70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sıyıırr o tabağıı annemmm sıyırr sıyırr ekmekk ye bann suyuna.
1 gram et bin ayıp örterrr annemmmm.
tabii tabii. ben küçükken çok zayıfmışım. kilo alam diye habire yedirirmiş annem. tabaktakide mutlak bitecek tabii. birde tıka basa doldurulu o tabak. ah anne ah hala uğraşırım yedire yedire bu hale getirdin beni diye
hiçmi kimse benim yazdığımı görmedi? peki öyle olsun

göremedim canım ya aradım ne yazdın diye ama sayfalar çok hızlı akmış bulamadım kız özür

müsait zamanda yazsan olur canım..hatta bana özelden at..burası çok yoğun bi başlık bana örnek teşkil etsin diye görmek istedim listeni..ben şuan biraz ağır dyet yapıyorum 10 gün sonra senin listenden kendime bişeyler oluşturabilirm..

ama ta saat dokuzun kız bu. tam o an çıkmıştım ben :) ya evet listeleri yaz bak bu çok işe yarıyor. yazacam diye utanıp bazı şyleri yemiyorsun. hemde yediklerini toplu görmek çekidüzen verdiriyor insana:)

herkese iyi geceler eşim evde olunca uyuyunca girdim anca bugun yediklerimle başlayayımm
bir buyuk bardak ballı sirkeli ılıkla sıcak arası su
sabah (sabah degigime bakmayın saat 12ydi :)
1 kare peynir
4-5 tane yeşil zeytin
3 minik lokmalık salçalı yaga bandım
3 kare kadar yumurta
4-5 parca ekmek
ara rulo bişiydi ama cıstı .(
akşam 6 falandı
bir tabak yogurtlu çorba
bol salata
tek lokma ekmek (ogluma yedirirken yanlışkıla yemişim )
2 saat sonra eşim almış nasıl olduysa zorla metro hemde fındıklı ama yarı kadar yedim
yatmadan buyuk bardak ballı sirkeli sıcak su
spor olarak 5 milin 4milini yaptım oglum uyandı emdir falan derken kaldı 1 mil
ve 100 mekik
bugunluk bu kadar benim

PUCCA'NIN DİKKATİNE

İlk bir haftalık diyetimin sonucunu açıklamak istiyorum ben de dün unutmuşum!!
başlangıç: 75.7
geçen hafta:75.7
bu hafta:74.6
gelen/giden: -1100 gr
toplamda giden:1100 gr.
hedef:65

bende beklemezdim senden böyle düşünceleri ama gerçekten onure ettin bizi,,bu arada yaşın kaç yazmamışsın ama,ismimle hitap etmen rahatsız etmedi açıkçası

19 yaşındayım

ama ta saat dokuzun kız bu. tam o an çıkmıştım ben :) ya evet listeleri yaz bak bu çok işe yarıyor. yazacam diye utanıp bazı şyleri yemiyorsun. hemde yediklerini toplu görmek çekidüzen verdiriyor insana:)

sadece 3 sayfa geride, sen ozaman çıkmışsın ama onun üstüne neler yazılmış neyse sorun değil olacak okadar diyelim napalım yinede dikkate aldığın için teşekkür ederim hani içeriğinde soru olmasada öylesine yazmış olsam üzülmezdim galiba neyse iyi geceler...

tuğba dilek ve nafiye hepinize ve tabikide bizlere hayırlı olsun inş. bol bol kilolr veririz birlikte aramıza yeni ark.lar gelmiş alıntı yapamadım ama hepiniz hoşgeldiniz

tuğba dilek ve nafiye hepinize ve tabikide bizlere hayırlı olsun inş. bol bol kilolr veririz birlikte aramıza yeni ark.lar gelmiş alıntı yapamadım ama hepiniz hoşgeldiniz

hoşbulduk nickinden dolayı hemen hatırladım seni..eşin edirneliydi galiba dimi :26:

Nerde be Dilekcim, nerde kıl, tüy dr. var bilki ben bulmuşumdur. Hiiçç şansım yok o konuda, çocuklara bile kaç kere değiştirdim dr. Ama ne yapayım ben biraz araştırıcı bir tipim, sorgularım bazı sağlık sorunlarım olmuştu önemli huy kaldı işte. Yoksa bende mi kılım hep onlara denk geliyoruumm. Çok iyiymiş ya. Böyle bir dr. bulmana senin adına sevindim cnm. İstanbuldamıydın sen. Sana zahmet bana msj atsana neresi olduğunu, ne kadar olduğunu falan. Onlarda çok külfetli oluyo merak ettim ücretini mahsuru yoksa tabii ki.

