70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya su bana aksıne yaradı sankı sabah 70dım tam bı lıtre su içtim sımdı 71 cıktım su bana yarıo bence ıcmesemmıkı

77 kg ım.ve diyete başladım.diyetisyene gidipte 1.5 ayda 10 kg vermiş olan yaptığı diyeti burda paylaşan bi arkadaşın diyetini yapıyoum 2 gündür.yazın 68 kg a inmiştim ne güzel..her kış hareketsizlikten kilo alıyoum off off..
bu diyet bayaa hoşuma gitti.sıkılmadan yapıyoum.diyetisyen bayaa yaratıcıymış..

yaptığım diyet şu

İLK HAFTA

SABAH;3 seçiminiz var birinden birini seçin
1-SEÇİM:3 dilim az yağlı peynir-2 tam tahıllı ekmek-bol limonlumaydonoz-2 tam ceviz-1 yeşil elma(veya 4 kuru kayısıyada 3 erik)1fincan ıhlamur
2-SEÇİM:1 avuç kahvaltılık müsli veya müsli-yarım bardak az yağlı süt-4 yarım ceviz veya badem-1 meyve
3-SEÇİM:yarım kase az yağlı yoğurt-1 meyve-2 galeta-8 fındık

ARA:1 kepekli galeta-2 dilim az yağlı peynir-1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:
1-SEÇİM:yeşil mercimeklisemiz otu pazı yada ıspanak salatası 1 su bardağı az yağlı yoğurtve 1 tatlı kaşığı yağ ekleyin
2-SEÇİM.haşlanmış sarmısaklı kabağı sarmısakla marine edinyeşil soğan rendesalatlık dereotı ve 1 bardak light yoğurt ilelimon suyu ve 1 tatlı kaşığı yağ karıştırın
3.SEÇİM.börülceyada kımızı biber yada yeşil biber veya patlıcan salatası :haşlanmış vreya közlenmiş sebzeler 1 bardak yoğurt sarmısak 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp 2 dilim tam tahıllı ekmek yada 2 galeta ile yenecek

ARA. 3 kuru kayısı veya 1 incir+2 ceviz içi

ARA:1 fincan zwencwefil çayı ve 3 limon lifli bisküvi

AKŞAM: AŞAĞIDAKİLERDEN HER BİRİNİ HAFTANIN BİR GÜNÜ BOL SALATA İLE TÜKETİN
150-200 GRAM IZGARA YADA BUĞULAMA BALIK
3-4 IZGARA KÖFTE
120 IZGARA TAVUK GÖGSÜ
100 GRAM IZGARA BİFTEK
120 GRAM HİNDİ GÖGSÜ
PEYNİRLİ MANTARLI OMLET(1 yumurta sarısı 2 beyazı ile)
BİR KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI

2 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ İLE YENECEK

ARA:1 fincan adaçayı-1 kivi yada elma

ARA:1 bardak tarçınlı ılık süt yada büyükçe bardak tuzsuz ayran

GÜN İÇİNDE 10-15 BARDAK SU
AKTİF OLUN
ÖĞÜN ATLAMAYIN
YAVAŞ YİYİN İYİ ÇİĞNEYİN

77 kg ım.ve diyete başladım.diyetisyene gidipte 1.5 ayda 10 kg vermiş olan yaptığı diyeti burda paylaşan bi arkadaşın diyetini yapıyoum 2 gündür.yazın 68 kg a inmiştim ne güzel..her kış hareketsizlikten kilo alıyoum off off..
bu diyet bayaa hoşuma gitti.sıkılmadan yapıyoum.diyetisyen bayaa yaratıcıymış..

yaptığım diyet şu

İLK HAFTA

SABAH;3 seçiminiz var birinden birini seçin
1-SEÇİM:3 dilim az yağlı peynir-2 tam tahıllı ekmek-bol limonlumaydonoz-2 tam ceviz-1 yeşil elma(veya 4 kuru kayısıyada 3 erik)1fincan ıhlamur
2-SEÇİM:1 avuç kahvaltılık müsli veya müsli-yarım bardak az yağlı süt-4 yarım ceviz veya badem-1 meyve
3-SEÇİM:yarım kase az yağlı yoğurt-1 meyve-2 galeta-8 fındık

