70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm

online görünüosun ama yoksunnn buldum seniii okuduun konuya bakıom bende şimdi

ayy bakmisken keske balik erkek-balik kadin a da baksaydin.bizi cozebilen varmiymis anlardikkkkk

Bende istiyorum hemde her renginden olsun
Bakırkoyde yatanların cogu da muhasebecidir eminim

nasilsiniz kizlar ofya sabah tartinin ustune ciktim ve boyle kaldim neguzel 62.7ye dusmustum bu sabah 64ciktim ah ahhh neguzel kilo veriyodum spor durunca bide ustune nebulduysam yiyince boyle oldu dun esimin dogum gunuydu tabi birsuru sey yedim tartida 64cikmak bile iyi artik tekrar dikkat edicem yiyceklerime bide bugunu atlatayim

ayy bakmisken keske balik erkek-balik kadin a da baksaydin.bizi cozebilen varmiymis anlardikkkkk
bakarım birazdan sanada yazarım :)
arkadaslar bende gruba katılmak ıstıyorum ama ka gunde bır ve nasıl baslıyoruz yanı kım nasıl belırlıyo

hoşgeldin kaptan ve yardımcıları yardımcı olur canım..
ben çıktım herkes gelmiş ayol. neyse toplantı var ona gitcem gelince görüşürüz

herkese merhaba canlar....
öncelikle 4 haftadır burada sayılırm tugba arkadaşımıza da bildirimde bulunuyorum özelden ama listede değilim çözemedim
bilgi lütfen başka ne yapmak lazım anlamadım

hemen menümüde yazayım
kahvaltı: 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 zeytin 1 domates 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım
öğlen: yağsız közlenmiş kırmızı biber salatası 4 yemek kaşığı ıspanak 1 dilim ekmek ve biraz yoğurt yedim
ara: 1 portakal yemeği düşünüyorum
akşam: lahana yemeği salata yerim

öptüm hepinizi

kizlar ya bugun benim kizim 5ayini doldurdu ve sadece 6kilo50gr cokmu az kilo almiyoya 3150gr dogdu ilk ay 4300 gr gibiydi ve geri kalan 4ayda 2kilo bile almamis ek gidaya basladim mama veriyorum artik sut yetmiyo diye sizce ne yapayim iyimi bilemiyorum kadinlar kulubundeki bebekle alakali bolumlere bakiyorum bebekleri 4aylik felan 7 200 olanlar var az diyolar o azsa ben neyapayim bilemedim

arkadaslar bende gruba katılmak ıstıyorum ama ka gunde bır ve nasıl baslıyoruz yanı kım nasıl belırlıyo
hoşgeldin canım,,bizler burda diyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz,,ben kaptan yardımcısı tuğba,,aşağıdakilerde yapılması gerekenler kilo vermek için başlıcaları diyeyim..

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

canım dikkatli bak listedesin lütfen iyice incelemeden bu şekilde kanıya varma,,unuturmuyum hiç seni..12.sıradasın

16.12.2011 cuma kilo tablosu

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] pucca [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 7.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] incelemezkiii [/TD] [TD] 76.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] yader [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 4.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] aygün2008 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] shopsessive [/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15.100 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] bursed [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.6 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 27.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] halay [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] blackcat [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] barkinim [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 65.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 5.900 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.6 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 13.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.1 [/TD] [TD] 62.4 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.7 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 18.600 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 73.3 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] pehlivanson [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 29 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.7 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD]+ 1000 [/TD] [TD] 6.500 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 30 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] +1000 [/TD] [TD] 23.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 31 [/TD] [TD] meloji [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] +1.400 [/TD] [TD] 16.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 32 [/TD] [TD] filizz64 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] +1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 33 [/TD] [TD] amancia [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] 72.800 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

canım benim kız 17 aylık ve 9.400 gr dr 15 aylık olsaydı normaldi düşün yani şuan iyi yinede,,18 aylık olduğunda hala aynıysa ozaman bişeyler söyliyim geyir dedi,,hiç üzülme,,bence daha çok minik olabiliyo kızlarda sanırım,,oğlanın maşallahı vardı bebekken ama kız zayıf kaldı onun durumuna göre,,ama bekliyorum bakalım...

