Kızçelerr selamm ne var ne yok
İnternetimde problem var ya :26: bi gidiyo bi geliyo :26: ondan gelemiyorum haberiniz olsun :2:
ne ne ne
canım bak sımdıden ay böle hoşuna gıtmıyorum zayıflayım diye kendını değiştirmeye başalrsan bu işin sonu gelmez
paşanın her dediğini istediğini yapıp sonbra yıllar gecip iş senın ıstedıklerınde gelip de o bu kadar verici
olmaytınca sorun cıkar sen kilo vermek sıtıyorsan bunu kımse ıcın yapma kendın ıcın yap he oo işine düşmüşse
senle ilgilenmıyrosa ve bunu "kılo aldıgın ıcın" yapıyorsa bunu acık acık söylesın öyle de kilomdan mı rahatsızsın
ondan mı böyle evlendıkten sonra cocuk doğurunca da böle olucam hem de lohusayken o zmanada aynısını yapcakmısın
ben o lohusa psikolojisindeyken benı yalnız mı bırakcaksın görsellik için mi varız diyebılmelisin
hadi şimdi zayıfladın hıcmı kılo almıycaksın alıcaksın hasta olucaksın palas pandıras hallerın olucak
kendın gibi oldugunda kabul etmıycekse veya etmıyceksen aynısı senın ıcınde gecerli sorun vardır burada canım ayrıca
ruweydanın dediği gibi incecik olsna farklı davranıcaksa çivili tahtayla dal sen o adama ruveyda sana da aşk olsun bebem
aşk sevgi eyvallah bende aşık olarak evlendım halende aşığım kocişime ama kendını ezdirmiceksın hiçbizaman
bugün ugrasır veriisin kilo yarın doğum yaparsın gitmemek üzere gelir kilolar baldırdan göbekten kilo gider
sarkıklık kalır o zaman hiiçç bişey yapamazsın
annemın lafı "kocadan bol bişey yok" kimseye kendını begendırmek zorunda değilsin sevgi-aşk ambalajla olmaz bebeğim
hem aldırma erkekler böledir bazen işine çok düşer bu seni sevmediği veya begenmediği anlamına gelmez
git sor kilomdan dolayı mı diye adam farketmemıstır bile tabii çok kilo almadıysan :) :) :)
ama biz hatunlar 200 gr alsak kendımızı sumo güreşcisi gibi sanıyoruz
selam kısçeler dünkü menümü paylaşayım;
8.30 spor
1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1tk kaysı reçeli
1çk nutella
5 zeytin
11.00 yarım portakal
13.30 öğlen
yarım çorba
yarım kuru fas.
3 kş pilav
salata
3 kş yoğurt
16.00 1 kuru kayısı, 1 kuru incir
17.30 1 galeta
19.30 akşam
1 kase nesfit
2 lt yakın su, 1 yeşil çay, 2 ıhlamur
akşam giremedim ne kadar çok konu birikmiş maşallah
döktürmüşsünüz kısçeler
nasıl gidiyor veriyormuyuz kilocukları kendinizi nasıl hissediyorsunuz son 2 güne
8.30 spor
1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1tk kaysı reçeli
1çk nutella
5 zeytin
11.00 yarım portakal
13.30 öğlen
yarım çorba
yarım kuru fas.
3 kş pilav
salata
3 kş yoğurt
17.30 1 galeta
19.30 akşam
1 kase nesfit
akşam giremedim ne kadar çok konu birikmiş maşallah
döktürmüşsünüz kısçeler
nasıl gidiyor veriyormuyuz kilocukları kendinizi nasıl hissediyorsunuz son 2 güne
8.30 spor
1 bardak ılık limonlu su
9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1tk kaysı reçeli
1çk nutella
5 zeytin
11.00 yarım portakal
13.30 öğlen
yarım çorba
yarım kuru fas.
3 kş pilav
salata
3 kş yoğurt
17.30 1 galeta
19.30 akşam
1 kase nesfit
orticim nasılsın, nasıl gidiyor cısssız ve eksiye düşülen günler
ben izinliydim bayadır giremedim geçen hafta bildirim de yapamadım ondan önceki bildirimimde buraya eklenmiş ama benim eklendiğinden haberim yok bu hafta liste altında olacakmışım dilek öyle söyledi pek iç açıcı gitmiyor spor yapmayada başladım ama bakalım ne olacak cuma günü yine kitlendi kaldı 71,5 da daha fazla inmiycek galiba
1 hfta tartılmadan devam et bence daha da azimlenirsin dikkat edersin.
