tabii tabii. ben küçükken çok zayıfmışım. kilo alam diye habire yedirirmiş annem. tabaktakide mutlak bitecek tabii. birde tıka basa doldurulu o tabak. ah anne ah hala uğraşırım yedire yedire bu hale getirdin beni diyeSıyıırr o tabağıı annemmm sıyırr sıyırr ekmekk ye bann suyuna.
1 gram et bin ayıp örterrr annemmmm.
hiçmi kimse benim yazdığımı görmedi? peki öyle olsun
müsait zamanda yazsan olur canım..hatta bana özelden at..burası çok yoğun bi başlıkGittiğim tıp merkezi diye geçiyor evet özel.
Listeyi yarın yazsam olur mu.:26:
Bide kişiye özel olduğu için yanlış yönlendirmiş olmak istemem.
Bildirim yapmadıgın için listede yoksun. Haftaya cuma bildirim yaparsan eklenirsin canım.
merhaba kızlar... bisürü alıntı yaptım ama eşimin pcden girmiştim şarjı bitti alıntıların hepsi gitti liste çok güzel olmuş tuğba eline sağlık bende 8. olmuşum ilk sıralara çıkamıycam galiba
kızlar sizdede haftasonu gevşeklik oluyormu sanki yemek yemek içinde tatilmiş gibi davranıyorum yaaa bilmeden kendime izinmi veriyorum ne??canımı sıkıyor bu durum ama nedense bişeyler yedikten sonra oluyor bu... pazartesiden itibaren bende yazacam listemi olmuyor böyle artık bir yerden asılmam lazım...:84::84:
bende beklemezdim senden böyle düşünceleri ama gerçekten onure ettin bizi,,bu arada yaşın kaç yazmamışsın ama,ismimle hitap etmen rahatsız etmedi açıkçası
ama ta saat dokuzun kız bu. tam o an çıkmıştım ben :) ya evet listeleri yaz bak bu çok işe yarıyor. yazacam diye utanıp bazı şyleri yemiyorsun. hemde yediklerini toplu görmek çekidüzen verdiriyor insana:)
tuğba dilek ve nafiye hepinize ve tabikide bizlere hayırlı olsun inş. bol bol kilolr veririz birlikte aramıza yeni ark.lar gelmiş alıntı yapamadım ama hepiniz hoşgeldiniz
İyi bi diyetisyen bulmak şart işte ablacım.
Ben geçen yıl Ocak ya da şubat ayında özel bi hastaneye gitmiştim.
Gider gitmez bana paket fiyatı söylediler. 300 yada 350 yatırdım hatırlamıyorum.
Neyse gittim dr a yüzüme bile bakmadı boyumu ölçtü sonra bizim evdeki tartılar gibi bi tartı vardı ona çıkardı kilomu not aldı.
Sonra daha önceden çıkardığı diyet listesini verdi.
Bunu 2 hafta uygula gel dedi.
Sonra ben h.içi sabah gelebilirim kaçta geliyosunuz dedim 10 gibi gelirim akşam 4-5 gibi çıkarım dedi.
H.sonu dedim. 10 gibi gelir 12 gibi çıkarım dedi.
Her şekilde işi yokuşa sürdü yani.
Zaten suratsızdı o kadar para verdim gitmedim bi daha bende.
Şimdi gittiğim doktor çok iyi hem psikolog gibi kilonun stresten, psikolojik olduğunu biliyor.
Bana sürekli derdin neyse onu çözmeye uğraş hırsını yemeklerden alma dedi.
Sonuç odaklı düşün vs vs. Kafanı boşalt kendini bu kadar kasma dedi.
Diyorum ya çok iyi bi adam. Bide ablamların işyerinden bayağı bi kişi gitti ve çoğuna 3-4 ayda 15 kilo verdirdi.
Ablam en basiti. 3 haftada 5.5 kilo verdi.
Arkadaşı 2 ayda 8 kilo vermiş vs.
Seni anlayıp sana uygun diyet yazan bi doktor bulursan kaçırma derim.