Son düzenleme:

menün harikaa canım

artık çok uğrayamıyorum. buradaki muhabbeti özledim. annemler harran'ı gezmeye dışarı çıktılar. hemen kk'ya koştum.

Olsun cnm misafirlerin gidince gelirsin

Amannn böyle görünce gözüm korkuyo hee

2 çizelge ekleyemiyosun ama kaptanımıza danış istersen çizelgem olmasa olur mu diye :26: 4 bardak yeşil çay çok değil mi :26:

Ayy şirinliğe bak maşallah

Hoşgeldin neyi kim belirliyo anlamadım :26:

Bende istiyorum hemde her renginden olsun
Bakırkoyde yatanların cogu da muhasebecidir eminim

Çeşit çeşit takarız diyosun evet olabilir

Olsun canım sıkma canını toparlarsın sen

4 haftadır bildirim yapıyosun tuğba seni listeye almadı mı

Moralimi bozdum geldim.
Kilo alma topiğine baktım da bayaa sinirim bozuldu.
İşte herkeste var bi dert.
Biz gram gitse göbek atıyoruz.
Onlarda kilo almak için mamalarla besleniyolar.
Off offff

Ahahahh

Adaletin bu mu dünyaaaaaaa

naf sen bari yapma heelisteyi bi önceki sayfaya şeyettim,,bursed nezamandır listede,,buhaftada olduğu gibi,,12. sırada görmeyenlere duyurulur

canım benim kız 17 aylık ve 9.400 gr dr 15 aylık olsaydı normaldi düşün yani şuan iyi yinede,,18 aylık olduğunda hala aynıysa ozaman bişeyler söyliyim geyir dedi,,hiç üzülme,,bence daha çok minik olabiliyo kızlarda sanırım,,oğlanın maşallahı vardı bebekken ama kız zayıf kaldı onun durumuna göre,,ama bekliyorum bakalım...[/QUOTE]

diger kadinlari okuyunca taktim bende niye boyle olduki diye ayrica sana cok tesekkur ediyorum bizim uyku durumumuz duzeldi gece uyaniyo ama acikiktigini hissettigimde emziriyorum emerken tekrar uyuyo acikmadiysa senin dedigin gibi veriyorum emzigini tekrar uyuyo hemen sallamayi biraktik allaha sukur yoruyorum biraz mizmizlaniyo aliyorum ayagima 2dakikada uyuyo dun gece 11bucukda kizim mizmizlandi bagiriyo bende orada sutum geliyomu diye sut sagiyodum geliyomu ondan anliyorum tamam kuzum geliyorum felan dedim kalktim emzigini agzina verdim mutfaga sutu biberona koymaya gittim bigeldim okadar kisa surede uykuya dalmaya baslamis bende biberonu verdim agzina veicerken uyudu rahatbi gece gecirdik allaha sukur ohalini gorunce kiyamadim emzikmis derdi kuzumun emzigi agzina alinca uykuya gecmeye basliyo cok tesekkur ediyorum canim

dileek biliyomusun benim alttaki ablamında 2 çocuğu var,26yaşında 165 boyunda ve 52 küsür kiloda,,ve inanırmısın göbüşüde dümdüzonun oğlu 8 yaşında kızı 4 yaşındaa,,ve şuan homili gırtlak yesede,,akşam geç saatlerde beyaz ekmeğin dibine vursada şişkolamıyoadaletmi bu diyorum..ben aman aman diye beslenirken gacıya bak ne isterse ve nezaman canı isterse yiyoohiçte kıskanmadımonlar doğuştan şanslı olanlar sanırsam,,bende herhafta tartıyorum belki çıkarda kilosu morali bozula ama nirdeeeee

Son düzenleme:

bi katkım olduysa ne mutlu bana,,o mız mız şey artık rahatça uyuyo demek çok sevindim valla,,senin üstündende büyük bi yük kalkmıştır,,gece uyanmaları en çok yoran şey çünkü anneyi,neyse düzene girdiğine inanki çok sevindim...darısı diğer mızmızların başına inşallaaaahh

naf sen bari yapma heelisteyi bi önceki sayfaya şeyettim,,bursed nezamandır listede,,buhaftada olduğu gibi,,12. sırada görmeyenlere duyurulur

Geçmişe gidiyodum şimdi listelere bakıcaktım nen bulur çıkartırım bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…