70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar listeler için elinize sağlık dilekçim benim başlangıç kilom listede yanlış yazılmış 70,6 yerine 77,6 olması gerekiyor gerçi çok ta önemli değil ama ben yinede söyleyim dedim

ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar listeler için elinize sağlık dilekçim benim başlangıç kilom listede yanlış yazılmış 70,6 yerine 77,6 olması gerekiyor gerçi çok ta önemli değil ama ben yinede söyleyim dedim

Hııı kusura bakma canım bu hafta dikkat ederim

Günaydın Tuğbik.

herkese merhabalar. geçmişe bi bakayım dedim o ne çoşku kızlar bana orucumu bozduracanız. neler var öyle oku oku bitmedi pes ettim. artık geleceğe bakayım.

Ayy canımm bakma geçmişe bakmaa durduk yere kaza orucuna kalmayasın

Selam tubi

Ayyy gülmemeliyimmm başıma gelebilir

Hııı kusura bakma canım bu hafta dikkat ederim

Günaydın Tuğbik.

olsun canım ne kusuru olacak önemli olan gidenler başlangıç o kadar önemli değil

kızlar şu an karnım o kadar şişki anlatamam 2 incir bir kayısı yediydim ara öğünde çok kötü yaptı beni öğlende çorba ile çok az pilav ve tavuk döneri ama iki - üç çatal yedim arkadaşın tabağından bu kadar şişkinlik yapmaz heralde bunlar tuvalete gidiyorum yok nasıl rahatlıcam ben

Ben de hafta sonu kaçırdım, ama cumaya kadar toparlamam gerek. Akşam arkadaşlar bayaaa bir kalori yaktılar sanırsammm.
Menümü de paylaşayım,
2 börek
1 kk peynir
4 zeytin
az reçel

çorba
4 kaşık pilav
1 tas sütlaç

çorba
1 kaşık pilav
salata

1 portakal
yarım armut

çekirdek
yeşil çay

Son düzenleme:

Naf'ın dediği gibi gülmemeliiyimmm gülmemeliyimm
Yanında iğne iplik olan bi kısçe yok mudur.:26:
Benimde başıma gelmişti bi kere çok fena bi durum.

kızlar tünaydın......

ayy ben geçmişe bakayım dedim bi türlü yetişemiyorum sayfalara,

Günaydın şeker.

Üşütmüş olabilirsin evdeysen sıcak su torbası alıp karnına bide ayaklarına tutabilirsin.
Ben üşüttüğümde ooluyo genelde.
Sonra yumuşar zaten. Olmadaı doğuşun maydanozlu limonlu form çayını iç bi.

Merhaba arkadaşlar bende sizlerle zayıflamak istiyorum neler yapmalıyım ?
ah deryam gelmedi kaldım dımdızlar liste dışıyinede ellerine sağlık kadınım
Bende listeyi tekrar yayınlıyım h.sonu nete giremeyenler için.
tekrar ellerine sağlık bebişimhaftaya üst sıralarda olmak ümidiyle esen kalın

çalışıyorum canım ama dediğin çay da yok yanımda 7 otlu karışık çay ile yeşil çay var onlardan bir içeyim geçecek mi

heee bi 5 dklık zevk dedin suzi aklıma neler getirdinnnn asıl elebaşı sensinnnn
evet evet aynen oyduu

Korkutuyosunuz beni hanımlar noliy yaaa
Gece uyudunuz sanırım sadece
valla ben mecburen uyudum yani,,koca işte kalıp yatınca,bende tekne kazıntılarımla uyudum
selam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
hoşgeldin canım aramızaaa
ayrıntılar yazıldı yukarıya

hoşbulduk tatlım :) ben de bugünden itibaren başlıyorum bakalım neler olacak :) liste bir tane mi oluyor yoksa herkes kendi listesini mi yapıp paylaşıyor nasıl oluyor bilgi verir misin?

haftalık bitane kişisel kilo tablosu yapıyo pucca arkadaşımız,birde naf arkadaşımız orti listesi yapıyo,yani herkez kendine liste yapıyo diye bişey yok,puccaya özel mjla bildirim yapıyosun o listeyi hazırlıyo

Bu dün ki menün mü
Valla kalori yakamayan gruptayım ben.

ele başı 3 e ayrılıyo,ben monarosa_22 ve suziii ama bence ilk başlatan fitili ateşleyen 5 dklık zevk için fiziğimi bozamam diyen suzii olmuştur saygılarımlaama adamı kuduruk bişekilde gönderdim ama bi sorun bakalım neden 1 haftadır tık yokklasik olucak ama başım ağrıyo oram ağrıyo buram ağrıyo diye diye,adam çürük raporu çıkartmaya kalkıştı hemiii

dışarıdan bakıldığında komik ama yaşayan için zor bir durum. kolaylıklar diliyorum.

kız kara kedi,bak valla ben gülmedim sanaaaallah yardımcın olsunçok üzünç bi durum ben olsam yerimden kalkamaz ölürdüm utancımdan
çok trajiye bağladım heeeeebence kaşınıyorum durduk yereee

slm kızlar nasılsınız

size 2sorum var :))

1. regli dönemi ödem olayını nasıl çözebilirim

2.akşama 1kase nesfit müsli yesem uygun mudur..içinde çikolata parcacıgı olanlardan akşam yemeği niyetine

1-ödem attırıcı çaylar içebilirsin,nette araştır ,yada bişey yapmadan bekle nasılsa regl bitince onlarda geçicek,,
2-harika bi alternatif olur nesfit yersen,hafif ve lezzetlii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…