• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar..
Yeni gelen kızlar hoşgelmiş.
Kaptanın hazırladığı listeyi kopyalıyım tekrar onlar için hemde bizde bi hatırlamış oluruz;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Yeşil çayda anlaşamadık sizinle sayın kaptanım:1:
Ben Eylül ayında Yumurtalığımdaki kistden ameliyat oldum..Ameliyattan önce sabah akşam aksatmadan Yeşil çay içerdim:5:
Severdim de şu demlenen yaprak olanından almıştım herkese ondan tavsiye ederim..
Neyse ameliyattan sonra bana yeşil çay kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi doktorum:5:Meğer Östrojen hormonu etkisi yapıyormuş vücütda:53:
Bir kaç doktor daha sorduk aynı şeyi söylediler:26:
Ogün bugundur ağzıma sürmüyorum içmiyorum kistim yenilenir die korkuyorum...
Siyah çay ile yeşil çay aynı biliorsunuz sadece siyah çay güneşte kurutuluyor o yüzden siyahlaşıyor ve içindeki bu madde etkisini yitiriyormuş..
Ama yeşil çay güneşle işlem görmediği için bu madde içinde etkin kalıyor..
Sizlerde de şikayet varsa dikkat edin derim...

gecmıs olsun canım bende fenayım tam düzelemeden tekrar hasta oluyorum anlamaıdm gıttı bend edün aksam erkenden yattım sabah kalktıgımda benımde bogazımda bır dugum halsızlık mıde bulantısı ıste sıcak bısyeler ıctım zorla ekmek arası yedım ıalcımı ıctımde azcık kendıme geldım valla

sanada geçmiş olsun canım valla ben birde regl olcam onun fenalığı var üstümde gecikmiş olsa bu halizliği ve mide bulantısını başka şeye yorcam ama değildir umarım, bişeyde yiyemiyorum yaaa nasıl olcak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bende 17 kilo verdim 6 ayda

topikce merak ediyoruz nasıl verdiniz 6 ayda 17 kilo
tebrikler buarada:46::46::46:
sabah kalkar kalkmaz bir büyük fincan limonlu yeşil çay içiyorum. günde 2-3 fincan içmeye çalışıyorum. gece yatarken de 1 bardak ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup onu içiyorum. inşalalh bu sefer hepsi işe yarayacak:-)

bence sirke çok faydalı ben çok dikkat edemiyorum yediklerime sirkeyle 2buçuk kilo verdim uzun bir zaman oldu ama biara aldım ve sirkeye başladıktan sonra çabuk gitti tek yaptığım şey düzenli sirkeli ılık su içmek

Herkese iyi günler bugün dayanamadım meraktan tartıldım ve 600 gr gitmiş nasıl sevindim bilemezsiniz inşallah cumaya kadar daha da verebilirim
tebrıkler canım:46:
sanada geçmiş olsun canım valla ben birde regl olcam onun fenalığı var üstümde gecikmiş olsa bu halizliği ve mide bulantısını başka şeye yorcam ama değildir umarım, bişeyde yiyemiyorum yaaa nasıl olcak bilmiyorum

topikce merak ediyoruz nasıl verdiniz 6 ayda 17 kilo
tebrikler buarada:46::46::46:

bence sirke çok faydalı ben çok dikkat edemiyorum yediklerime sirkeyle 2buçuk kilo verdim uzun bir zaman oldu ama biara aldım ve sirkeye başladıktan sonra çabuk gitti tek yaptığım şey düzenli sirkeli ılık su içmek

saol canım bende reglım ama son günleri ılk günlerinde de hastaydım zaten geldi mi hepsi bi geliyo:1:

tuğbacım naftan yazıyosun sanırım okudum üzülme inş. aramıza en ksıa sürede dönceksin özledik seni yaaa listeyi takma önemli değil önemli oln sen iyi ol.inş. en kısa sürede eşinle başırırsınız oda hatasını senin değerini anlar ama erkekler böyle şeyleri pek ifade etmezler bi arkadaş yazmış en iyisi geldiğide konuyu açmamak sakinleştiğin zaman oturup eşinle konuşmak daha iyi olabilir

Listeyi ben yayınlanınca kaptan ben sanılmış sanırım.:1:
Kaptan erginsena,
Yardımcısı Triendy21 dir.

