70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peki öle olsun haci..güzel toparlamişsin..
hepimiz böle davranışlara karşiyiz ama gel görki neyse yaww boşwer..

pek derli topluyumdur

aslında dinen kocanın istediği gibi olman lazım hani gözü dışarı kaymasın helalinden geçinsin die :) mesela
kaş almak caiz değildir ama eşiniz istiyorsa alın diyor yeter ki başka kadınalrda onu görüp harama kaçmasın
karısının ihmalindenn ilgisilziğinden haram işleyen adam kadar karısı da suçlanıyor

ama şimdi kadının da bi nefsi var erkek "hatun angeline jolie olsun" diosa önce kendisi brad pitt olacak hacı
yok efendim o çizgili pijamasıyla gezsin ben dantelli gecelimle donayım yok öle bişey
adamda bakımlı olucak gene bir hadis i şerifte "İsrail oğulları bıyıklarını kısaltmadıkları için (bazı) kadınları zina ettiler" diyor
metroseksüel olmalarına gerenk yok ama bakımlı olcaklar

tamam aşkitomuz kocişkomuz fln olabilirler ama yeri gelir kalas da olabilirler bizim için...durumun farkında olsunlar mesela o

Son düzenleme:
canımcım ya ne güzel de yazmışsın
malesef ki bir insanın adı çıkmasın 9'a, inmez 8'e deyişi geldi aklıma

Güzel şeker.

Bakalım Cuma sabah belli olcak.
inşallah güzel olur şekerim

İyi gidiyor, ama sanki ben geçen cumaki kilomdan fazlayım yaaa. Korkuyorum cuma günü artıda olmaktan, inşallah olmaz.
yediklerine dikkat edersen bu son 2 günde bişicik olmaz korkma

menün güzel bence

pilav ve nutella var ama 1 çk nutella zehir olsa etkilemes hemide sabah öğününde

pilavda öğlen öğününde olduğu için bi problem yok gayet güzell
saol şekerim kahvaltı nutellasız olmaz kuruda pilavsız olmaz ne edem böle dengeledim ekmeksiz ama sabah sadece 2 dilimim var

ay sorma ya gecen sınav çok fenaydı afedersın salak salak sorular sormuşlar bende bildiğin hönk oldum yanı sınavda
ınsallah bu sefer saçmalamadan normal adam gibi soru soraralr bi an kendımı filozof yeterlilik sınavına girmiş gibi hissetmıstım
ay evet ben de tecviti gözden gecırıom ıkı gundur yaa cidden çok uc sorular vardı çok zorluyolar kazanmak için
ama inşallah kazanırız yaa :)

benımde gecen ılk gırdıgımde aöf sınavım vardı pek zorlanmıştım ıkısıne birden Allah yardımcın olsun canım :)

ya çok merak ettim bu sınava girmek için üni mezunu olma şartı varmı???

canım ya imamhatip mezunu

ya ilahıyat mezunu

ya da hafız olacaksın

amın canım ıns kazanırız benım ıcınde cok onemlı gercekten hayatım degısır yanı olursa dıleyın benden ne dıelrsenız

şimdi şu qivinin konusuna gelecek olursak bana göre qivi çok kilo aldığı için hemde düğün arefesinde nişanlısı ona tavır yapiiii ve soğuk davraniii..
çünkü benim kocişde aynisini yapii tecrübeyle sabit yanii..gönül isterki böle yapmasınlar ama direk söleseler daha fazla kırıcı olucakları için bu şekilde davraniiler...
gerçi benim kociş artık direk söliii nede olsa 14 yılı devirdik..ondan olsa gerek..

yok canım ımam hatıp lısesı sartı var ama

ay bende rakıplerımı cogaltıyom durmadan yavv
kız bende i.h.l mezunuyum

Son düzenleme:

şimdi anladım

seni üzmek istemem ama incecik olsan gerçekten farklı davranırdı..acı ama gerçek...erkekler böle işte.

beyinsizlen ne alaka kilonun anlamadim

ay beni topa tutmayin da bende söyleyeyim fikrimi
fark var tabii bence nekadar da erkek dese ben seni öylede seviyorum böylede desede bence her erkek yanina zayif esi olsun ister ben kilo aldikdan sonra benim esim benle disariya cikmak bile istemedi dogru dürüst yani
simdi diyceniz senin esin öyleyse napalim ama erkek iste erkekler kadinda beyin varmi yokmu diye bakmiyorlar kim ister kilolu olmayi olunca verelim diye caba gösteriyoruz ama erkekler genelde öyle zayif olsan daha bi degisiyorlar

a.s canim

insallah canim insallah

a.s caniim
cuma gününü dört gözle bekliyorum
canımcım nesfit kırmızı meyveliyi yiyorum kahvaltı olanı 7 kaşık yazıyo üzerinde 7 yemek kaşığı atıyorum
valla çok mukine ödümü topardın şimdi
7 kasik iyiymis bendemi öyle yapsam :86: kizlar 2 kasik diyo kasik a dolduruyorum parcalar düstükce parcalari topluyordum
İlahi Suzii, ama heç belli etmedin, bravo sana cnm benim. Suçluuusu benim, sen bunamadın daha cnm.
caktirmam ben caktirmam :111:
Şu toplu alıntı olayını bir kere daha anlatsanız, bir ben beceremedim şunu yav...:18:
dilek söylemis tatlim bende bilmiyordum baslarda arti isaretine bastim bu ne diye birde baska sinin artisina bastim öyle anlamisdim
Kızçelerr selamm ne var ne yok

