ya çok merak ettim bu sınava girmek için üni mezunu olma şartı varmı???
peki öle olsun haci..güzel toparlamişsin..
hepimiz böle davranışlara karşiyiz ama gel görki neyse yaww boşwer..
canımcım ya ne güzel de yazmışsınKiloya taktığın için sana öyle gelmiş olabilir canımcım.
Cidden de yoğun çalıştığı için izin alamayacak olabilir.
3 günlük nikah izni var diye biliyorum. Evlendikten sonra izinden kullanıyorsun gerisini.
Hoş izni de varmış.
Ammmaaa gelelim erkeklerin kiloya bakışına..
Beni biliyosun yazın katılmıştım aranıza o zamanlar ağlak bunalımlı Dilek vardı.
Sevdiceğimin neler dediğini yazmıştım.
28 kasımda izne geldi o zaman 72 falandım güzel olmuşsun diyip durmuştu.
Şimdi gördügünde 66dım. Sadece güzel değil yanında bi sürü güzel söz söylemeye başladı.
Beni kıskanmayan çocuk sana asılan varmı zayıfladıgının farkında dimi millet demeye başladı.
Yani diyeceğim o ki sen zayıfladıgında nişanlının sana karşı olan davranışı tümden değişmicek.
Gene de sorunlar olucak ama sen zaten kilo vermenin mutluluguyla kilona dediği şeylere pek takılmayacaksın.
Kendini mutlu hissedeceksin.
Bende en azından öyle oldu. Dün beni mntı yemege götürsene dedim. 200 kilo olman için mi dedi.
Kilo versemde hödüklüğü baki kalıyo işte yapcak bişi yok.
Bi kere takıntımız oldugunu bildiklerinde hep bunu kullanıcaklar veya biz en ufak bişeyi buna yorucaz.
inşallah güzel olur şekerimGüzel şeker.
Bakalım Cuma sabah belli olcak.
yediklerine dikkat edersen bu son 2 günde bişicik olmaz korkma
İyi gidiyor, ama sanki ben geçen cumaki kilomdan fazlayım yaaa. Korkuyorum cuma günü artıda olmaktan, inşallah olmaz.
saol şekerim kahvaltı nutellasız olmazmenün güzel bence
pilav ve nutella var ama 1 çk nutella zehir olsa etkilemeshemide sabah öğününde
pilavda öğlen öğününde olduğu için bi problem yok gayet güzell
canım o temel dını bılgıler kıtabını ılk gırıdgım sınavda hepsını okudum ve gectım ama 2ncı sınavda o kıtap yetmeıd yaatecvişdden cok ayrıntı uc sorular cıktı bı de bakalım gene o kıtaba bı goz atarım ılmıhalde cok kalın bıtmez kı 1 aydan kısa sürede ezbere ben sonra bakarım su yazılıyı halledeyım de bırde benım aöf sınavım var yaa nisan 7 de yandım kı ne yandım hangı bırıne calıscam hangı vakıtte acaba:44:
ya çok merak ettim bu sınava girmek için üni mezunu olma şartı varmı???
saol şekerim kahvaltı nutellasız olmazkuruda pilavsız olmaz ne edem böle dengeledim ekmeksiz ama sabah sadece 2 dilimim var
ay sorma ya gecen sınav çok fenaydı afedersın salak salak sorular sormuşlar bende bildiğin hönk oldum yanı sınavda
ınsallah bu sefer saçmalamadan normal adam gibi soru soraralr bi an kendımı filozof yeterlilik sınavına girmiş gibi hissetmıstım
ay evet ben de tecviti gözden gecırıom ıkı gundur yaa cidden çok uc sorular vardı çok zorluyolar kazanmak için
ama inşallah kazanırız yaa :)
benımde gecen ılk gırdıgımde aöf sınavım vardı pek zorlanmıştım ıkısıne birden Allah yardımcın olsun canım :)
canım ya imamhatip mezunu
ya ilahıyat mezunu
ya da hafız olacaksın
pek derli topluyumdur
aslında dinen kocanın istediği gibi olman lazım hani gözü dışarı kaymasın helalinden geçinsin die :) mesela
kaş almak caiz değildir ama eşiniz istiyorsa alın diyor yeter ki başka kadınalrda onu görüp harama kaçmasın
karısının ihmalindenn ilgisilziğinden haram işleyen adam kadar karısı da suçlanıyor
ama şimdi kadının da bi nefsi var erkek "hatun angeline jolie olsun" diosa önce kendisi brad pitt olacak hacı
yok efendim o çizgili pijamasıyla gezsin ben dantelli gecelimle donayım yok öle bişey
adamda bakımlı olucak gene bir hadis i şerifte "İsrail oğulları bıyıklarını kısaltmadıkları için (bazı) kadınları zina ettiler" diyor
metroseksüel olmalarına gerenk yokama bakımlı olcaklar
tamam aşkitomuz kocişkomuz fln olabilirler ama yeri gelir kalas da olabilirler bizim için...durumun farkında olsunlar mesela o
kız bende i.h.l mezunuyumyok canım ımam hatıp lısesı sartı var ama
ay bende rakıplerımı cogaltıyom durmadan yavv
inşallah öyle olur. teşekkür ederim motivasyona desteğe öyle ihtiyacım var ki...