Sonra bi cuma bakmışsın artık 6lı rakamlardasın.
Ben öyle yapmıştım çokta sevindirik bi durum oluyo
kusura bakma cnm ama bu benim kendi fikrimdi kendi adıma konuştum.. benim yazdıklarımı alıntılamana gerek yoktu.asıl konu sahibi qivi biliyosun..fakat bu sölediklerini bana itham ediyosan o başka.bende sana bişiler sölemek isterdim ama polemiğe girmek istemediğim için sölemiicem..bence bunun zayıflıkla ılgısı yok bosuna kendını uzme belki başka bişeye sıkılmıştır beliki problem ekonomık durumlardır malum dugun dernek ıslerı kolay degıl, bız kadınlar evt gusel bakımlı olmalıyız bu gercek ama unutmayınkı kendıne ozguvenı olan akıllı bır kadın erkegını nasıl etkıleyecegını de bılır.. beyınsız ve çöp gibi olmak da bı ıse yaramaz...
bana neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamadım yaa.ne ne ne
canım bak sımdıden ay böle hoşuna gıtmıyorum zayıflayım diye kendını değiştirmeye başalrsan bu işin sonu gelmez
paşanın her dediğini istediğini yapıp sonbra yıllar gecip iş senın ıstedıklerınde gelip de o bu kadar verici
olmaytınca sorun cıkar sen kilo vermek sıtıyorsan bunu kımse ıcın yapma kendın ıcın yap he oo işine düşmüşse
senle ilgilenmıyrosa ve bunu "kılo aldıgın ıcın" yapıyorsa bunu acık acık söylesın öyle de kilomdan mı rahatsızsın
ondan mı böyle evlendıkten sonra cocuk doğurunca da böle olucam hem de lohusayken o zmanada aynısını yapcakmısın
ben o lohusa psikolojisindeyken benı yalnız mı bırakcaksın görsellik için mi varız diyebılmelisin
hadi şimdi zayıfladın hıcmı kılo almıycaksın alıcaksın hasta olucaksın palas pandıras hallerın olucak
kendın gibi oldugunda kabul etmıycekse veya etmıyceksen aynısı senın ıcınde gecerli sorun vardır burada canım ayrıca
ruweydanın dediği gibi incecik olsna farklı davranıcaksa çivili tahtayla dal sen o adama ruveyda sana da aşk olsun bebem
aşk sevgi eyvallah bende aşık olarak evlendım halende aşığım kocişime ama kendını ezdirmiceksın hiçbizaman
bugün ugrasır veriisin kilo yarın doğum yaparsın gitmemek üzere gelir kilolar baldırdan göbekten kilo gider
sarkıklık kalır o zaman hiiçç bişey yapamazsın
annemın lafı "kocadan bol bişey yok" kimseye kendını begendırmek zorunda değilsin sevgi-aşk ambalajla olmaz bebeğim
hem aldırma erkekler böledir bazen işine çok düşer bu seni sevmediği veya begenmediği anlamına gelmez
git sor kilomdan dolayı mı diye adam farketmemıstır bile tabii çok kilo almadıysan :) :) :)
ama biz hatunlar 200 gr alsak kendımızı sumo güreşcisi gibi sanıyoruz
çok güzel sonuç canım çok sevindim maşallahgünaydın topiğin güzelleri
2 günlük ayran detoksu sonuçlarını sizinle de paylaşmak istedim
geçen cuma bildirimim 79.7 ama çizelgem malum pazartesi ise 80.8 dim artık nasıl yemişim anlayın çok yemedim ama hep sakıncalı beslendim
bugünse 79.6 çıktım yani sonuç1200gr bana iyi geldi
zor oldu ama değdi şimdi bunu koruyup cumaya çizelge kiloma en azından yaklaşmayı hedefliyorum oysa gece yatarken bugün yiyeceklerimi düşünüyordum tartı beni kendime getirdi
ha bu arada dün 150 dk yürüdm bacaklarım acıyor bugün de inşallah 1 saat civarı yürümeyi planlıyorum nasipse
hepinize güzel mutlu kaçamaksız bir gün diliyorum
denemek istiyorum merak ettim, en azından bir gün denicem hafta sonu eğer yapabiliyorsam 2. günüde tamamlayabilirim saol tatlımARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
ben bu şekilde yaptım dilekcim 2 gün yaptım bol su ve bitki çayıyla birlikte tabii ayrıca ben ilk gün de tartıldım bildiğiniz üzere dayanamadım ama bana iyi geldi 2 .gün için azmimi korudum
kahvaltı doyurucu oluyor gün boyu rahat geçiyor akşam biraz zorlandım ama geç yatıyorum ben onun da etkisi var tabii
ben günde 4 kez felan yedim ölçüm yok 1 tabak dolusu yedim azcık nane ve pul biber ekledim
dün akşam son yediğimin içine azcık da yulaf ezmesi ekeldim 2 kaşık gibi o biraz daha tok tuttu beni
çokda saçma deil ama ilginç bir menü olmuş canım afiywtcik olsunGünaydınlaar!
