70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kısçeler dünkü menümü paylaşayım;
8.30 spor
1 bardak ılık limonlu su

9.30 kahvaltı
2 dilim t.b.ekmeği
1tk kaysı reçeli
1çk nutella
5 zeytin

11.00 yarım portakal

13.30 öğlen
yarım çorba
yarım kuru fas.
3 kş pilav
salata
3 kş yoğurt

16.00 1 kuru kayısı, 1 kuru incir
17.30 1 galeta

19.30 akşam
1 kase nesfit

2 lt yakın su, 1 yeşil çay, 2 ıhlamur

akşam giremedim ne kadar çok konu birikmiş maşallah
döktürmüşsünüz kısçeler
nasıl gidiyor veriyormuyuz kilocukları kendinizi nasıl hissediyorsunuz son 2 güne

Doğru söze ne denir, baştan taviz verdin mi sonu gelmiyor maalesef.

Güzel şeker.

döktürmüşsünüz kısçeler
nasıl gidiyor veriyormuyuz kilocukları kendinizi nasıl hissediyorsunuz son 2 güne

Bakalım Cuma sabah belli olcak.

döktürmüşsünüz kısçeler

İyi gidiyor, ama sanki ben geçen cumaki kilomdan fazlayım yaaa. Korkuyorum cuma günü artıda olmaktan, inşallah olmaz.

menün güzel bence

pilav ve nutella var ama 1 çk nutella zehir olsa etkilemes hemide sabah öğününde

pilavda öğlen öğününde olduğu için bi problem yok gayet güzell

cook soguk ya ise nasil gitceem totom donucak sonrada erisin diye ugrasiyoz diyet miyet sogukdan donuya zavalli nasil erisin

1 hfta tartılmadan devam et bence daha da azimlenirsin dikkat edersin.
Sonra bi cuma bakmışsın artık 6lı rakamlardasın.
Ben öyle yapmıştım çokta sevindirik bi durum oluyo

1 hfta tartılmadan devam et bence daha da azimlenirsin dikkat edersin.
Sonra bi cuma bakmışsın artık 6lı rakamlardasın.
Ben öyle yapmıştım çokta sevindirik bi durum oluyo

inşallah canım ya ama benim pek inancım kalmadı 3 haftadır 70 olamadım bir türlü gerçi bunlar benim yediklerimden de kaynaklanıyordurda ama ne bilim dikkat edince de olmuyor kitlendi resmen cumaya kadar tartılmayım bakalım ne olacak senin sözünü dinliyeyim kaçamak da yapmayım

kusura bakma cnm ama bu benim kendi fikrimdi kendi adıma konuştum.. benim yazdıklarımı alıntılamana gerek yoktu.asıl konu sahibi qivi biliyosun..fakat bu sölediklerini bana itham ediyosan o başka.bende sana bişiler sölemek isterdim ama polemiğe girmek istemediğim için sölemiicem..

[ bana neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamadım yaa.
ben sadece kendi adıma kendi fikrimi yazdım tepki göreceğimi bilseydim yazmazdım.tamam sözümüde geri alıyım olsun bitsin..

çok güzel sonuç canım çok sevindim maşallah

denemek istiyorum merak ettim, en azından bir gün denicem hafta sonu eğer yapabiliyorsam 2. günüde tamamlayabilirim saol tatlım

çokda saçma deil ama ilginç bir menü olmuş canım afiywtcik olsun

200gr da güzel sonuçta vermişsin ya şekerim

dikkat edersen bişicik olmaz dengeli beslenmeye çalışırsın çok yediğinde bir sonraki menüde onu idare edersin

bu ne güzellik tü tü tü tü maşallah kısçemizeha gayret şekerim az kaldı 38' ama ben derim 36yada yaklaş en azından sıksada giyebil canımcım

hayırdır dilekim ne oldu gene topikcik kurallarımı

günaydın kızlarrr :) nasılsınızz

bize de böle bi buzolabı lazım sanırsam

ayyy vallla çok gerekli hatta şöyle de olsa buzdolabına yaklaşınca boks eldiveni olan bir el doyinnnggg diye bir patlatsa ''cıs'' dese yaklaşamasak

