hoş geldiniz kızlar ve diğer yeni gelenler..
sabah kahvaltıda:
1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim kepek ekmek
Bu arada;
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
Bu kuralı hiç anlayamadım, salam sucuk nasıl serbest oluyor ve siz bu şekilde kilo verebiliyor musunuz?
ben de sucuk pastırma yiyorum kahvaltıda ama yağsız ve abartmadan tabi..benim çocuklar bana şaşırıyorlardı anne hem pastırmalı yum yiyor hem dezayıflıyorsun diye..
ama salam sosis onlara karşıyım katkı maddeleri var içeriğinde çünkü...tabi isteyen yesin bişey diyemem...
Herkese iyi günler bugün dayanamadım meraktan tartıldım ve 600 gr gitmiş nasıl sevindim bilemezsiniz inşallah cumaya kadar daha da verebilirim

kızlar günaydın!
geçmişe gelişigüzel göz attım ama denk geldiğim sayfalarda da tuğba banlanmış yazıyordu,hayırdır?inşallah önemli birşey yoktur.
anneciğim geldi benim de pazar günü memleketten, tabii anne yemekleri börek çörek tatlıları evde.. şimdi tartıldım 65,9dan 67ye çıkmışım işte 3 günde

daha da yiyorum

sizlerde durumlar nasıl?
ortim nerelerdesin dur sana özel mesaj da atayım,hiç sesin soluğun çıkmıyor zeynepcim?
canım bikaç gün memelekete gittim yeni geldim...amcam vefat etti o yüzden uğrayamadım..
günaydın kısçelerrrr

kaçak girdim kızlar bi bakıyım dedim..dün akşam eve gelince kkya girmek istedim ama açılmadı :26: herkes iyidir umarım
kızlar çok teşekkür ederim verdiqiniz destek herşeye deqer...para konsunu açacaktım ama gerek kalmadı..oqlu geldi babasına ''baba ablanın parasını verdinmi'' dedi...dün dışarıya çok ödeme yapıldıqı için personele ödeme yapılmadı sanırım bgün verirler...neyse seviyemi bozup para istememe gerek kalmadı umarım bundan sonra bu tür şeyler yaşamam..
tqbaa noldu canım yaaa ayy çok üzüldüm..inş. en kısa zamanda aramıza dönersin...boşuna dememişler doqru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyee....
ben de merak ediyordum düzeldiğine sevindim..
Merhaba arkadaşlar bende 17 kilo verdim 6 ayda
arkadaş topikteki herkesi merakta bırakmış gitmiş...
biz kendi bildiğimiz gibi kilo vermeye devam edelim kızlar..
bu arada hafta sonu memelekete gittim..
herkes nası zayıflamışsın öyle deyip şaşırdılar...6 kilo gitti onlrdan ayrıldıktan sonra ama epey faarketmiş demek ki..
yeter artık zayıflama dediler ama onlara bu halimle bile kilolu grubuna girdiğimi anlatamadım...
bi de 8 ay dır görüşmediğim kişleride gördüm o zaman 78 kg dim onlar iyice