70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1-ödem attırıcı çaylar içebilirsin,nette araştır ,yada bişey yapmadan bekle nasılsa regl bitince onlarda geçicek,,
2-harika bi alternatif olur nesfit yersen,hafif ve lezzetlii

tamamdır
akşama yiyeceğim çok da severim ya iyi oldu :))

cumaya fazla cıkacagım ya
zaten hafta sonu kaçırdım
hafta içi toparlarım dedim ama şimdi de regliyim neyse artık affedersiniz beni :)))

Cevap veriyorum.
1- Regl döneminde yapılabilecek bişey yok teslim olacaksın regl bittikten 2 gün sonra vücut normale dönüyor zaten.
Bide bünye meselesi mesela benim reglde kilom artmaz ama şişkinliğim olur yapacakbişi yok.
2- akşam nasıl doyuyorsan öyle yap derim ama şöyle de bişi var k-flakes pek mideyi çalıştırmıyo ben sebze yiyorum akşamları karnımda doyuyo midem de çalışıyo.
Ha k-flakes i de denemişliğim vardır akşamları k-flakes yediğimde hftada 1 kilo rahat veriyordum bi zamanlar.

heeeeeeeeeee cevap yazıyolarmış,tüh pisi pisine günahını aldım senindeee

Tam serbest gün olmuş valla
Bugünden itibaren toplarsın sen

k-flakesi bilemiycem ama nesfit harika çalıştırıyo mideyi,bide doyurucu oluyo çokta lezzetlii ve hafifff

bikaç gün akşam nesfit yiyeyim diyorum
bi de meyve yerim haftayı kapatırım
cumaya fazla çıkacagım ben ya
hafta sonu saçmaladım resmen
ama regli gelmeye yakın hep öyle olurum tatlı krizim tutar sürekli yemek yemek isterm
4gün dikkat ederim ama fazla cıkarım ya regliyim çünküm ah bi 65 olsam cok mutlu olacagım
hatta bugun 2gram artmışım ya :))
sinir oldum

dışarıdan bakıldığında komik ama yaşayan için zor bir durum. kolaylıklar diliyorum.

kız kara kedi,bak valla ben gülmedim sanaaaallah yardımcın olsunçok üzünç bi durum ben olsam yerimden kalkamaz ölürdüm utancımdan
çok trajiye bağladım heeeeebence kaşınıyorum durduk yereee
sağolun kızlar ya çok gıcık hemde bu kaçıncı diğer gülmemeliyim diyenlerde sağolun çıkmamış alıntılar. Allahtan buün fular almıştım öne doğru salladım onu kazaklada örttüm. birde toplu iğne geçirdim iyi kötü ama yinede odadan çıkmamam lazım. pantalon tutmi belimi ayağa kalkınca gevşeklik hissediyom. ay başkanın odasına gidermişim cart diye düşermiş benim pantalon bak işte benide güldürdünüz ağlanacak halime
ve bu kaçıncı insan yanında iğne iplik bulundurur dimi.
bakın ne anlatacam: geçen sene işe araba ile giderdim ve arabada hep yedek ayakkabım olurdu. o gün yanımda belkide ilk kez yedek ayakkabım yoktu ve sabah arabadan inerkene çizmenin topuğu kırılmasınmı. 5cm topuk anam yürüyemiyom biri uzun biri kısa kaldı ayağımın. yedek yok dağın başı ayakkabı tamirciei yok. yapıştırdım falan tutmadı. Allahtan 37 numara giyiyom ve arkadaşın yanında yedek ayakkabı varmış onu giydim ama o ayakkabıdada 15 cm topuk var ve ben uzun topuk giyemem. tüm gün leylek gibi sekmiştim :))))
ay neyse ben kaçar çok işim var sonra yine gelirim byeeeeeeee

çok geçmiş olsun canım.. bikerede benim fermuar bozulmuştu işyerin de 2 saat öyle gzmişim..artık kimler ne gördü bilinmez..

k-flakesi bilemiycem ama nesfit harika çalıştırıyo mideyi,bide doyurucu oluyo çokta lezzetlii ve hafifff

Mideden mideye fark var o zaman.

