Kendimi kaptırınca iyi gidiyorum da salınca almıyorum da vermiyorumda.
Alsam da en fazla 1.5 kilo.
Öyle dikkat etmeyince 1 haftada 3-4 kilo alanlardan değilim çok şükür ki.
Ben sana burdan destek vermeye çalışıyorum işte.
Cuma listede adını ilk sırada görmek istemezmisin.
kocam aradı yemeni getirdim dedi mutlu oldumsonra afiyetle ham ham yedim karnım doydu pek daha bir mutlu oldum doymak ne güzel diye başladım sevgi yaymaya ama sonra siz aklıma geldiniz :18::18::18:şimdi nası yazacam beni saçımdan sürükleyip bir temiz dövecekler dedim. bana çok kızcaklar didim dayaktan sonra bu hale gelirim didim sonrada senaryoma gülüp yazim didim
ama az koydurdum nohutu içinde birde soğan vardı sadece pate falan yoktu yanında da ayran oooooohhh mis mis karnım doydu enerjim geldi yav...ve tek dürüm yedim tam lavaş değil bu yufkadan daha ince bir ekmek burada yapıyorlar farklı birşey incecik yani... o kadar bahane saydım yav kabul edin yidimi olma mı
benim annem rizeli ordan çaykurun yeşil çayını getirmişti sallama değil normal siyah çay gibi evde onu yapıyorum okul içinde elmalı yeşil çay aldım bende sallama yeşil çayı içemiyorum elmalısı güzel geldi bende rengine göre bakarım 4-5 dk fazla benceherkese merhaba
kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz
yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz
yok canım niye alınayım......Yaptım canımBen bi yeri değiştirmeyi unutmuşumm
Alınma canım ben şakasına dedim
Teşekkür ettim fıstık artık benimde normal bi tickerım varr
doğum günün kutlu olsun...arada olur öyle..sabah 1 dilim ekmek, peynir dometes
öğlen 1 tane kıymalı pide
akşam 1 kase çorba,1 adet biber dolması,3 kaşık yoğurt,1 dilim sigara böreği
vee 1 dilim yaş pastaama bugün benim doğum günüm....
canım bebek bugün ameliyat oldu..henüz durumu bilmiyorum..dr la görüşememişler..sonunda gelebildimalinti yapmayi bile özlemissim
sizde tekrardan hosgeldiniz kizlar
bana da geldi o misafirden az önce
iyi geceler canim :92:
:18:
hayirli olsun canim güle güle kullan
iyi geceler fistik
i<yi geceler canim :92:
olan olmus bozma morelini
ortalığı coşturmuşu suzi..cosdum gece gecetutmayin beni msj üstüne msj dur kac gündür giremiyorum keyfini cikartayim bari
çok gldürdün beni....ha benim sporu anlatcakdimdün annemden cocugu almaya gittim bak ne aldim dedi baktim jimnastik topu baban gelsinde pompayla sisirsin dedi
babami beklermiyim basladim kendim sisirmeyetansiyonum düstü üfür üfür yildizlar dolasdi artik etrafimda ama sisirdim
kocaman top önce üstünde biraz zipladimkilavuz yokki bakayim da yapayim ilk kez kocaman bir top görmüssüm
top altimda karnimin üstüne yattim toplan gidip geliyombirden top beni firlatip atti mutfak dolabina dogru bacaklar havada ugur böcegi gibi
bugünde annemden caldim gene topu ama zipliyorum üstünde sadekorktum kendimi topa birakmiyorum artik
yok canım ya..geçenlerde bi mağazada bu ne demiştim de eşim soğutucu demişti..Soğutucu kullanmıyo musun abla?
Isındıgından dolayı kapanmıştır.
Çikonun sonrası mutluluk daha sonrası pişmanlık zaaten.
Unutma cuma sabah tartılıcaz.
Herkes kilo vermişken seni altlarda görmeyelim.
Doğum günün ve bahanen kutlu olsun.
Valla doğum günün olmasa iyi söylencektim.
