aslında öyle sanki hedef belirleyince hiç gitmiyor daha önce ne güzeldi sadece gittikçe seviniyordum bir hedegim yoktu daha sonra dedim annemler geldiğinde 70 olayım dedim durdu vermelerim bende hedef koymucam artık
amın canım ıns kazanırız benım ıcınde cok onemlı gercekten hayatım degısır yanı olursa dıleyın benden ne dıelrsenız
şimdi şu qivinin konusuna gelecek olursak bana göre qivi çok kilo aldığı için hemde düğün arefesinde nişanlısı ona tavır yapiiii ve soğuk davraniii..
çünkü benim kocişde aynisini yapii tecrübeyle sabit yanii..gönül isterki böle yapmasınlar ama direk söleseler daha fazla kırıcı olucakları için bu şekilde davraniiler...
gerçi benim kociş artık direk söliii nede olsa 14 yılı devirdik..ondan olsa gerek..
kız bende i.h.l mezunuyum
hah kızlar banane bende eşimden şikayetçiyim şişko nolcakben 1-2 kılo alsam hemen yuh oha fılan sayar kendı göbeğiyle mutlu bide bakmıyo kendine gıyım kusam acısından ben sıze feda ettım kendımı dıye de bahanesı var gecen sene benle dıyet yaptı 10 kılo fılan verdı ama bıkac kg gerı aldı 100 küsür kılo evde de bana der uyumlu pijama gıysın al fılan dıye kendıne bakarsanız neyse cok fazla ayrıntıya gırmeyım napcam ben bu adamı tamam ıs saatlerı duzensız gece noöetlerı fılan var yemeklerı duzensız halıyle dısardan yemek durumunda kalıyo garıbım amaa banane yaa bend eıstıyom bakımlı olmasını:84:
ay beni topa tutmayin dabende söyleyeyim fikrimi
fark var tabii bence nekadar da erkek dese ben seni öylede seviyorum böylede desede bence her erkek yanina zayif esi olsun ister ben kilo aldikdan sonra benim esim benle disariya cikmak bile istemedi dogru dürüst yani
simdi diyceniz senin esin öyleyse napalim ama erkek iste erkekler kadinda beyin varmi yokmu diye bakmiyorlar kim ister kilolu olmayi olunca verelim diye caba gösteriyoruz ama erkekler genelde öyle zayif olsan daha bi degisiyorlar
senınkıde fenaymıs bende zayıf zannetmıstımbenimkide 100 kilo vardin simdi 98 mi ne deli edip duruyor beni kendi kas liymis falan filan
deniz anasi diyo tosuncuk diyo ayyy ne gücüme gidiyor yaaa
cok romantiksin sagol diyom
burda kizlar yaziyordun canim ayy kim dedi :44: diyom ya bende yemedim 2 kasik bana yetmez ki :111:
bize biri el atsinkac kasik iyidir aksam bende yiyesim vardin :111:
canımcım şimdi googleden araştırdım 1 kaseyee 5 kaşık atın yazıyoburda kizlar yaziyordun canim ayy kim dedi :44: diyom ya bende yemedim 2 kasik bana yetmez ki :111:
bize biri el atsinkac kasik iyidir aksam bende yiyesim vardin :111:
teşekkür ederim canım, gözün aydın bu arada!belki de inceliyosundur tartıda farketmesede ahhh ahhh keşke bende düşebilsem 70e falan aslında heçen hafta o kadar kaçırmasaydım 74 falan olurdum ama işte nasipp ama bazen yetti ya ne zamana kadar yeme yeme deyip buzdolabına saldırmak geliyo içimden sonra zor da olsa durduruyorum kendimi bakalım inşallah vercez hep birlikte. menülerimi yazcam diyorum hergün bi fırsatta olmuyo işyeri de yoğun bu ara
canımcım şimdi googleden araştırdım 1 kaseyee 5 kaşık atın yazıyo
sanırım paketin üzerindekiler 7 kaşık yazmasının sebebi çok satılsın çabuk bitsin olayımı nedir
ınsallah canım benım ıcın de öle önemlıkı ev borcumuz var ve daha fazla özel sektörde çalışmak
istemıyoruuuuuuuummmmmmm :) :) :) ınsallah bizede nasib olrrr
hehehe benımkıde dio bi de başak burcu acaip detaycıdır daha kuaför göremezken vay pala remzi die takılıo
ya hu cıkmamıs daha dıom uc vermıs ben görüyorum diyo şakalaşıyoruz bu yüzden herhangi ters bi tavrı olmadı
he uyarır der uyracakda tabıı ben de onu ama ben hani yüzcevırmeye tripleşmeye karsıyım
zaten biz evli gibi diilis flört ediyomuşuzda ayrı eve çıkmışısz gibi öle relaxx
benım eşimd ekilolu ş saatleri düzenli ama iş yerı düzenli yemek için uygun değil
aldı da aldı yanı zaten tansıtıgımızdada kiloluydu :) benım ıcın değişen bişey yok kilom konusundada takmaz
hiç problemımız dğeil yanı :)
ama ben kiloluyken sağlığım 1. dereecde etkılendıgınden zayıflamam lazım
biz söz var "pis olana pis demek temizin hakkıdır" diye :)
kilolu olana şişko demek zayıfın hakkıdır ona göre konuşsunlar asabımı bozmasınlar
he zayıflarsada konuşuyoalrsa zayıflarız canım ne var alla alla
ayrıca çocuğu doğuran kadın işe giden kadın ev işiyle ugrasan kadın bunalrı stres yapıp yıyıp kılo alan kadın
kilolu die kocasının trip attıgı kadın napsın bu kadın ölsün mü yaa
feminist değilim , oladabilirim , olmayadabilirim , garantisi yok
canımcım bak bide yanına salata ve yoğurt önermiş ben sadece nesfiti yiyorum çok doyurucu oluyodu sanırım 7 kaşık yaptığımdandıDiyetisyen Ece Nevra Durukan’ın tavsiyeleri…
Nestlé Nesfit 14 gün programını deneyin..
