en önemlisi o canım,,yeterki kurtulun,,inşallah tez zamanda ayrı evinize çıkarsınız,,rahat edersinizzz...hava buz gibi canım yaaa.inşallah eşim para bulurda bizde ev sahibi oluruz.ev çok güzel hemde 140 metrekare sıfır bina tam istediğim gibi.Rabbim hayırlısını versin.kiralığıda tutsak satlığıda alsak inş evi temizleteceğiz aslında ona para çıksın istemiyorum ama inşaat pisliği çok zor temizlenir bide kızım küçük kimsem yok burda tek başıma kızımla beraber temizleyemem yani.bilmiyorum hiçbişey bakalım herşeyin hayırlısı olsun.ben evi toplayacam nakliye taşıyacak biliyorum taşınma zorda şu evden bi kurtulsam kız.valla kaynanam bıktırdı beni.kayınbabam desen ayrı hava.şimdi para istesek yok derler...off off bi kurtulsaydım burdan hayırlısıynan..
50 tane tam mekik çekiyorum ama,şu var yalnız bende,,benim bel fıtığı başlangıcı diye bi ağrı sorunum olduğu için ellerimi enseme koyamıyorum dümdüz yatıp ellerimle ayak uçlarıma kadar uzanıp yatıyorum,,hepsi o hem daha kolay oluyo,ama normal mekik gibi zorlanıyorum yani karnım çalışıyoomerhaba kızlar ne çok yazmışsınız yaa oku oku bitiremedim dün buraya yazdıktan sonra izin aldım kızımın yanına gittim düşüremedik bir türlü ateşini ama keyfi yerinde iştahıda öyle ben anlamadım bu nasıl bir ateş kulaktan 38 oluyor ama oyunlar yapıyor bize, birde babamla tartıştık boşuna evham yapıyorsun diyor bana napayım korkuyorum işte akşam acile gittik ordaki doktor bizim doktoru aradı ilaç yarından itibaren etki eder eve gitsinler fitil atsınlar duş aldırsınlar falan dedi annemde bizde kaldı gece kızım annem ve ben yattık ama hiç uyumadık gece yine 38,7 oldu kulaktan ateşi fitil şurup derken sabaha doğru düştü bugünde okula geldim ama aklım evde tabiii çalışan anne olmak çok zor evladının yanında olamıyorsun herşeye izinde alınmıyor neyse işte benden bukadar dün ne yedim bende bilmiyorum bakalım bugün nasıl geçecek neolur dua edin bizim için ilk defa böyle oldu kızım çok korkuyorum
bende notebook kullanıyorum okula çantamda getiriyorum çok rahat oluyor ama bazende çileden çıkarıyor çok yavaşlıyor özellikle facebookta
geçmiş doğum günün kutlu olsun, bugünde benim doğum günüm
çok geçmiş olsun iyileşmesine sevindim senin çocuklar kaç yaşında 12ye kadar yatıyorlarmı öyle yatıyorlarsa süpermiş uykuyu çok severim bende ama uyuyamıyorum 15 aydır
inşallah çok sağol ilaç içiremiyorum işte kendinden geçiyor içmeyecem diye
çok güldüm valla süpermiş
günaydın canım , dediğin gibi olursa topik iyice karışır hem öyle olsa bizimde topikten gitmemiz lazım 70in altındayız burası güzel boşver takılıyoruz
50 tane tam mekikmi çekiyorsun, ben ayaklarımı büküp 70 tane yarım, ayaklarımı uzatıp 70 tane yarım daha çekiyorum birde 50 tane yanlara doğru çekiyorum tam mekik denedim 30 tane zor çektim
bende böreği tercih ederim öyle olsaofff bi sürü alıntı yapmıstım ama sılındı
suziiii alemsınız aılecek gece cosmussunuz
tubi kızının ıyı olmasına sevındım kabartmayı merake tmıstım ama yazmıssın pek bana göre deıl sanırım kabaklı boregı tercıh ederım
yeaslater38 canım allah gonlune gore versın ıns ev ısınız olur
herkese gunaydın dun fazla kacırmadım kayınvaldemde ama bı suru yemek getırıdk hepsını yıyemeyız çöpe gitmesinide hıc ıstemıyorum nolcak bılmem
Günaydın kızçeler
İşlerden dolayı erken gelemiyorum artık üzülüyorum bu duruma :26:
Geçmişe baktım ama alıntılarımı nasıl başardıysam sildim
Dilek' çim tekrar gülegüle kullan canım yeni oyuncağınıkurcala mıncıkla