canım hoş buldum haklısın çok aldım. yani o kadar kiloyu vermek için uğraşsam veremem ne illet bişey şu kilo olayı yainşallah tez gider . beğenen beğenmiş diyorsun ama canım sıkkın ya nişanlım kendini işine verdi iyice, benimle hiç ilgilenmiyor. dün bütün akşam ağladım. düğün zamanı izin alamayabilirim dedi. balayına çıkmak istemediğini farkettim. halbuki düğünde 1 haftalık balayı izini resmi hak değil midir? yıllık izinlerini falan da kullanmamışken bunu diyebilmesi beni çok kırdı. kilo verip incecik olsam yanımdan bi dakka ayrılır mıydı merak eder oldum
Kiloya taktığın için sana öyle gelmiş olabilir canımcım.
Cidden de yoğun çalıştığı için izin alamayacak olabilir.
3 günlük nikah izni var diye biliyorum. Evlendikten sonra izinden kullanıyorsun gerisini.
Hoş izni de varmış.
Ammmaaa gelelim erkeklerin kiloya bakışına..
Beni biliyosun yazın katılmıştım aranıza o zamanlar ağlak bunalımlı Dilek vardı.
Sevdiceğimin neler dediğini yazmıştım.
28 kasımda izne geldi o zaman 72 falandım güzel olmuşsun diyip durmuştu.
Şimdi gördügünde 66dım. Sadece güzel değil yanında bi sürü güzel söz söylemeye başladı.
Beni kıskanmayan çocuk sana asılan varmı zayıfladıgının farkında dimi millet demeye başladı.
Yani diyeceğim o ki sen zayıfladıgında nişanlının sana karşı olan davranışı tümden değişmicek.
Gene de sorunlar olucak ama sen zaten kilo vermenin mutluluguyla kilona dediği şeylere pek takılmayacaksın.
Kendini mutlu hissedeceksin.
Bende en azından öyle oldu. Dün beni mntı yemege götürsene dedim. 200 kilo olman için mi dedi.
Kilo versemde hödüklüğü baki kalıyo işte yapcak bişi yok.
Bi kere takıntımız oldugunu bildiklerinde hep bunu kullanıcaklar veya biz en ufak bişeyi buna yorucaz.
şimdi anladım
seni üzmek istemem ama incecik olsan gerçekten farklı davranırdı..acı ama gerçek...erkekler böle işte.
beyinsizlen ne alaka kilonun anlamadimbence bunun zayıflıkla ılgısı yok bosuna kendını uzme belki başka bişeye sıkılmıştır beliki problem ekonomık durumlardır malum dugun dernek ıslerı kolay degıl, bız kadınlar evt gusel bakımlı olmalıyız bu gercek ama unutmayınkı kendıne ozguvenı olan akıllı bır kadın erkegını nasıl etkıleyecegını de bılır.. beyınsız ve çöp gibi olmak da bı ıse yaramaz...
