70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar güzeller. sabahtan beri internet bağlantısı yoktu yeni geldi. bende hemen açtım. burası öyle bir yer ki devamlı elektiriği kesilen internet bağlantı sorunu olan ama hekkes rızkının peşinde koşturuyor. bizim nasibimizde burasıymış.
bugün şok diyete başladım dayanabilirsem birkaç gün devam edecem. akşam yediklerimi yazdığımda yorumlarınızı merak ediyorum.

aslında öyle sanki hedef belirleyince hiç gitmiyor daha önce ne güzeldi sadece gittikçe seviniyordum bir hedegim yoktu daha sonra dedim annemler geldiğinde 70 olayım dedim durdu vermelerim bende hedef koymucam artık

acaba benimde ondan mı gitmiyo taktım şimdi mart 15e 70 olcam diye tamam karar verdim artık her sabah tartılmıcam ewt kızacaksınız belki ama ben dayanamayıp her sabah tartılıyorum sonra da gitmiyo die kafayı oraya takıyorum

amın canım ıns kazanırız benım ıcınde cok onemlı gercekten hayatım degısır yanı olursa dıleyın benden ne dıelrsenız

ınsallah canım benım ıcın de öle önemlıkı ev borcumuz var ve daha fazla özel sektörde çalışmak
istemıyoruuuuuuuummmmmmm :) :) :) ınsallah bizede nasib olrrr

hehehe benımkıde dio bi de başak burcu acaip detaycıdır daha kuaför göremezken vay pala remzi die takılıo
ya hu cıkmamıs daha dıom uc vermıs ben görüyorum diyo şakalaşıyoruz bu yüzden herhangi ters bi tavrı olmadı
he uyarır der uyracakda tabıı ben de onu ama ben hani yüzcevırmeye tripleşmeye karsıyım
zaten biz evli gibi diilis flört ediyomuşuzda ayrı eve çıkmışısz gibi öle relaxx

benım eşimd ekilolu ş saatleri düzenli ama iş yerı düzenli yemek için uygun değil
aldı da aldı yanı zaten tansıtıgımızdada kiloluydu :) benım ıcın değişen bişey yok kilom konusundada takmaz
hiç problemımız dğeil yanı :)

ama ben kiloluyken sağlığım 1. dereecde etkılendıgınden zayıflamam lazım

biz söz var "pis olana pis demek temizin hakkıdır" diye :)

kilolu olana şişko demek zayıfın hakkıdır ona göre konuşsunlar asabımı bozmasınlar

he zayıflarsada konuşuyoalrsa zayıflarız canım ne var alla alla

ayrıca çocuğu doğuran kadın işe giden kadın ev işiyle ugrasan kadın bunalrı stres yapıp yıyıp kılo alan kadın

kilolu die kocasının trip attıgı kadın napsın bu kadın ölsün mü yaa

feminist değilim , oladabilirim , olmayadabilirim , garantisi yok

benimkide 100 kilo vardin simdi 98 mi ne deli edip duruyor beni kendi kas liymis falan filan
deniz anasi diyo tosuncuk diyo ayyy ne gücüme gidiyor yaaa
cok romantiksin sagol diyom
senınkıde fenaymıs bende zayıf zannetmıstım ama sneın cvpta guzel hosuma gıttı
burda kizlar yaziyordun canim ayy kim dedi :44: diyom ya bende yemedim 2 kasik bana yetmez ki :111:

bize biri el atsin kac kasik iyidir aksam bende yiyesim vardin :111:

valla cnaım ben dıyetısyene gıtmıstım gecen sene alternatıf kahvaltı olark 6 kasık demıstı lıght sütle ama benı cok tok tutmuyor onu yeyınce ama sevıyorum arada yıyorum ıste aksma hıc yemedım ama yencekse boyle ıyı yaa 2 kasık öğün olmaz kı ya hep ya hıc

burda kizlar yaziyordun canim ayy kim dedi :44: diyom ya bende yemedim 2 kasik bana yetmez ki :111:

bize biri el atsin kac kasik iyidir aksam bende yiyesim vardin :111:
canımcım şimdi googleden araştırdım 1 kaseyee 5 kaşık atın yazıyo
sanırım paketin üzerindekiler 7 kaşık yazmasının sebebi çok satılsın çabuk bitsin olayımı nedir

teşekkür ederim canım bilmiyorum ki olabilir al bendende o kadar benimde kafamdan geçmiyor değil genellikle çikolata hamur işlerinde filan aman diyesim geliyor ama bu kadar çaba gösterdim sonuca varayım ondan sonra yerim diyorum sen yakında bana yetişeceksin zaten hem kilo olarak hemde benden geç başlamana rağmen iice yaklaştın bana ben çok tembelim yaaaa biri benim saçımı çeksin az yiyorum ama kaçamak yaptığım için gitmiyor