Bende başlıycam ins yaza kadar 57 rakamını görürüm.
canım ben her tür okurum. canavarım bu konuda elime ne geçse okurum. o sebeple zaten aynı anda 3-4 kitap okurum.mesela şuan okuduklarımı sayayım. işyerinde karatay diyetinin kitabı, bir tane de rus yazarlardan birinin kitabı var adı aklıma gelmedi onları okuyorum öğlen veya fırsat buldukça.. evde yatak odasında yatak başında "akıl dışının mantığı" isimli bir kitap var yatmadan 5-10 sf okurum. çantamda "meleklerle yaşamak " adlı kitap var onu bitirdim sayılır. salonda da yeni başladığım "ölümün simyası" isimli bir kitap var. wc de de bir polisin yazdığı köşe yazılarından oluşan bir kitap var :26:kaç etti ? 6kendimi aşmışım aynı anda 6 kitap kısaca felsefi, kişisel gelişim, popüler kitaplar, deneme, macera hepsini okurum bazı kitaplar sarmaz mesela ama başladım ya ille bitecek kendimi zorlaya zorlaya mutlaka yavaşta olsa bitiririm. şu karatayın kitabı ondan bitmedi zaten. kadının dietle ilgili fikirleri şimdiye kadar öğrendiklerimle karşılaştırılınca tamamen zıt geliyo. hiç birşey yemeyin diyo ya. hazır hiçbir ürün tüketmeyecekmişiz hatta market tavuğuda yemeyecek mişiz köy tavuğu olacakmış evimize şeker asla girmeyecekmiş. cips çikolata gibi şarküteri vb ürünleri hayal etmek bile yasak. ay çok konuştum pardon
bugunku menum facia otesi
sabah 2dilim kizarmis ekmek 3zeytin kk kadar peynir rezene cayi
sonra telefonda esimle kavga ettik ondan sonrasini neben soyleyim ne siz duyun 2pingui 3top cikolata yemisim kendime geldigimde fena oldum ama
aksamda corba sadece
kafama ben vuruyorum sizde vurun belki kendime gelirim
Ufuuuuuuu pinguiiUnutmuştum ben onu.
Sağlıksız olmuş ama telafi edemeyecek bi yapıda bi insan değilsin sen.
Kavgada etsen boşver sen güzel güzel yemeğini yee zayflayınca havanı atıcan bol bol onu düşün.
tabi canim telafi etcem yarin haftaya yine ekside gelcem insaallah
Salamla m.suyu olmamış sanki.
Afiyet olsun bende yapıcam ya o karışımı yarın unutmazsam.:26:
napicaksin canim sinirlerimizi bozup duruyolaray canım o kocalar yok mu insanı sinir edip diyeti bozdiriyorlar . dövme kendini yav yazık sana. benimde en büyük sorunum sinirim bozuksa elime ne geçerse yerim. hiç acımam.
Nerde be Dilekcim, nerde kıl, tüy dr. var bilki ben bulmuşumdur. Hiiçç şansım yok o konuda, çocuklara bile kaç kere değiştirdim dr. Ama ne yapayım ben biraz araştırıcı bir tipim, sorgularım bazı sağlık sorunlarım olmuştu önemli huy kaldı işte. Yoksa bende mi kılım hep onlara denk geliyoruumm.Çok iyiymiş ya. Böyle bir dr. bulmana senin adına sevindim cnm. İstanbuldamıydın sen. Sana zahmet bana msj atsana neresi olduğunu, ne kadar olduğunu falan. Onlarda çok külfetli oluyo merak ettim ücretini mahsuru yoksa tabii ki.
Çok konuşmak ne demek cnm, aşkolsun. Güzel bir alışkanlık ama anladığım kadar sende benim gibi hastaymışsın.Bu aralar bıraktım gerçi okumayı, sonra üzülüyorum çocuklarla fazla vakit geçiremiyorum diye. Arada okuyorum. Ben daha çok fantastik okuyorum, aşk, tarihi roman, macera, korku falan. Çocuklardan çok fazla vakit kalmadığı için kafamı boşaltacak, akıcı kitaplar tercih ediyorum. İşte böyle.
