günaydın kızlar nasılsınız?
başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1(regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
ay çok zor canım karşında yiyorsa ne gıcıkmış ay bana noluyorsa kocana laf söylüyorumay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyom
gitmiş kız en azından
Herşey nasip kısmet canım.Allahım doğru zamanda sağlıkla versin inşallah.
Haydi bakalım önce kilocukları verelim sonrada bebiş haberlerini bekleriz:)
Bizde en az 2 yıl sonra düşünüyoruz.Daha balayındayız:)Eşimle birbirimizede çok benziyoruz daha yapmak istediğimiz çok şey var.
günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın, hayırlı cumalar daha geçmişteyim bildirim yapıp geri dönücem.
süper ortim en azından almadın. Bende bildirim yapayım.
Başlangıç:72,6
Geçen hafta:66,6
Bu hafta:66,0
Giden:0,600 grm
topmada giden:6,6
hedef:56
ay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyom
her hafta veririsin inşallah canım ben son 3 haftadır az da olsa veriyordum bu haftada çarşamba - 200 deydim ama bugün cık aynı kilo. dün o kadar da detoks yaptım çok sinirliyim çoooooook
benim detoksta bana yaradı anlaşılan -200 ümüde götürmüş +olmuşum
canım önce bim martkete bu alete benzer bi alet geldi onu aldım 200 liraya 1hafta sonra bozuldu iade ettim
sonra iyi bi marka almaya karar verdim ve bunu aldım
realden aaldım bu gösterdiğim aleti 450 liraya
bide alırsan kayışlı alma manyetik al kayışlılar bozulabiliyormuş ve sesliler.. manyetikler sessiz..
kizlar lütfen yardimci olun benim bilgim yok
simbo iyibir markami peki ???kullanan varmi ??
ay çok zor canım karşında yiyorsa ne gıcıkmış ay bana noluyorsa kocana laf söylüyorum
empati yaptım bana yapıldığını düşünerekten söyledim
ee 10 gramcığım daha gitmiş
amin canım.. evet gezin bencede insanın eşiyle beraber vakit geçirmesi çok güzel..
ay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyom
gitmiş kız en azından
birrinci belli olduuuuuuuu
haklısın canım ya inan bende bunalım tartıl vereme gıcık ol sık yine veremepes etmemek için kendimle savaşıyorum
her hafta veririsin inşallah canım ben son 3 haftadır az da olsa veriyordum bu haftada çarşamba - 200 deydim ama bugün cık aynı kilo. dün o kadar da detoks yaptım çok sinirliyim çoooooook
benim detoksta bana yaradı anlaşılan -200 ümüde götürmüş +olmuşum
günaydın canım hayırlı cumalar
kız orti süpersino kadaaa kaçamağa rağmen 600 gram süper ya
ecrin ayran çorbası detoksunumu yapmışdın?
Bu pazar ve pazartesi bende yapacağım kısmetse.
Eşim büyük ihtimalle yarın izinli.Bu akşam annemlere gidip orda kalacağız.
Yarında gezeriz.Nohutumu ıslatmışmış zati pazar ve pazarteside ben yapacağım.
Birde bakdım tadı güzel perşembe uygulayacağım tartılma öncesi.
Ay sonunda bir araştıralım eşimle canım.Bakalım gönlümüze ve bütçemize göre bulabilecek miyiz.
Şimdi heves eder alırım yapmam üzülürüm.
kaçamak yok canım ama şöyle. ben dukan yaptığım için bozmamak için sabah 2 yumurta petnir dukan ekmeği ile kahvaltı yaptım akşama kadar da light süt ile ayran içtim sadece ama işe yaramadı. hatta -200 ü müde götürdü gıcıkben birebir yaptim hic kacamaksiz canim hic kacamak yaptinmi belki ondan olmustur
Allah razı olsun eşimden gerçekden her konuda destek bana.
Biliyor karşımda yerse dayanamıyacağımı:) Dün ben bulaşıkları dizerken bakdım dizimiz başlıyana kadar,eşimde çamaşırları toplamış katlamış,makinedeki beyazları asmış.Birde yanıma gelmiş diyor ki fıstığım bak bende sana yardım ediyorum diyor:)Eşim sayesinde bu kadar azimliyim zaten..
Hangi detoksu uyguladında işe yaramadı canım çok şaşırdım.
Ay sonunda bir araştıralım eşimle canım.Bakalım gönlümüze ve bütçemize göre bulabilecek miyiz.
Şimdi heves eder alırım yapmam üzülürüm.
evet canim ayram detoksu ama calisiyosan evdeyken yap derim dun sadece 1bucuk litre civari su icmisimdir ama cok fazla wc yolunda kaldim nerdeyse her saat gittim
eeeee hatunu burakıp giderse kalır öyle havaalanlarında..
son kısmı derken....tam olarak niresi acep..
teşekkür ederim güzel dileklerin için :116: ayağım daha iyi. ama çok burkuluyor. hatta işe başladığım hafta öyle kötü burkuldu ki kaldırımdan tam inerken yola düştüm az kalsın araba üstümden geçiyordu herkes araba çarptı sanmış yığıldığım yerden kıpırdayamadım öldüm sandım başımı bile kaldırmadımgeçmiş olsun canım şimdi ayağın nasıl?evlenen allah yardım ediyor canm inş bu sıkıntılı günleride atlatacaksın
Bizde bayağı araştırdık öyle aldık canım.. yapacağım diye kendime söz verdim zaten evim küçük onuda alacaksam mutlaka yapmalıydım.iyi düşünüp taşındıktan sonra aldım ve daha yeni bi kaç gün oldu geleli akşamları 30 dk yapıyorum..
ortim haişmisin yoksa sen bakalım belli olur bi kaç güne hayırlısı olsunKlio veren herkesi tebrik ediyorum. Hele 2,9 veren süper.(alıntı yapamadım üzgünüm) Detoks ta bayağı işe yaramış. bir günde 1,1 çok iyi. Bende yapmak istiyorum ama bu ararlar çok fenayım noluyor bilmiyorum. İçim boşalmış çuval gibiyim, başımda ağrıyor. Ve kasıklarım karnımda ağrıyor. Yoksam yalnışlıkla hamile felan kalmış olmaktanda şüphe ediyorum yaa. Bakalım pazara kadar regl olmam gerek.
evet yaa ortim ben bile kendime sinir oldum. bide dün akşam bile süt dilimi yedim amma gitmiş. Hayır hiç yemediğim zamanlarda gitmiyordu hayret. Çok şükür tabii...
Çalışıyorum canım o nedenle ilk günümü pazar olarak düşünüp ogün yapacağım evde olacağım.
Pazarteside artık bir şekilde idare edeceğim.Bende yapmayı çok istiyorum çünkü.
Hazır ligt ayran mı kullandın kendin mi hazırladın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?