136.135.134 derken bi bakmışsın 0 :127::119:
İyi dayanıyosun ben çoktan taciz etmiştim
İnşaallah o günleride görürüz. Bu gidişle bitmeyecekmiş gibi geliyor bana.
Ger-düşün durumunu bilmediğimden rahatsız etmiyim dedim.
Ne biliyim belki aranında hoşuna gitmez vs.
ya su bana aksıne yaradı sankı sabah 70dım tam bı lıtre su içtim sımdı 71 cıktım su bana yarıo bence ıcmesemmıkı
canım 400 gram vermedin mi sen bu hafta,ben gördüm seni listede..herkese merhaba canlar....
öncelikle 4 haftadır burada sayılırm tugba arkadaşımıza da bildirimde bulunuyorum özelden ama listede değilim çözemedim
bilgi lütfen başka ne yapmak lazım anlamadım
hemen menümüde yazayım
kahvaltı: 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 zeytin 1 domates 1 brd şekersiz çay
ara: yapmadım
öğlen: yağsız közlenmiş kırmızı biber salatası 4 yemek kaşığı ıspanak 1 dilim ekmek ve biraz yoğurt yedim
ara: 1 portakal yemeği düşünüyorum
akşam: lahana yemeği salata yerim
öptüm hepinizi
suyu bırakma 1kilo fazla olması normal daha sindirilmedi ki. besinleri yakmak için su gerekli
zaten 1 lt su 1 kg
hedik ne ki, ben duymadım hiç ,börtmeyi de. ne var içindebende bugün ne yediğimi yazayım
kahvaltı 1 kk beyaz peynir
2 sürümlük (çatalın ucuyla) krem peynir
1dilim incecik kesilmiş salam
3 zeytin 1-2 dal yeşillik
2 dilim ekmek
çokmu yemişim bu sabah???
ara 1 armut
öğlen annem hedik yapmış diş hediği(biz börtme deriz) bilirmisiniz bilmem benim için yapmış çok önceden istemiştim anne yapma ben dikkat etmeye çalıştıkça sen bana yediriyorsun dedim ama senin için yaptım deyince kıramadım :26: 1 tabak yedim :26:
annemden geldikten sonra yeşil çay içtim rezene ve biberiyede vardı içinde
sonra sporumu yaptım 1 saat kadar, yarım saat koşu bandında yürüdüm biyarım saatte egzersiz yaptım mekik falan
akşam yemeğinde 1 kase çorba, salata, 2 süs biberi turşusu, 2 yemek kaşığı taze fasülye yarım dilim ekmek
az yedim gibiydi ama böyle yazınca çok yemişim dedim yaa kaçırdımmı yokse yine
hedik ne ki, ben duymadım hiç ,börtmeyi de. ne var içinde
günaydin fistiklarsaat 4den beri ayakdayim cocugumu korkutular herhalde cis yapti bunca zaman sonra
üstünü temizledikden sonra yatti geri ama ben uyuyamadimdusumu da aldim süzlendim püslendim ay normalde cok uykucuyumdur erken kalkmak ne kadar güzelmis keyfime diyecek yok kahvemi de yudumluyom simdi
cok gecmis olsun canimmantar deyilmiymis :26: veru ne bilemedim :44: tekrar gecmis olsun karninin agrisida reglden mi cünkü o dert bende de var korkuyom heran gelebilir :18:
hadi bakalim
günaydinnn tugbagerci geri yattin dimi neyse bende kacayim cocugu kaldirip is e yol alayim
verrü bildiğimiz siğil canım....niye yatayım artık kız,,erkenden kalkmışım bikere ,, tadını çıkarıcam bugün
hayırlısı olsun canım...selam kızlar herkese günaydın..
biliyorum kayıplardayım bildirim zamanı geliyorum sadce ama gerçekten kafam çok yoğun işler karışık demiştim biliyorsunuz.valla hayatım şu ara azcık karışık.diet deseniz karman çorman o ayrı mesele yanii kilo veremedim bide regl oldum dün off yaaa. valla bu işe nerden girdim bilmiyorum maaşımı kurtarsamda çekip gitsem diyorum ama maaşları yine vermediler pazartesiye attılar pis herifler ya.aralık maaşım kalacak biliyorum ama bari kasım maaşımı alayım diye gelip gidiyom işe işte ama angarya işler çok yapıyorum mecburen işte .iş bakıyom bir taraftanda görüşmelere çağırırlarsa gidicem bu firmanın çevresinden 2 iş teklifide aldım bakalım nasıl olacak
hiçte olmamış canım,fırında mırında hamur işinin her hali zararlı,akşam mercimek ye,,pirinçtende uzak dur,,salata yoğurtta yemeği unutma yanındaa bende akşama mercimek pilavı yaptım,,
geçmiş olsun arzucum...kız nerene vercen daha kılo da iddaya giriyon ne diyim allah kolaylık versin
bende öyleydim 2 gün önce dilekcim dediğin gbii kendimi çok şişman hissediyorudm bu yüzden patlıycak gıbıydım sanırım üşütmüşüz geçti çok şükür bugünde boğazlarım şiş :26:
günaydın demeyi unutmuşum herkese günaydınnn
...kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulunesime dedim de denizanasi koy diyo
ona soranda kabahat
ben de incirli tatlıyı denicem güzel gözüküyor...Günaydın kızlaar :)
Dün sinameki almayı unuttum eve giderken höh diyorum kendime
ama bugün unutmuycaam :) gene daha iyiyim bugün azbucuk gecti :)
dieytim tam gaz sorunsuz gidiyor dün akşam kurabiye pişirdim ama azcık yidim çok yimedim
ahan da bloguma yazdım zaten Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Zencefilli Çatlak Kurabiye
siz napiyosunzu ayy cok iş var sene sonu demek muhasebecinin çilesi dimek :)
ben de benim kuzum biraz daha uyanmasa diyorum..gece zor uyutuyorum sabah da erkenden kalkıyor kerata....kızlar gülmekten öldüm bugün,,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum, ,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo, ,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak, ,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm, ,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo 2 saat bile duramadı ayakta iyimi bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine fikri olan
hoş geldin canım..Selam kızlar ben aranıza dün katıldım...Geçmişi okuyup döneceğim..Şuanda öglen yemeyi yiyorum zorla canım istemiyor ama..1 bardak ayran 2 dilim etimek ve peynir...yeşillik getirmedim bugün işe...