İncelemzki.. Canım üzüldüm senin adına mahcubiyetlik kadar kötü bi durum yoktur herhalde.
Ama insanlık hâli olabiliyor böyle şeyler toparlamışsın zaten.

topik çok sessiz bu aralar :50::50::50:

evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana:50:

evet yaaa herkes mesgul galiba.
benim de misafirim gelecek gibi yarin.bugunden temizlik ve pasta borek yapsam iyiolucak.ben daha kahvalti bile yapmadim.aksam cook yorulmusum camasir mutfak derken.
ayagimin altindaki cikan o seylerin tedavisi surdugu icin de krem kullaniyorum ve coook aciyo.topalliyorum resmen yururken.
insallah biraz daha sabredersem gececek ama cokk mlesgulum ben yaaa.sozde ev hanimiyim.ama 3 ev hanimina bedelim.kendime sasiriyorum aksam olunca ayaklarimin alti zonk zonk sizliyo.gece 2ye geliyodu yattigimda.24 saat yetmioki bana:50:

Geçmiş olsun, sanırım çok titizsin. Ben çalışıyorum, elimden geldiğince yapıyorum işleri. Yetiştiremediğim zaman da, gece 2'ye kadar yapcam diye kendimi hiç kasmam ama. Zaten işe gidicem, o yüzden olduğu kadar. Bir ara bize de uğrasana, bizim eve de lazım. Şaka bir yana, geçmiş olsun.

merhabalar
geçmişi bi okuyup geleyim
tabi geçmişten çıkabilirsem ne çok yazmışsınız neler olmuş öyle...

Geçmiş olsun, sanırım çok titizsin. Ben çalışıyorum, elimden geldiğince yapıyorum işleri. Yetiştiremediğim zaman da, gece 2'ye kadar yapcam diye kendimi hiç kasmam ama. Zaten işe gidicem, o yüzden olduğu kadar. Bir ara bize de uğrasana, bizim eve de lazım. Şaka bir yana, geçmiş olsun.

:1: FIRSAT BULURSAM SIZEDE KACAR GELIRIM TEMIZLIGE TABI NEDEN OLMASIN.
yok ben titiz degilim.ev isinden baska biir suru isim oluyo.beni buluyo butun isler.o yuzden yapilmasi gereken isler bile zor yetisio.aksam 12 den sonra cikabildim mutfaktan.
butun gunun yorgunlugundan dolayi azcik koltukta vakit gecirmek istedim.direk yataga gidince kendimi daha kotu hissediyorum.1 saat falan da topige bakindim.sonra uyumak icin yataga gittim ama yorgunluktan yarim saatte anca uyudum.heryerim agriyodu.

Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana

Merhaba kızlar işyerimdeki problemlerden dolayı 1-2 haftadır uğrayamıyorum...
Büyük bir eşşeklik yaptım gerçi hala çözmüş değilim.
Şirketin bütün gider hesapları ve kayıtlarının olduğu flash disk imi kaybettim ve hiç bir yere yedek almamıştım...
Delirmek üzereyim stresten dudağım uçukladı acayip sivilcelendim... Yarım yamalak hallettim gibi biraz daha toplayabilirsem patrona sölicem kaybettim bu kadar topladım diye... Söylemeden de olmaz dimi.... Korkum telaşım kovulmak fırça yemek falan değil sadece mahcubiyet...
Çünkü insansın kaybolur bozulur ama yedek almamak tamamen bana dair bi eşşeklik.... Neyse halledecem inşallah... Başımdaki şu sıkıntı bi geçsin en kısa zamanda sık sık buradayım, çünkü geri almaya başladım 71,2 olmuşum :5:
inşallah düzeltirsin canım..geçmiş olsun..
herkese günaydın. bugün 2. günüm ve hala bozmadım dün çok güzel gitti. iş yerimde koca bir dilim kakaolu yaş pasta vardı ama yemedim ve geri çevirdim. bu yüzden kendimle gurur duyuyorum. bu site sayesinde gerçekten çok motive olmuş durumdayım o yüzden tüm yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
tebrikler canım....biz de seninle gurur duyuyoruz..
geçenlerde işyerimde koridorda yürüyodum. bir bayan arkadaş bana doğum ne zaman diye sordu. beni hamile sanıyomuş. bu arada bu işyerinde işe başlayalı 5 ay falan olduğu için geçmişimi bilmiyo. o kadar moralim bozuldu ki . aslında beni kamçılamış oldu.
dolabımın sürekli bir köşesinde bulunan eski kıyafetlerimden 36 beden bir türlü vazgeçemiyorum. ve artık kararlayım ve onların içine tekrar gireceğim. 46 bedenden 36ya düşeceğim allahın izniyle. tamam 36 belki olmayabilir ama 38 kesin inşalalh:-)
canım 8 ay önce ben de 46 bedendim şimdi 40 oluyor..azmederek olacak ve sabrederek tabii.... hemen olmasını beklemek doğru değil...
:42::42::42::1::57::27:

katılabilirsin sorun olmaz ama paylaşımda bulunup düzenli bi şekilde bildirimlerini yapman şartıylaa:42::42::34:

tekrar merhaba,
ya ben birkaç gün baktım cevap görememiştim. şimdi tek tek sayfaları okudum cevabınızı gördüm. burada da paylaşımda bulunmak istiyorum. bundan sonra daha aktif olarak görüşmek üzere.

