biraz zorlancaksın ama güle güle kullan
Karbonhidrat içeren besinlerin dikkatli bir biçimde tüketilmesi gerekmektedir. Kilo vermek isteyen bir kişinin karbonhidrat miktarını iyi ayarlaması durumunda kilo vermesi mümkündür. Vücutta olması gerekenden fazla karbonhidrat oranı olduğunda vücut ihtiyacı olanı yaktıktan sonra kalanı yağa dönüşmektedir. Dolayısı ile karbonhidrat içeren besinler tüketilirken oldukça dikkatli davranılmalıdır.
Yapılacak olan diyetlerde karbonhidrat oranı düşük besinlerin tercih edilmesinin kilo vermeyi hızlandırdığı bilim adamları tarafından ortaya konulmuş bir tezdir. Ekmek gibi unlu ürünlerin tüketilmesi oldukça uzak durulması gerekilen bir konudur.
bir sitede okudum sizle paylaşmak istedim
Karbonhidrat oranı ideal olarak %30-40 dır. Bu oranın daha düşük olması elbette kilo kaybı için daha yararlıdır. Lifli besinlerin alınması da bir diğer önemli unsurdur. Lif yapısı itibari ile tokluk hissi verebilir. Aynı zamanda lif tüketildiğinde su ihtiyacı oldukça artacaktır. Zayıflamanın en önemli yardımcısı su lif ile beraber ayrılmaz ikilidir.
Karbonhidrat dikkatli tüketildiğinde kilo için zararlı olmayan besinlerdir. Ayrıca karbonhidratlar üç sınıfa ayrılmaktadır. Basit, birleşik ve kompleks. Bu üç madde içerisinden en sağlıklı olan karbonhidrat kompleks (nişasta vb. gıdalar) dır.
Bir çok kişi tarafından düşük karbonhidratlı ancak yüksek proteinli diyetler uygulanmaktadır. Karbonhidratın düşük olması özellikle karaciğerde depolanan glikojeni yok etmektedir. Dolayısı ile vücutta aşırı su kaybı meydana gelmektedir. Oldukça popüler olan bu yöntem aslında bilindiği kadar kalıcı ve etkili olmamaktadır. Aslında kaybedilen fazla kilolar değil su ve kaslardır.
Karbonhidrat vücut için önemli bir yakıt kaynağıdır. Yani vücutta karbonhidrat seviyesinin aşırı düzeyde azalması kişinin daha bitkin bir hale bürünmesine neden olmaktadır. Daha çabuk yorulabilir ve gerekli olan egzersiz hareketlerini yapamaz hale gelebilirsiniz. Bu nedenle karbonhidrat seviyesinin vücutta dengeli bir düzeyde korunması kilo vermeniz için oldukça dikkat edilmesi gerekilen bir maddedir.
bu akşamdan başlıyorum saglıklı beslenmeyeYa uffff yaaaaaaaaaaaa...
Gıcıkmısın sen...
Sen düzgün beslensene bari ki beni koruyasın dileğin nafın elinden
cık cık cık bunlar bana hep kızıyo...
dambılım geldi kızlarr bir de ne göreyim 3er kilolukkk
ben de 2 kiloluk sipariş ettim sanıyorum
hemen baktım 3 kiloluk sipariş vermişimm
artık kas yaparım bi güzel
güzel bilgi sağolKarbonhidrat içeren besinlerin dikkatli bir biçimde tüketilmesi gerekmektedir. Kilo vermek isteyen bir kişinin karbonhidrat miktarını iyi ayarlaması durumunda kilo vermesi mümkündür. Vücutta olması gerekenden fazla karbonhidrat oranı olduğunda vücut ihtiyacı olanı yaktıktan sonra kalanı yağa dönüşmektedir. Dolayısı ile karbonhidrat içeren besinler tüketilirken oldukça dikkatli davranılmalıdır.
Yapılacak olan diyetlerde karbonhidrat oranı düşük besinlerin tercih edilmesinin kilo vermeyi hızlandırdığı bilim adamları tarafından ortaya konulmuş bir tezdir. Ekmek gibi unlu ürünlerin tüketilmesi oldukça uzak durulması gerekilen bir konudur.