evet, dünkü saçma sapan menümü veriyorum kızlar!
Sabah:
1 kase nesfit
1 dilim peynir
1 poğaça
Ara:
1 minik kurabiye
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
Akşam:
2 kaşık mantı
2 dilim sucuk
2 litre su + 4 bardak değişik bitki çayları
200gr da güzel sonuçta vermişsin ya şekerimGünaydın kızlarrrr
dün sabah diyete başladım ama akşam bozdumm
yeni başladığım için ilk qünlerde böyle kaçamaklar oluyor malesef..
eşim qelirken pizza almss bende dayanamadım 3 kocaman dilim yedim
ama of çok süperdi yaa
hepsini yiyemedik hala var dolaba koydum aklım hep onlardaa
bir dilim öğlen yicemm
dün diyeti bozmama rağmen 200 gr vermişim buda bişi yani bana moral oldu
dikkat edersen bişicik olmaz dengeli beslenmeye çalışırsın çok yediğinde bir sonraki menüde onu idare edersinselam
bisey sorabilirmiyim
simdi kizkardesim geldi bana bir hftaligina
cok abartarak yemiyorum ama sadece az az ucundan tadiyorum
tartilmadim cunku kardesim gelmeden 69 um
simdi kardesim gidince eski diyet duzenime devam edicem birde spor salonuna baslicam
acaba boyle aralar verildiginde kilo alinirmi?birde bu duzenin bozulmasi diyetimi sekteye ugratirmi....
bu ne güzellik tü tü tü tü maşallah kısçemizeha gayret şekerim az kaldı 38' ama ben derim 36yada yaklaş en azından sıksada giyebil canımcımgünaydın kızlar nasılsınız bu sabah... cıssız bir gün diliyorum ben 2 gündür dikkat ediyorum sözde, sabah tartıldım sadece 100 gr gitmiş ben yiyerek kilo veriyorum sanırım anlamadım bu işi, neyse geçenlerde bir etek almıştım 40 beden, sonunda beden düştüm bugün giyeyim dedim fotoda çektim
Eki Görüntüle 342303 Eki Görüntüle 342305
40 beden ama accık potluk var sanki 38 alsam iyi olacakmışnasılım buarada???
hayırdır dilekim ne oldu gene topikcik kurallarımıBu arada arkadaşlar..
Buraya isteyen gelir isteyen gelir yazmaz okur vs.
Biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bu güne kadar şu üye gelmesin veya haydi toplanalım şu üyeyi dışlayalım gibi bi durum söz konusu olmadı, olmazda..
Bununla ilgili bir kaç şey okudum ve şaşırdım açıkcası.
Buraya takılanlar bilir zaten buraya bi selam yazıp giden de çok bi selam yazıp kalanda.
Kimse kimseyi normalde tanımıyor zaten.