Çok konuşmak ne demek cnm, aşkolsun. Güzel bir alışkanlık ama anladığım kadar sende benim gibi hastaymışsın. Bu aralar bıraktım gerçi okumayı, sonra üzülüyorum çocuklarla fazla vakit geçiremiyorum diye. Arada okuyorum. Ben daha çok fantastik okuyorum, aşk, tarihi roman, macera, korku falan. Çocuklardan çok fazla vakit kalmadığı için kafamı boşaltacak, akıcı kitaplar tercih ediyorum. İşte böyle.
Yok artık nasıl bulalım köy tavuğunu falan. İsteriz ama nerde bu zamanda. Yediğimiz her şey zaten zararlı biliyoruz da kardeşim biraz ulaşılır ve ekonomik yapsınlarda herkes yesin doğalı. Dimmiii amaa.

Ayy orti cnm nedir bu kocaların son durumu ya. Sıkma canını bak olan bize oluyor, yiyoruz bir de sonra dalga geçecekler, hani rejimdeydin ne oldu falan diye. Yutma bu numaraları. Sen şimdi zayıflıyorsun ya kıskanmıştır senin azmini.
Birde ortinin kaçamaklarını duysan bugün oooooo. Neyse burda kendimi ele vermeyeyim. Tuğba veya Dilek sonra bana

ben varken kimse yok, ben çıkıyorum herkes geliyo nedir bu allah aşkına. Bende çıkıyorum herkese iyi geceler kızlar.

ay canım o kocalar yok mu insanı sinir edip diyeti bozdiriyorlar . dövme kendini yav yazık sana. benimde en büyük sorunum sinirim bozuksa elime ne geçerse yerim. hiç acımam.
napicaksin canim sinirlerimizi bozup duruyolar

yok canim cok bozuldum cok kirildim ilkdefa bukadar agir konustu ha simdi sorarsan nasilsiniz diye baristik sayilir yani ona gore baristikta bende can kiriklari var dunden baslamisti ama bugun telefonda cok daha kotuye gitti bide telefonda yedim okadar lafi napicaksin kirila kirila yasiyoruz iste

iyigeceler canim

tamam anladımm...
kız bu listeyi biliorum
ayrı bir de ortilerin listesi var dedin ya o nerde????
canım,orti listesi yattı bu hafta,,hafta içi ayarlancak yeniden ortiler eşleşcek sonra haftaya inşallah

sağol canım şimdi iyi gibi,ateşini düşürdük sonunda,inşallah çıkmaz bidaha,,şuanda uyuyolar
canım dediklerinin aynısı bizim evdede oluyo,,ama benim eşim öğlen 15te gittiği için 1 hafta boyunca,,erken kalkma gereği duymuyorum,,ama gönül isterki erkenden kahvaltı edek,,
ama şunu söyliyim eğer imkanın varsa erken kalk,,bu kilo vermenin ilk adımı,,yani ne kadar erken yersen okadar çabuk başlıyomuş metabolizmamız çalışmaya,,şöyleki,,kalktıktan en az 1 saat içinde kahvaltınızı yapın,unutmayınki metabolizmamız kalkınca değil,ne zaman kahvaltı edersek ozaman çalışmaya ve yağ yakımı için hazırlanmaya başlar,,diyodu biyerlerde,,çok doğru ama imkan olmuyo bazen,,ama kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su iç,,kahvaltıya kadar çalışmaya başlasın bari vucutöğlen ne yediysekle başlayan soruyuda aynen bende yapıyorum,kaldıysa yemek yemende sakınca yok canım,,illaki listeye uyman gerekmiyo,bende öyle yapıyorum bazen

canım hiç kendini suçlu hissetme,hafta sonu adı üstünde ,kaçamak günümüz,ama bari kaçamakları akşama bırakmayalım,,bişeycik olmaz bigünden,,insanı sıkmamak lazım devamlı,,arada ödüllendirmeliyizki zevkle kilo verelim

öğlen yada akşama yada her ikisinede salatada eklersen müthiş bi menü canım,,devam et böyle,,
gündüzki meyveler neysede canım akşamki meyve porsiyonu bir olsun,,yani 1 tane mandalina yada portakal ye,,fazla yemen iyi olmaz

sütü meyveyle içtiğin zaman meyvenin vücuda verdiği şekeri engelliyormuş,,oyüzden yararı büyük,,ben oyüzden içiyodum,,şuanda içmiyorum,,çocuklar sağolsun bana bırakmıyolar