sen de hoş geldin canım...arkadaslar bende gruba katılmak ıstıyorum ama ka gunde bır ve nasıl baslıyoruz yanı kım nasıl belırlıyo
aynen ya geçenlerde ben de baktıım da canımı sıktılar kaçtım...Moralimi bozdum geldim.
Kilo alma topiğine baktım da bayaa sinirim bozuldu.
İşte herkeste var bi dert.
Biz gram gitse göbek atıyoruz.
Onlarda kilo almak için mamalarla besleniyolar.
Off offff
canım 5. ayda doğum ağırlığının iki katıysa kilosu normaldir..senin kide normal...mamaya başlamışsın eklere yoğurt meyve suyu çorba başlayabilirsin canım yavaş yavaş....kizlar ya bugun benim kizim 5ayini doldurdu ve sadece 6kilo50gr cokmu az kilo almiyoya 3150gr dogdu ilk ay 4300 gr gibiydi ve geri kalan 4ayda 2kilo bile almamis ek gidaya basladim mama veriyorum artik sut yetmiyo diye sizce ne yapayim iyimi bilemiyorum kadinlar kulubundeki bebekle alakali bolumlere bakiyorum bebekleri 4aylik felan 7 200 olanlar var az diyolar o azsa ben neyapayim bilemedim
hoş geldin canım...aranızda yeniyim kızlar
nice yıllaaraa canım...Selam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
bizde lahanaya kelem deriz.....
Doğum günün kutlu olsun canımnice güzel,sağlıklı ve 38 bedenli senelere
Kırmızı kelem ne len :26: kırmızı lahana mıkelebekten sonra bide kelem çıktı
Al-ver al-ver ekonomiye can ver
bende bugün ne yediğimi yazayım
kahvaltı 1 kk beyaz peynir
2 sürümlük (çatalın ucuyla) krem peynir
1dilim incecik kesilmiş salam
3 zeytin 1-2 dal yeşillik
2 dilim ekmek
çokmu yemişim bu sabah???
ara 1 armut
öğlen annem hedik yapmış diş hediği(biz börtme deriz) bilirmisiniz bilmem benim için yapmış çok önceden istemiştim anne yapma ben dikkat etmeye çalıştıkça sen bana yediriyorsun dedim ama senin için yaptım deyince kıramadım :26: 1 tabak yedim :26:
annemden geldikten sonra yeşil çay içtim rezene ve biberiyede vardı içinde
sonra sporumu yaptım 1 saat kadar, yarım saat koşu bandında yürüdüm biyarım saatte egzersiz yaptım mekik falan
akşam yemeğinde 1 kase çorba, salata, 2 süs biberi turşusu, 2 yemek kaşığı taze fasülye yarım dilim ekmek
az yedim gibiydi ama böyle yazınca çok yemişim dedim yaa kaçırdımmı yokse yine
ben bu aralar pek aktıf deılım topıkte ama bugun öğleden sonra hıc gıremedım ıstekı bılgısayar cok yavaslamıstı bakıma gönderdim gelmedi yarın gelir artıknerdesiniz oyol hala kimse yok küstüm işte bende gidiyom. korkuyom ya tek başıma topikte gelin gari
ben de ıstıyom ben yengec eşim ikizlerrrayy bakmisken keske balik erkek-balik kadin a da baksaydin.bizi cozebilen varmiymis anlardikkkkk
kız cocukları daha az kg lı oluyor erkeklere göre gercı buyukler ıcın de gecerlı bırde boyu önemli görüntüsünü sen bılırısn zaten cok mu zayıf benım oglanda zayıftı ama kgsı agır asıyodu çünkü kemikli ve boyu uzundu hala da öyle yapı yani canım saglıklı olsunda o onemlı doymazsa aglar durur zaten anlarsınkizlar ya bugun benim kizim 5ayini doldurdu ve sadece 6kilo50gr cokmu az kilo almiyoya 3150gr dogdu ilk ay 4300 gr gibiydi ve geri kalan 4ayda 2kilo bile almamis ek gidaya basladim mama veriyorum artik sut yetmiyo diye sizce ne yapayim iyimi bilemiyorum kadinlar kulubundeki bebekle alakali bolumlere bakiyorum bebekleri 4aylik felan 7 200 olanlar var az diyolar o azsa ben neyapayim bilemedim
38 beden olarak gireceğin nice mutlu yıllara canımSelam canlar!
Bugün benim doğum günüm!
Gelecek doğum günüm de ve sonraki tüm doğum günlerimde komple 38 beden olmayı diliyorum!
shopsessive dogum gunu kutlu olsun canim.nice mutlu huzurlu saglikli ve citirrr kizlardan da citir gorundugun senelere insallah.butun dualarin kabul olsun insallah.
kizlar ben bu ara zeytine sardim yaa
neden oyle oluyo bilemiyorum.belki aylarca zeytin yemeden durabilen ben,simdi 3 ogunde de zeytin verseler yerim.acikmasam da canim istio
herkes cikolata krizine girer,ben de zeytinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?