Diyetisyen Ece Nevra Durukan’ın tavsiyeleri…
Nestlé Nesfit 14 gün programını deneyin..
Araştırmalara göre düzenli olarak tam tahıl tüketen kadınlar form kazanmaya ve formlarını korumaya daha yatkınlardır.
Siz de Tam Tahıllı Nestlé Nesfit ile güne hem lezzetli hem de sağlılı bir başlangıç yapabilirsiniz.
Nestle Nesfit 14 gün programıyla hem fazlalıklarınızdan kurtulup hem de daha sağlıklı ve dengeli bir besleneceğiniz bir hayata ilk adımı atabilirsiniz.
Nasıl mı? Çok basit. Her gün kahvaltınızı ve dilediğiniz bir öğünü Nestle Nesfit ile değiştirin.
1) Kahvaltı: Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit’in yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz. 1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.
2) Öğle Yemeği: Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.
Yağsız ya da az yağlı yoğurt; salata ya da sebze yemeği; tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna ya da bulgur pilavı ve ızgara et, tavul ya da balık yiyebilirsiniz. Böylece süt, et, tahıl ve sebze gruplarının her birini dengeli şekilde alırsınız.
3) Akşam yemeği: Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.
Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.

haha benımde bazen femınıst olabılıyom tutamıyom kenıdmı napımmaynen sısmana sısmansın dıye zayıf olan desın tamamda ben sıskoda deılım az bı fazlalıgım var zaten

sısko olmayana dalasmak neoluyo yanı hem de sısko halıylebenımkıde tanıstıgımzda kıloluydu hatta benımle vlenebılmek ıcın kılo verdı ama gerı aldı fazlasıyla kandırdı benı yanı

canımcım bak bide yanına salata ve yoğurt önermiş ben sadece nesfiti yiyorum çok doyurucu oluyodu sanırım 7 kaşık yaptığımdandı
ama şimdi 5'e indireyim bu bilgilendrme iyi oldu
her n e kadarda paketlerin üzerinde 7 kaşık yazsada

aynen öle suzimm bi tek sen anladın beni cnm
arkadaş aptal olup zayıf olmaktansa şişko ve zeki olur erkeğini etkilemeyi yinede başarırım demek istemiş sanırım..

Son düzenleme:
merak ettim canim hadi kolay gelsin aksama menünü bekliyorum
benim kocaya da biri biriki caksa hic de fena olmaz anlayana canim biz kendimizi biliyoruz da iste :113::113::113: yasasin kadin dayanismasi
evet yaa dimi 2 kasikda düser bayilirim kas var canim kocisde ona hava atiyor bana zaten haftada 2 kere fitness e gidiyor protein iciyor özel aldi kas yapsin diye ama benden 30 kilo da fazla

canımcım şimdi googleden araştırdım 1 kaseyee 5 kaşık atın yazıyo
sanırım paketin üzerindekiler 7 kaşık yazmasının sebebi çok satılsın çabuk bitsin olayımı nedir
he ya kesin ondan dir cabuk bitsin de yine alsinlar diye
cok sagol tatlim

bende kendimden bahsedeyim. eşim 176 boyunda 70kg. ben 165 boyunda 72kg. evlendiğimiz 8 sene oldu daha eşimden zayıf olamadım. ben zayıfladıkça adamda zayıflıyor. kilomdan rahatsızmısın diyorum benim için farketmez sen mutluysan sorun yok diyor. ama diyet yaptığımdada tam destek veriyor. yemek istediğinde (özellikle geç vakitte) yemek görsem dayanamam lütfen mutfakta kendin hazırla ye gel derim. sağolsun öyle yapar direk zayıfla demez ama ben onun hareketlerinden zayıflamamı istediğini anlarım.

sonuçta hayatımızdan çıkartamayız ki ama aşırısına kaçmadan abartmadan yani
herşey tadında güzel

:)

çok soruyom ama bu sınavı kazanan başka neler yapabilir kuran kursu örtmenliği dışında bide sınav için nere başvurdunuz??

canım kadınalrın yapabileceği vaizelik ve kuran kursu hocalıgı var baksa bölüm yok

iyi demişsin kız pes etmek yok :) adam olacaklar al başından at demiyoz zaten
her erkek bi çocuksa eğitilebilir Biz de eğiticezz

eşimde bi kaz keç öle girişimlerde bulundu hızlı kilo vermek adına ama
ben gereksiz gerekrıse diyetısyene gıdersın ben seni böyle gördüm sevdim kimse umurumda değil dedim
halada şikayetcı değilim eşimin kilosundan etrafımda çok kişi de laf söyleyip durdu
eşimin arkadaşalrı zayıfla böle mi damat olcaksın dediler moralini bozdular hep ama bence bi önemi
yok zayıflasın çok isterım sağlığı acısından şu an gayet sağlıklı ama ilerisini için önemli
zaten öle salkım saçak değil kilosu boyu da kaldırıyor ama insanalrın bu konda söylemleri canımızı
baya sıktı zamanında amcamın oğlu laf etmsıtı hatta ben de baya hakaret etmıstım milletin içinde haketmsıtı
asla eşimi ezmem de ezdirmem de yeri gelir çekiştirirm o başka mesele :)

selam kızlarrr
ben geldimmmmmm:119::119:
hoşgeldin canım

aman kızlar ya takmayın eşleri sevgilileri
kilo vermek mi istiyorsunuz bunu kendiniz için yapın

benim eşim hiç destek değil bana kilo vermem konusunda
olumlu ya da olumsuz birşey demiyor
hatta abzen kilo verme sen iyisin böyle diyor..
inanın bu da hiç iyi birşey değil
eğer kararlı biri değilseniz kendinizi salmanız için büyük bir neden..
keşke benim eşim de bana kilo ver falan dese demese de ima etse
ama yokkkkk..şimdi ben diyet yapıyorum o da diyet yapıyor 94
kiloydu 89a indi. onun bana faydası olacağına beni gaza getirip
kilo vermemi sağlayacağına benim ona faydam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…