Karbonhidrat oranı ideal olarak %30-40 dır. Bu oranın daha düşük olması elbette kilo kaybı için daha yararlıdır. Lifli besinlerin alınması da bir diğer önemli unsurdur. Lif yapısı itibari ile tokluk hissi verebilir. Aynı zamanda lif tüketildiğinde su ihtiyacı oldukça artacaktır. Zayıflamanın en önemli yardımcısı su lif ile beraber ayrılmaz ikilidir.
Karbonhidrat dikkatli tüketildiğinde kilo için zararlı olmayan besinlerdir. Ayrıca karbonhidratlar üç sınıfa ayrılmaktadır. Basit, birleşik ve kompleks. Bu üç madde içerisinden en sağlıklı olan karbonhidrat kompleks (nişasta vb. gıdalar) � dır.
Bir çok kişi tarafından düşük karbonhidratlı ancak yüksek proteinli diyetler uygulanmaktadır. Karbonhidratın düşük olması özellikle karaciğerde depolanan glikojeni yok etmektedir. Dolayısı ile vücutta aşırı su kaybı meydana gelmektedir. Oldukça popüler olan bu yöntem aslında bilindiği kadar kalıcı ve etkili olmamaktadır. Aslında kaybedilen fazla kilolar değil su ve kaslardır.
Karbonhidrat vücut için önemli bir yakıt kaynağıdır. Yani vücutta karbonhidrat seviyesinin aşırı düzeyde azalması kişinin daha bitkin bir hale bürünmesine neden olmaktadır. Daha çabuk yorulabilir ve gerekli olan egzersiz hareketlerini yapamaz hale gelebilirsiniz. Bu nedenle karbonhidrat seviyesinin vücutta dengeli bir düzeyde korunması kilo vermeniz için oldukça dikkat edilmesi gerekilen bir maddedir.
kız doyuyonmu sen böyleeedünki menüm
sabah
2 dlim t.b ekmek arası
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara
1 elma
1 fincan nesacfe sekersiz sade
ögle
çorba
salata
ayran
ara
2 adet eti form
akşam
2-3 kaşık yogurt
1 armut
1 elma
2 litre su
naf canım bende senin gibi yapıyorum rengine bakıyorum bekletmiyorum 4-5 dk.
merhabalar..
öyle daldım topiğe..
daha okucam sayfalar var....
dönücem..
az sonra.....
kızlar su an tokum ama canım bıseyelr atıstırmak ıstıyo aklımdan cıkmıyo elım gıdıp gelıyo ne yese dıyesu ana kadar yedıklerım yazayım sızınkılerın yanında cok amaaaa napııımmm ben hep boyleyım zaten
sabah
sımıt sandvıc (boyle el kadar sımıt düşünün dıkdörtgen ıcıne beyaz peynrı domates 1 marul salatalık ıncecıkte krımızı bıber koymuslardı onu yedım
saat 12 de 1 avuc beyaz leblebı
13 de 1 kase ezogelın corba
1 porsıyon terbıyelı köfte
1 dılım kepek ekmek
şimdi canım tatlı ıstıyo bı yesılcay yapayım dıyom ama canım tatlı ıstıyooooo
kızlar su an tokum ama canım bıseyelr atıstırmak ıstıyo aklımdan cıkmıyo elım gıdıp gelıyo ne yese dıyesu ana kadar yedıklerım yazayım sızınkılerın yanında cok amaaaa napııımmm ben hep boyleyım zaten
sabah
sımıt sandvıc (boyle el kadar sımıt düşünün dıkdörtgen ıcıne beyaz peynrı domates 1 marul salatalık ıncecıkte krımızı bıber koymuslardı onu yedım
saat 12 de 1 avuc beyaz leblebı
13 de 1 kase ezogelın corba
1 porsıyon terbıyelı köfte
1 dılım kepek ekmek
şimdi canım tatlı ıstıyo bı yesılcay yapayım dıyom ama canım tatlı ıstıyooooo
merhabalar..
öyle daldım topiğe..
daha okucam sayfalar var....
dönücem..
az sonra.....
