70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yat dinlen canim dua et bol bol Rabbim yardimcin olsun insallahhh

cık değilsin sadece beynin seni kandırıyoooo. bak akşam yemeğinden sonra hiç birşey yemediiim ama canımda inan istemiyo çok aç hissediyorsan varsa soda iç tada meyve çayı yap kendine, çok çok kötüyüm diyosn süt ısıt içine çubuk tarçın at iç canım...
karaaa pisi benim menüme niye bakmiyo yaaa

ay ilgiye ihtiyacim var yaaaa

nirde kız menün o kadar sf var ki görememişimdir hangi saatde yayınladıydın hatırlıyon mu

canım benim yaa dua et başka ne önereyim bilmiyorum ki. bende çok kavga ettim o at yarışı için bizimki ile. hep arkadaşları yüzündendi şükür onlardan koptu o işlerde bitti. ama çok zor bir durum ve çözüm sen değilsin o. eşin düzelmek istemedikçe düzelmez. anlamıyorum bu erkekleri zaten. eşini üzmek paranı çarçur etmek niye....
o kadar güzeldi ki o açma sıcacık....missss

kız o avatrındaki erkeğe ismi aklıma gelmedi. lisedeyken aşıktım ben :)

form cayi ihlamur az öncede 1 dilim yesil elma 5 6 dilim portakal yedim :26:

bende anlamiyorum canim bak sen ne güzel kurtulmussun bi umut bende kurtulurum belki artik bu sIkIndILardan cok öptüm canim ..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. bende nerelerde bu kız diye düşünüyordum epeydir göremiyorum seni
çaylardan alacağım tavsiye için teşekkür ederim . :)

form cayi ihlamur az öncede 1 dilim yesil elma 5 6 dilim portakal yedim :26:
canım menün toplamda iyide sabah öğle akşam ayırsan daha belirgin olur. en az 3 ana 3 ara öğün yapıyon di mi o çikolatalı ekmek ne zaman yendi bakim birde
bende anlamiyorum canim bak sen ne güzel kurtulmussun bi umut bende kurtulurum belki artik bu sIkIndILardan cok öptüm canim ..
iyi geceler canım konuşmak istersen biz buradayız. bazen tek çözüm herşeyi Allaha havale etmektir...
ama ben o açmayı sabah yedim...:26::26: ve şimdi bende çok açım.. acaba bi portakal yesem nolur ki..
hadi ye bakalım birşey olmaz bir portakaldan :))
ben akşam kek yiyecem diye yazmıştım amaaaa yemediiiiim :) aç değilde yorgunum bende ya hergün spor çok yoruyor beni. işten gel birde spor amaaaaan ya gitsin gari ama bu yağlar

Gelmişken menümü de yazayım.

Sabah
2 dilim domates
yarım salatalık
1 dilim ince kaşar peyniri
2 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay

Öğle
1 kase çorba

Ara
1 fincan yeşil çay
Brokoli salatası

Akşam
1 kase çorba
3 küçük lahana dolması
1 dilim ekmek

1 fincan yeşil çay 1,5 lt su.

sen ne sporu yapıyorsun canım..bende bugün 3 mil leslie yaptım...

ayiramiyorum canim ya kalkinca yiyemiyorum hemen baya bir zaman geciyor sonrada karisiyor hep acikinca yiyorum belkide ondan acikiyorum :44:

bugün 6 20 de kalkdim esimi ise kizi okula yolladikdan sonra saat 8 de yattim yine 10 30 da kalkdim 11 11 30 gibi kahvalti ettim bidaha 4 de yedim o pirasayi felan sonrada o cikolaali

ekmek iste :26: aslinda söyle bakinca hani aksam yemegi diyorum :44:

üff nasil düzene soksam ki ne dersin ?

sen ne sporu yapıyorsun canım..bende bugün 3 mil leslie yaptım...
canım ben jullian la 20 dk şu dvd yi yapıyom bir haftadır daha önce leslii yapardım tabi düzensiz :) ama bu kız daha yorucu gibi
ya bende haftasonları böyle karıştırıyom ama elimden geldiğince ana ara öğün ayrımı yapmaya çalışıyorum. sabah kahvaltıdan 2-3 saat sonra bir ara öğün yap kendini zorla hatta valla saat falan kur, öğleyide bir kase yoğurtla yap mesela maksat 2. ana öğünü yaratmak olsun. sonra 2 saat sonra bir ara daha. ve akşam yemeğinide mutlaka yeeee. yoksa böyle acıkırsın ben aç olmadığım günlerde yoğurt meyve nefsit karıştırıp akşam yemeği yapıyom mesela

hala geçmişteyim çıkamuyom imdattt kurtarın,geçmiş beni bırakmıyo..
menümümü yazsam geçmişe yenidenmi dalsam acaba
ay bida gidip geleyim merak ettim ..

haklisin yaa ondan acikiyorum ben yarin güzel bir aksam yemegi yiyeyim etin yaninda ne yemek dogru olur?

birde su lahana salatasini nasil yapiyosunuz ?

hala geçmişteyim çıkamuyom imdattt kurtarın,geçmiş beni bırakmıyo..
menümümü yazsam geçmişe yenidenmi dalsam acaba
ay bida gidip geleyim merak ettim ..

geçmişe dalan çıkamıyo zaten canım... ben sırf o geçmiş yüzünden bi türlü adapte olamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…