70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nedir bu derdimiz yaaa??

Ben diyorum ki ah bir 65 olsam. 65 olan diyo ki ah bir 60 olsam. 60 olunca mamnun olacaz mı ki acaba?

60 lık halimi hatırlıyorum. Yine de duba gibi görüyordum kendimi.
Şişman değilim herşeye rağmennnnn....
Ben güzelim ben çok güzelim......

kızlar tu tu tu çeneye yetişemiyom hala geçmişteyim bizardan gelecem
yaaaa sorma benim de yokkkk biz üvey evlatmıyız?

mesaj düzenleme panelinden değiştireceniz ama tam nereden bilmiyom. kazene mesaj atıp bir sorun isterseniz.

bende hoooooommmmm istiyom ne tam olarak anlamadım ama olsun istiyom.
karakediye de 58 hoooommmmlayııınnnn

kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir en altta çeşitli seçeneklerden standart editörü seç sanırım buydu ama emin olamadım

evet doğru yeri tarif etmişim basit editörü seçince benim smile da kayboldu. kontrol paneli
seçenekleri düzenle
en alta geeeel
çeşitli seçenekler yazıyor oradan standart editörü seç....

ahahaha ben bunların hiçbirinden almadımçağdaş diye bi market var ordan aldım ama eskişeeeereee özgü sanırım
he migrosa bak vardır orda:)

ahan da hommmmmmm landımmmmmmm

cagdas burdada var yanı ank da hıh cok guzle market evet ama bıze yakında yok malesef

bu arada bana da hooommmlayıınnnnn bıktım artık 62 olmak ıstıyom tavşan yapcam sonra kilomdan

alinsizebiseneryo :18:

Senaryo istemiyoz seni istiyoz

izmir olsun varsın olmasınnn
çok seviyorum o şehri yaaa 3 sene sonra ordayım naf
oraya isticez tayin bekle beni

Bekliyorumm

Ben 55 kiloyken de recim yapıyodum :26: memnuniyetsizim şahsen

Hommmm karakedi de yaza kadar 58 olsun hommmmmmmmmm

Günaydın ve güle güle.

Öğleni ve akşamı biraz hafif atlatırsın olan olmuş.
Kimse çocuk değilki ceza verelim.
Bol su bide bitki çaylarına yönel.

kizlarya nekadar konusmussunuz daha okunucak 12sayfa var

sabah gittim bidaha uyudum 11de kizimin uyanmasiyla kalktik biraz once juilian yaptim kizlar cok yorucuya mekik felenda cektiriyo tavsiye ederim yapmak isteyenlere leslie bukadar yormuyodu beni daha onceden juiliana baslayanlara bisey sorcam linki bana gonderen kiz her level 10gun yapiliyo demis peki 2.levele gecince ilkide yapiyomuyuz yoksa 2denmi basliyoruz

evet doğru yeri tarif etmişim basit editörü seçince benim smile da kayboldu. kontrol paneli
seçenekleri düzenle
en alta geeeel

ayy canım teşekkür ederim benimde yoktu ve oldu sayende teşekkür ederim

seçenekleri düzenle
en alta geeeel

olmayan nedir anlamadım.

bizim smile(yüz ifadelerimiz) yokkk.

canım ben yaptım benimde çıkmıyordu tarife göre yaptım oldu tutmayın beni benimde var artık

cagdas burdada var yanı ank da hıh cok guzle market evet ama bıze yakında yok malesef

bu arada bana da hooommmlayıınnnnn bıktım artık 62 olmak ıstıyom tavşan yapcam sonra kilomdan

Hommmmmmmm Arzunun kilosu artık 62 olsun hommmmmmmm

62 olunca tavşan yapsın hommmmmmmmm

Bende deniycem bu hatunu yaa ne kadar tembelim icraat yok

Senaryo istemiyoz seni istiyoz

Bekliyorumm

Ben 55 kiloyken de recim yapıyodum :26: memnuniyetsizim şahsen

Hommmm karakedi de yaza kadar 58 olsun hommmmmmmmmm

bende memnuniyetsizim bende 55ken diyet yapiyodum ama ben nezaman kilo alayim kendimi kadin gibi hisediyorum ama zayif olunca geckiz gibiymisim gibi geliyo bana bide kimse yasima inanmiyo hep daha kucuk gosterdigimi soyluyolar tabi buda benim cok hosuma gidiyo

Hommmmmmmm Arzunun kilosu artık 62 olsun hommmmmmmm

62 olunca tavşan yapsın hommmmmmmmm

Bende deniycem bu hatunu yaa ne kadar tembelim icraat yok

denecanim ise yariycakmis gibi gozukuyo ben olculerimi aldim 1ay sonra tekrar olcucem bakalim nekadar incek

Ne güzel işte bana da küçük gösteriyosun diyolar yaşıtlarına göre ama artık yemiyorum :26: baya baya 28 oldum ya 30 yaş bunalımı mıdır nedir ona gircem sanırım

ohh bitanesi gitti cok ceneli kaldi kizlar alinti yapmadan cevap vercem cünkü zaten bütün gün okuyorum unutkanlik araya girmesze aklimda

spor yaptiydim sonradan bende güldüm ama o an kafami vurunca dolapa bi gözlerim doldu
dün sizleri güldüre bildiysem sevindim :111: hayat öyle böyle zor zaten azcik gülelim bizde

tugbacim resim bekliyom yani cok merak ettim kabartmayi unutmiycam
zerracim iyi haberlerini bekliyorum canim isallah bebis cabuk iyilesir dualarim onunla

gur_bet dün dogum günün varimismis gecmis dogum günün kutlu olsun canim benim

2 tane daha dogum günü citirlari vardin isimleri unuttum sizinde canlarim dogum gününüz kutlu olsun
nice mutlu yillara isallah kizlar

ahada beynim durdu

arzucum senlende denk gelemedik canim benim
unuttummu kusura bakmayin aksam vaktim olursa yine bakarim
ha yanimdakini takmama calisiyom ama takilmiycak gibi degil

iş yerinde içibilirmiyim onu yaprakları ne yapacaz içerken süzme sorunu oluyor mu bende bir deniyeyim

işyerinde zor oluyor, ama onun için de üstünde süzgeç olan kupalar var, ya da bitki çayı için ayrı bir ürün var, onlardan deneyebilirsin. Hoş biz de almadık henüz, çayı aldık da, dediğin gibi onlar olmadan zor. Kupadan diğer kupaya süzdürecen ya da, mutfağın yakın mı bilmiyorum ama.

yok canım her seferinde bir tane. ben birinci leveldeyim hala ama o düz saçlı kıza bile tam uyamıyom çok yorucu. ikiye bir göz ucu ile baktım felakat daha da zor. ben o yüzden kıvırsık saçlı kızla bir i yapmada iyice ustalaşana kadar ikiye geçmeyecem
ayy canım teşekkür ederim benimde yoktu ve oldu sayende teşekkür ederim
birşey diğiiil
canım ben yaptım benimde çıkmıyordu tarife göre yaptım oldu tutmayın beni benimde var artık
tamam hadi o zaman karakedi ye bir hoooommm çekin. karakedi yaza kadar 38 beden olsun hoooooommmmm

ay bu arada yazmayı unuttum suzi gece yıkmışınız ortalığı cuma geceside yapalım o gün geç yatıyom ne olur okurken bile eğlendim ayol. kızlaaaaaaaaaaaaaaar duyuru herkese cuma gece topikte parti var gelin oynayıp eğlenelim berabeeer....
içki (sadece su ve soda olacak)
bolca dans ve eğlenceeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…