merhaba hanımlar bende malesef 70li kilolardayım bi ara verdim tekrar geri aldım, yani anlıycanız bi 69 u ucundan göremedim :19: 76 ile 3 hafta önce diyete başladım şu anda 71.5 kgdyim bacaklarım basenlerim incelmeye başladı ama göbek olduğu yerde duruyo (bende kilolar hep göbekte)resmen 5 aylık hamile göbeğim var.... hani filmlerde olurya sarhoş adamların elinde bi şişe göbeklerde kazaktan dışarı fırlar aynen öyle bi göbeğe sahibim :nazar::1::1::1: pko luyum ve çocuk sahibi olmak istiyorum drmda kilo vermemi söyledi göbek için ne yapabilirim sakın mekik demeyin 10 taneden fazla olmuyo malum göbek izin vermiyo mekik çekmeme:1::1::emir_bebek:
hoş geldiniz kızlar ve diğer yeni gelenler..
sabah kahvaltıda:

1 kk light beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 dilim kepek ekmek

Bu arada;

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

Bu kuralı hiç anlayamadım, salam sucuk nasıl serbest oluyor ve siz bu şekilde kilo verebiliyor musunuz?
ben de sucuk pastırma yiyorum kahvaltıda ama yağsız ve abartmadan tabi..benim çocuklar bana şaşırıyorlardı anne hem pastırmalı yum yiyor hem dezayıflıyorsun diye..
ama salam sosis onlara karşıyım katkı maddeleri var içeriğinde çünkü...tabi isteyen yesin bişey diyemem...
Herkese iyi günler bugün dayanamadım meraktan tartıldım ve 600 gr gitmiş nasıl sevindim bilemezsiniz inşallah cumaya kadar daha da verebilirim
:46::46::46::46:
kızlar günaydın!
geçmişe gelişigüzel göz attım ama denk geldiğim sayfalarda da tuğba banlanmış yazıyordu,hayırdır?inşallah önemli birşey yoktur.
anneciğim geldi benim de pazar günü memleketten, tabii anne yemekleri börek çörek tatlıları evde.. şimdi tartıldım 65,9dan 67ye çıkmışım işte 3 günde :14: daha da yiyorum :50:
sizlerde durumlar nasıl?
ortim nerelerdesin dur sana özel mesaj da atayım,hiç sesin soluğun çıkmıyor zeynepcim?
canım bikaç gün memelekete gittim yeni geldim...amcam vefat etti o yüzden uğrayamadım..
günaydın kısçelerrrr:16::16::16: kaçak girdim kızlar bi bakıyım dedim..dün akşam eve gelince kkya girmek istedim ama açılmadı :26: herkes iyidir umarım :34:

kızlar çok teşekkür ederim verdiqiniz destek herşeye deqer...para konsunu açacaktım ama gerek kalmadı..oqlu geldi babasına ''baba ablanın parasını verdinmi'' dedi...dün dışarıya çok ödeme yapıldıqı için personele ödeme yapılmadı sanırım bgün verirler...neyse seviyemi bozup para istememe gerek kalmadı umarım bundan sonra bu tür şeyler yaşamam..

tqbaa noldu canım yaaa ayy çok üzüldüm..inş. en kısa zamanda aramıza dönersin...boşuna dememişler doqru söyleyeni 9 köyden kovarlar diyee....
ben de merak ediyordum düzeldiğine sevindim..
Merhaba arkadaşlar bende 17 kilo verdim 6 ayda

arkadaş topikteki herkesi merakta bırakmış gitmiş...
biz kendi bildiğimiz gibi kilo vermeye devam edelim kızlar..

bu arada hafta sonu memelekete gittim..
herkes nası zayıflamışsın öyle deyip şaşırdılar...6 kilo gitti onlrdan ayrıldıktan sonra ama epey faarketmiş demek ki..
yeter artık zayıflama dediler ama onlara bu halimle bile kilolu grubuna girdiğimi anlatamadım...
bi de 8 ay dır görüşmediğim kişleride gördüm o zaman 78 kg dim onlar iyice:53::53::53::53::53:

merhabalar
geçmişi bi okuyup geleyim
tabi geçmişten çıkabilirsem ne çok yazmışsınız neler olmuş öyle...

Merhaba canım, çizelgene bakıyorum da, ne güzel kilo vermişsin. Diyete ne zaman başladın, kısaca neler yedin içtin, bize de anlatır mısın? Ben yeniyim burda, biz yenilere tavsiyelerin nelerdir? Böyle çizelgelerinde 15-20 kg. vermiş kişileri görünce açıkçası imreniyorum. Umarım 1 sene sonra ben de öyle bir çizelgeye sahip olabilirim.

Herkese slm yorgunluktan gece uyuyamadim bile moralimde bozuk kizlar ya oglum hastalandi atesi 39 öksuruyo dun deterjan kokusundan oldu galiba cunku alerjil benim cocuklarim kusuyo napicam yarin 20kisilik misafirim var akil verin bana

canım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama kusması fazlaysa acile götür..sıvı kaybı çoculkları hemen etkiler ve ateşi daha da yükseltir...duruma göre misafiri iptal etmen gerekebilir ..çocuklarımızın sağlığı hepsinden önce gelir...

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin.

Misafirlerini erteleme imkanın varsa, ertele. Yoksa hem hasta çocuklar, hem de misafirler, hem de 20 kişi..... Düşünemiyorum.

Back
X