Suzi akşam coşmuş coşturmuşsunben o saatte 3. rüyamı filan görüyodum sanırım çok uykucu oldum şu sıralar
Black' cim açım demene karşılık sana acı yok rocky acı yok diyorum
Tuğba' cım şaka yapıyosun da arkadaşlar ciddi anlayıp başka topiklere giderse
Doğum günü olan arkadaşlar vardı nice yıllara diyorum
Hastalara şifa , dertlilere deva, bizim gibi kilosundan memnun olmayan arkadaşlara zayıflık nasip eyle yarabbimdua edesim geldi
ay inşallah canım çok çok gitsin çok sevindim adınaaay kızçeler o kadar çok yazı yazılmış ki okuyamadım hepsini bile yahuu. altı üstü akşam 8 den sonra yoktum ama 20 sayfa olmuş geçmiş yahuu maşallah diyeyim nazar değmesin. ben az önce tartıldım ve şoklardayım yahuu. 68,5 çıktım amaaa inşallah daha da vericem çok dikkat ediyorum bi de spora başlayayım bakın siz o zaman.ayyy çok mutlu oldum yahuuu
:18::18::18:
süper gaza getiriyorsun insanı sen hergün benle olsan ben güzel kilo verirdim ... çikolata evde olmazsa aramam onun dışındada yemekten sonra evde ne varsa işte çubuk kek falan, eve almasam kızım var onun için alıyorum o yemeyince ben yiyorumYimeeeee
Bak son 2 günümüz kaldı.
İnş. kısçelerin çoğu kilo vermiş olarak listede olur. Sende tabi ki.
Çiko falan mı seviyosun sende?
sanki beni anlatıyorsunuz. oğlum tatlı istedi sütlü irmik tatlısı yaptım(iki gün önce) oğlum çok iştahlı bi çocuk değil babasına çekmiş çok az yedi. eşimde benim bir öğünde yediğimi iki gün süründürdü. baktım olacak gibi değil :ya bunu hemen ye yada ben bunu çöpe atacam dayanamıyorum dolabı ne zaman açsam karşımda duruyor dedim. nimet çöpe atılmaz günah bekar komşulara ver dedi. onlara afiyet olsun beni bol kaloriden kurtardılar.
evet gerçekten akşamı hafif geçirmek çokk işe yarıyor..geçen akşam bende öyle yaptım ve harikaydı sonuç sabah tartıldığımda bencede tek çorba yeter birde az bir salata insan rahat kalkıyor sabahları
bişekilde kurtulmak lazım cısslardan, iyi etmişsin:)sanki beni anlatıyorsunuz. oğlum tatlı istedi sütlü irmik tatlısı yaptım(iki gün önce) oğlum çok iştahlı bi çocuk değil babasına çekmiş çok az yedi. eşimde benim bir öğünde yediğimi iki gün süründürdü. baktım olacak gibi değil :ya bunu hemen ye yada ben bunu çöpe atacam dayanamıyorum dolabı ne zaman açsam karşımda duruyor dedim. nimet çöpe atılmaz günah bekar komşulara ver dedi. onlara afiyet olsun beni bol kaloriden kurtardılar.
evetttt inşallahhh hedefim 8 kiloydu amaAzimli gittiğin burdan anlasılıyo bu haftada 1- 2 kilo versen 7-8 kilo vermiş olacaksın ayda
kızlar ben geldim ama ark.çocuğun doğum günü var.hediyesini aldım birazdan çıkıcam
kesinlikle orda cıss yerim.tutamam kendimi biliyorum..offff
napicam ben yaa
hava buz gibi canım yaaa.inşallah eşim para bulurda bizde ev sahibi oluruz.ev çok güzel hemde 140 metrekare sıfır bina tam istediğim gibi.Rabbim hayırlısını versin.kiralığıda tutsak satlığıda alsak inş evi temizleteceğiz aslında ona para çıksın istemiyorum ama inşaat pisliği çok zor temizlenir bide kızım küçük kimsem yok burda tek başıma kızımla beraber temizleyemem yani.bilmiyorum hiçbişey bakalım herşeyin hayırlısı olsun.ben evi toplayacam nakliye taşıyacak biliyorum taşınma zorda şu evden bi kurtulsam kız.valla kaynanam bıktırdı beni.kayınbabam desen ayrı hava.şimdi para istesek yok derler...off off bi kurtulsaydım burdan hayırlısıynan..
kızlar ben geldim ama ark.çocuğun doğum günü var.hediyesini aldım birazdan çıkıcam
napicam ben yaa
Kızlarrrrr,
O gün evet bir çikolata krizim vardı... neyseki dün ve bugün geçti...