ne ne ne
canım bak sımdıden ay böle hoşuna gıtmıyorum zayıflayım diye kendını değiştirmeye başalrsan bu işin sonu gelmez
paşanın her dediğini istediğini yapıp sonbra yıllar gecip iş senın ıstedıklerınde gelip de o bu kadar verici
olmaytınca sorun cıkar sen kilo vermek sıtıyorsan bunu kımse ıcın yapma kendın ıcın yap he oo işine düşmüşse
senle ilgilenmıyrosa ve bunu "kılo aldıgın ıcın" yapıyorsa bunu acık acık söylesın öyle de kilomdan mı rahatsızsın
ondan mı böyle evlendıkten sonra cocuk doğurunca da böle olucam hem de lohusayken o zmanada aynısını yapcakmısın
ben o lohusa psikolojisindeyken benı yalnız mı bırakcaksın görsellik için mi varız diyebılmelisin
hadi şimdi zayıfladın hıcmı kılo almıycaksın alıcaksın hasta olucaksın palas pandıras hallerın olucak
kendın gibi oldugunda kabul etmıycekse veya etmıyceksen aynısı senın ıcınde gecerli sorun vardır burada canım ayrıca
ruweydanın dediği gibi incecik olsna farklı davranıcaksa çivili tahtayla dal sen o adama ruveyda sana da aşk olsun bebem
aşk sevgi eyvallah bende aşık olarak evlendım halende aşığım kocişime ama kendını ezdirmiceksın hiçbizaman
bugün ugrasır veriisin kilo yarın doğum yaparsın gitmemek üzere gelir kilolar baldırdan göbekten kilo gider
sarkıklık kalır o zaman hiiçç bişey yapamazsın
annemın lafı "kocadan bol bişey yok" kimseye kendını begendırmek zorunda değilsin sevgi-aşk ambalajla olmaz bebeğim
hem aldırma erkekler böledir bazen işine çok düşer bu seni sevmediği veya begenmediği anlamına gelmez
git sor kilomdan dolayı mı diye adam farketmemıstır bile tabii çok kilo almadıysan :) :) :)
ama biz hatunlar 200 gr alsak kendımızı sumo güreşcisi gibi sanıyoruz
cuma gününü dört gözle bekliyoruma.s canim
insallah canim insallah
a.s caniim
7 kasik iyiymiscanımcım nesfit kırmızı meyveliyi yiyorum kahvaltı olanı 7 kaşık yazıyo üzerinde 7 yemek kaşığı atıyorum
valla çok mukine ödümü topardın şimdi
caktirmam ben caktirmam :111:İlahi Suzii,ama heç belli etmedin, bravo sana cnm benim. Suçluuusu benim, sen bunamadın daha cnm.
dilek söylemis tatlim bende bilmiyordum baslarda arti isaretine bastim bu ne diye birde baska sinin artisina bastim öyle anlamisdimŞu toplu alıntı olayını bir kere daha anlatsanız, bir ben beceremedim şunu yav...:18:
özledin kendini bebegim yaaKızçelerr selamm ne var ne yok
İnternetimde problem var ya :26: bi gidiyo bi geliyo :26: ondan gelemiyorum haberiniz olsun :2:
kız bende i.h.l mezunuyum
orticim nasılsın, nasıl gidiyor cısssız ve eksiye düşülen günler
ben izinliydim bayadır giremedim geçen hafta bildirim de yapamadım ondan önceki bildirimimde buraya eklenmiş ama benim eklendiğinden haberim yok bu hafta liste altında olacakmışım dilek öyle söyledi pek iç açıcı gitmiyor spor yapmayada başladım ama bakalım ne olacak cuma günü yine kitlendi kaldı 71,5 da daha fazla inmiycek galiba
inşallah canım ya ama benim pek inancım kalmadı 3 haftadır 70 olamadım bir türlü gerçi bunlar benim yediklerimden de kaynaklanıyordurda ama ne bilim dikkat edince de olmuyor kitlendi resmen cumaya kadar tartılmayım bakalım ne olacak senin sözünü dinliyeyim kaçamak da yapmayım
pek derli topluyumdur
aslında dinen kocanın istediği gibi olman lazım hani gözü dışarı kaymasın helalinden geçinsin die :) mesela
kaş almak caiz değildir ama eşiniz istiyorsa alın diyor yeter ki başka kadınalrda onu görüp harama kaçmasın
karısının ihmalindenn ilgisilziğinden haram işleyen adam kadar karısı da suçlanıyor
ama şimdi kadının da bi nefsi var erkek "hatun angeline jolie olsun" diosa önce kendisi brad pitt olacak hacı
yok efendim o çizgili pijamasıyla gezsin ben dantelli gecelimle donayım yok öle bişey
adamda bakımlı olucak gene bir hadis i şerifte "İsrail oğulları bıyıklarını kısaltmadıkları için (bazı) kadınları zina ettiler" diyor
metroseksüel olmalarına gerenk yokama bakımlı olcaklar