ARA:1 kepekli galeta-2 dilim az yağlı peynir-1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:
1-SEÇİM:yeşil mercimeklisemiz otu pazı yada ıspanak salatası 1 su bardağı az yağlı yoğurtve 1 tatlı kaşığı yağ ekleyin
2-SEÇİM.haşlanmış sarmısaklı kabağı sarmısakla marine edinyeşil soğan rendesalatlık dereotı ve 1 bardak light yoğurt ilelimon suyu ve 1 tatlı kaşığı yağ karıştırın
3.SEÇİM.börülceyada kımızı biber yada yeşil biber veya patlıcan salatası :haşlanmış vreya közlenmiş sebzeler 1 bardak yoğurt sarmısak 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp 2 dilim tam tahıllı ekmek yada 2 galeta ile yenecek

ARA. 3 kuru kayısı veya 1 incir+2 ceviz içi

ARA:1 fincan zwencwefil çayı ve 3 limon lifli bisküvi

AKŞAM: AŞAĞIDAKİLERDEN HER BİRİNİ HAFTANIN BİR GÜNÜ BOL SALATA İLE TÜKETİN
150-200 GRAM IZGARA YADA BUĞULAMA BALIK
3-4 IZGARA KÖFTE
120 IZGARA TAVUK GÖGSÜ
100 GRAM IZGARA BİFTEK
120 GRAM HİNDİ GÖGSÜ
PEYNİRLİ MANTARLI OMLET(1 yumurta sarısı 2 beyazı ile)
BİR KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI

2 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ İLE YENECEK

ARA:1 fincan adaçayı-1 kivi yada elma

ARA:1 bardak tarçınlı ılık süt yada büyükçe bardak tuzsuz ayran

GÜN İÇİNDE 10-15 BARDAK SU
AKTİF OLUN
ÖĞÜN ATLAMAYIN
YAVAŞ YİYİN İYİ ÇİĞNEYİN

İnşaallah o günleride görürüz. Bu gidişle bitmeyecekmiş gibi geliyor bana.
Ger-düşün durumunu bilmediğimden rahatsız etmiyim dedim.
Ne biliyim belki aranında hoşuna gitmez vs.

Görücez inşallah

Merak ediyorumm ger-düşşş ger-düşşşşşşşş nirdesinnnnnnnn

ya ban öneriniz varmı kendimi özellikle karnımı çok şiş hissediyorum rezene, biberiye ve yeşil çayla çöay yaptım içtim ama faydası olmadı

canım 400 gram vermedin mi sen bu hafta,ben gördüm seni listede..

kızlar bugün çoook yorgunum 10 saat dersim vardı,mahvoldum bacaklarım ağrıyor...yemek yapmaya üşendim,hatta salata bile yapmadım akşam yemeğine..
menüm:
1. kahvaltı:1 yumurta,1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,1/2 dlm çavdar ekmeği
2.Ara1: 1 mandalina,az ayran
3. Ara2: az ayran
4. öğle yemeği: patatesli yumurta,1/2 dlm ekmek,4 yeşil zeytin,bol yeşillik limonlu, 2 dlm peynir( kaşar,beyaz)
5. Ara 3: 100 ml ayran
6. Akşam yemeği: tavuk,yeşillik, 1sb ayran,biraz antep fıstığı
7. Ara 4: 1 çb süt,biraz da meyve yerim....

bende bugün ne yediğimi yazayım
kahvaltı 1 kk beyaz peynir
2 sürümlük (çatalın ucuyla) krem peynir
1dilim incecik kesilmiş salam
3 zeytin 1-2 dal yeşillik
2 dilim ekmek

çokmu yemişim bu sabah???
ara 1 armut
öğlen annem hedik yapmış diş hediği(biz börtme deriz) bilirmisiniz bilmem benim için yapmış çok önceden istemiştim anne yapma ben dikkat etmeye çalıştıkça sen bana yediriyorsun dedim ama senin için yaptım deyince kıramadım :26: 1 tabak yedim :26:

annemden geldikten sonra yeşil çay içtim rezene ve biberiyede vardı içinde

sonra sporumu yaptım 1 saat kadar, yarım saat koşu bandında yürüdüm biyarım saatte egzersiz yaptım mekik falan

akşam yemeğinde 1 kase çorba, salata, 2 süs biberi turşusu, 2 yemek kaşığı taze fasülye yarım dilim ekmek

az yedim gibiydi ama böyle yazınca çok yemişim dedim yaa kaçırdımmı yokse yine

hedik ne ki, ben duymadım hiç ,börtmeyi de. ne var içinde

iyi akşamlar kızlar..
bu aralar pek giremiyorum...
ufaklık bu aralar yine mızmız..2 gün iyi oluyor sonra yine aynı...
diğer çocuklarımın 1 yaşından sonra sıkıntısı kalmamıştı..
hayırlısıyla düzelir inşallah...

