Altına notunuda kondurmuşsun.
Spor yapman güzel bişey. Suyunu da içmişsin. Ammaaa zeytin açma, tahıllı ekmek, arada yediğin sosis, hele de akşam yediğin 5-6 kaşık bulgur yemeği neeKızlar bugün bulgur faydalı diye konuştular ama biz kilo vermeye çalışıyoruz.
Şu ana kadar ben diyet listesinde yazdıgını görmediğim bulgur pilavının tamam çok kalorili demiyorum ama kilo vermeye calısırken akşam yemen hoş olmamış nacizane fikrim.
bende hergün yarın düzgün beslencem diyorum ama olmuyorne yapsam bilemedim
Takmamak elde değil kiiii. Arkadaşım var 80 kilo göbeği benden önde gidiyo ama bacakları incecik sıkı ve selülitsiz
Bide o göbekle bikini giyiyo
Sırf bu sene utancımdan sevgilimle denize havuza gidemedim Revamı bu bana
Kıyamam kısçeme
Eşin yanında işte katlanıyosun bi şekilde.
offf çok sinir bozucu bir durum, allah yardımcın olsun canım..kizlar morelim cok bozulduay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni
evet canım aynen öle olduÖğlen pazara çıktığın için yımırta oldu herhalde:37Afiyet olsun kısçem:.
canimm ortim bi sen ilgileniyon benle birde kara pisi yazik bana yaaa :84:Canim link bulamadm ben dedgm egzersz icin
2 dambil alip uzmantvden kas calistirabilirsn
Ben faydasni gordm
Leslie 3 milin linkini de bulablrsn
Telden yaziyorm yoksa bulurdm saa
Canim bizi de not edermisin
Balgaymakla orti olduk
Ay al benden de o kadar yani
Hosgeldiiiin
kizlar morelim cok bozulduay ne bu benim esimden cektigim telefonunu satmis kumar oyniycam diye ben sonra geleyim elim ayagim bosaldi yine
10 senedir cekiyorum düzelir dedikce hep ayni hep ayni
sabah kahvaltısı yokk
öğle yemeği 1 dilim kepek ekmeği,koca tabak salata(içine 2 ymek kaşığı zeytinyağı ve limon sıktım)=)
akşam ise patatesli et sote ve 1 dilim kepek ekmeği
ara öğünde 1 tane ayva
2 bardak yeşil çay
2 litre de su
yorumlayınız lütfen biliyorum biraz dengesz beslendim(
ay ne bilim canım yaa... 3 kaşık kabak 3 kaşık bulgur yemişimdir..
benim gibi düzenli beslenemeyen birinin yorumlaması doğru değil ama bence güzel, imrendim
Kepek ekmeği kansızlık yapıyor bide çabuk acıkmamıza neden oluyo.
O yüzden tam tahıllı ekmek, çavdar ekmeği veya unonun dnge ekmeğini al canım.
Ve çok az yediklerin. Sabah güzelce kahvaltını yapabilirsin aralarda yağ yakıcı etkisi olan yoğurt tüketebilirsin.
Afiyet olsunda ne bilim akşamı 4-5 kaşık sebzeyle kapatmak daha makul geliyo bana.
Geçen hafta gördüysen menülerimi hemen hemen eksiksizdi canım.
Bugün cidden kendimde değildim.
Bide pazar çalışma olmadığı için klimaları kapatıyolar ögleden sonra anca ısınıyo ofis.
Ve soğukta değil bişi yemek hareket etmek olay.
Ben şimdiden ne yiceğimi düşünüyorum mesela yarın yumurta haşlıcam bi dil ekmek domates, peynir ögle içinde lahana salatası götürcem bide mantar yemeği düşünüyorum yanına yoğurt bi dilimde ekmek
Sen kahvaltı yapamıyosan domates, peynirli sandvic hazırlaybilirsin.
Peff ben havuzun denizin lafını ettirmezdim.
Spora dair bi adımım bile yok senin en azından bi çabaan var
Geçen hafta gördüysen menülerimi hemen hemen eksiksizdi canım.
Bugün cidden kendimde değildim.
Bide pazar çalışma olmadığı için klimaları kapatıyolar ögleden sonra anca ısınıyo ofis.
Ve soğukta değil bişi yemek hareket etmek olay.
Ben şimdiden ne yiceğimi düşünüyorum mesela yarın yumurta haşlıcam bi dil ekmek domates, peynir ögle içinde lahana salatası götürcem bide mantar yemeği düşünüyorum yanına yoğurt bi dilimde ekmek
Sen kahvaltı yapamıyosan domates, peynirli sandvic hazırlaybilirsin.
kepek kansizliki yapiyoobende yiyorum yogurda karistirip tok tutsun diye
Evet canım tam buğday, çavdar veya unonun pembiş pakette masum 1 dilimi 49 kalori olan denge ekmeği var onu alabilirsin.
Bi tadına bakınca kepekle arasında baya fark oldugunu anlarsın.
Eliptik bisiklet , twister , dambıl, step tahtası ALındı 2-3 hafta denedi konuldu kenara odamda yığıldılarÇaba varda gelip geçici
Ay diyorum leslie başlım 2 hafta yapıp bırakıyorumBöyle en etkili ne varsa kısa sürede olsun istiyorum.
Pilatesmiş oymuş buymuş anında etki etmesi lazım bana
yok ben biliyorum zaten senin nasıl azimli ve istikrarlı olduğunu, ben yapamıyorum diye dedim, bende yarın için menemen ayırdım 2 yemek kaşığı kadar öğlen yiyeceğim kahvaltıyı yapıyorum normalde ama bugün uyumuş kalmışım yanıma bişeyler alacak kadar bile vakit bulamadım 1 elma aldım sadece, yolda annemi aradım el kadar bir ekmeğe peynir falan koy diye oda börek yapmış 1 dilim dedim ama akşamda aç yattım doymadım az yiyeyim diye önce kayısı yedim ama yetmedi öyle işte
Kepek ekmeği kansızlık yapıyor bide çabuk acıkmamıza neden oluyo.
O yüzden tam tahıllı ekmek, çavdar ekmeği veya unonun dnge ekmeğini al canım.
Ve çok az yediklerin. Sabah güzelce kahvaltını yapabilirsin aralarda yağ yakıcı etkisi olan yoğurt tüketebilirsin.
Afiyet olsunda ne bilim akşamı 4-5 kaşık sebzeyle kapatmak daha makul geliyo bana.
Evet canım tam buğday, çavdar veya unonun pembiş pakette masum 1 dilimi 49 kalori olan denge ekmeği var onu alabilirsin.
Bi tadına bakınca kepekle arasında baya fark oldugunu anlarsın.
2-3 yıl sonra bizimde kalori yakma zamanımız gelince bakıcez artık
Bende heves ediyorum ama alıp kenara atarsam babam söylenir gördükçe bi de onun lafını çek dur.
Nıveanın cdsini takıyorum spor yapasım gelince bacak hareketleri süper.
Bugünlerde gene bana nivea yolu gözüküyo zaten totomdan 1 santim bile incelme yok
Yarına bişeyler düşün sen hazırla geç kalsan bile alır çıkarsın yatmadan önce yemek yapcam bende.
Sonra vicdan azabı çekiyorum listeye uyamadım diye.
kizlaar evde egzersiz icin link istiyorum ya ama indirmek icin degil
bende var 1 saat cok geliyo
karakedicim cok sagol yollamissin ama indiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?