Yok artık nasıl bulalım köy tavuğunu falan. İsteriz ama nerde bu zamanda. Yediğimiz her şey zaten zararlı biliyoruz da kardeşim biraz ulaşılır ve ekonomik yapsınlarda herkes yesin doğalı. Dimmiii amaa.
Ayy orti cnm nedir bu kocaların son durumu ya. Sıkma canını bak olan bize oluyor, yiyoruz bir de sonra dalga geçecekler, hani rejimdeydin ne oldu falan diye. Yutma bu numaraları. Sen şimdi zayıflıyorsun ya kıskanmıştır senin azmini.
Birde ortinin kaçamaklarını duysan bugün oooooo. Neyse burda kendimi ele vermeyeyim. Tuğba veya Dilek sonra bana
ben varken kimse yok, ben çıkıyorum herkes geliyo nedir bu allah aşkına. Bende çıkıyorum herkese iyi geceler kızlar.
canım,orti listesi yattı bu hafta,,hafta içi ayarlancak yeniden ortiler eşleşcek sonra haftaya inşallahtamam anladımm...
kız bu listeyi biliorum
ayrı bir de ortilerin listesi var dedin ya o nerde????
sağol canım şimdi iyi gibi,ateşini düşürdük sonunda,inşallah çıkmaz bidaha,,şuanda uyuyolarallah şifa versin canım...sen kızına bak ..nasıl olsa kaptanlık boynunun borcuşaka bi yana inşllh iyileşir en kısa zamanda
ben bir şey soracagım
sabah cogu zaman geç kalkıyorum ve kahvaltı geç oluyr dolayısıyla öğlen olmuyor 1ara yapıyrm bi de akşam yemeği işte
bu şekilde olur mu yoksa erken kalkıp kahvaltı yapmak daha mı iyi diyet için
bir de sunu sorayım...biz evde 2kişiyiz öğlen ne yediysek bitmediği için akşama da yiyoruz bazen ertesi güne bile kalıyor
yani her gün et ve sebze yemek olayına uymasam olur mu
mesela et varsa hem öğlen hem akşam yiyebiliyrz sebze için de aynı şey oluyr
o şekilde olsa olur mu
merhaba kızlar... bisürü alıntı yaptım ama eşimin pcden girmiştim şarjı bitti alıntıların hepsi gitti liste çok güzel olmuş tuğba eline sağlık bende 8. olmuşum ilk sıralara çıkamıycam galiba
kızlar sizdede haftasonu gevşeklik oluyormu sanki yemek yemek içinde tatilmiş gibi davranıyorum yaaa bilmeden kendime izinmi veriyorum ne??canımı sıkıyor bu durum ama nedense bişeyler yedikten sonra oluyor bu... pazartesiden itibaren bende yazacam listemi olmuyor böyle artık bir yerden asılmam lazım...:84::84:
menümü yazayım.
uyanıca ballı sirkeli su
kahvaltı:
bir yumurta
kk kadar peynir
dört zeytin
bir tatlı kaşığı pekmez
bir tatlı kaşığı domates ezmesi
iki dilim çavdar ekmeği
ara:
bir çay b. tarçınlı süt
dört adet erik kurusu
bir ceviz
öğle:
bir kase mercimek çorbası
bir tabak yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
ara:
yarım mandalina
beş tane petibör bisküvi
akşam:
yumurtalı yeşil fasulye
yoğurt
20:00 de meyve
mandalina nar portakal(hepsinden yarımşar)
akşam fazla meyve yiyorum yorumunuz nedir.
gün içinde 3lt. su
sütü meyveyle içtiğin zaman meyvenin vücuda verdiği şekeri engelliyormuş,,oyüzden yararı büyük,,ben oyüzden içiyodum,,şuanda içmiyorum,,çocuklar sağolsun bana bırakmıyolarCanım ne tür seviyorsun. Ben öyle okuyamıyorum ama hastalık var bende. 400-500 sayfalık mesela bir kitaba başladım mı en çok 2. günde bitiriyorum. Bitiremezsem hasta olurum yaa.