olmamış canım çok kötü bi menü,,bak salatayı yağsız yemekle bile ne kadar yanlış yapıyosun,,onların vitaminini almak için içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklemen gerekiyo bikere,unutma
sonra öğlenki menün çok az olmuş,,doydunmu barien azından bi tavuk et falan yeseydin,,olmadı sebze yemeği yeseydin,,akşamda et yeseydinsabaha yorumumu yapmıştım önceden zaten,yarın böyle görmek istemiyorum ona göre yeeöğünlerde yoğurt bmutlaka tüketmelisin ayrıca

süpermiş
canım bende stresli olunca kendimi frenleyemiyorum,amaaan banane durumuna geliyorum resmen,,boşver arada olur böyle şeyler,takma,,barışıyoruz ama içimizde kırgınlıklar hiç unutulmuyo,onlar farkında değil
canım ben konuşmaya çalıştım ama sorularıma cevap alamayınca,bende kazene danıştım,onay verincede sundum fikrimii,suç bende değil yanii,,neyse eski konuları kapattık artık,,tekrar hoşgeldin
ah seni seni,şu kocalar yokmuu hepsimi böyle yaabenimkide tamam desem kekle börekle çikolatayla beslicek valla
menüyü bidahakine böyle görmek istemiyorum

slm kizlar gecmise dalamiycam dalinca cikamiyorum icinden zaten saat olmus 4 yatcam yatamiyorum gelirim yine bi düzene sokamadim kendimi
ezgicim de gelmis özledin kendini canim ya
ben kactim iyi geceler :92:

mrb kızlaaarrrrr

TUĞBA DİLEK VE NAF hayırlı olsun yeni hükümetimizzz

bundan sonra daha düzenli daha aktif olunucak eminimm

artık bende yediklerimi yazıcammm daha güzel oluyo öleeee :))

dünki misafir günün saymazsakk bende bu hafta iddalıyım bakalım bakalımmm

Son düzenleme:

ellerine sağlıkkk dileekkk

1. olduummm hihohoyyytttt

ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi kutlarım. inşallah haftaya hepimiz bolca kilo veririz.

tşk ederim ortimmmm

melojj isimli arkadasım
maşallh 1haftada 1800 nasıl verdin
taktiğini öğrenebilir mıyım
spor falan da yapıyr musun

günde 6 öğün yiyip 2.5 litre su içiyorum 2 bzende 3 fincan yeşil çay içiyorum

akşam yemeklerinde ekmek kullanmıyorum ve akşam 6.30 da yeme işlemim bitiyo

önceden hergün spor yapıodum şimdi 1 günb yapıorm bi gün yapmıorm

yoksa hergün yapınca sıkılıyorum plates güzel ben memnunummm tavsisye ederim

dikkat edince oluyo canımmm inş. sende istediğin kiloya ulaşırsınnnn sağlıklı bi şekilde

ooo ne güzel gitmişsin diyetisyeneee

kansızlığında inş. geçer canımmm yi pekmezi yi pekmezii

zaten kilo veriyodun diyetissyenle yolun kısalır inş...

evet canımmm iyi bir diyetisyen çok önemli

bende 2010 da gitmiştim diyetisyene çok iyiydi hırslandırıyoduuu

ve bana özel liste çıkarıyoduuu çok memnundum

3 ayda 16 kilo verdirtti bana

istanbulda olanlara isteyenlere bilgilerini verebilirimmm

inş. canım yaza kadr 57 olursunnn bu azimleee

Tuğbik menüne yorum yapmış.
Sende cısslarını biliyosun zatenn
Daha düzenli menülerde görüşürüz.

Gün içinde mesaj atıcam.

Canım bildirim cuma sabah yapılıyor. Cuma sabah yaparsın. Tebrikler ayrıca.

Teşekkür ederim canım topikte bi canlanma söz konusu zaten.
İns hep böyle gider birbirimizi hırslandırarak veririz.

Gözümden kaçmış olabilir canım kusura bakma snn icin daha dikkatli olmaya calısacagım.

Mesaj attım canım.

slm kizlar gecmise dalamiycam dalinca cikamiyorum icinden zaten saat olmus 4 yatcam yatamiyorum gelirim yine bi düzene sokamadim kendimi
ezgicim de gelmis özledin kendini canim ya
ben kactim iyi geceler :92:

Bende seni merak etmiştim.:26:
Uzak kaldıgında genelde cısslarla geri dönüyosun.

ellerine sağlıkkk dileekkk

1. olduummm hihohoyyytttt

Günaydın melojjj tebrik ederim tekrar.
İns 3-4 ay içerisinde 15 kilo verdirebilir banada.
Bende hala bi hırslanma söz konusu değil gerçi ama dikkat ediyorum gayret gösteriyorum.
Kış benim için depresyon demek o yzden pek bi umutsuz ve keyifsizim ins başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…