Eki Görüntüle 327457
Eki Görüntüle 327458
umarım bigün hepiniz bu şekilde bi görüntüye kavuşursunuz,bende işte bu kadın gibi baldırlarım olsun istiyorum az kaldı sanırsam sabretmek gerekiyo,,baya kalın duruyolardı geçen aynada farkettimki biraz daha incelmişler sanki,hadi inşallah
kızlar listeler için elinize sağlık dilekçim benim başlangıç kilom listede yanlış yazılmış 70,6 yerine 77,6 olması gerekiyor gerçi çok ta önemli değil ama ben yinede söyleyim dedim
Eki Görüntüle 327457
Eki Görüntüle 327458
umarım bigün hepiniz bu şekilde bi görüntüye kavuşursunuz,bende işte bu kadın gibi baldırlarım olsun istiyorum az kaldı sanırsam sabretmek gerekiyo,,baya kalın duruyolardı geçen aynada farkettimki biraz daha incelmişler sanki,hadi inşallah
herkese merhabalar. geçmişe bi bakayım dedim o ne çoşku kızlar bana orucumu bozduracanız. neler var öyle oku oku bitmedi pes ettim. artık geleceğe bakayım.
Eki Görüntüle 327457
Eki Görüntüle 327458
ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Hııı kusura bakma canım bu hafta dikkat ederim
Günaydın Tuğbik.
ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar tünaydın......
ayy ben geçmişe bakayım dedim bi türlü yetişemiyorum sayfalara,
olsun canım ne kusuru olacak önemli olan gidenler başlangıç o kadar önemli değil
kızlar şu an karnım o kadar şişki anlatamam 2 incir bir kayısı yediydim ara öğünde çok kötü yaptı beni öğlende çorba ile çok az pilav ve tavuk döneri ama iki - üç çatal yedim arkadaşın tabağından bu kadar şişkinlik yapmaz heralde bunlar tuvalete gidiyorum yok nasıl rahatlıcam ben
............................................Haftanın Birincisi...........................................
PuCCaaa
.....................................Haftanın Birinci Orti Grubu................................
PuCCaaa & Silverpowder
TEBRİKLERRRRRR ARKADAŞLARRRRRR
Grup Dereceleri
1. Grup
PuCCaaa : 2.200 gr
Silverpowder : 1.300 gr
Toplam.........: 3.500 gr
2. Grup
oceans85 : 900 gr
tofti: 1.500 gr
Toplam......: 2.400 gr
3. Grup
ay_she : 1.500 gr
edirne : +200 gr
Toplam......: 1.300 gr
4. Grup:109:
umay0110 : +200 gr
ftemiz : 1.000 gr
Toplam..........: 800 gr
5. Grup:128::119::103:
ecrin29: 300 gr
rezzan784: 0 gr
Toplam........: 300 gr
6. Grup:118:
Halay : 0 gr
BenSuzi : 100 gr
Toplam......: 100 gr
Orti Bildirimi yapmayan arkadaşları maalesef listeye ekleyemedim
Bir yanlışım varsa affola
ah deryam gelmedi kaldım dımdızlar liste dışıMerhaba arkadaşlar bende sizlerle zayıflamak istiyorum neler yapmalıyım ?
tekrar ellerine sağlık bebişimBende listeyi tekrar yayınlıyım h.sonu nete giremeyenler için.
Naf'ın dediği gibi gülmemeliiyimmm gülmemeliyimm
Yanında iğne iplik olan bi kısçe yok mudur.:26:
Benimde başıma gelmişti bi kere çok fena bi durum.
Günaydın şeker.
Üşütmüş olabilirsin evdeysen sıcak su torbası alıp karnına bide ayaklarına tutabilirsin.
Ben üşüttüğümde ooluyo genelde.
Sonra yumuşar zaten. Olmadaı doğuşun maydanozlu limonlu form çayını iç bi.
gönderdim linkiiiiiiiiiiiiii
çok geçmiş olsun tekrar canım ya erzurum hastaneler yönünden doğudaki en iyi il en azından o yönden gözün arkada lkalmasın. nerede olacak operasyonu biliyonmu
heee ++++ 18
yok kız ilk tubiş başlattı. kocayı azgın azgın işe yolladım didi
evet evet aynen oyduuheee bi 5 dklık zevk dedin suzi aklıma neler getirdinnnn asıl elebaşı sensinnnn
valla ben mecburen uyudum yani,,koca işte kalıp yatınca,bende tekne kazıntılarımla uyudum
Korkutuyosunuz beni hanımlar noliy yaaa
Gece uyudunuz sanırım sadece
hoşgeldin canım aramızaaaselam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
hoşbulduk tatlım :) ben de bugünden itibaren başlıyorum bakalım neler olacak :) liste bir tane mi oluyor yoksa herkes kendi listesini mi yapıp paylaşıyor nasıl oluyor bilgi verir misin?
Ben de hafta sonu kaçırdım, ama cumaya kadar toparlamam gerek. Akşam arkadaşlar bayaaa bir kalori yaktılar sanırsammm.
Menümü de paylaşayım,
2 börek
1 kk peynir
4 zeytin
az reçel
çorba
4 kaşık pilav
1 tas sütlaç
çorba
1 kaşık pilav
salata
1 portakal
yarım armut
çekirdek
yeşil çay
Geçmişi okumaktan vazgeçtimvalla kızlar akşam çoşmuşsunuz +18 değil +24 filan olmuş
Ele başı kim tam anlayamadım ama Allahtan biri gelip görmemiş
Bu arada orti bulmak isteyen arkadaşlarımız kimler :26: orti grubumuz çok az varçoğalalım rekabet olsun biraz
1-ödem attırıcı çaylar içebilirsin,nette araştır ,yada bişey yapmadan bekle nasılsa regl bitince onlarda geçicek,,slm kızlar nasılsınız
size 2sorum var :))
1. regli dönemi ödem olayını nasıl çözebilirim
2.akşama 1kase nesfit müsli yesem uygun mudur..içinde çikolata parcacıgı olanlardan akşam yemeği niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?