Kahvaltı yapmayıp sadece süt içişim ise işe geç kalacağımı anladığım ve yoğunluktan işyerinde kahvaltıya fırsat bulamayacağım günlerde hiçbir şey yememekten daha iyidir diye yaptığım bir eylem...
Akşam yemeğini atlamam ise dışardaydım ve dışardan bişeyler yemek istemedim eve döndüğümde saat 11 di ve o saatten sonra yemek yememe isteği....
Ne deseniz haklısınız yüzüm kızardı utandım
Bu sabah bi tartıldım gözüm ne görsün 65,300 oha dedim imkanı yok meğersem benim baskül uçmuşSonra biraz kurcaladım 69,9 yani yinede vermişim
Şimdi dünkü menüm :
Sabah
1 Bardak süt
Yarım simit
Ara
14 adet fındık
Öğlen
Tavuk haşlama
Şehriye çorba salata
Ara
1 mandalin
Akşam
1 kase yoğurt
3 sigara böreği
İşte böyle....
yarın misafirlerim olacak bir sürü işim var ben burda takılıyorum. işlerimi bitireyim hemen koşarım. görüşürüz kızlar.
süper gaza getiriyorsun insanı sen hergün benle olsan ben güzel kilo verirdim ... çikolata evde olmazsa aramam onun dışındada yemekten sonra evde ne varsa işte çubuk kek falan, eve almasam kızım var onun için alıyorum o yemeyince ben yiyorum
bende hep komşularıma veririm bir misafirim gelcekse yaptığım pasta börek kalacak eşim yemez hiç öyle şeyler ben yiyip kilo alacağıma komşularıma dağıtayım onların kuzusu yesin diyorum
yemiş ama sonra pişman olmus mu demelıyız bı smıleylerden
65.30 rakamını görünce yeminle böyle oldum.
Akşam menünde o böreklerin ne işi var ki
Cıs canım cıss ama 6yı tekrar görmen güzel.
Darısı başıma bakalım diyetisyende 70 cıkmıstım c.tesi sonrası ne
slm kızçeler o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım valla son 10 sayfada vazgeçtim artık.ben bugün 68,5 i gördüm kızlar en son ramazanda gördüm ben bu kiloyu o yüzden acayip mutluyum hatta uçuyorum
Kızlarr, az önce gazetede bir yazı okudum. İlginizi çekeceğini düşünüyorum.
[h=1]Greyfurttaki mucize[/h]
11 Ocak 2012
[h=2]İç Hastalıkları ve Metabolizma Uzmanı Dr. Ayça Kaya, zengin bir lif kaynağı olan ve içerdiği enzimler nedeni ile kanseri önlemekten, kolesterolü düşürmeye; cilt problemlerine iyi gelmekten, akne üzerindeki olumlu etkilerine, içerdiği C vitamini sayesinde diş eti kanamalarından, metabolizmayı hızlandırmaya kadar pek çok özelliği olan greyfurt meyvesinin faydalarını anlatıyor.[/h]
Belki de yüzyılın en mucize meyvelerinden biri olan Greyfurt, turunçgiller familyasının en değerli üyelerinden biridir. 1 adet greyfurt ortalama 50 kalori ve 80 mg C vitamini içerir. Son yapılan araştırmalarda greyfurtun lycopene ve liminoids içerdiği, ve bu maddelerin bir çok kanser türüne karşı koruyucu etki gösterdiği kanıtlanmıştır. Bu kanser türlerinin başında prostat kanseri gelir. Bununla birlikte içerdiği naringin ve naringenin gibi flavonoitlerin de ağız kanserini oluşumunu belirgin biçimde azalttığı görülmüştür.
METABOLİZMAYI HIZLANDIRIR KİLO VERDİRİR
Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye de etkisi olan greyfurt, insülin direncini kırıyor; öğünlerden önce yenilecek yarım greyfurt iştah kontrolüne yardımcı olyor. Scripps Klinik uzmanlarından Dr. Ken Fujioka’nın 100 kadın ve erkek üzerinde yürüttüğü 12 haftalık bir pilot greyfurt zayıflama araştırmasında, günde üç kere olmak üzere her öğünde yarım greyfurt tüketen bireylerin, normal yeme alışkanlıklarını değiştirmeksizin çalışma sonunda ortalama 3 ila 4 kilo arasında kilo kaybettikleri kaydedildi.
