cumaya kadar yak barikizlar kactim öglen molasina cikiyom kuturukcular sizi
naber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn
amaan susun yoksa kara kedi ortadan kaboluyo dus alip sonra geliyobende anlamadim sebebini niyekine
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
ben gidiorummmm hanımlar
çarşı, pazar, beni bekler.
heme silkelenip normal halime dönmeliyim
İnşallah tez zamanda iyileşir canım. Allah sağlık sıhhat versin, geçer bu günler de.
düsünüyom bende ne kosubandi diye ayyyy
Saol canım günaydın bide.
Sorma sürekli hasta zaten bakalım ins iyileşir.
Biter askerlikte.
hoşgeldin canım ya kusurqa kalma her zaman böyle çatlak diiliz dir de fena bastın bizi. neyse ben menümü yayınlayamda konu dağılsın
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydu,ım akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...
Hoşgeldin canımm
Misafirin gitmedimi :26: neden gelemiyosun :26: bak bu haftaki listemizi gördün mü harikaaherkes acayip motivasyonlu ve kilo verdi
sende gel hadi biz çıtır olcaz takıl bize
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
hoşbulduk canım ya biliyorum buranın sayesinde verdim kilo azda olsa...
gitmedi eşimin sayesinde eşim engel oldu yaşlı kadın dedi ben götürrüm arabayla tatilde yoksa babamlar otobüse atın gelsin dediler,babaannemde tee geldiğinde tatilde gieriz diyodu eş,imde büyükleri kırmaz zaten...
yani tek başına olduğum giib olmuyor...tatilin 2.haftası nişan olucak kaynımın oarada yoğun olucam inan yoruldum yaaa
öncesinde azçok gelen olcak bana kız evi bize yakın evde temiz olmalı..temizlik babaannemi göndereiymyapayım diyordum ama kaldı oda...
yinede yapıcma mecbur herşeye kzıyor yorma kendini hava soğuk haklıda ama olmuyor eve el atamadım,azçok yemek düzenimde değişti yinede dikkat ediyorum ama zamanlaırm boşa gitti.....
naptınızda çok verdinizz buhafta tüyolar nelerrbu durumlardan dolayı canım sıkkın giremedim briazda buara eşimle limoniydik bişey yapasım yoktu..böyle iştee
naber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn
hoşbulduk canım ya biliyorum buranın sayesinde verdim kilo azda olsa...
gitmedi eşimin sayesinde eşim engel oldu yaşlı kadın dedi ben götürrüm arabayla tatilde yoksa babamlar otobüse atın gelsin dediler,babaannemde tee geldiğinde tatilde gieriz diyodu eş,imde büyükleri kırmaz zaten...
yani tek başına olduğum giib olmuyor...tatilin 2.haftası nişan olucak kaynımın oarada yoğun olucam inan yoruldum yaaa
öncesinde azçok gelen olcak bana kız evi bize yakın evde temiz olmalı..temizlik babaannemi göndereiymyapayım diyordum ama kaldı oda...
yinede yapıcma mecbur herşeye kzıyor yorma kendini hava soğuk haklıda ama olmuyor eve el atamadım,azçok yemek düzenimde değişti yinede dikkat ediyorum ama zamanlaırm boşa gitti.....
naptınızda çok verdinizz buhafta tüyolar nelerrbu durumlardan dolayı canım sıkkın giremedim briazda buara eşimle limoniydik bişey yapasım yoktu..böyle iştee
tesekkur ederım hosbuldumm kendımı o kadar kotu hıssedıyorum kııı artık son carem buradaaa sızınleee organıze olmakk
(ben gercekten kılo vermek ama basaramıorum bogazımı tutmam lazımmm offf poffff yarından tezı yok hersey degısıcek ama...
hoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzzmerhaba arkadaşlar..bende grubunuza katılmak isityorum...ben sanırım en üst sınırdan başlıcam 79 kiloyum..yardımcı bir ilaçla başlıcam diyete..lütfen beni de motive edin..birbirinize desteğinize bayıldım...ara ara giricem foruma..
Günaydın arkadaşlar..
Bol yemeli bir haftasonundan sonra kafama bi tane çakar mısınız lütfen???
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Geçmişe bakmadan bi günaydın diyim dedim kısçeler.
Bugün berbat bi gün.
Ofis buz gibi. Kardan adamı getirip yanıma koysanız erimez o derece.
Sabah ve öğlen yiyeceğim ekmeğimi evde unutmuşum.
Sonra salatam için limon da almamışım.
Ve daha bi sürü şey.
Eki Görüntüle 327457
Eki Görüntüle 327458
umarım bigün hepiniz bu şekilde bi görüntüye kavuşursunuz,bende işte bu kadın gibi baldırlarım olsun istiyorum az kaldı sanırsam sabretmek gerekiyo,,baya kalın duruyolardı geçen aynada farkettimki biraz daha incelmişler sanki,hadi inşallah
hoşbulduk tatlım :) ben de bugünden itibaren başlıyorum bakalım neler olacak :) liste bir tane mi oluyor yoksa herkes kendi listesini mi yapıp paylaşıyor nasıl oluyor bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?