Bunun üzerine hala böyle beni attılar, dışladılar vs yazıları varsa da bişey diyemiyorum artık.
ayyy vallla çok gerekli hatta şöyle de olsa buzdolabına yaklaşınca boks eldiveni olan bir el doyinnnggg diye bir patlatsa ''cıs'' dese yaklaşamasakgünaydın kızlarrr :) nasılsınızz
bize de böle bi buzolabı lazım sanırsam
ula paçi seni şimdi hatırladım geçende sen bana cvp yazan paçimisin hani karadenizliyim demiştinevet canimdedigin gibi isteyen gelir istemeyen gelmez zaten forumdaki sistemde ole..
ayrica dedigin gibi kimsenin kimseyi dislama gibi bi durumuda soz konusu deil
ancak yazdigin seyi benim icin yazdigini dusunuyorum
cunku makaranin topiginde bununla ilgili haliyle orasi geyik topigi oldugu icin atilma sozcugunun kullanrak bunun geyigini yaptik ve konu kapandi gitti
simdi burdaki durumada gelince
siz cok hos bir diyet grubu olmussnuz ilk ben diyete basladigimda burda kaptan secme ile ilgili bir durum soz konusu idi
neyse bende diyete basladigimi falan yazdim burda
kuarllardan bazilarinda cizelge
menu bildirimi
ortlik sartmis
sonbra bi orti edindim
iki gun grip oldugum icin giremedim topige
birdun zayiflamis olmamla birlikte
bi nete gireyimdedim
selam orti dedim
sok
canımcım nesfit kırmızı meyveliyi yiyorum kahvaltı olanı 7 kaşık yazıyo üzerinde 7 yemek kaşığı atıyorumcok sükür esim is e gittibunaldim 3 gündür evde alismissim yalniz kalmaya
allah kabul etsin canimseni ben hep oruclu hatirliyorum canim
eksi gördüm tartidahaftasonunu temizlemis bulunmakdayim isallah devami gelir
sanada arzucum
bende cok severim kiwiyi sagol fistik
sagol tatlimdönüsüm muhtesem olacak :44: kim diyordun bunu
hadi dene bakem canim
benim tartida bazen bi ordan baska bi burdan baska gösteriyo ama hangisi az ise ben ona inaniyorum
sanada tünaydinn canim
hosgeldin canim
hosgeldin canimmasallah negüzel kilo vermissin
görüsürüz canim
böyle yazdikdan sonra baktim modemin isigi gitmis hemencecik dosya yapip kopyalayip göndere bastim internetim gitmisaradim internet sirketini icimdende diyorum kesin esimin duasi kabul oldu giremesin siteye diye 48 saat sonra bana randevu verip gelip bakacaklarmis mis beklermiyim simdi calisdi geri aradiklarinda gerek kalmadi derim 48 saat naparim size yazamadan
merakla bekliyorum canim
malesef bende ömrüm boyunca böyle savasacam sanirsam
bende merak ediyorum nesfit le cumaya nasil sonuc alacan diye canim 2 kasik mi katiyorsun
tesekkürler canim
hosgeldin canim allah bi yaztikda kocatsin :123:
salep i bende icesim var okdar zararli deyildir herhalde dimi :26:
bende dubai ye gitmek istiyommm bol eglenceler canim
hosgeldin canim
qivicimmm gitmiycen yine dimibenim nick sibel29 dun hatirladin dimi
hoşgeldin şeker bayağı bi almışsınselam şekerler
ya ben tanımayanlar için kendimden bahsetmeyi unuttum, zaten cetvelim de kaybolmuş
ben mayıs sonu gibi diyetisyen eşliğinde kilo vermeye başladım, bu topik ve sporla da desteklemeye çalıştım.
ilk ay 4,5 kilo yağ yaktım 2. ay saldım 3 kilo falan, sonraki 2 ay da 1,5 kilo derken 78den 69a indim
sonra bana bi haller oldu dikkat etmeyi de topiği de bıraktım.
kaç aydır kendimle inatlaşmış gibi her öğün hamur işi tatlı vs yiyorum. ama öyle bir şey ki sanki kendimi cezalandırır gibi, kendime yeme işkencesi yapar gibi yiyorum. aç mıyım tok muyum bilmeden sırf yemek için yiyorum. şu an 82.8 kiloyum.
yani 2-3 ayda 14 kilo aldım
mayısta düğünüm var. 55 kilo olmadan gelinlik giymicem demiştim ama anlaşılan o ki tükürüğümü yalıcam. şu bir kaç gün biraz olsun dikkat etmeye başladım. aslında diyet ve sağlıklı yaşam konusunda gayet bilgiliyimdir. üniversitenin ilk 2 yılı 34 bedendim çok çevik ve esnektim. şu an 38 bedene öyle razıyım ki nasıl anlatayım bilemiyorumen azından kollarım erise ki en zor olan bu ama gelinlikte örtbas edemeyeceğim tek yer de kollarım
ballıkaymak sen çalışıyomuydun,ne iş yapıyosunki??cook soguk ya ise nasil gitceem totom donucak sonrada erisin diye ugrasiyoz diyet miyet sogukdan donuya zavalli nasil erisin
Ruweyda küstün mü bana yoksa msj görmedin mi?
