70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

naber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn

Hoşgeldin canımm

Misafirin gitmedimi :26: neden gelemiyosun :26: bak bu haftaki listemizi gördün mü harikaa herkes acayip motivasyonlu ve kilo verdi

sende gel hadi biz çıtır olcaz takıl bize

amaan susun yoksa kara kedi ortadan kaboluyo dus alip sonra geliyo bende anlamadim sebebini niyekine

selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)

hoşgeldin canım ya kusurqa kalma her zaman böyle çatlak diiliz dir de fena bastın bizi. neyse ben menümü yayınlayamda konu dağılsın
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydu,ım akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...

ben gidiorummmm hanımlar
çarşı, pazar, beni bekler.
heme silkelenip normal halime dönmeliyim

Oyy pazara çıkmayı cok özledim ne güzel hersey taptaze.
Kolay gele sana

İnşallah tez zamanda iyileşir canım. Allah sağlık sıhhat versin, geçer bu günler de.

Teşekkür ederim 114 gün kaldı ama geçmiyo zaman..

düsünüyom bende ne kosubandi diye ayyyy

Aşağıda belirtmiş olduğum madde koduna fiyat tanımlaması yapılmamıştır. Ancak fiyat otomatik gelmektedir. Kim tarafından talep edilmiştir.

hoşbulduk canım. valla menüne bayıldım uyabilmen çok güzel ya. ben de böyle sizlerden ilham alıcam umarım

Hoşgeldin canımm

Misafirin gitmedimi :26: neden gelemiyosun :26: bak bu haftaki listemizi gördün mü harikaa herkes acayip motivasyonlu ve kilo verdi

sende gel hadi biz çıtır olcaz takıl bize

hoşbulduk canım ya biliyorum buranın sayesinde verdim kilo azda olsa...
gitmedi eşimin sayesinde eşim engel oldu yaşlı kadın dedi ben götürrüm arabayla tatilde yoksa babamlar otobüse atın gelsin dediler,babaannemde tee geldiğinde tatilde gieriz diyodu eş,imde büyükleri kırmaz zaten...
yani tek başına olduğum giib olmuyor...tatilin 2.haftası nişan olucak kaynımın oarada yoğun olucam inan yoruldum yaaa
öncesinde azçok gelen olcak bana kız evi bize yakın evde temiz olmalı..temizlik babaannemi göndereiymyapayım diyordum ama kaldı oda...
yinede yapıcma mecbur herşeye kzıyor yorma kendini hava soğuk haklıda ama olmuyor eve el atamadım,azçok yemek düzenimde değişti yinede dikkat ediyorum ama zamanlaırm boşa gitti.....
naptınızda çok verdinizz buhafta tüyolar nelerrbu durumlardan dolayı canım sıkkın giremedim briazda buara eşimle limoniydik bişey yapasım yoktu..böyle iştee

herkese merhabalar. geçmişe bi bakayım dedim o ne çoşku kızlar bana orucumu bozduracanız. neler var öyle oku oku bitmedi pes ettim. artık geleceğe bakayım.

selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)

Tam yerine geldin hoşgeldinn

İşin zor valla canım :26: ama sen böyle kalabalıklarda yemek yiyemiyodun zaten kilo almazsın hem koşturmaca ile belki verirsin bile babaannen gittikten sonra artık daha düzenli beslenmeye dikkat etmeye başlarsın canım

Bu hafta hem liste hem orti birincisi Dilekti sırlarını ona sor valla

naber dilek ,naf..yeni üyelerrrr..
napıyonuz yaa ben buraya giremez oldum bana bika çcümle çakında geri döneyim heee
düzenim bozluldu yaa bıktım yaniiiii..bari şu yeni yılda incelsem artıkınnnn

Ooooo kdrr gelmişşşşşşşş
Nasılsın canımmmm özledimmm seniiii baktım da başka topiklerdesin o yüzden ses etmedim.

Hoşgeldin şekerim doğru yerdesiiin
Biz her cuma sabah tartılıp buraya kilomuuzu yapıyoruz sonra listemiz var bi güzel.
Kilo verenleri yazıyoruz her gün yediklerimizi yazmaya calısıyoruz falan filaannn.
Sen kimlerdensin anlat bakalım kendini.

Canım nişan tarihi yaklaşmış yakın oldugu için sana da gelirler artık.
Temzlik yaparsın sen duramazsın zaten hamarat hatun.
Ben diyetisyene başladım canım kalan kilomu diyetisyen eşliğinde vericem ins.

Hoşgeldin şekerim doğru yerdesiiin
Biz her cuma sabah tartılıp buraya kilomuuzu yapıyoruz sonra listemiz var bi güzel.
Kilo verenleri yazıyoruz her gün yediklerimizi yazmaya calısıyoruz falan filaannn.
Sen kimlerdensin anlat bakalım kendini.

hoşbulduk tatlım :) ben de bugünden itibaren başlıyorum bakalım neler olacak :) liste bir tane mi oluyor yoksa herkes kendi listesini mi yapıp paylaşıyor nasıl oluyor bilgi verir misin?

hoşgeldiniiiiizzzzzzzzzzz

ÖNCELİKLE BEN SİZE AŞAĞIDA BESLENME ŞEKİLLERİMİ VERİYİM okur uygularsanız çok güzel kilo verirsiniz,,çok dikkat ediceksiniz,abur cuburu unutucaksınız en azından biraz kilo verene kadar,,yada sadece haftada birgün ödüllendiriceksiniz kendinizi,mesela ben cuma tartı günüm diye,cuma benim ödül günüm abartmadan gündüz kendimi şımartıyorum,bu şekilde hiç zorlanmadan kilolarımı verdim darısı başınıza,,

kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler

ilk iş Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-65.html

1-öncelikle karar vericeksin ve hedef belirliyceksin,her hafta veya her ay fotoğraf çekinirseniz farkı daha çok görürsünüz

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..çayımıza tat vermesi ve iştahıda azaltması için tarçın katabiliriz,hertürlü bitki çayına

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
TUĞBA

Günaydın arkadaşlar..

Bol yemeli bir haftasonundan sonra kafama bi tane çakar mısınız lütfen???

Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...
Kendime gelmeliyim...

kendine geeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll
isteğiniz başarıyla yerine getirilmiştir

geçmişten çıkabildinmi alnının akıylaaa,geleceğe bakmadım bi tünaydın diyeyim diyee,görünce yazını cevap yazayım hemen dedim
çok talihsiz bi güne başlamışsın sonu hayırlı olsun canım yaa:44:

umarım bigün hepiniz bu şekilde bi görüntüye kavuşursunuz,bende işte bu kadın gibi baldırlarım olsun istiyorum az kaldı sanırsam sabretmek gerekiyo,,baya kalın duruyolardı geçen aynada farkettimki biraz daha incelmişler sanki,hadi inşallah

Son düzenleme:

inşallah hepimiz oluruz gerçi bizim yolumuz uzun ama senin az kalmış öyle olmana canım bizlerde göre bilecekmiyiz bakalım

hoşbulduk tatlım :) ben de bugünden itibaren başlıyorum bakalım neler olacak :) liste bir tane mi oluyor yoksa herkes kendi listesini mi yapıp paylaşıyor nasıl oluyor bilgi verir misin?

Herkes kendine göre yemek yiyor.
Doğru veya yanlışları söylüyoruz biz.
Ekmek olarak tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeğini öneririm yada unonun denge ekmeğini.
Cuma günü bildirimlerden sonrada kilo çizelgemiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…