Tuğbacım çok geçmiş olsun kuzuna. Allah şifa versin.
Kaptanım bir şey soracağım, menülere bakıyorum genelde süt falan içiliyor. Sütün diyette bir önemi var mı? Birde sanırım sen meyveden sonra da süt içiyordun. Ne işe yarıyor acaba?
herkese iyi akşamlarrrr.geçmişe şööle bi bakim dedim alışkanlık işte.nafcım ve tubacım yazzılarınızı okudum.kırıldığımı inkar edemicem gerçekten.deimya benim tavrım kimseye değil sizleri de seviyorum.keşke daha tatlı bişekilde sonlansaydı ama olmadı.benim derdim buydu.tubacım sen bilirsin daha önce de tartışmalar yaşandı ama tatlıya bağlandı.ööle ummuştum.hayırlısı.kimseye tavır olsun diye ayrılıyorum demedim nafcım yanlış anlama.yazılarınızı okuyunca çok üzüldüm.
neyse uzaaattmmaaaaayııımmm kızlar ben yine gelir sizlere bakarım canlarım.sağlıcakla kalınnn
kahvaltımı yazmıştım ama tekrar edeyim...
sabah
1 dilim kepek ekmeği,1 dilim light peynir
öğlen
2 minik haşlanmış patates ve salata yağsız
akşam
yağsız salata ve 2 tabak karalahana çorbası( çok açlık hissettim o yüzden 2 tabak yedim..aslında kuzu pirzola vardı menümde ama canım .istemedi..)
1 lt su
5 adet susamlı bisküvi(kaçamak)
Gene geldim ben.
Bugün diyetisyen macerasını anlatacaktım size.
Kan tahlili yaptırmıştım kansızlık çıktı sadece.
Normalinde bayağı altındaymış.
Bunun için haftada 2 kere 1 tk pekmez ve akşamları 21:30 da 1 avuç çekirdekli kuru üzüm verdi.
Genel olarak listeyi soru cevap şeklinde hazırladı zaten.
Benim sabahları midem bulanır genelde kendimi zorlayarak kahvaltı etmeye çalışırım.
Bunun için kalktıgımda Türk kahvesi verdi.
Biraz hızlı gitmesini istiyorum ilk başta dedi. Listeyi o yönde hazırladı.
Genelde herkesin bildiği gibi bir öğün - ki öğlen için et,tavık veya ton balığı verdi - et bir öğün sebze yemeği verdi.
Sabah, öğle, akşam 1 dilim ekmeğim var.
Bakalım yarından itibaren devam edicem.
Tekrar ayın 28inde gel dedi haftalık tartılmana devam et veremediğini düşünüyosan daha öncede gelebilirsin dedi.
Ayın 28 i için hedefimiz 67
Hep birlikte inş. kurtuluruz şu kilolardan.
canım bende stresli olunca kendimi frenleyemiyorum,amaaan banane durumuna geliyorum resmen,,boşver arada olur böyle şeyler,takma,,barışıyoruz ama içimizde kırgınlıklar hiç unutulmuyo,onlar farkında değilbugunku menum facia otesi
sabah 2dilim kizarmis ekmek 3zeytin kk kadar peynir rezene cayi
sonra telefonda esimle kavga ettik ondan sonrasini neben soyleyim ne siz duyun 2pingui 3top cikolata yemisim kendime geldigimde fena oldum ama
aksamda corba sadece
kafama ben vuruyorum sizde vurun belki kendime gelirim
canım ben konuşmaya çalıştım ama sorularıma cevap alamayınca,bende kazene danıştım,onay verincede sundum fikrimii,suç bende değil yanii,,neyse eski konuları kapattık artık,,tekrar hoşgeldinkızlar selam..
