70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi kaptan vekilim. olay şöyle gelişti ben eşimin ekmeklerii yağlarken bir baktım benimkilerde yağlanmış dedim şimdi eşim bu kadar ekmeği yemez ee boşa gitmesinler nasıl bahane :) şaka bir tarafa her zaman olmaz bu yav valla aylardır ilk kez ekmeğe yağ sürdüm söz bir daha olmaz.
ya benim moral bozuk değilse gelirim hergün menülerimi yazarım mutlaka. sinirlerim bozuk olunca yaklaşmıyom topiğe
ya birde ben şu tickerimi değiştirecem yeniden 74 den başlatınca verdiğim 2 kilo gözükmüyo ama ben kasımdan beri 3 kilo vverdim sadece birini geri aldım her ne kadar başlangıcı 76 yapmak oturacaksa da içime verdiğim kilolar boşa gitmesin görünsün di mi...

eşler hep aynı canım destek olacaklarına köstek olurlar işte. bende bugün bi yürüyüş bandı almak istiyorum daha hızlı ve sporla birlikte kilo verirsem bi yandanda sıkılaşırım diyorum

Sporla birlikte diet yapsak çok daha güzel olur ama ben yapamıyorum ki. Ancak ev işi, yemek, iş güç yani, istesem araya sıkıştırırım da ona ne moralim kalıyo nede halim valla. Göbeğim sarkık kalacak ya ondan korkuyorum.

Ya aslında bende de öyle bir psikoloji var. Önceden çalışıyordum ondan mı acaba diyorum. Hani evde kahvaltı falan yapamazdım haftasonunu iple çekerdim, gelsede şöyle güzel bir kahvaltı etsek falan diye. Şimdi eşimle uyguluyorum bende onu. Sabah iyi kahvaltı yapıyorum ama ekmeği kaçırmamaya özen gösteriyorum. İşte fazladan yediğim bal eee bir de kaymak.
Napıyım çok seviyorum. Haftasonu da sıksak kimse tutamaz biziii

vayy eşi yağlı ekmeklerlee beslemelerr heee
Zaten o moral bozuklugu anında ne oluyorsa oluyor.
Bende önümde ne varsa atardım agzıma yoksa da canım çok sıkkın der gider markete ne kadar tatlı vvarsa alırdım.
76dan başlatmak seni motive edecekse 76dan başlatman güzel olur.
Baksana bende bi zamanlar 86ymışım
Geçen mart ayı gibi bi sitede ideal kilo hesaplaması yapmıştım.
Sitede verilen cevap ' Obez 'di.
Büyük ablama gidip ağlamıştım hiç unutmuyorum hey gidi günler heyy.:2:

evet evet sen bakma kocaya o kıskanıyooo çıtır hatun olucan ddiye söyleyemiyo inceldiğini. geçen gün 3 aydır görmediğim biri ile karşılaştık zayıflamışsınız dedi sevindirik oldum yaa. aslında topu topu 3 kilo verdim hani birinide geri aldım ama leslii abla işe yarıyo galiba :) uzun süre görmeyenler daha iyi anlıyor.
eşler hep aynı canım destek olacaklarına köstek olurlar işte. bende bugün bi yürüyüş bandı almak istiyorum daha hızlı ve sporla birlikte kilo verirsem bi yandanda sıkılaşırım diyorum
ay bende almıştım lk ay acık kullandım sonra çamşır kurutma askısı oldu bende sattım birine

canım ben senin yazını sonra gördüm kusura bakma ben tam 9 gibi çıkmıştım sen girmişsin o sırada ben 12 gibi tekrar girdiğimde de bir sürü sayfa ilerlemiş hızlı hızlı bakarken farketmemişim seni. yoksa ben herkese elimden geldiğince alıntı yapmaya çalışırım. çünkü yanıt almayınca insan motive olamıyor dışlanmış gibi kalıyor biliyorum. ama bunun çözümü benim gibi düşük çeneli ol herkese herşeye cevap yaz o zaman daha görünür olursun :) ben bi tickerimı değiştiip gelem

Aslında öyle yapmak lazım. Söyleyince böyle oluyor işte ay ama nasıl sinir oldum. Ya gram alsam sanki adamın gözünde tartı var hemen diyo, kilo mu aldın ee peki verince niye söylemiyoo. Haset bunlar anacığım. Gıcık etsinler insanı başka amaçları yok.
İnşallah Dilekcim o günleride görürüm, şöyle 3er 5er gitsin kilolar.

Anladım canım.
Bu aralar topik hareketli sayfalar çabuk ilerliyor. Bu güzel bişey aslında.
Senin bıdık nabıyo bakalım?
evet buaralar hızlandı topik süper oldu bencede.... benim bıdık cibicibi yaptı rahatladı uyuyor bende yatacam sabah erken kalktık ben seni pek tanımıyorum 22 yaşındayım demiştin evlimisin çoluk çocuk? bende 84lüyüm mersindeyim

haftaiçi kahvaltı yapıyoruz ama zaman olmadığı için peynir zeytin falan haftasonunda özel bişeyler hazırlıyorum onun için gidiyor yeniyor ama benimki kahvaltıyla kalmıyor normalde akşam bişey yemem ama haftasonu diyette olduğum hiç aklıma gelmiyor ama yarından itibaren başlıycam hem spora hem sağlıklı beslenmeye yoksa verdiğim 3 kilo geri gelecek

buarada bi kotum vardı giymekte zorlanıyordum dün dışarı çıkarken giydim rahat oldu sevindirik oldum bende

ayy ne kusuru canım böyle deme pişman olum yazdığıma sağol yinede... bende satacam koşu bandını ama alan yok

ay canım alıpta kullanmazsam bu sefer eşim beni kesin vurur artık.daha öncede bişeyler aldırdım kullanmadım hala kavgası var onun evde o yüzden zaman ayırıp kullanmam lazım yani bi de kızım seneye anaokuluna gidecek zamanım bol olacak eğer işe başlamazsam ona güveniyorum artık eğer yürüyüş bandı alamazsam da seneye spor salonuna yazılayım diyorum kendimce başka türlü salarım kendimi :