görmemişim cnm özür..Msj karıştırmışım kızlar. Suzi, ruweyda cnm kusuruma bakmayın. Ruweyda yazmış cvp ben suzi sanmışım.
Doğru söze ne denir, baştan taviz verdin mi sonu gelmiyor maalesef.
bana neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamadım yaa.
ben sadece kendi adıma kendi fikrimi yazdım tepki göreceğimi bilseydim yazmazdım.tamam sözümüde geri alıyım olsun bitsin..[/B]
REZZANCIM..iyiyim temizlik,misafir ,nişan sonrası bikaç gün uykudan kalkamadım yaaaslında almadım çok ben aksine daha önce de demiştim,yani annmelerdede öyle evimdede öyle kalabalık varken yanibirileir çok yerken benim iştahım kapanıyor bide yoğunken kendimi kaybediyom iştahım kaçıyor kendimi önemsemiyorum,cıslar çok oluyor malum aile biarada olunca onlar akdar yemiyroum am dedim ya kendimi ihMAL ediyOrum mesela suyumu çok içemiyorum bitki çaylarımı v.s..bide strestan hemen kabız oluyorum..millet gitti biraz bağırsakalra yüklendim rahatladım iki günde şiş karnım indi mesela tek zaafım arada aburcubur yememdi çayla v.s.ee insanım dayanamıyom
başkası olsa benim yerimde daha çok alırdı bile yeme içme sınırsız luyor aieller biaraya gelince iyide tutyom kendimi alkışlayın yaa
rabbim ilminzi artırsın.kuranı düzgün okumak çok önemli kızında maşallah canım benim...
he valla ee şimdiden gitsene diyetisyene bak dilekde başlamış..ne güzel ebnde düşünüyorum yeniden el atıcam olaya utanma namına listeye sadık kalırım diyorum
kız daha mı asker seninki yoksa
kız kdr gelıyon yazıyon gıdıyon sonra bız yazıyoz sen yoksundılegın dedıgı gıbı bend eısteyım acık olsamda her zaman bakıp yazamıyorum yoks aben sana soru sormustum yeterlılık sınavına nasıl nerden calısıyon dıye mesela bend egırcem kolay gelsın hepımızıe
peki öle olsun haci..güzel toparlamişsin..aynen hacı
canım senin yazdığını doğru bulmuyorum ama sana ithafen yazmadım ben dikkat ettıysen qivi nin yazısını
alıntılayarak yazmışım sana yazsaydım senınkı alıntılardım
herhangi bi tepki göstermedım sadace ruveydanın dediği gibi olucaksa davranısı dedim
sana satasacak bişey yazmadım aslında kimseye satasmadım :) :) :) tepki gösterdiğim bişey varsa o da erkeklerin bu davranısıdır :)
sizin yazdıkalrınız değil :)
canım bende giricem yeterliliğe :)
bu konuda çıakrılan kitaplar var ama arkadaşlarımın verdiği ve benim edindiğim bilgilere göre
Temel dini bilgiler kitabı ve diyanet ilmihalinden çıkıcak sorular ayrıca bi de tecvid soruyolar sınavda
yazılı olrk bi de mülakat için tebareke amme ezberliyorum inşallahhhsenın başka kaynağın varsa
bilgilendırırmısın canım bizi de :)
ya çok merak ettim bu sınava girmek için üni mezunu olma şartı varmı???canım bende giricem yeterliliğe :)
bu konuda çıakrılan kitaplar var ama arkadaşlarımın verdiği ve benim edindiğim bilgilere göre
Temel dini bilgiler kitabı ve diyanet ilmihalinden çıkıcak sorular ayrıca bi de tecvid soruyolar sınavda
yazılı olrk bi de mülakat için tebareke amme ezberliyorum inşallahhhsenın başka kaynağın varsa
bilgilendırırmısın canım bizi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?