niye yatayım artık kız,,erkenden kalkmışım bikere ,, tadını çıkarıcam bugün
verrü bildiğimiz siğil canım....

hayırlısı olsun canım...
hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaabende akşama mercimek pilavı yaptım,,

alıntılardan bir tek bu çıkmış iyimi :) ya şu mercimek pilavının tarifini versene canıııım merak ettim.

ay kızlar kovun beni artık yüzüm yok buralara gelmeye niye derseniz 2 haftadır kilo veremeyen ben. bugün tartıldım +900 deyim. ben kilo alma topiğine geçem bari hani ters psikoloji almaya uğraşırsam veririm belki.

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış hemde hem kendine hem bana büyük boy.dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın[/QUOTE]
ben de çok severim sinemadaki mısırları nasıl yapıyorlarsa bnim ki öyle olmuyor...
geçmiş olsun arzucum...
kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun esime dedim de denizanasi koy diyo
ona soranda kabahat
...
ben de incirli tatlıyı denicem güzel gözüküyor...
ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....
Selam kızlar ben aranıza dün katıldım...Geçmişi okuyup döneceğim..Şuanda öglen yemeyi yiyorum zorla canım istemiyor ama..1 bardak ayran 2 dilim etimek ve peynir...yeşillik getirmedim bugün işe...
hoş geldin canım..
arkadaslar bende gruba katılmak ıstıyorum ama ka gunde bır ve nasıl baslıyoruz yanı kım nasıl belırlıyo
sen de hoş geldin canım...
Moralimi bozdum geldim.
Kilo alma topiğine baktım da bayaa sinirim bozuldu.
İşte herkeste var bi dert.
Biz gram gitse göbek atıyoruz.
Onlarda kilo almak için mamalarla besleniyolar.
Off offff
aynen ya geçenlerde ben de baktıım da canımı sıktılar kaçtım...
canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....
aranızda yeniyim kızlar
hoş geldin canım...
Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
nice yıllaaraa canım...
bizde lahanaya kelem deriz.....

benim de sabah kahvaltılarım zengin olur...ama bu aralar yapamıyorum kahvaltı..
günlerim var bu aralar..gün olduğu zaman orda ağır yicem diye kfleksli süt oluyor khvaltıda..
bi de oruç borçlarım var.. bu ara onları tutuyorum diğer günlerde....
özledim sabah kahvaltılarını..

Son düzenleme:
nerdesiniz oyol hala kimse yok küstüm işte bende gidiyom. korkuyom ya tek başıma topikte gelin gari
ben bu aralar pek aktıf deılım topıkte ama bugun öğleden sonra hıc gıremedım ıstekı bılgısayar cok yavaslamıstı bakıma gönderdim gelmedi yarın gelir artık
ayy bakmisken keske balik erkek-balik kadin a da baksaydin.bizi cozebilen varmiymis anlardikkkkk
ben de ıstıyom ben yengec eşim ikizlerrr evlenmeden once bende bakmıstım burc uyumumuz yokmus dıye o da bana uyumluyuz yazan baska bı yorumu göndermişti
kız cocukları daha az kg lı oluyor erkeklere göre gercı buyukler ıcın de gecerlı bırde boyu önemli görüntüsünü sen bılırısn zaten cok mu zayıf benım oglanda zayıftı ama kgsı agır asıyodu çünkü kemikli ve boyu uzundu hala da öyle yapı yani canım saglıklı olsunda o onemlı doymazsa aglar durur zaten anlarsın
Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
38 beden olarak gireceğin nice mutlu yıllara canım

bazen ınsanın vücudu istıyor bıseyın eksıklıgınde belkı onu karsılıyordur bı süre sonra gecer merak etme bende bıkac gündürevde sütlü türk kahvesi yapıyorum bayılıyorum hıc yapmadıgım bıseydı halbukı

kızlar oğluşum hasta ılerledı gene bısey yemıyor kac gündür bugun kreste uyuyamamıs bıle burun tıkanıklıgı öksürükten yolda omzuma koydu basını gözler baygın geldık gelınce emzırdım uyudu gıttı uykusunda öksürüyor gece kalkar oturur ıns atesı fılan cıkmaz esım de gececı bı de:18:dua edın ıyılessın ve uzun süre hastalanmasın bıdaha yaa bu kıs yakamızı bırakmıyo hastalıklar
hepınıze ıyı geceler bende leslıe yapcaktım ama hem canım ıstemıyo hemde gene bacaklarım uyusuk zorlamayım of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…