Araştırmalara göre düzenli olarak tam tahıl tüketen kadınlar form kazanmaya ve formlarını korumaya daha yatkınlardır.
Siz de Tam Tahıllı Nestlé Nesfit ile güne hem lezzetli hem de sağlılı bir başlangıç yapabilirsiniz.
Nestle Nesfit 14 gün programıyla hem fazlalıklarınızdan kurtulup hem de daha sağlıklı ve dengeli bir besleneceğiniz bir hayata ilk adımı atabilirsiniz.
Nasıl mı? Çok basit. Her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü Nestle Nesfit ile değiştirin.
1) Kahvaltı: Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit’in yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz. 1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.
2) Öğle Yemeği: Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.
Yağsız ya da az yağlı yoğurt; salata ya da sebze yemeği; tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna ya da bulgur pilavı ve ızgara et, tavul ya da balık yiyebilirsiniz. Böylece süt, et, tahıl ve sebze gruplarının her birini dengeli şekilde alırsınız.
3) Akşam yemeği: Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.
Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.
aynen öle suzimm bi tek sen anladın beni cnmbeyinsizlen ne alaka kilonun anlamadim
ay beni topa tutmayin dabende söyleyeyim fikrimi
fark var tabii bence nekadar da erkek dese ben seni öylede seviyorum böylede desede bence her erkek yanina zayif esi olsun ister ben kilo aldikdan sonra benim esim benle disariya cikmak bile istemedi dogru dürüst yani
simdi diyceniz senin esin öyleyse napalim ama erkek iste erkekler kadinda beyin varmi yokmu diye bakmiyorlar kim ister kilolu olmayi olunca verelim diye caba gösteriyoruz ama erkekler genelde öyle zayif olsan daha bi degisiyorlar[/B]
merak ettim canim hadi kolay gelsin aksama menünü bekliyorumherkese merhabalar güzeller. sabahtan beri internet bağlantısı yoktu yeni geldi. bende hemen açtım. burası öyle bir yer ki devamlı elektiriği kesilen internet bağlantı sorunu olan ama hekkes rızkının peşinde koşturuyor. bizim nasibimizde burasıymış.
bugün şok diyete başladım dayanabilirsem birkaç gün devam edecem. akşam yediklerimi yazdığımda yorumlarınızı merak ediyorum.
benim kocaya da biri biriki caksa hic de fena olmazınsallah canım benım ıcın de öle önemlıkı ev borcumuz var ve daha fazla özel sektörde çalışmak
hehehe benımkıde dio bi de başak burcu acaip detaycıdır daha kuaför göremezken vay pala remzi die takılıo
ya hu cıkmamıs daha dıom uc vermıs ben görüyorum diyo şakalaşıyoruz bu yüzden herhangi ters bi tavrı olmadı
he uyarır der uyracakda tabıı ben de onu ama ben hani yüzcevırmeye tripleşmeye karsıyım
zaten biz evli gibi diilis flört ediyomuşuzda ayrı eve çıkmışısz gibi öle relaxx
benım eşimd ekilolu ş saatleri düzenli ama iş yerı düzenli yemek için uygun değil
aldı da aldı yanı zaten tansıtıgımızdada kiloluydu :) benım ıcın değişen bişey yok kilom konusundada takmaz
kilolu olana şişko demek zayıfın hakkıdır ona göre konuşsunlar asabımı bozmasınlar
ayrıca çocuğu doğuran kadın işe giden kadın ev işiyle ugrasan kadın bunalrı stres yapıp yıyıp kılo alan kadın
evet yaa dimi 2 kasikda düser bayilirimsenınkıde fenaymıs bende zayıf zannetmıstımama sneın cvpta guzel hosuma gıttı
valla cnaım ben dıyetısyene gıtmıstım gecen sene alternatıf kahvaltı olark 6 kasık demıstı lıght sütle ama benı cok tok tutmuyor onu yeyınce ama sevıyorum arada yıyorum ıste aksma hıc yemedım ama yencekse boyle ıyı yaa 2 kasık öğün olmaz kı ya hep ya hıc
he ya kesin ondan dir cabuk bitsin de yine alsinlar diyecanımcım şimdi googleden araştırdım 1 kaseyee 5 kaşık atın yazıyo
sanırım paketin üzerindekiler 7 kaşık yazmasının sebebi çok satılsın çabuk bitsin olayımı nedir
cok sagol tatlimDiyetisyen Ece Nevra Durukanın tavsiyeleri
Nestlé Nesfit 14 gün programını deneyin..