Şubatta düğünü olcak kısçe sen değilsin sanki he.
Valla olan olmuş ama bitki çayı falan içebilirsin bol su yürüyüş
Sabahki aran fazla olmuş sanki
Afiyet olsun.
Saolasın canım senin minikte iyileşmiş şükür.
Olduuuu bunlara ne kadar kolay geliyo kilo vermek ya.
Ama nedense hep dillerinde.
Her insanın vücut tipi bir değil ki bide rakamlara bağlı kalırsak oooo.
Valla ya akşam nollmuş size
Bir oynamalar bir göbek atmalar halay çekmeler.
Neşeniz daim olsun hanımlar
Ay çok güldüm bu mesajına
Günaydın şekerimmm
Akşam o kadar oynarsan normaldir
tubiş geçmiş olsun kızının iyileşmesine sevindim.. inşallah uyku düzenini ayarlayabilirsin cnm ama çocuklar küçükken bu biraz zor oluyor neyazıkki..
bu arada suyu günde 3 litreye bağlama zaten içtiğin karışımda su zaten hesaplarken onuda dahil etmelisin.eğer çok spor yapıp ter atıyorsan suyu çoğaltabilirsin.
yoksa fazlası böbreklerine zarar cnm..
katılıyorum sana.
sonunda gelebildimalinti yapmayi bile özlemissim
bebegim dedigim gibi cep beni daha cok agressiv yaptisayfa yükleniyo bekle anam bekle sonra sayfa geliyo alinti yapiyon yine bekle pes ettim :84:
anlatamadim kadin geldiginden beri biri diyo mesela suzan makas verebilirmisin dur bende var diye veriyo kalem silgi fark etmiyo sürekli böyle gitti
bugünde isarkadasi foliye istedi o verdi oda öglen molasina cikinca kadinlan tek kaldimdedim senin adin suzan degil benim adima konusuyorsun benim adima birseyler yapiyorsun yapma hep ön plan da olmak istiyor lafa karisiyo zaten ama yeter susturdum bi 5 dakika ama sonra yine masallah döktürdü yine konusma rekoru varsa kesin guiness rekorlar kitapina girer
bu kadar kafana takıp.stres yapma cnm.ne demişler can çıkar,huy çıkmaz.onunda huyu öyle demekki.
top yuvarlaktır diye boşuna dememişler demekki...
rezzancım bi şarz makinası bulamadınmı cnm takıverseydin hemen..
benide çağırsaydınız kolbastı,horon falanda oynardık. enerji falan kalmazdı ozaman..
kadını bence fazla önemseme..
huyu öyly demek ki yle mutlu oluyor..
herkese merhaba
kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz
yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz
teşekkürler kızlar önerileriniz için ben 4-5 dk bekletemiyorum dediğim gibi çok acı oluyor bu liptonun yeşil çayı birde sizin önerdiklerinizi alayım deneyim bakalım
seni mi koruyum kendimimiİnciiiii şu Dileğe bişey söle bana kızıp duruyo ya....
Aç kalıncada kızıyonuz napim...
Ablam gitmiş sigara böreği kızartmış
ve evde kalorisiz hiç bişey yok
gözlememi yeseydim ekmek arası çikolatamı yapsaydım
Masumane 3 tane minnacık sigara böreği yedim bende
Bunun adıda saf zeytinyağlık oluyo
herkese merhaba
orticim napıyorsun ne zamandır konuşamıyoruz bir kaç gündür sadece okumakla yetiniyorum
nasıl gidiyor güzel sonuçlar alıyormusun gerçi menülerin harika
dambılım geldi kızlarr bir de ne göreyim 3er kilolukkk
ben de 2 kiloluk sipariş ettim sanıyorum
hemen baktım 3 kiloluk sipariş vermişimm
artık kas yaparım bi güzel
seni mi koruyum kendimimi
benim bugün saglıklı beslenmeyle yakından uzaktan hiç biyerden ilgim yok
çikolar pideler misafir takılıyorum okadar yedikten sonra yüzüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?