tamam aşkitomuz kocişkomuz fln olabilirler ama yeri gelir kalas da olabilirler bizim için...durumun farkında olsunlar mesela o
ooo kuru pilavsız kahvaltı nutellasız olmuyomuş
ben bi asırdır yimiyom nutella iiiiiiiiiiiiiisyeeğaannn
2 kaşıkla nasıl doyacağız ki bilmem 7 kaşık yazıyodu üzerinde 7 günlükmüş zatenbeyinsizlen ne alaka kilonun anlamadim
ay beni topa tutmayin dabende söyleyeyim fikrimi
fark var tabii bence nekadar da erkek dese ben seni öylede seviyorum böylede desede bence her erkek yanina zayif esi olsun ister ben kilo aldikdan sonra benim esim benle disariya cikmak bile istemedi dogru dürüst yani
simdi diyceniz senin esin öyleyse napalim ama erkek iste erkekler kadinda beyin varmi yokmu diye bakmiyorlar kim ister kilolu olmayi olunca verelim diye caba gösteriyoruz ama erkekler genelde öyle zayif olsan daha bi degisiyorlar
cuma gününü dört gözle bekliyorum
7 kasik iyiymisbendemi öyle yapsam :86: kizlar 2 kasik diyo kasik a dolduruyorum parcalar düstükce parcalari topluyordum
caktirmam ben caktirmam :111:
dilek söylemis tatlim bende bilmiyordum baslarda arti isaretine bastim bu ne diye birde baska sinin artisina bastim öyle anlamisdim
özledin kendini bebegim yaa
canım ya merhaba hoşgeldin sabahtan beri açık ama bi okuyup cvp yazamadım iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabildim benim şöyle böyle gidiyo tam anlamıyla yapamıyorum annem hastanedeydi dün akşam çıktı allaha şükür spor yapamadım hiç bu akşamüstü yapıcam yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama aralarda kaçırıyorum(mesela dün akşam 1 tabak etli kuru fasulye yedim)tartıya gelince de gelen giden yok gibi gözüküyo bu arada reglim bitti bitecek inşallah haftaya cumaya 1,5-2 kg gitmiş olur ama mart 15e 70 olamıcam sanki
çok soruyom ama bu sınavı kazanan başka neler yapabilir kuran kursu örtmenliği dışında bide sınav için nere başvurdunuz??ay sorma ya gecen sınav çok fenaydı afedersın salak salak sorular sormuşlar bende bildiğin hönk oldum yanı sınavda
ınsallah bu sefer saçmalamadan normal adam gibi soru soraralr bi an kendımı filozof yeterlilik sınavına girmiş gibi hissetmıstım
ay evet ben de tecviti gözden gecırıom ıkı gundur yaa cidden çok uc sorular vardı çok zorluyolar kazanmak için
ama inşallah kazanırız yaa :)
benımde gecen ılk gırdıgımde aöf sınavım vardı pek zorlanmıştım ıkısıne birden Allah yardımcın olsun canım :)
canım ya imamhatip mezunu
ya ilahıyat mezunu
ya da hafız olacaksın
hah kızlar banane bende eşimden şikayetçiyim şişko nolcakben 1-2 kılo alsam hemen yuh oha fılan sayar kendı göbeğiyle mutlu bide bakmıyo kendine gıyım kusam acısından ben sıze feda ettım kendımı dıye de bahanesı var gecen sene benle dıyet yaptı 10 kılo fılan verdı ama bıkac kg gerı aldı 100 küsür kılo evde de bana der uyumlu pijama gıysın al fılan dıye kendıne bakarsanız neyse cok fazla ayrıntıya gırmeyım napcam ben bu adamı tamam ıs saatlerı duzensız gece noöetlerı fılan var yemeklerı duzensız halıyle dısardan yemek durumunda kalıyo garıbım amaa banane yaa bend eıstıyom bakımlı olmasını:84:
Bende bi rakama takılınca ve sürekli gtsin diye hergün tartıldıkca inadına o rakamda kaldım o yüzden söyledim.
sonuçta hayatımızdan çıkartamayız ki ama aşırısına kaçmadan abartmadan yani
herşey tadında güzel
2 kaşıkla nasıl doyacağız ki bilmem 7 kaşık yazıyodu üzerinde 7 günlükmüş zaten
ben şimdilik iyiyim kim dedi 2 kaşık diye suzicim diyetisyenlermi canımcım ben üzerindeki gibi yapıyorum fazlamıki şimdi
tereddütte kaldım:44:
geçmiş olsun canım inşallah iyidir annen benimde annem ile babam geldi hatta babam gitti bile annem 10 daha burda sözde bende onlar geldiğinde 70 olacaktım ama nerde 70,9 bile olamadım durdu gitmiyor ama herkes zayıflıyorsun gittikçe diyor tartıda bir hareket yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?