Araştırmalara göre düzenli olarak tam tahıl tüketen kadınlar form kazanmaya ve formlarını korumaya daha yatkınlardır.
Siz de Tam Tahıllı Nestlé Nesfit ile güne hem lezzetli hem de sağlılı bir başlangıç yapabilirsiniz.
Nestle Nesfit 14 gün programıyla hem fazlalıklarınızdan kurtulup hem de daha sağlıklı ve dengeli bir besleneceğiniz bir hayata ilk adımı atabilirsiniz.
Nasıl mı? Çok basit. Her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü Nestle Nesfit ile değiştirin.
1) Kahvaltı: Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfitin yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz. 1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.
2) Öğle Yemeği: Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.
Yağsız ya da az yağlı yoğurt; salata ya da sebze yemeği; tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna ya da bulgur pilavı ve ızgara et, tavul ya da balık yiyebilirsiniz. Böylece süt, et, tahıl ve sebze gruplarının her birini dengeli şekilde alırsınız.
3) Akşam yemeği: Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.
Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.
iyi süslen şekerimmmkizlar ben yine kaciyorum :80:gelirim yine yada sayfayi acik tutayim dus alacam süzlenip püslenesim var kendime geleyim :108:
ay internetim calisiyorrr bugün
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull - YouTube jennifer lopeze bak yaakadindaki vucut a hecde kizkanmadim
aksam kizarkadas gelcek oturmaya suralari da toparlayayim
ınsallah canım benım ıcın de öle önemlıkı ev borcumuz var ve daha fazla özel sektörde çalışmak
sonuçta hayatımızdan çıkartamayız ki ama aşırısına kaçmadan abartmadan yani
herşey tadında güzel
çok soruyom ama bu sınavı kazanan başka neler yapabilir kuran kursu örtmenliği dışında bide sınav için nere başvurdunuz??
güzel anlatmissin aysecim
Bende kocam icin deyil kendim icin zayiflamak istiyorum ister beni böyle begensin ister begenmesin senin dedigin gibi bana bugün telefonda tosuncuk napiyon diyo
Annemgillen kahvalti ediyorduk sen napiyon tosuncuk dedim annem güldü onun bana dedigini duymadi ya nasil konusuyorsun kocanlan diyo
Ee bana öyle derse öyle cevap alir
Amannn erkek iste kendini görmüyor hic
haha benımde bazen femınıst olabılıyom tutamıyom kenıdmı napımmaynen sısmana sısmansın dıye zayıf olan desın tamamda ben sıskoda deılım az bı fazlalıgım var zaten
sısko olmayana dalasmak neoluyo yanı hem de sısko halıylebenımkıde tanıstıgımzda kıloluydu hatta benımle vlenebılmek ıcın kılo verdı ama gerı aldı fazlasıyla kandırdı benı yanı
selam kızlarrr
ben geldimmmmmm:119::119:
hoşgeldin canımselam kızlarrr
ben geldimmmmmm:119::119:
:)
canım kadınalrın yapabileceği vaizelik ve kuran kursu hocalıgı var baksa bölüm yok
iyi demişsin kız pes etmek yok :) adam olacaklar al başından at demiyoz zaten
her erkek bi çocuksa eğitilebilirBiz de eğiticezz
eşimde bi kaz keç öle girişimlerde bulundu hızlı kilo vermek adına ama
ben gereksiz gerekrıse diyetısyene gıdersın ben seni böyle gördüm sevdim kimse umurumda değil dedim
halada şikayetcı değilim eşimin kilosundan etrafımda çok kişi de laf söyleyip durdu
eşimin arkadaşalrı zayıfla böle mi damat olcaksın dediler moralini bozdular hep ama bence bi önemi
yok zayıflasın çok isterım sağlığı acısından şu an gayet sağlıklı ama ilerisini için önemli
zaten öle salkım saçak değil kilosu boyu da kaldırıyor ama insanalrın bu konda söylemleri canımızı
baya sıktı zamanında amcamın oğlu laf etmsıtı hatta ben de baya hakaret etmıstım milletin içinde haketmsıtı
asla eşimi ezmem de ezdirmem de yeri gelir çekiştirirm o başka mesele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?