SİVİLCELERİN DÜŞMANI
Antioksidan özelliği de olan greyfurt, cildin kolajen sentezini artırması ve yapısını kuvvetlendirmesi nedeniyle akne tedavisinin etkili silahlarından biri. Greyfurt, içeriğindeki C vitamini nedeniyle, akne oluşumunu azaltması ve mevcut aknelerin gerilemesi gibi etkilerinin yanında izlerin gerilemesi konusunda da faydalı. Cilt tarafından emildiğinde, 72 saat kadar uzun bir süre ciltte kalabilen greyfurtun en önemli avantajı etkinliğinin uzun sürmesidir.
FAYDALARI BİTMİYOR
Greyfurt içerdiği C vitamini ile diş eti kanamaları olan kişilerde, bu şikayeti ciddi oranda azaltır. Yara iyileşmesini hızlandırır. Enfeksiyonlara karşı bağışıklık sistemini güçlendirir. Özellikle içerdiği yüksek lif kabızlığa karşı en iyi ilaçlardan biridir. Sindirim sistemi işleyişini düzenler ve dengeler. Sigara bağımlısı olanlarda nikotin ihtiyacını azaltır ve nikotinin vücuttan atılmasını sağlayarak detoks etkisi gösterir. Günde 1 tane greyfurt yenilmesi kalp hastalıklarını azaltır. Kötü kolesterolü %25 azaltır, iyi kolesterolü %25 artırır.
İLAÇLARLA BİRLİKTE TÜKETİRKEN DİKKAT
Ancak bazı ilaçları kullanan hastaların dikkatli olması gerekiyor. Çünkü greyfurt, karaciğerimizde bulunan sitokrom p450 denilen bir enzimi baskılıyor. Sitokrom p450, karaciğerimizde ve bağırsağımızda, dışarıdan aldığımız ilaçları metabolize eder ve bu ilaçları zararsız hale dönüştürerek vücudumuzdan atar. Bu enzim baskılanıp çalışmayınca ilaçlar metabolize edilmediği için vücutta birikerek zehirleyici etki yapar. Özellikle kolesterol ilaçlarında, alerji ilaçlarında, HIV tedavisinde kullanılan ilaçlarda, bazı antidepresanlar ve antihipertansifleri kullananların bu konuda dikkatli olmalarında fayda var. Bir bardak greyfurt suyu içilmesi bile bu etkiye neden olabilir. Greyfurt suyunun etkisinin geçmesi için en az 24 saat geçmesi gerekir.
Günaydın çıtırlar
Bu sabah aştım biraz kendimi
Fındık ezmeli ekmek yidim
Ama çok özlemişim rüyadaydım sanki gözlerim kapalı yemişim
Akşama kadar bişi yemem artık
arkadaşlar bişey dicem bu çizelgedeki dilim aralıkları haftalıkmı
anammm ben yandım herkes 2-3 2-3 kiloları vermiş en kilolu benimmm aranızda :86:
ağlıcam şimdiiiiii
maaşallah daha çok gider inşaallah
kimlere yazdın bakim sen bunu kız
canım yok etrafta lokanta bide söylemesi ayıpparasızım oda tabii. iki kişi bir ay sonunu getiremiyoz. cüzdanda 5 tl var ayın 15 i ne kadar bozdur bozdur harca
öğle için 400 kalori çok mu olur. nohut protein ve karbonhidratta var tabii. hala düşünüyom onu yemezsem tek seçenek tost ?
msj alınmıstır
herkese merhabalar. maşallah kızlar bu ne hız böyle. dün pc bozuldu giremedim. biraz önce yapıldı bi bakayım dünden beri neler olmuş dedim. sayfalar yazmışsınız bakamadım. bilmediğim olaylar mı var yoksa aşkamı geldiniz. dün menümü yazamadım artık bu akşam yazarım inşallah.
NaF'ım cnm ne oldu sana böyle çok hüzünlü geldi msj. Ben bişey anlamadım cnmKöşeli jeton benim ki sanırım.
Dilekcim, yeni bilgisayarın hayırlı olsun.
Umaycım, kızın hastaymış sanırım çook geçmiş olsun.
