70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben geldim ama ark.çocuğun doğum günü var.hediyesini aldım birazdan çıkıcam
kesinlikle orda cıss yerim.tutamam kendimi biliyorum..offff
napicam ben yaa

Son düzenleme:
Kızlarrrrr,
O gün evet bir çikolata krizim vardı... neyseki dün ve bugün geçti...
Kahvaltı yapmayıp sadece süt içişim ise işe geç kalacağımı anladığım ve yoğunluktan işyerinde kahvaltıya fırsat bulamayacağım günlerde hiçbir şey yememekten daha iyidir diye yaptığım bir eylem...
Akşam yemeğini atlamam ise dışardaydım ve dışardan bişeyler yemek istemedim eve döndüğümde saat 11 di ve o saatten sonra yemek yememe isteği....
Ne deseniz haklısınız yüzüm kızardı utandım
Bu sabah bi tartıldım gözüm ne görsün 65,300 oha dedim imkanı yok meğersem benim baskül uçmuş Sonra biraz kurcaladım 69,9 yani yinede vermişim

Şimdi dünkü menüm :
Sabah
1 Bardak süt
Yarım simit
Ara
14 adet fındık
Öğlen
Tavuk haşlama
Şehriye çorba salata
Ara
1 mandalin
Akşam
1 kase yoğurt
3 sigara böreği

İşte böyle....

en önemlisi o canım,,yeterki kurtulun,,inşallah tez zamanda ayrı evinize çıkarsınız,,rahat edersinizzz...
50 tane tam mekik çekiyorum ama,şu var yalnız bende,,benim bel fıtığı başlangıcı diye bi ağrı sorunum olduğu için ellerimi enseme koyamıyorum dümdüz yatıp ellerimle ayak uçlarıma kadar uzanıp yatıyorum,,hepsi o hem daha kolay oluyo,ama normal mekik gibi zorlanıyorum yani karnım çalışıyoo
bu arada oğlan 2.5 yaşında,,kız 1.5 yaşında tam,,geceleri oğlan 2 kez kızda 2 kez farklı zamanlarda uyanıyolar mama verip yatıyorum,,yani gece 4 defa kalkıyorum,,sabah ben kalkmadan onlar uyanmıyolar,,hep değil tabi,,bazende kız uyanıyo iniyo yatağından yanıma gelip üstüme çıkıyo falan derken ben kalkıyorum,,ama oğlan ben uyanmadan uyandığını görmedim,,gece 1de babaları geliyo işten osaate kadar uyumuyolar,bide babasını görünce ikiside nazlanıyolar oyun oynuyolar tepiniyolar falan saat 2de 3te uyuyoruz bazen,,oyüzden gelde erken kalkoğlan gündüz uykusu uyumazsa eğer akşam 10larda uyuyo erkenden,,ama gündüz uyuyo saat 4-5lerde 7lerde kalkıyo sonrada gece uyumuyoama kızı ne zaman istersem uyutabiliyorum,ama abisi uyanıksa oda uyumuyoo,,oyüzden 2 çocuk çok zorluyo beni artık,,napcam bilmemm

bende böreği tercih ederim öyle olsaama kabaklı böreği değil,kıymalı yada pırasalı börek
fenada olmaz hanii
şaka yapğıyorum canımyaa,espiri espirik ortaya karışık bişi işteburası pür neşe olsunda ben geçmişi okumaya razıyım,,ama insanpsikolojisi herzaman geçmişi okumaya müsait olmuyoo:44:
ay inşallah canım çok çok gitsin çok sevindim adınaa

ben anladım sanırsam senaryoyuu

Son düzenleme:

Yimeeeee
Bak son 2 günümüz kaldı.
İnş. kısçelerin çoğu kilo vermiş olarak listede olur. Sende tabi ki.
Çiko falan mı seviyosun sende?
süper gaza getiriyorsun insanı sen hergün benle olsan ben güzel kilo verirdim ... çikolata evde olmazsa aramam onun dışındada yemekten sonra evde ne varsa işte çubuk kek falan, eve almasam kızım var onun için alıyorum o yemeyince ben yiyorum

bende hep komşularıma veririm bir misafirim gelcekse yaptığım pasta börek kalacak eşim yemez hiç öyle şeyler ben yiyip kilo alacağıma komşularıma dağıtayım onların kuzusu yesin diyorum