ula paçi seni şimdi hatırladım geçende sen bana cvp yazan paçimisin hani karadenizliyim demiştin
yavvv boşver orti morti çok gerekli bişey değil ki paçi ya
amacıımız zayıflamak zaten burda kimseyi tanımıyoruz
insanların kişilikleri tavırları bunları bilemeyiz
burdaki amacımız menü paylaşıp birlikte destek almak
ohooooooo sen böle herşeyi takarsan paçi olmaz

canımcım nesfit kırmızı meyveliyi yiyorum kahvaltı olanı 7 kaşık yazıyo üzerinde 7 yemek kaşığı atıyorum
valla çok mukine ödümü topardın şimdi

hoşgeldin şeker bayağı bi almışsın
irademize azıcık sahip olursak her konuda ve tabi yemektede alamıyacağımız sonuç yoktur
sonuçta biz kadınız elimizden uçanla kaçan kurtulamaz

cook soguk ya ise nasil gitceem totom donucak sonrada erisin diye ugrasiyoz diyet miyet sogukdan donuya zavalli nasil erisin
ballıkaymak sen çalışıyomuydun,ne iş yapıyosunki??
allah kolaylık versin cnm..

Ruweyda küstün mü bana yoksa msj görmedin mi?

Msj karıştırmışım kızlar. Suzi, ruweyda cnm kusuruma bakmayın. Ruweyda yazmış cvp ben suzi sanmışım.
görmemişim cnm özür..
çocuğunmu var derdin var oluyo bazen ama Allah acılarını göstermesin onlarsız yapmasın.
onlar evin neşesi yalnız olsaydık hayat hiç çekilmezdi..allah isteyen herkese nasip etsin..
bu arada geçen haberlerde sölemişler pattis kızartması zararlı değilmiş diye dinleyen oldumu acaba.

Son düzenleme:
Doğru söze ne denir, baştan taviz verdin mi sonu gelmiyor maalesef.

aynen hacı

bana neden bu kadar tepki gösterdiğinizi anlamadım yaa.
ben sadece kendi adıma kendi fikrimi yazdım tepki göreceğimi bilseydim yazmazdım.tamam sözümüde geri alıyım olsun bitsin..[/B]

canım senin yazdığını doğru bulmuyorum ama sana ithafen yazmadım ben dikkat ettıysen qivi nin yazısını
alıntılayarak yazmışım sana yazsaydım senınkı alıntılardım
herhangi bi tepki göstermedım sadace ruveydanın dediği gibi olucaksa davranısı dedim
sana satasacak bişey yazmadım aslında kimseye satasmadım :) :) :) tepki gösterdiğim bişey varsa o da erkeklerin bu davranısıdır :)
sizin yazdıkalrınız değil :)

kız kdr gelıyon yazıyon gıdıyon sonra bız yazıyoz sen yoksun dılegın dedıgı gıbı bend eısteyım acık olsamda her zaman bakıp yazamıyorum yoks aben sana soru sormustum yeterlılık sınavına nasıl nerden calısıyon dıye mesela bend egırcem kolay gelsın hepımızıe

canım bende giricem yeterliliğe :)

bu konuda çıakrılan kitaplar var ama arkadaşlarımın verdiği ve benim edindiğim bilgilere göre
Temel dini bilgiler kitabı ve diyanet ilmihalinden çıkıcak sorular ayrıca bi de tecvid soruyolar sınavda
yazılı olrk bi de mülakat için tebareke amme ezberliyorum inşallahhh senın başka kaynağın varsa
bilgilendırırmısın canım bizi de :)

peki öle olsun haci..güzel toparlamişsin..
hepimiz böle davranışlara karşiyiz ama gel görki neyse yaww boşwer..

canım o temel dını bılgıler kıtabını ılk gırıdgım sınavda hepsını okudum ve gectım ama 2ncı sınavda o kıtap yetmeıd yaatecvişdden cok ayrıntı uc sorular cıktı bı de bakalım gene o kıtaba bı goz atarım ılmıhalde cok kalın bıtmez kı 1 aydan kısa süredeezbere ben sonra bakarım su yazılıyı halledeyım de bırde benım aöf sınavım var yaa nisan 7 de yandım kı ne yandım hangı bırıne calıscam hangı vakıtte acaba:44:

ya çok merak ettim bu sınava girmek için üni mezunu olma şartı varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…