burda nolmuş yaa nerdeyse kan gövdeyi götürecekmiş bir iktidar kavgası olmuş
şok oldum yaaa gözlerim ağrıdı dün gece okumaktan tamamlayamadımda...
neyse herkes birbirini yanlış anlamış galiba ama ben senayı seviyordum ya sağolsun ilk başlarda bana kucka açtı hem son zamand ayoğundu yorgundu ama kırgınlıklar iyi olmamış üzüldüm çok
keşke tuğba onla bidaha konuşup kaptan seçimine girseydi ne bileyim senanında emeği çoktu neyse artık inş.yeniden ayaklanırız vermeye devam ederiz...
hayırlı olsun yeni dönem topiğe diyelim:26:
benim oyum beklenmemiş ama neyse((
ah seni seni,şu kocalar yokmuuherkese iyi geceler eşim evde olunca uyuyunca girdim anca bugun yediklerimle başlayayımm
bir buyuk bardak ballı sirkeli ılıkla sıcak arası su
sabah (sabah degigime bakmayın saat 12ydi :)
1 kare peynir
4-5 tane yeşil zeytin
3 minik lokmalık salçalı yaga bandım
3 kare kadar yumurta
4-5 parca ekmek
ara rulo bişiydi ama cıstı .(
akşam 6 falandı
bir tabak yogurtlu çorba
bol salata
tek lokma ekmek (ogluma yedirirken yanlışkıla yemişim)
2 saat sonra eşim almış nasıl olduysa zorla metro hemde fındıklı ama yarı kadar yedim
yatmadan buyuk bardak ballı sirkeli sıcak su
spor olarak 5 milin 4milini yaptım oglum uyandı emdir falan derken kaldı 1 mil
ve 100 mekik
bugunluk bu kadar benim
PUCCA'NIN DİKKATİNE
İlk bir haftalık diyetimin sonucunu açıklamak istiyorum ben de dün unutmuşum!!
başlangıç: 75.7
geçen hafta:75.7
bu hafta:74.6
gelen/giden: -1100 gr
toplamda giden:1100 gr.
hedef:65
19 yaşındayım
tuğba dilek ve nafiye hepinize ve tabikide bizlere hayırlı olsun inş. bol bol kilolr veririz birlikte aramıza yeni ark.lar gelmiş alıntı yapamadım ama hepiniz hoşgeldiniz
byee bekliyom listeni...
ay öldüm sadece yerler kaldı silinecek sonra kendimle ilgilenecem acık.yüz maskesi saç maskesi sonracıma duş ooohh.
kızlar saç için önerilerinizi bekliyom vlla kafada saç kalmadı ya. bir arkadaş mayonezli birşeylerden bahsetmişti fikri olan varmı kullandığı bir maske olan[/QUOT
kız bitlenmeyesin..
benim kahvaltılarım çok daha zengin oluyor..
geçmiş olsun canım neyin vardı sakıncası yoksa..
saol canım anal fıstul dıye bı hastalık o alıncak
06/01/2011 CUMA KİLO TABLOSU
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] melojj [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 60.4 [/TD] [TD] 58.6 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 19.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] ocean85 [/TD] [TD] 77.6 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 72.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 4.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] NaF [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 4.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] harran0571 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] jojop [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 69.7 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 4.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] Moosebeci [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 71.6 [/TD] [TD] 71.1 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] nisam_81 [/TD] [TD] 95.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 24.00 [/TD] [TD] - [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] filizzz64 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 70.8 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 0.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] KILAVUZ [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 26.6 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 12.40 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ay_she [/TD] [TD] 78.8 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] PuCCa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 15.40 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] chemes [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 52 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] yearslater_38 [/TD] [TD] 77.2 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 73.9 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.300 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] RuweyDa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 72.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] edirne [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 64.1 [/TD] [TD] 64.7 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 15.10 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78.00 [/TD] [TD] 73.00 [/TD] [TD] 73.60 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 4.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] +700 [/TD] [TD] 19.20 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz melojj arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan tofti--arzuayten--arcak81--sineray-monarosa_22 arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
Pucca, ay_she, alaca arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almıştır.
artıda olanlar belli zaten bu arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığı için 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileğiyle:79:
Kaptan yardımcısı Pucca..
ellerine sağlık. birinciyi ve kilo veren herkesi kutlarım. inşallah haftaya hepimiz bolca kilo veririz.
melojj isimli arkadasım
maşallh 1haftada 1800 nasıl verdin
taktiğini öğrenebilir mıyım
spor falan da yapıyr musun
Gene geldim ben.