Çok alıntı yapamadım kızlar benim kız başımda. Daha bişeyler yazacaktım ama unuttum ki. Kızıma bilgisayar bozuldu dedim biraz alışkanlığı bitsin istiyorum laptoptan giriyorum, şimdi geldi başımda ağlıyoo neolursun anne oyun aç bana diye kollarımdan çekiştiriyor. Offf ya bi rahat yok. Akşam kocadan giremezsin gündüz kızlardan. Bizim hiç birşeye hakkımız yokmu? Havada kapalı, soğuk, evde bir sürü iş bunalıma girdim valla.Yine gelirim sonra.
Hııı ben anladım bunu.
Bazı insanlarda hırs çok var maalesef.
Hiçbişeye sahip olamayanlar hırs yapıyolarmış bi kitapta okumuştum.
Seni sen yapan NaF belli zaten çevrendekilere bi bak durumu anlarsın.
Ben bile taa İstanbul'dan seni çok sevdim. (çok uzak ya)
Amacımız kilo vermek derken güzel güzel arkadaşlıklar edindik.
Benimde senin gibi hırsım yok.
Hayatı rahat yaşamayı seviyorum. :119::119:
Hayat sakin yaşanınca güzel bence ego, hırs vs bize göre değil.
Ayrıcaaa senin yüzünden hasta oldum herkes bana diLo yerine diLaver diyoo alacağın olsun.
Seni seviommm bideee
Bu arada bu hafta hiç cıss yemedim.
C.tesinden beri dikkat ediyorum yediğime içtiğime reglden sonra iyi oldu.
Umarım cuma günü mükafatını alırım.:119:
Korkumda tartılmıyorum valla
Bi 7 rakamından uzaklaşayım hemde süpriz olsun cuma ne göreceğim.:119:
Burası da hava kapalı, ama bu site sayesinde sıkıntı mıkıntı kalmıyor. Seviyorum sizlerle olmayı. Burası enerji veriyor bana.
arkadaşlar ben bu dostluğa muhabbete bayıldım yyaaaa keşke bigün belirleyip toplanıp yüzyüze konuşabilsek bi muhabbet kursak samimi güzel. bu arada güzel temenniler için çoooooook çoooooooook teşekkürler canlarım
Kızlar bende yemek yaptım. şimdi hızlıca bir temizlik turu. Daha öğlen yemeği yemedim bile. Acıkmadım fazla. Belki elma yerim sadece. Açık pc, arada gelirim yine.
İnciiiii şu Dileğe bişey söle bana kızıp duruyo ya....
Aç kalıncada kızıyonuz napim...
Ablam gitmiş sigara böreği kızartmış
ve evde kalorisiz hiç bişey yok
gözlememi yeseydim ekmek arası çikolatamı yapsaydım
Masumane 3 tane minnacık sigara böreği yedim bende
Bunun adıda saf zeytinyağlık oluyo
Bende seni seviyorum canım benim
Bende bigün duş alıp seni ararım senin için hasta olurum nolcek dilavercim
İnşallah karşılığını göreceksin bu günlerin canımmmbeklesin seni 57
herkese merhaba
kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz
yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz
herkese merhaba
kızlar içtiğimiz bitki çaylarını sallama olarak mı içiyorsunuz mesela ben lipton un yeşil çayını aldım ve bu bana çok ağır geliyor daha önce doğadanın içiyordum siz hangisini kullanıyorsunuz
yeşil çayı içerken kaynamış suyun içine attığınızda ne kadar bekletiyorsunuz 3-4 dk diyor ama oda çok acı oluyor sizler nasıl içiyorsunuz
napicam ben yaa
Kızlarrrrr,
O gün evet bir çikolata krizim vardı... neyseki dün ve bugün geçti...
Kahvaltı yapmayıp sadece süt içişim ise işe geç kalacağımı anladığım ve yoğunluktan işyerinde kahvaltıya fırsat bulamayacağım günlerde hiçbir şey yememekten daha iyidir diye yaptığım bir eylem...
Akşam yemeğini atlamam ise dışardaydım ve dışardan bişeyler yemek istemedim eve döndüğümde saat 11 di ve o saatten sonra yemek yememe isteği....
Ne deseniz haklısınız yüzüm kızardı utandım
Bu sabah bi tartıldım gözüm ne görsün 65,300 oha dedim imkanı yok meğersem benim baskül uçmuşSonra biraz kurcaladım 69,9 yani yinede vermişim
Şimdi dünkü menüm :
Sabah
1 Bardak süt
Yarım simit
Ara
14 adet fındık
Öğlen
Tavuk haşlama
Şehriye çorba salata
Ara
1 mandalin
Akşam
1 kase yoğurt
3 sigara böreği
İşte böyle....
en önemlisi o canım,,yeterki kurtulun,,inşallah tez zamanda ayrı evinize çıkarsınız,,rahat edersinizzz...