Regl olunca durumlar değişiyo maalesef bittikten sonra dikkat edeersen kolayca gidiyo kilolar.

Oyyy ne fena ya Neyse akşam olmasına pek bişey kalmadı.
Bende geçen yıl bi kza yaşamıştım pantolonum bacagımın orta kısmından yırtılmıştı rezalet bi durum takıntılı olunca herkes oraya bakıyomuş gibi hissediyosun.

evet yaa aynen öyle oldu... ağlıcamm.. iyiym ne olsun sen nasılsın.. bebişler nasıl..

ne var ağlıycak be gel ben seni gıdıklıyımda gül baribak şebekte oldum sayende,güldünmü bari hıı?
bende iyi gibiyim artık,bebişlerde iyiler şımarıyolar şuan arkamda saunanın içine girip çıkıyolar,bide ikide bir fermuarı açıp kapattırıyolar,takcam fişi görcekler sıcaklık nasıl oluyomuş

Son düzenleme:

kızlar regl zamanında metabolizmamız normalin 2 katı hızda çalışıyomuş oyüzden ne kadar reglken spor yaparsanız vede dikkatli beslenmeye o dönemdede devam ederseniz daha çok ve hızlı kilo verimi oluyomuş bunu unutmayın bencee,,regl dönemine girdim diye bahaneler üretmeyin benceeyemeyin fazla

güldüm güldüm sağol...sauna mı dedin sen ?

sorma bacim sorma yaaa cok dertliyim hayir tek niyetim kalori yakmakdi yaanii yanlis anlama

sımdıııı koca tabak salata yedım sabahtan berı hgıc bsı yemedım baskaaa ne yapsammm bıde 2 yemek kasıgı zeytınyagı cok mudur koca tabaga daha mı azaltayımmmm bugun ılk gunum ve erken uyyanamadıgım ıcın braz duzensızzz gıdıyo gıb geldı bana ama bımıyorummm 1600 kalorılık dıyet yapıcammm

ah deryam gelmedi kaldım dımdızlar liste dışıyinede ellerine sağlık kadınım

tekrar ellerine sağlık bebişimhaftaya üst sıralarda olmak ümidiyle esen kalın

Kadınım mıı

Dilek' e katılıyorum

Gül tabi canım ne yapalım patladıysa patladı şuan düzeltemeyeceğine göre kafanı oraya takıpta canını sıkmana değer mi

Bende regl olmuştum pantolona bulaşmıştı bikeresinde Dikkatli bakınca belli oluyodu Allahtan koyu renkti pantolon hep diyorum yedek kıyafet getiricem diye ama getirmiyorum

Ahahahha çocukları pişircek tuğba amanınnnnnnn

güldüm güldüm sağol...sauna mı dedin sen ?

he canım sauna didim,ev saunası,içine giriyosun sadece kafan dışarda kalıyo komik bi pozisyonda terliyosun işte,dışarı çıktığında su gibi heryerinden ter akıyooilk girdiğimde badiyle girmiştimde çıktığımda aha böyleydi,ama artık nü olarak giriyorum anadan doğma,tabi eşimde evde oluyo kimi zaman çıktıktan sonrasını tahmin etmek zor olmasa gerek

bunlarda annemin evindeki masaj yatağında yatarken karnıma koyduğum titreşimli iyon ışınlar veren aparatuzun süre kullanabilseydim faydasını görürdüm eminim ama

Son düzenleme:

sana karşı karışık duygular içindeyim şuan,anlatamıyorum kadınım

kızlar ben bugün yediklerimi ve akşam yiyeceklerimi yazayım size. programımda yanlış bişey varsa uyarın
-sabah: nesfit (1 kase yarım yağlı süt ile)
-ara: grisini (1 adet)
-öğlen: domates, beyaz peynirli sandviç
-ara: yağsız yoğurt
-akşam: bir kase çorba ve haşlanmış 1 adet patates.

7 otlu çayımdan da 4 fincan içiyorum günde. sadece su içme alışkanlığı kazanmam lazım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…