Kaydettim tabiki canım
Ortaaammm burdayım kocişimle konuşuyodum almaya geliyomuşta beni
iyiymişşşş..
annem küçüklükten beri hep çalıştığı için iş başa düştü
ünvtede hep ben yapardım ev arkdaşım bulaşıkları yıkardı
hamdım piştim yani
lazımm olcekkkk bebeemmm
dogru canım dengeler tansıyonu bana dıyetısyen demıstı ozellıkle spor yapmadna once veya sonra ıc dıye eksılen mınerallerı tamamlaması acısındanaferin kızlar böyle devam edin bırakmayın birbirinize destek olun
ah şu erkekler ne ka sinir bozucular ya...
oturduğum yerde biranda oldu cnm bende anlamadım.kolayınan başım dönmez benim dönüncede feci döndü ayakta olsam düşerdim heralde.epey sürdütansiyonum düşmüş olabilir..
tuzlu ayranı biliyorumda sodayı hiç duymadım:26:ben bu netten korkuyom radrasyon yaydığı için o yüzden acaba didimdi.:26:
Hoşgeldinn canımBenimde kanıma girdiniz valla bende mi bulgur yapsam
Görüciizzzz suzicimmmmmmm
Aslında ben espiri yapıyosun sanmıştım ahahaha ben daha rezilim ahahaha
Bana atıcaksınız canımcumaya kadar 100 mesajı doldurursunuz herhalde :26: dolduramazsanız bakarız
Sarımsaktan olmuştur canım :26: bi soda içseydin tansiyonunu dengelerpc başında kalmaktan olsa biz napalım 10 saat çalışıyorum kafadan 7 saat pcye bakıyorum Dilek napsınnnnn
tsekkyrlerrr canımmm ınsallahhh verırızz bızde senın gıbıı kılolarııı ah ahhh(((
Erim olsun başımda dursun.
Alışkanlık var sende.
Bende üni de yemekleri yapardım ama işe girdim gireli annem yaptırmıyo saolsun.
Temizlik bile yapmıyorum o derece
Erim olsun başımda dursun.:
Alışkanlık var sende.
Bende üni de yemekleri yapardım ama işe girdim gireli annem yaptırmıyo saolsun.
Temizlik bile yapmıyorum o derece
dogru canım dengeler tansıyonu bana dıyetısyen demıstı ozellıkle spor yapmadna once veya sonra ıc dıye eksılen mınerallerı tamamlaması acısındanbende bılgısayar basındayım 9 saat ama sey dıye düşündüm bu masaüstü evdekı laptop onda benımde basım dönüyo uzun süre kalınca ondan oyel düşündüm:26:
yap gıtsın canım zararlı bısey deılkı princ pıalvı gıbı anıden kan sekerını yükseltme durumuda yok yanında salata ayran süper olur
anne yüreği işteeee
off anamı özledimmmm
Sorayım bakayım erim isterse yaparım
gamzecimmm tickerfactoryden cizelgeni lustur sonra gel profil bilgilerine urlsini yapıştır resmınn ok))
wuuuu ne zor işmiiş çizelge yapmak yaaa şimdikten 3 kilo verdim çizelgeyi hazırlarken
çok teşekkür ederiim canım sağolasıınnn
ivit canimcim isyerindeyken gizli üye oliyomsuzii gizli üyemi ıoldun sen
hosgeldin canimselam kızlar aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum acilen zayıflamak istiyorum. birlikten kuvvet doğar diyerekten geldim ben de :)
dön artik kdrcimhoşbulduk canım ya biliyorum buranın sayesinde verdim kilo azda olsa...
gitmedi eşimin sayesinde eşim engel oldu yaşlı kadın dedi ben götürrüm arabayla tatilde yoksa babamlar otobüse atın gelsin dediler,babaannemde tee geldiğinde tatilde gieriz diyodu eş,imde büyükleri kırmaz zaten...
yani tek başına olduğum giib olmuyor...tatilin 2.haftası nişan olucak kaynımın oarada yoğun olucam inan yoruldum yaaa
öncesinde azçok gelen olcak bana kız evi bize yakın evde temiz olmalı..temizlik babaannemi göndereiymyapayım diyordum ama kaldı oda...