İnternetimde problem var ya :26: bi gidiyo bi geliyo :26: ondan gelemiyorum haberiniz olsun :2:
özledin kendini bebegim yaa

canım ya merhaba hoşgeldin sabahtan beri açık ama bi okuyup cvp yazamadım iş yoğunluğundan ancak fırsat bulabildim benim şöyle böyle gidiyo tam anlamıyla yapamıyorum annem hastanedeydi dün akşam çıktı allaha şükür spor yapamadım hiç bu akşamüstü yapıcam yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama aralarda kaçırıyorum(mesela dün akşam 1 tabak etli kuru fasulye yedim) tartıya gelince de gelen giden yok gibi gözüküyo bu arada reglim bitti bitecek inşallah haftaya cumaya 1,5-2 kg gitmiş olur ama mart 15e 70 olamıcam sanki

Bende bi rakama takılınca ve sürekli gtsin diye hergün tartıldıkca inadına o rakamda kaldım o yüzden söyledim.

hah kızlar banane bende eşimden şikayetçiyim şişko nolcak ben 1-2 kılo alsam hemen yuh oha fılan sayar kendı göbeğiyle mutlu bide bakmıyo kendine gıyım kusam acısından ben sıze feda ettım kendımı dıye de bahanesı var gecen sene benle dıyet yaptı 10 kılo fılan verdı ama bıkac kg gerı aldı 100 küsür kılo evde de bana der uyumlu pijama gıysın al fılan dıye kendıne bakarsanız neyse cok fazla ayrıntıya gırmeyım napcam ben bu adamı tamam ıs saatlerı duzensız gece noöetlerı fılan var yemeklerı duzensız halıyle dısardan yemek durumunda kalıyo garıbım amaa banane yaa bend eıstıyom bakımlı olmasını:84:

güzel anlatmissin aysecim
bende kocam icin deyil kendim icin zayiflamak istiyorum ister beni böyle begensin ister begenmesin senin dedigin gibi bana bugün telefonda tosuncuk napiyon diyo
annemgillen kahvalti ediyorduk sen napiyon tosuncuk dedim annem güldü onun bana dedigini duymadi ya nasil konusuyorsun kocanlan diyo
ee bana öyle derse öyle cevap alir
amannn erkek iste kendini görmüyor hic

ooo kuru pilavsız kahvaltı nutellasız olmuyomuş
ben bi asırdır yimiyom nutella iiiiiiiiiiiiiisyeeğaannn

sonuçta hayatımızdan çıkartamayız ki ama aşırısına kaçmadan abartmadan yani
herşey tadında güzel

2 kaşıkla nasıl doyacağız ki bilmem 7 kaşık yazıyodu üzerinde 7 günlükmüş zaten
ben şimdilik iyiyim kim dedi 2 kaşık diye suzicim diyetisyenlermi canımcım ben üzerindeki gibi yapıyorum fazlamıki şimdi
tereddütte kaldım:44:

geçmiş olsun canım inşallah iyidir annen benimde annem ile babam geldi hatta babam gitti bile annem 10 daha burda sözde bende onlar geldiğinde 70 olacaktım ama nerde 70,9 bile olamadım durdu gitmiyor ama herkes zayıflıyorsun gittikçe diyor tartıda bir hareket yok

çok soruyom ama bu sınavı kazanan başka neler yapabilir kuran kursu örtmenliği dışında bide sınav için nere başvurdunuz??

benimkide 100 kilo vardin simdi 98 mi ne deli edip duruyor beni kendi kas liymis falan filan
deniz anasi diyo tosuncuk diyo ayyy ne gücüme gidiyor yaaa
cok romantiksin sagol diyom

Bende bi rakama takılınca ve sürekli gtsin diye hergün tartıldıkca inadına o rakamda kaldım o yüzden söyledim.

aslında öyle sanki hedef belirleyince hiç gitmiyor daha önce ne güzeldi sadece gittikçe seviniyordum bir hedegim yoktu daha sonra dedim annemler geldiğinde 70 olayım dedim durdu vermelerim bende hedef koymucam artık

burda kizlar yaziyordun canim ayy kim dedi :44: diyom ya bende yemedim 2 kasik bana yetmez ki :111:

bize biri el atsin kac kasik iyidir aksam bende yiyesim vardin :111:

teşekkür ederim canım, gözün aydın bu arada!belki de inceliyosundur tartıda farketmesede ahhh ahhh keşke bende düşebilsem 70e falan aslında heçen hafta o kadar kaçırmasaydım 74 falan olurdum ama işte nasipp ama bazen yetti ya ne zamana kadar yeme yeme deyip buzdolabına saldırmak geliyo içimden sonra zor da olsa durduruyorum kendimi bakalım inşallah vercez hep birlikte. menülerimi yazcam diyorum hergün bi fırsatta olmuyo işyeri de yoğun bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…