Sade yeşil çay bana da ağır geliyor, ama bulabilirsen Doğadanın A-C-E vitaminlisini tavsiye ederim. Limonlusu var, gingkolu var. Ama doğadan'ın olacak. Diğerlerini ben de sevmiyorum. Bir de çaykurun teneke küçük kutuda bergamot aromalı yeşil çayı var. Sallama değil ama, direk yaprak o. Onu da aynı şekilde 3-4 dakika suda demleyip içiyorsun. İçine yarım çubuk tarçın atarsan tadı daha da güzelleşiyor.
aynen bende genelde okuyorum. aslında çok iyi gidiyor.ama bugün regl oldum. o yüzden şiştim biraz. sabah evden çıkmadan tartıldım 77.5 gelmiştim. çok mutlu olmuştum inşallah cumaya kadar şişliğim geçer malum cuma bildirim günü. senin nasıl gidiyo?
bide anlamıyorum benim neden smileylerim yokkkkkk
Ya uffff yaaaaaaaaaaaa...
Gıcıkmısın sen...
dünki menüm
sabah
2 dlim t.b ekmek arası
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara
1 elma
ögle
çorba
salata
ayran
ara
2 adet eti form
akşam
2-3 kaşık yogurt
1 armut
1 elma
2 litre su
alıntılarım nedense çıkmıyor..
canım sıkkın zaten...
kendinize iyi bakın..
yaaaa sorma benim de yokkkk biz üvey evlatmıyız?
aklımda olsun su an yapamam da evde gelırse ıstegım yaparım bıde ekmek gereksızdı bılıyorum doymuycam sandım ama doydum halbukıSüpermiş
Çok bişi yok aslında öglenki ekmek olmamış bi
Yok tatlıı Türk kahvesi içebiliyosun kahve iç tatlı iştahını keser.
SelammmGeçmişten zor çıkılıyo
Vayyyy kaslı monarosa olcan başımıza
Bide ben içine limon damlatıyorum mutlaka
Selam canım
İşte bu en kötü durumtoksun ama canın sürekli bişeyler yemek istiyo tatlı abur cuburr benim genelde cips ister yada kb değeri
yüksek gıdalarbu duruma nasıl karşı koyarsın bilmiyorum ama 2 gün var canım tartıyı düşün sık dişini
Vayyyy kaslı monarosa olcan başımıza
ayyy yanlış yere yazmışım kusura bakmayın
Sade yeşil çay bana da ağır geliyor, ama bulabilirsen Doğadanın A-C-E vitaminlisini tavsiye ederim. Limonlusu var, gingkolu var. Ama doğadan'ın olacak. Diğerlerini ben de sevmiyorum. Bir de çaykurun teneke küçük kutuda bergamot aromalı yeşil çayı var. Sallama değil ama, direk yaprak o. Onu da aynı şekilde 3-4 dakika suda demleyip içiyorsun. İçine yarım çubuk tarçın atarsan tadı daha da güzelleşiyor.
Ya uffff yaaaaaaaaaaaa...
Gıcıkmısın sen...
Karbonhidrat içeren besinlerin dikkatli bir biçimde tüketilmesi gerekmektedir. Kilo vermek isteyen bir kişinin karbonhidrat miktarını iyi ayarlaması durumunda kilo vermesi mümkündür. Vücutta olması gerekenden fazla karbonhidrat oranı olduğunda vücut ihtiyacı olanı yaktıktan sonra kalanı yağa dönüşmektedir. Dolayısı ile karbonhidrat içeren besinler tüketilirken oldukça dikkatli davranılmalıdır.
Karbonhidrat dikkatli tüketildiğinde kilo için zararlı olmayan besinlerdir. Ayrıca karbonhidratlar üç sınıfa ayrılmaktadır. Basit, birleşik ve kompleks. Bu üç madde içerisinden en sağlıklı olan karbonhidrat kompleks (nişasta vb. gıdalar) � dır.
dünki menüm
sabah
2 dlim t.b ekmek arası
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
ara
1 elma
ögle
çorba
salata
ayran
ara
2 adet eti form
akşam
2-3 kaşık yogurt
1 armut
1 elma
2 litre su
bu demek oluyorkı dukandı kb dıyetıydı karataydı hepsı bos herseyden ölçülü yıyceksın olay bıttı
alıntılarım nedense çıkmıyor..
canım sıkkın zaten...
kendinize iyi bakın..
Sevdiceğimin gelmesine 119 gün kalmış bu arada.:119:
57 olmam gerekkk
NaF hadi Hommm layalımmmmm
Secret yapalım
2-3 diye konuşuldu ya ondan 3 diye alıvermişsindirgülegüle kullan cnm
O teneke kutu çaykuru bi ben bulamadım aramadığım yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?