yinede yapıcma mecbur herşeye kzıyor yorma kendini hava soğuk haklıda ama olmuyor eve el atamadım,azçok yemek düzenimde değişti yinede dikkat ediyorum ama zamanlaırm boşa gitti.....
naptınızda çok verdinizz buhafta tüyolar nelerrbu durumlardan dolayı canım sıkkın giremedim briazda buara eşimle limoniydik bişey yapasım yoktu..böyle iştee
öbürüde fena duruyor cok celulit var :18:Eki Görüntüle 327457
Eki Görüntüle 327458
umarım bigün hepiniz bu şekilde bi görüntüye kavuşursunuz,bende işte bu kadın gibi baldırlarım olsun istiyorum az kaldı sanırsam sabretmek gerekiyo,,baya kalın duruyolardı geçen aynada farkettimki biraz daha incelmişler sanki,hadi inşallah
:
ya kızlar komediyim ben yaaa. yine ne geldi başıma sormayın. pantalonun fermuarı bozuldu
şuan ön taraf açık oturuyom yani. inşallah bugün kimsenin yanına falan gitmem gerekmez. toplu iğne ilede tutturulmuyo ki yaaa delirecem
aptal göbiş bu kaçıncı yaaaaaaaaaaaa aynı pantolonun fermuarını 3 kere değiştirttim yine patladıııııı:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben de hafta sonu kaçırdım, ama cumaya kadar toparlamam gerek. Akşam arkadaşlar bayaaa bir kalori yaktılar sanırsammm.
Menümü de paylaşayım,
2 börek
1 kk peynir
4 zeytin
az reçel
çorba
4 kaşık pilav
1 tas sütlaç
çorba
1 kaşık pilav
salata
1 portakal
yarım armut
çekirdek
yeşil çay
Bu dün ki menün mü
Valla kalori yakamayan gruptayım ben.
ele başı 3 e ayrılıyo,ben monarosa_22 ve suziii ama bence ilk başlatan fitili ateşleyen 5 dklık zevk için fiziğimi bozamam diyen suzii olmuştur saygılarımla ama adamı kuduruk bişekilde gönderdim ama bi sorun bakalım neden 1 haftadır tık yok klasik olucak ama başım ağrıyo oram ağrıyo buram ağrıyo diye diye,adam çürük raporu çıkartmaya kalkıştı hemiii
ne var ağlıycak be gel ben seni gıdıklıyımda gül baribak şebekte oldum sayende,güldünmü bari hıı?
bende iyi gibiyim artık,bebişlerde iyiler şımarıyolar şuan arkamda saunanın içine girip çıkıyolar,bide ikide bir fermuarı açıp kapattırıyolar,takcam fişi görcekler sıcaklık nasıl oluyomuş
ilk gördügümde bu resimleri amma gülmüsdüm tugbis
he canım sauna didim,ev saunası,içine giriyosun sadece kafan dışarda kalıyo komik bi pozisyonda terliyosun işte,dışarı çıktığında su gibi heryerinden ter akıyooilk girdiğimde badiyle girmiştimde çıktığımda aha böyleydi,ama artık nü olarak giriyorum anadan doğma,tabi eşimde evde oluyo kimi zaman çıktıktan sonrasını tahmin etmek zor olmasa gerek
Eki Görüntüle 327489
Eki Görüntüle 327490
Eki Görüntüle 327487
Eki Görüntüle 327488
Eki Görüntüle 327491 Eki Görüntüle 327492 Eki Görüntüle 327493 bunlarda annemin evindeki masaj yatağında yatarken karnıma koyduğum titreşimli iyon ışınlar veren aparatuzun süre kullanabilseydim faydasını görürdüm eminim ama
canım sabah güzelce çeşitli kahvaltını yapsanda,öğlende sebze yemeğiyle yoğurt salata yesende,akşam nesfit yesen çok daha güzel olmazmı,bi düşün istersen,yanlış beslenme şeklii2fincanda yeşil çay iç,hep aynı bitki çaylarını devamlı tüketme,al bikaç çeşit dönüşümlü iç