Bugün diyetisyen macerasını anlatacaktım size.
Kan tahlili yaptırmıştım kansızlık çıktı sadece.
Normalinde bayağı altındaymış.
Bunun için haftada 2 kere 1 tk pekmez ve akşamları 21:30 da 1 avuç çekirdekli kuru üzüm verdi.
Genel olarak listeyi soru cevap şeklinde hazırladı zaten.
Benim sabahları midem bulanır genelde kendimi zorlayarak kahvaltı etmeye çalışırım.
Bunun için kalktıgımda Türk kahvesi verdi.
Biraz hızlı gitmesini istiyorum ilk başta dedi. Listeyi o yönde hazırladı.
Genelde herkesin bildiği gibi bir öğün - ki öğlen için et,tavık veya ton balığı verdi - et bir öğün sebze yemeği verdi.
Sabah, öğle, akşam 1 dilim ekmeğim var.
Bakalım yarından itibaren devam edicem.
Tekrar ayın 28inde gel dedi haftalık tartılmana devam et veremediğini düşünüyosan daha öncede gelebilirsin dedi.
Ayın 28 i için hedefimiz 67
Hep birlikte inş. kurtuluruz şu kilolardan.
İyi bi diyetisyen bulmak şart işte ablacım.
Ben geçen yıl Ocak ya da şubat ayında özel bi hastaneye gitmiştim.
Gider gitmez bana paket fiyatı söylediler. 300 yada 350 yatırdım hatırlamıyorum.
Neyse gittim dr a yüzüme bile bakmadı boyumu ölçtü sonra bizim evdeki tartılar gibi bi tartı vardı ona çıkardı kilomu not aldı.
Sonra daha önceden çıkardığı diyet listesini verdi.
Bunu 2 hafta uygula gel dedi.
Sonra ben h.içi sabah gelebilirim kaçta geliyosunuz dedim 10 gibi gelirim akşam 4-5 gibi çıkarım dedi.
H.sonu dedim. 10 gibi gelir 12 gibi çıkarım dedi.
Her şekilde işi yokuşa sürdü yani.
Zaten suratsızdı o kadar para verdim gitmedim bi daha bende.
Şimdi gittiğim doktor çok iyi hem psikolog gibi kilonun stresten, psikolojik olduğunu biliyor.
Bana sürekli derdin neyse onu çözmeye uğraş hırsını yemeklerden alma dedi.
Sonuç odaklı düşün vs vs. Kafanı boşalt kendini bu kadar kasma dedi.
Diyorum ya çok iyi bi adam. Bide ablamların işyerinden bayağı bi kişi gitti ve çoğuna 3-4 ayda 15 kilo verdirdi.
Ablam en basiti. 3 haftada 5.5 kilo verdi.
Arkadaşı 2 ayda 8 kilo vermiş vs.
Seni anlayıp sana uygun diyet yazan bi doktor bulursan kaçırma derim.
Bende başlıycam ins yaza kadar 57 rakamını görürüm.