geçen akşam bende öyle yaptım ve harikaydı sonuç sabah tartıldığımda bencede tek çorba yeter birde az bir salata insan rahat kalkıyor sabahları
evet gerçekten akşamı hafif geçirmek çokk işe yarıyor.. bişekilde kurtulmak lazım cısslardan, iyi etmişsin:)
Azimli gittiğin burdan anlasılıyo bu haftada 1- 2 kilo versen 7-8 kilo vermiş olacaksın ayda
evetttt inşallahhh hedefim 8 kiloydu ama
7 de olsa olur
ama ilk ay diye böle sonraki aylar ne olur bilmem
kızlar ben geldim ama ark.çocuğun doğum günü var.hediyesini aldım birazdan çıkıcam
napicam ben yaa

yapma etme düşme hataya
gitmeden önce sebze meyve bişeyler ye su iç doldur mideni...

ortim ev olsa güzel olur tabii.ama haırlısı olsun..ortiliğe gelince nasıl istersen öyle olsun cnm sıkma canını sen.

napicam ben yaa

İşin zor su ve çayla falan mideni doldursan keşke.

65.30 rakamını görünce yeminle böyle oldum.
Akşam menünde o böreklerin ne işi var ki
Cıs canım cıss ama 6yı tekrar görmen güzel.
Darısı başıma bakalım diyetisyende 70 cıkmıstım c.tesi sonrası ne oldu.

yarın misafirlerim olacak bir sürü işim var ben burda takılıyorum. işlerimi bitireyim hemen koşarım. görüşürüz kızlar.

Kolay gelsinnn.

Kendimi kaptırınca iyi gidiyorum da salınca almıyorum da vermiyorumda.
Alsam da en fazla 1.5 kilo.
Öyle dikkat etmeyince 1 haftada 3-4 kilo alanlardan değilim çok şükür ki.
Ben sana burdan destek vermeye çalışıyorum işte.
Cuma listede adını ilk sırada görmek istemezmisin.

yemiş ama sonra pişman olmus mu demelıyız bı smıleylerden

kocam aradı yemeni getirdim dedi mutlu oldum sonra afiyetle ham ham yedim karnım doydu pek daha bir mutlu oldumdoymak ne güzel diye başladım sevgi yaymaya ama sonra siz aklıma geldiniz :18::18::18:şimdi nası yazacam beni saçımdan sürükleyip bir temiz dövecekler dedim. bana çok kızcaklar didim dayaktan sonra bu hale gelirim didim sonrada senaryoma gülüp yazim didim
ama az koydurdum nohutu içinde birde soğan vardı sadece pate falan yoktu yanında da ayran oooooohhh mis mis karnım doydu enerjim geldi yav...ve tek dürüm yedim tam lavaş değil bu yufkadan daha ince bir ekmek burada yapıyorlar farklı birşey incecik yani... o kadar bahane saydım yav kabul edin yidimi olma mı

İnciiiii şu Dileğe bişey söle bana kızıp duruyo ya....
Aç kalıncada kızıyonuz napim...
Ablam gitmiş sigara böreği kızartmış
ve evde kalorisiz hiç bişey yok
gözlememi yeseydim ekmek arası çikolatamı yapsaydım
Masumane 3 tane minnacık sigara böreği yedim bende

Bunun adıda saf zeytinyağlık oluyo

Tebrikler canım

Evet greyfurt güzel ama aç karnına mesela benim midemi acayip etkiliyo :26: birde bazı ilaçlarla alındığında ciddi zarar verebiliyomuş :26:

Günaydın çıtırlar
Bu sabah aştım biraz kendimi
Fındık ezmeli ekmek yidim
Ama çok özlemişim rüyadaydım sanki gözlerim kapalı yemişim
Akşama kadar bişi yemem artık

Akşama kadar yemezsen hata yaparsın canım

arkadaşlar bişey dicem bu çizelgedeki dilim aralıkları haftalıkmı
anammm ben yandım herkes 2-3 2-3 kiloları vermiş en kilolu benimmm aranızda :86:
ağlıcam şimdiiiiii

Dur bakalım sen ne kilolar verceksin burda zamanla

Anladım canım :26: o zaman ye ne diyim tosttan iyidir herhalde

msj alınmıstır

Çok bi ekşın yok canım sen neler yaptın

NaF'ım cnm ne oldu sana böyle çok hüzünlü geldi msj. Ben bişey anlamadım cnm Köşeli jeton benim ki sanırım.

