o kadar güzeldi ki o açma sıcacık....misssscanım gayet güzel sabahki açmayıda kabul ediyom ben niye dersen ee bizimde canımız çeki. abartmamak kaydı ile ucundan yenebilir bence...
biliyorlar da iste önceden söylüyordum artik söyliyemiyorum da onlarda sormuyorlar zaten... zamaninda lafimizi dinlemedin derler yine canim sIkILIr...
cok sagolun kizlar...kafama agri girdi kafama takka takka tedaviyi iki kere basladik yarida birakti daha neler neler namaz kildi tövbe etti veda mektupu yazdi msj yazdi artik yasamiycam diye... bende artik bunaldim herzaman belki akilanir dedikce olmuyor bilmiyorum birgün benimde sabrim bitmis olacak...
cok gecmis olsun canim allahim acil sifa versin isallah...
kactim kizlar bian yine dolapi indirecekdim ama busefer yapmadim yatayim bende oglislen beraber bugün bi gecsin... iyi geceler...
cık değilsin sadece beynin seni kandırıyoooo. bak akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemediiim ama canımda inan istemiyo çok aç hissediyorsan varsa soda iç tada meyve çayı yap kendine, çok çok kötüyüm diyosn süt ısıt içine çubuk tarçın at iç canım...acim aaaaccc
karaaa pisi benim menüme niye bakmiyo yaaa
ay ilgiye ihtiyacim var yaaaa
bak bunu okudum tamam dedim amaaaa sonraaaasen aç değilsin canım... şeytan dürtüyo...cıssssssssssss
o kadar güzeldi ki o açma sıcacık....missss
canım benim yaa dua et başka ne önereyim bilmiyorum ki. bende çok kavga ettim o at yarışı için bizimki ile. hep arkadaşları yüzündendi şükür onlardan koptu o işlerde bitti. ama çok zor bir durum ve çözüm sen değilsin o. eşin düzelmek istemedikçe düzelmez. anlamıyorum bu erkekleri zaten. eşini üzmek paranı çarçur etmek niye....güzellikle konusuyom olmuyo bagrip cagriyom olmuyo bende sastim kaldim ordan gelen parayi istemem bile almiyorumda alsada bana dokunma yeter diyorum ama faturalarin hepsini ben yatiriyorum bi faydasi yok bana zararindan baska aman bosver canim .... iyi geceler
o kadar güzeldi ki o açma sıcacık....missss
yat dinlen canim dua et bol bol Rabbim yardimcin olsun insallahhh
canimm ortim bi sen ilgileniyon benle birde kara pisi yazik bana yaaa :84:
Allah yardimcin olsun canimm üzüldüm yaa
kizlar yediklerim
1 dilim ekmek yumurta light kefir
2 dilim elma
yesil cay
2 kasik pirasa
4 kasik light yogurt
brokoli salatasi az
iste böyle güzel devam ederkeeen cisss yedim :26: cikolatali ekmek
canım benim yaa dua et başka ne önereyim bilmiyorum ki. bende çok kavga ettim o at yarışı için bizimki ile. hep arkadaşları yüzündendi şükür onlardan koptu o işlerde bitti. ama çok zor bir durum ve çözüm sen değilsin o. eşin düzelmek istemedikçe düzelmez. anlamıyorum bu erkekleri zaten. eşini üzmek paranı çarçur etmek niye....
kız o avatrındaki erkeğe ismi aklıma gelmedi. lisedeyken aşıktım ben :)
bak bunu okudum tamam dedim amaaaa sonraaaa
bunu bi okudum :111: :84:
Kzlar bugün pek keyfim yok.
Sevdicek ameliyat olacakmış daha doğrusu operasyon diyo hoş düzgün bi şekilde açıklamıyo bile ne olduğunu.
Askerde olmadıgı hastalık kalmadı. Üzülmiyim diye söylemek istemiyo pek bu seferde ben durumun ciddiyetini anlamıyorum.
Kafam karmakarışık.