50 tane tam mekik çekiyorum ama,şu var yalnız bende,,benim bel fıtığı başlangıcı diye bi ağrı sorunum olduğu için ellerimi enseme koyamıyorum dümdüz yatıp ellerimle ayak uçlarıma kadar uzanıp yatıyorum,,hepsi o hem daha kolay oluyo,ama normal mekik gibi zorlanıyorum yani karnım çalışıyoo
bu arada oğlan 2.5 yaşında,,kız 1.5 yaşında tam,,geceleri oğlan 2 kez kızda 2 kez farklı zamanlarda uyanıyolar mama verip yatıyorum,,yani gece 4 defa kalkıyorum,,sabah ben kalkmadan onlar uyanmıyolar,,hep değil tabi,,bazende kız uyanıyo iniyo yatağından yanıma gelip üstüme çıkıyo falan derken ben kalkıyorum,,ama oğlan ben uyanmadan uyandığını görmedim,,gece 1de babaları geliyo işten osaate kadar uyumuyolar,bide babasını görünce ikiside nazlanıyolar oyun oynuyolar tepiniyolar falan saat 2de 3te uyuyoruz bazen,,oyüzden gelde erken kalkoğlan gündüz uykusu uyumazsa eğer akşam 10larda uyuyo erkenden,,ama gündüz uyuyo saat 4-5lerde 7lerde kalkıyo sonrada gece uyumuyo ama kızı ne zaman istersem uyutabiliyorum,ama abisi uyanıksa oda uyumuyoo,,oyüzden 2 çocuk çok zorluyo beni artık,,napcam bilmemm
bende böreği tercih ederim öyle olsaama kabaklı böreği değil,kıymalı yada pırasalı börek
fenada olmaz hanii
şaka yapğıyorum canımyaa,espiri espirik ortaya karışık bişi işteburası pür neşe olsunda ben geçmişi okumaya razıyım,,ama insanpsikolojisi herzaman geçmişi okumaya müsait olmuyoo :44:
ay inşallah canım çok çok gitsin çok sevindim adınaa
ben anladım sanırsam senaryoyuu
yarın misafirlerim olacak bir sürü işim var ben burda takılıyorum. işlerimi bitireyim hemen koşarım. görüşürüz kızlar.
kocam aradı yemeni getirdim dedi mutlu oldumsonra afiyetle ham ham yedim karnım doydu pek daha bir mutlu oldum doymak ne güzel diye başladım sevgi yaymaya ama sonra siz aklıma geldiniz :18::18::18:şimdi nası yazacam beni saçımdan sürükleyip bir temiz dövecekler dedim. bana çok kızcaklar didim dayaktan sonra bu hale gelirim didim sonrada senaryoma gülüp yazim didim
ama az koydurdum nohutu içinde birde soğan vardı sadece pate falan yoktu yanında da ayran oooooohhh mis mis karnım doydu enerjim geldi yav...ve tek dürüm yedim tam lavaş değil bu yufkadan daha ince bir ekmek burada yapıyorlar farklı birşey incecik yani... o kadar bahane saydım yav kabul edin yidimi olma mı
İnciiiii şu Dileğe bişey söle bana kızıp duruyo ya....
Aç kalıncada kızıyonuz napim...
Ablam gitmiş sigara böreği kızartmış
ve evde kalorisiz hiç bişey yok
gözlememi yeseydim ekmek arası çikolatamı yapsaydım
Masumane 3 tane minnacık sigara böreği yedim bende
Bunun adıda saf zeytinyağlık oluyo
herkese merhaba
canım ben çaykurun bergamut aromalısını içiyorum.
normal çay gibi demliyorum 5 dk sonra falan içiyorum..
eğer acı geliyorsa içine 2_3 damla limon sık güzel oluyor o zaman...
Yeşilçayı Doğuş- bergamotlu kullanıyorum ben 4-5 dk içinde kalıyo sallandırıyorum valla.
Doğadanın 7 otlu çayını seviyorum.
Doğuşun kayısılı form çayı güzel ya da maydanozlu limonlu olanı.
Bide liptonun kirazlı form çayı var o da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?