Yok canım hüzünlü değil de sitem ettim biraz ama asla size değil

Şimdiki çocuklar misket oynayıp,seksek çizmiyolar çok üzülüyorum çok :2:

Bende seni seviyorum canım benim

Bende bigün duş alıp seni ararım senin için hasta olurum nolcek dilavercim

İnşallah karşılığını göreceksin bu günlerin canımmm beklesin seni 57

Burası da hava kapalı, ama bu site sayesinde sıkıntı mıkıntı kalmıyor. Seviyorum sizlerle olmayı. Burası enerji veriyor bana.

Aynen

Sen nerden katılıyosun canım :26: ben İzmirdeyim inşallah görüşebiliriz birgün hepimiz

Açlıktan çıldırdım dayanamadım nohut dürümüme saldırdım yedim yedimm sonra nohut gaz yaptı zıp zıp zıpladımm öpücükler yolladım sizlere sonra korktumm ya kızarlarsa saçımdan sürüyüp döverlerse tekme tokat diye amann napim yedim gitti dedim unutup güldüm geçtim.

Kızlar bende yemek yaptım. şimdi hızlıca bir temizlik turu. Daha öğlen yemeği yemedim bile. Acıkmadım fazla. Belki elma yerim sadece. Açık pc, arada gelirim yine.

Kolay gelsin canım

herkese merhaba

kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz

yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz

Kankaya yakarış
Maşaallah sizin evde bizim ev gibi mübarek elini nereye atsan kalorili bişeye çarpıyo
Eve giderken manava uğrada azcık ot alıver

Bende seni seviyorum canım benim
Bende bigün duş alıp seni ararım senin için hasta olurum nolcek dilavercim
İnşallah karşılığını göreceksin bu günlerin canımmm beklesin seni 57

Ay inş... yarı aç yarı tok yaşıyorumm doktor yüzünden
Bugünü de atlatalım da bi bakalım cuma ne görcez
Kıyamam ben sana hasta olmayak ben çabuk atlatıyorum zaten.
Sesim baki kalıyo

canım ben çaykurun bergamut aromalısını içiyorum.
normal çay gibi demliyorum 5 dk sonra falan içiyorum..
eğer acı geliyorsa içine 2_3 damla limon sık güzel oluyor o zaman...

Yeşilçayı Doğuş- bergamotlu kullanıyorum ben 4-5 dk içinde kalıyo sallandırıyorum valla.
Doğadanın 7 otlu çayını seviyorum.
Doğuşun kayısılı form çayı güzel ya da maydanozlu limonlu olanı.
Bide liptonun kirazlı form çayı var o da güzel.

napicam ben yaa

Yapıcak bişey yok sanırım :26: mümkün olan en az zararla günü kapatman kârına olacaktır cnm

Hadi onları anladık sigara böreği ne oliyiii

yarın misafirlerim olacak bir sürü işim var ben burda takılıyorum. işlerimi bitireyim hemen koşarım. görüşürüz kızlar.

Kolay gelsin canım

Ahahhahaha çok fenasın

Merhabaa

Ben hiç öyle 3-4 dk demlendirmiyorum çaya bakıyorum rengi kendine gelmiş mi gelmiş oohh miss içiyorum gidiyo

Lipton,doğadan yeşil çaylarını denedim ben sevdiğim için pek fark etmedim açıkçası farkı :26:

naneli limonlusu
yaseminlisi
güllüsü
sadesi
vitaminli çıkmış şimdi doğandanda var ondan içtim
tarçınlısı
vs vs vs

aklına gelebilecek her türlüsünü içtim akşamları da üşenmezsem çay presimde yeşil çay , biberiye , limon demliyorum ımmm güzel oluyo

canım ben çaykurun bergamut aromalısını içiyorum.
normal çay gibi demliyorum 5 dk sonra falan içiyorum..
eğer acı geliyorsa içine 2_3 damla limon sık güzel oluyor o zaman...

teşekkürler kızlar önerileriniz için ben 4-5 dk bekletemiyorum dediğim gibi çok acı oluyor bu liptonun yeşil çayı birde sizin önerdiklerinizi alayım deneyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…