70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ailemde daricada canim sen gebzenin neresindesi cok ozledim ben oralari ya simdi eskihisarda gezmek vardi gerci cok soguktur ama olsun yinede raziyim
ben sırasöğütlerdeyim canım...evet şuan o kadar soğukki bırak eskihisarı camdan bakmıyorum valla..

kız yanlış alıntı yapmışım
iyi cnm allah tamamına erdirsin inş..

farkettim canım..
amin sağol canım çok şükür sonunda kavuşuyoruz..

kizlarya gecmisi okuyorum nekadar cok yazmissiniz oku oku bitmiyo

benim yeni hedefim cuma gunune kadar verdigim 9,3 kiloyu 10 kilo yapmak insaallah olur bu hafta 300 gr verdigim icin 700 gr vermek yeter bana

evetçok yakın yürüyerek 20 dk falan sürüyor.sen ne kadar sürede bi geliyorsun annenlere..

ben yaklasik 1bucuk yili bulcak almanyadayim senede 2kere geliyorum simdilik bu sene martta gelcem insaallah bi mani cikmazsa yazinda esimin izni var arabayla gelcez tekrar

canım elma sirkeli bişi demişsin
o nedir ne değildir ne işe yarar :))
de bakam ben de yapayım

hayirlisi olsun canim cok zor oluyo benim icin eger sende ailene cok duskunsen zor gelebilir sanada allah huzur versin mutluluk versin canim

amin canım elbette düşkünüm ama annem çok huzursuzluk yaşıyoruz...belkide böyle uzak olmak daha iyi olacak..en çok kardeşlerimden ayrılmak zor gelecek bana...ama bu evliliğide 7 yıldır bekliyorum..anlatsam roman olur derler yaa aynen öyle badereler atlattık bu ilişkide..

insaallah bi omur mutlu olursunuz canim oyle oluyo canim benim kardesim bide askere gitti daha 5aylik asker ben o askere gitmeden gidip gorucem diye lohasayken turkiyeye geldim daha kizim 1 aylikti

insaallah bi omur mutlu olursunuz canim oyle oluyo canim benim kardesim bide askere gitti daha 5aylik asker ben o askere gitmeden gidip gorucem diye lohasayken turkiyeye geldim daha kizim 1 aylikti

ahh o kardeşler ahh benim kardeşim gitti geldi çok şükür...zaten en çokta erkek kardeşime dayanamam gibi geliyor...sen nasıl dayanıyorsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…