70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendımı çok yoğun hissediyorum canım...
kurs ,okul ev boğuluyorum plansız olduğum için...
diyette yapamıyorum adam gıbı ıkı gun tutuyom boğazımı 3. gun yıyorum..
ramazanda ne kaynatıyoduk ya.......

canım sirkeyı fazla içme delersın mıdenı allah korusun....

canım dukan diyetıyle 1 ayda 6 kılo verdıydım....şiddetle tavsıye ederm

ya canim ben bir listeye takilip ona göre diyet yapamiyorum :44:

ben şuan dvd alamam canım... sen liesli kaç mil olandan yapıyordun? ben bugün 50 dk yaptım..zaten kına geceme 11 gün kaldı...
3 mil yapıyodum canım. 4 ve 5 milide denedim ama onları sevmedim
haklisin yaa ondan acikiyorum ben yarin güzel bir aksam yemegi yiyeyim etin yaninda ne yemek dogru olur?

birde su lahana salatasini nasil yapiyosunuz ?
etin yanına yoğurt ye yada ayran. yoğurt zayıflamada gerçekten etkili
lahana salatasını netten bir tarife göre yaptım ama tam istediğim gbi olmadı. tarif çiğ lahanaylaydı bendeçiğ yaptım lakin hart hart yemesi zor oluyo. içinde havuç lahana yoğurt karabiber acıkta süt var tarifde ayrıca mayonez kereviz yeşil soğanda vardı ben onları koymadım.

tamam canim sagol yarin daha dikkatli olucam yazarim menümü insallah kontrol edersin kara pisim

kizlar ben kaciyorum iyigeceleeer

kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çok iş var.

almanyadayim canim yaa

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy soklardayim sen öyle deyince ekmegimin kalorisine baktim 118 kalori ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ay nasil dikkat etmem yaaaaaaa

canim bende almanyadayimkauflanda kendi yapimlari vollkorntoast ekmegi var ve 60kalori ben hersabah iki tane yiyorum onlardan

bu soğukta nasıl yıkayacaksın nerde kurutacaksın canım..bu arada nerde yaşıyorsun..

cok gecmis olsun canim

sormaya nasılda hala oyunlarına devam edebiliyor ya
hiçmi vicdanı yok bu karını yaw
onun vicdanı bacak arasında canımm
yıkıyabilsem kurutması kolay canım.banyoda yıkıcam.ev kalorifer olduğu için çabuk kurur.ben karabük cnm ya sen

güzel bi köpüklü su yapsan yeter canım heralde sonuçta sadece borudaki gider su aktı dimi yani leke falan yok...

kedicik nere kızz daha karpuz kesicez..ama sen bilin tabi sporla az kalori gitmiştir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…