İşte veremezsin diyenlere veya böyle yapanlara inat kilo vermek lazım.
Bende sevdiceği şaşırtmak istiyorum bakalım.

Ooo pazar cıbıcıbısı
İstanbul'da yaşıyorum bekarım bi şirkette bilgi işlem yazılımda çalışıyorum.
22 yaşındayım :) Temmuzdn beri topikte hemen hemen hergün aktifim.
Buraya geldiğimde 79 kusür kilodaydım sonra bu kiloya kadar geldim.
Aslında 69u görmüştüm ama bi görünce rahatlama oldu tekrar tavan yaptı kilo.
Sevdiceğim askerde mayısta bitiyor askerliği o gelene kadar beni hiç görmediği 57 rakamına ulaşmak istiyorum.

bende eşimine başının etini yemiştim sanıyom ki evde koşu bandı olunca hergün koşacam. 900 liraya aldık 6 ay kaldı sonra bir arkadaşa 750 liraya sattık bayandan az kullanılmıştır diye :) ben topiğe başladığımdan beri leslii yapıyom öneririm ein ol koşu bandından daha eğlenceli gelecek sana. paran cebinde kalır en azından...
ayy ne kusuru canım böyle deme pişman olum yazdığıma sağol yinede... bende satacam koşu bandını ama alan yok

gittigidiyor a falan ilan ver canım belki satılır. ben şanslıydım bir arkadaş eşine alacakmış onlara verdik. eminim onlarda şimdik satmaya çalışıyordur :)
neyse ben kaçar kızlar michelle yapacam. bugün yeniden başlıyom inşallah bu sefer ara vermeden devam bu hanımla.
spor için öneri: yeni başlayacaklar leslii ile bir kaç hafta yürüyün. çok yorucu değil ve sıkmıyor emin olun seveceksiniz. sonrada michell gibi daha zorlayıcı birine geçin bu kadın çok iddialı 20 dk sürüyor ama leslii ile 5 milde bilem bu kadar yorulmuyordum o derece yoğun egzersiz yani.bu arada bilmeyenle için 5 mil 67 dk sürüyordu...
ha birde dün sizin için tombik fotolarımı çektim. bir hafta egzersiz yapam haftaya yine çekip yayınlayacam. internette gözrdüm bir hafta bu michelli yapıp foto yayınlayanlar var gözle görülür inclme olmuş bakalım bende de olacak mı ? hadi iyi pazarlaaaaaaar...

Hadi bakalım, azmine bayıldım sporcu hanım. Bende indirdim hepsini ama yapamıyorum. Benim kızlar duracak benden birşey istemeden 67 dak. Ben anca 20 dak olanı yapıyordum sonra onuda bıraktım.

kızlar bu leslie ve michel in dışardan satın alınabilen yeri var mı ben bursadayım alayım o zaman hiç koşu bandıyla uğraşmayayım ya huuu

merhaba tugbaaaa kaptılıgın hayırlı olsunn bu işi hakkı ile yapacagında eminim:)

kızlar bu leslie ve michel in dışardan satın alınabilen yeri var mı ben bursadayım alayım o zaman hiç koşu bandıyla uğraşmayayım ya huuu

Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.

Sende netten indirsen cnm. Ben indirdim gayette güzel çekimleri. Almana da gerek yok bence ama sen bilirsin. İnternetten sipariş verebileceğin yerlerde vardır. Bie araştır istersen.

düşündüm canım ama eşim arada bilgisayarı alıyo işe. elimde cdsi olursa evde sürekli elimin altında olur o yüzden

canımben leslii yi linkten netten indirmiştim. ama michelli satın aldım. 15 tl idi yanlış hatırlamıyorsam idefix ten aldım. internet kitap mağazası güvenilir bir sitedir devamlı alışveriş yaparım kitap falan alırım oraya bir bak. michelle dvd bu arada o yüzden biraz pahalı ama değer. bu arada her yanım ağrıdı yav. çok yorucuymuş...

akşama ne pişirem bana bir akıl verin kızlar yav. evde sebze yok. et ve tavukta yeni yedik ne pişirem ne pişirem bulamadımmmm. çorba yapsak ama yanına ne yapacaz...ay küçükken annem sevdiğim yemeği yapmayınca kızardım ne yapsın kadın yav ne zormuş hergün yemek bulmak...

Ay aynen cnm. Hergün düşün düşün bıktım vallahi. Biri dese şunu yap diye ne kolay olacak. Ben haşlama yapıcam. Sende bakliyat türü yapsana cnm. Kuru fasulye, nohut falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…