İns operasyonu başarılı geçer.
canım menün toplamda iyide sabah öğle akşam ayırsan daha belirgin olur. en az 3 ana 3 ara öğün yapıyon di mi o çikolatalı ekmek ne zaman yendi bakim birdeform cayi ihlamur az öncede 1 dilim yesil elma 5 6 dilim portakal yedim :26:
iyi geceler canım konuşmak istersen biz buradayız. bazen tek çözüm herşeyi Allaha havale etmektir...bende anlamiyorum canim bak sen ne güzel kurtulmussun bi umut bende kurtulurum belki artik bu sIkIndILardan cok öptüm canim ..
hadi ye bakalım birşey olmaz bir portakaldan :))ama ben o açmayı sabah yedim...:26::26: ve şimdi bende çok açım.. acaba bi portakal yesem nolur ki..
canım menün toplamda iyide sabah öğle akşam ayırsan daha belirgin olur. en az 3 ana 3 ara öğün yapıyon di mi o çikolatalı ekmek ne zaman yendi bakim birde
iyi geceler canım konuşmak istersen biz buradayız. bazen tek çözüm herşeyi Allaha havale etmektir...
hadi ye bakalım birşey olmaz bir portakaldan :))
ben akşam kek yiyecem diye yazmıştım amaaaa yemediiiiim :) aç değilde yorgunum bende ya hergün spor çok yoruyor beni. işten gel birde spor amaaaaan ya gitsin gari ama bu yağlar
canım menün toplamda iyide sabah öğle akşam ayırsan daha belirgin olur. en az 3 ana 3 ara öğün yapıyon di mi o çikolatalı ekmek ne zaman yendi bakim birde
iyi geceler canım konuşmak istersen biz buradayız. bazen tek çözüm herşeyi Allaha havale etmektir...
hadi ye bakalım birşey olmaz bir portakaldan :))
ben akşam kek yiyecem diye yazmıştım amaaaa yemediiiiim :) aç değilde yorgunum bende ya hergün spor çok yoruyor beni. işten gel birde spor amaaaaan ya gitsin gari ama bu yağlar
Gelmişken menümü de yazayım.
Sabah
2 dilim domates
yarım salatalık
1 dilim ince kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
Öğle
1 kase çorba
Ara
1 fincan yeşil çay
Brokoli salatası
Akşam
1 kase çorba
3 küçük lahana dolması
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay 1,5 lt su.
canım ben jullian la 20 dk şu dvd yi yapıyom bir haftadır daha önce leslii yapardım tabi düzensiz :) ama bu kız daha yorucu gibisen ne sporu yapıyorsun canım..bende bugün 3 mil leslie yaptım...
ya bende haftasonları böyle karıştırıyom ama elimden geldiğince ana ara öğün ayrımı yapmaya çalışıyorum. sabah kahvaltıdan 2-3 saat sonra bir ara öğün yap kendini zorla hatta valla saat falan kur, öğleyide bir kase yoğurtla yap mesela maksat 2. ana öğünü yaratmak olsun. sonra 2 saat sonra bir ara daha. ve akşam yemeğinide mutlaka yeeee. yoksa böyle acıkırsın ben aç olmadığım günlerde yoğurt meyve nefsit karıştırıp akşam yemeği yapıyom meselaayiramiyorum canim ya kalkinca yiyemiyorum hemen baya bir zaman geciyor sonrada karisiyor hep acikinca yiyorum belkide ondan acikiyorum :44:
bugün 6 20 de kalkdim esimi ise kizi okula yolladikdan sonra saat 8 de yattim yine 10 30 da kalkdim 11 11 30 gibi kahvalti ettim bidaha 4 de yedim o pirasayi felan sonrada o cikolaali
ekmek iste :26: aslinda söyle bakinca hani aksam yemegi diyorum :44:
üff nasil düzene soksam ki ne dersin ?
canım ben jullian la 20 dk şu dvd yi yapıyom bir haftadır daha önce leslii yapardım tabi düzensiz :) ama bu kız daha yorucu gibi
canım ben jullian la 20 dk şu dvd yi yapıyom bir haftadır daha önce leslii yapardım tabi düzensiz :) ama bu kız daha yorucu gibi
ya bende haftasonları böyle karıştırıyom ama elimden geldiğince ana ara öğün ayrımı yapmaya çalışıyorum. sabah kahvaltıdan 2-3 saat sonra bir ara öğün yap kendini zorla hatta valla saat falan kur, öğleyide bir kase yoğurtla yap mesela maksat 2. ana öğünü yaratmak olsun. sonra 2 saat sonra bir ara daha. ve akşam yemeğinide mutlaka yeeee. yoksa böyle acıkırsın ben aç olmadığım günlerde yoğurt meyve nefsit karıştırıp akşam yemeği yapıyom mesela
hala geçmişteyim çıkamuyom imdattt kurtarın,geçmiş beni bırakmıyo..
menümümü yazsam geçmişe yenidenmi dalsam acaba
ay bida gidip geleyim merak ettim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?