herkese iyi geceler eşim evde olunca uyuyunca girdim anca bugun yediklerimle başlayayımm
bir buyuk bardak ballı sirkeli ılıkla sıcak arası su
sabah (sabah degigime bakmayın saat 12ydi :)
1 kare peynir
4-5 tane yeşil zeytin
3 minik lokmalık salçalı yaga bandım
3 kare kadar yumurta
4-5 parca ekmek
ara rulo bişiydi ama cıstı .(
akşam 6 falandı
bir tabak yogurtlu çorba
bol salata
tek lokma ekmek (ogluma yedirirken yanlışkıla yemişim)
2 saat sonra eşim almış nasıl olduysa zorla metro hemde fındıklı ama yarı kadar yedim
yatmadan buyuk bardak ballı sirkeli sıcak su
spor olarak 5 milin 4milini yaptım oglum uyandı emdir falan derken kaldı 1 mil
ve 100 mekik
bugunluk bu kadar benim
müsait zamanda yazsan olur canım..hatta bana özelden at..burası çok yoğun bi başlıkbana örnek teşkil etsin diye görmek istedim listeni..ben şuan biraz ağır dyet yapıyorum 10 gün sonra senin listenden kendime bişeyler oluşturabilirm..
PUCCA'NIN DİKKATİNE
İlk bir haftalık diyetimin sonucunu açıklamak istiyorum ben de dün unutmuşum!!
başlangıç: 75.7
geçen hafta:75.7
bu hafta:74.6
gelen/giden: -1100 gr
toplamda giden:1100 gr.
hedef:65
19 yaşındayım
sadece 3 sayfa geride, sen ozaman çıkmışsın ama onun üstüne neler yazılmış neyse sorun değil olacak okadar diyelim napalım yinede dikkate aldığın için teşekkür ederim hani içeriğinde soru olmasada öylesine yazmış olsam üzülmezdim galiba neyse iyi geceler...
Nerde be Dilekcim, nerde kıl, tüy dr. var bilki ben bulmuşumdur. Hiiçç şansım yok o konuda, çocuklara bile kaç kere değiştirdim dr. Ama ne yapayım ben biraz araştırıcı bir tipim, sorgularım bazı sağlık sorunlarım olmuştu önemli huy kaldı işte. Yoksa bende mi kılım hep onlara denk geliyoruumm.Çok iyiymiş ya. Böyle bir dr. bulmana senin adına sevindim cnm. İstanbuldamıydın sen. Sana zahmet bana msj atsana neresi olduğunu, ne kadar olduğunu falan. Onlarda çok külfetli oluyo merak ettim ücretini mahsuru yoksa tabii ki.
slm kizlargecmise dalamiycam dalinca cikamiyorum icinden zaten saat olmus 4 yatcam yatamiyorum gelirim yine bi düzene sokamadim kendimi
ezgicim de gelmisözledin kendini canim ya
ben kactim iyi geceler :92:
mrb kızlaaarrrrr
TUĞBA DİLEK VE NAF hayırlı olsun yeni hükümetimizzz
bundan sonra daha düzenli daha aktif olunucak eminimm
artık bende yediklerimi yazıcammm daha güzel oluyo öleeee :))
dünki misafir günün saymazsakk bende bu hafta iddalıyım bakalım bakalımmm
ellerine sağlıkkk dileekkk
1. olduummm hihohoyyytttt
tşk ederim ortimmmm
günde 6 öğün yiyip 2.5 litre su içiyorum 2 bzende 3 fincan yeşil çay içiyorum
akşam yemeklerinde ekmek kullanmıyorum ve akşam 6.30 da yeme işlemim bitiyo
önceden hergün spor yapıodum şimdi 1 günb yapıorm bi gün yapmıorm
yoksa hergün yapınca sıkılıyorum plates güzel ben memnunummm tavsisye ederim
dikkat edince oluyo canımmm inş. sende istediğin kiloya ulaşırsınnnn sağlıklı bi şekilde
ooo ne güzel gitmişsin diyetisyeneee
kansızlığında inş. geçer canımmm yi pekmezi yi pekmezii
zaten kilo veriyodun diyetissyenle yolun kısalır inş...
evet canımmm iyi bir diyetisyen çok önemli
bende 2010 da gitmiştim diyetisyene çok iyiydi hırslandırıyoduuu
ve bana özel liste çıkarıyoduuu çok memnundum
3 ayda 16 kilo verdirtti bana
istanbulda olanlara isteyenlere bilgilerini verebilirimmm
inş. canım yaza kadr 57 olursunnn bu azimleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?