1-canım annemi masaj yatağı alırken choyang'tan yanında saunayı hediye vermişler,yatak annemde duruyo saunayı ben gircem diye evime getirdimvalla çok pratik vede hafif vede sıcak vede çoook sıcak,,20dk giriyorum ben araştırdığıma göre 15 dk girsen 300 kalori yakıyomuşun ben 20 bazende 30dk kalıyorum içinde,en azından cıssları eritiyorumdur inşallah su gibi çıkıyorum içinden feci terletiyo,,
2-kocam 5te evde olcak inşaaaallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhben bi gidemde süslenem azcık dekolte kıyafetlerimden giyemde adamı gelir gelmez kudurtem açık giyinmeme hiç dayanamıyo azcık süründürem,,zaten iddayı kazandığını açıklıcem bugün ,ne istiyorsa o olcak artık bu evde,anlıycan onun borusu ötücek çünkü değil 57 bugün 60.2yi gördüm ve kaybettim
zor valla isallah biran önce cikartir disini canim oda kurtulurnasilsiniz kizlar benim kiz mizmizya kucagimda oturup duruyo biyere koyunca hemen ciglik atmaya basliyo ne dismis ya cikmadi hala
bende bulgur dusunmustum ama vazgectim aksam munude nohut pirinc pilavi karnibahar salatasi ve kofte var
Sorma kısçeler baktılar leslie yapamıyolar başka şeyler arayışına girdiler.
cuma yiyeyim tamamcod ne marİlla yicen mi pudingi?
Tadını hiç bilmiyo musun?
Halay'a yazık diil mi? Tut gırtlagını cuma yersin.
Geçen hfta yediklerine say azcık.
Süper olurrrrr. Benimde ortim yoktu :)))
Benimde adım Nilay bende memnun oldum :)
Ben bugün sadece iki tavuk baget yedim o kadar. Aynı şeyi yapmışız, çok az yemişiz. Olsun.
Yemeyelim :))))
hosgeldin canimkızlar herkese merhabaaa beni de aranıza alıııınnntek başıma zayıflayamıyoomm yaa
sizden rica etsem biriniz bana burdaki uygulamanın nasıl olduğunu kısaca özetleyebilir mi?? ve benim neler yapmam gerektiğinii?? şimdikten teşküüürr ettim :)
canim o isarkadasi beni yoldan cikarmaya calisan isarkadasimmonicim sen temizliğini şimdilik yüzeysel olarak yap.malum sınavın var.bahar gelince yaparsın temizliğini..
şimdi canım yemek istemiyor,oğluşuma götüreyim deseydin
tansiyonun düsmüsdür canim tuzlu ayran icseydin :26: gecmis olsun canimkızlarr az önce çok pisss başım döndü yaa..neden olmuş olabilir acaba,,
öğlen brokoli salatasını sarmısaklı yapmıştım o yapmış olabilirmi acaba
yoksa pc başında fazlamı kalıyorum acaba neden olurki.?
Hoşgeldinn canımBenimde kanıma girdiniz valla bende mi bulgur yapsam
Görüciizzzz suzicimmmmmmm
Aslında ben espiri yapıyosun sanmıştım ahahaha ben daha rezilim ahahaha
Bana atıcaksınız canımcumaya kadar 100 mesajı doldurursunuz herhalde :26: dolduramazsanız bakarız
Sarımsaktan olmuştur canım :26: bi soda içseydin tansiyonunu dengelerpc başında kalmaktan olsa biz napalım 10 saat çalışıyorum kafadan 7 saat pcye bakıyorum Dilek napsınnnnn
Amaniiiiiiiiiiiiiin
Anacim gevezesiniz diyorum baska bisi demiyorum..
Gecmisre boguldum
canim yaa gel öpeyimİyi akşamlar kızlar moralim bozuk
Killo vermem durdu iyice bunalıma girdim. Ağlamaya başladım falan falan.
Bazen düşünmüyo değilim liposuctionu.
1 sene önce 50 55 kilo olan ben. Şimdi rüya o kiloya ulaşmam
Çok şükür stepperım kargoya verilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?