiyoo hiçte kıskanmadım onlar doğuştan şanslı olanlar sanırsam,,bende herhafta tartıyorum belki çıkarda kilosu morali bozula ama nirdeeeee
Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
Çok teşekkür ederim!nice senelere canim dogumgununkutlu olsun dualarin kabul olsun
Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
bilmemmi,,benim için çok pisleşebiliyon bazen
Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
dünkü menüm
kalkar kalkmaz ılık 1 bardak su
kahvaltı:11.00
2 kaşarlı tost
1 domates
1 kuru soğan
ara
mandalina
7 otlu çay
akşam:18.15
yeşil mercimek pilavı( 1 ufak tabak)
biber kızartması(6-7çatal)
bol yeşil salata(marul-kırmızı kelem--havuç-limon ve zeytinyağlıı)
2 kaşık yoğurt
sonrasında
1 portakal
mandalina
3tane kocaman cıss biliyonuz ne olduğunu
form plus( yeni kiraz saplı)
2 litre su
yatarkende sirkeli ılık su
Peffff NaF'ın dediği gibi ' Adaletin bu mu dünya '
Akşam ufacık bişi bile yesem hemen belli ediyo tartıda kendini.
Ablana maşaallah diyorum cidden bünye meselesi.
Biz hayatımız boyunca dikkat edicez böyle..
kizlar bana dua edin 4 20de doktor randevum var hazirlanicam simdi insaallah korkulucak bisey demez
Al-ver al-ver ekonomiye can ver
Peffff NaF'ın dediği gibi ' Adaletin bu mu dünya '
Akşam ufacık bişi bile yesem hemen belli ediyo tartıda kendini.
Ablana maşaallah diyorum cidden bünye meselesi.
Biz hayatımız boyunca dikkat edicez böyle..
doğum günün kutlu olsun ozamaaaannSelam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
kizlar bana dua edin 4 20de doktor randevum var hazirlanicam simdi insaallah korkulucak bisey demez
Ederiz canım hayırlı haberlerle gelirsin inş...
Sorma ekonomi çok şenlikli bizim sayemizde.
O değilde ben sevdiceğimi özledim.
shopsessive dogum gunu kutlu olsun canim.nice mutlu huzurlu saglikli ve citirrr kizlardan da citir gorundugun senelere insallah.butun dualarin kabul olsun insallah.
kizlar ben bu ara zeytine sardim yaa
neden oyle oluyo bilemiyorum.belki aylarca zeytin yemeden durabilen ben,simdi 3 ogunde de zeytin verseler yerim.acikmasam da canim istio
herkes cikolata krizine girer,ben de zeytinnnn
Eki Görüntüle 311292
aha benim salatam naf içindeki mor şeyler mor kelem,,heycandan kırmızı kelem demişim
keske bu kadar kalorili olmasaydi
ben biraz abartiyorum sanirsammmm
Sormaaözledin mi az kaldı az sayılı gün çabuk geçermiş
Ger-düş nerde yine kayıplarda :26:
137. Gün bugün bitiyo.
Evet kayıplarda gene haberim yok valla. Nerde ne yapmakta rahatsız etmiyim diye mesaj atmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?