kendımı çok yoğun hissediyorum canım...ben ararken sen hemen yazdinniye urastirdin beni gelir simdi kocisin merak etme sen tartiyi hazirla
kacak sudem napim sen napiyon gelmiyon artikim kahve icmeyefal ima da bakacanmi ozaman barisirik geri ben tugbanin karisimini anneme söyledim onlan birlikte hüpletiyoruz
iyi geceler canim :80:
hayirlisi olsun canim isallah güzel olur sizin icin degisiklikama bizden uzakmi olcan simdi fazla özletme emi
canım sirkeyı fazla içme delersın mıdenı allah korusun....halen devam ediyorum ama yediklerime dikkat etmediğim halde maşallahı var tabi ona bağlamak yersiz sadece,,çünkü elma sirkeside içiyorum,bence elma sirkesi daha çok işe yarıyo,,o olmasaydı 4 aydır neler yedim hemde gece gece ama üstüne 4 kilo vermişim helal olsun banaaa
çok sevindim canım hayırlısı olsun,,burayı merak etme ne zaman gelirsen kabulumuzsün
iyi geceler caniim
sudeeeem masallahh nasil verdin bu kiloyu ???
iyi geceleeeerrrrn
kolay gelsin canim sana güle güle otur evinde insallahh
tamam canim denicem
ayyy sinir oldum yaaa
esim sabah 6 da kalkiyo ise gidiyo suan burda saat 23 20 bizim bir tanidik var o ariyo nasil korkdumay sinir oluyorum yaa ne düsüncesiz adam ama hep böyle günler cuvala girmis sanki düsüncesiz acmadi esimde iyi yapti ayyy sinir oldum bir kerede yatakdan kaldirdi ya
ben şuan dvd alamam canım... sen liesli kaç mil olandan yapıyordun? ben bugün 50 dk yaptım..zaten kına geceme 11 gün kaldı...
kendımı çok yoğun hissediyorum canım...
kurs ,okul ev boğuluyorum plansız olduğum için...
diyette yapamıyorum adam gıbı ıkı gun tutuyom boğazımı 3. gun yıyorum..
ramazanda ne kaynatıyoduk ya.......
canım sirkeyı fazla içme delersın mıdenı allah korusun....
canım dukan diyetıyle 1 ayda 6 kılo verdıydım....şiddetle tavsıye ederm
yer gök aşkı izleyen varmı kızlar..[/QUOTE
var varrrrrrrrrtopic bile varr
3 mil yapıyodum canım. 4 ve 5 milide denedim ama onları sevmedimben şuan dvd alamam canım... sen liesli kaç mil olandan yapıyordun? ben bugün 50 dk yaptım..zaten kına geceme 11 gün kaldı...
etin yanına yoğurt ye yada ayran. yoğurt zayıflamada gerçekten etkilihaklisin yaa ondan acikiyorum ben yarin güzel bir aksam yemegi yiyeyim etin yaninda ne yemek dogru olur?
birde su lahana salatasini nasil yapiyosunuz ?
yer gök aşkı izleyen varmı kızlar..
dizi izleyecek vaktim bilem yoooooooookyer gök aşkı izleyen varmı kızlar..
evet çok az kaldı yaaa....
3 mil yapıyodum canım. 4 ve 5 milide denedim ama onları sevmedim
etin yanına yoğurt ye yada ayran. yoğurt zayıflamada gerçekten etkili
lahana salatasını netten bir tarife göre yaptım ama tam istediğim gbi olmadı. tarif çiğ lahanaylaydı bendeçiğ yaptım lakin hart hart yemesi zor oluyo. içinde havuç lahana yoğurt karabiber acıkta süt var tarifde ayrıca mayonez kereviz yeşil soğanda vardı ben onları koymadım.
dizi izleyecek vaktim bilem yoooooooook
kızlar ben yatar ölü gibiyim her yanım ağriiiii uyuyayımda dinlenem.yaşlanıyorum sanırım yada bu diyet ve spor güçten düşürmeye başladı benii
İyi geceleeeeeeer
almanyadayim canim yaa
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy soklardayimsen öyle deyince ekmegimin kalorisine baktim 118 kalori ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay nasil dikkat etmem yaaaaaaa
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
evet izliyorum alçak hamiyet...
kızlar mutfağın lavabosu tıkanmıştı benimkine söledim açıver diye.lavabo iki gideri var.kocişte bi güzel söktü.içlerini boşaltıp temizledikten sonra yerine takamadı geri.parçaları bir türlü birleştiremedi.bende bilemedim.neyse uraştı sonunda yaptı emmebu defalavabonun azına kadar su doldurup pompalamak istemiş giderin daha ilerisi tıkanmış meğerse pompalama işlemini yaparken borunun biri yerinden pırt pırtlamasınmı bi lavabo dolusu su olduğu gibi benim mutfak mefta oldu tabidolapların altına varana dek halıda gitti tabi. bulaşik makinasının pirizi ıslanmış fişini takım derken sigortalarda atmasinmi .bi taraftan evi su basar elektirik gider ben yazarken yoruldum yaw.bide mutfağın suyunu çekip dolapların altlarınısildim 2.5saaturaştık şimdi mutfak mis mis oh güzel oldu.oldu olmasınada halıyı attım banyoya sabaha onu yıkıcam artık.dolaplarım silincekti kaldı.perşembe misafirlerim var..daha yapacak çokiş var.
yıkıyabilsem kurutması kolay canım.banyoda yıkıcam.ev kalorifer olduğu için çabuk kurur.ben karabük cnm ya senbu soğukta nasıl yıkayacaksın nerde kurutacaksın canım..bu arada nerde yaşıyorsun..
onun vicdanı bacak arasında canımmsormaya nasılda hala oyunlarına devam edebiliyor ya
hiçmi vicdanı yok bu karını yaw
yıkıyabilsem kurutması kolay canım.banyoda yıkıcam.ev kalorifer olduğu için çabuk kurur.ben karabük cnm ya sen
kedicik nere kızz daha karpuz kesicez..ama sen bilin tabi sporla az kalori gitmiştir demidizi izleyecek vaktim bilem yoooooooook
kızlar ben yatar ölü gibiyim her yanım ağriiiii uyuyayımda dinlenem.yaşlanıyorum sanırım yada bu diyet ve spor güçten düşürmeye başladı benii
İyi geceleeeeeeer
yıkıyabilsem kurutması kolay canım.banyoda yıkıcam.ev kalorifer olduğu için çabuk kurur.ben karabük cnm ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?