70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın, hayırlı cumalar daha geçmişteyim bildirim yapıp geri dönücem.

günaydın kızlar nasılsınız?

başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1 (regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60

süper ortim en azından almadın. Bende bildirim yapayım.

Başlangıç:72,6
Geçen hafta:66,6
Bu hafta:66,0
Giden:0,600 grm
topmada giden:6,6
hedef:56

ay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyom

gitmiş kız en azından
ay çok zor canım karşında yiyorsa ne gıcıkmış ay bana noluyorsa kocana laf söylüyorum
empati yaptım bana yapıldığını düşünerekten söyledim
ee 10 gramcığım daha gitmiş

amin canım.. evet gezin bencede insanın eşiyle beraber vakit geçirmesi çok güzel..

günaydın canım hayırlı cumalar
kız orti süpersin o kadaaa kaçamağa rağmen 600 gram süper ya

Son düzenleme:

Allah razı olsun eşimden gerçekden her konuda destek bana.
Biliyor karşımda yerse dayanamıyacağımı:) Dün ben bulaşıkları dizerken bakdım dizimiz başlıyana kadar,eşimde çamaşırları toplamış katlamış,makinedeki beyazları asmış.Birde yanıma gelmiş diyor ki fıstığım bak bende sana yardım ediyorum diyor:)Eşim sayesinde bu kadar azimliyim zaten..

Hangi detoksu uyguladında işe yaramadı canım çok şaşırdım.

Ay sonunda bir araştıralım eşimle canım.Bakalım gönlümüze ve bütçemize göre bulabilecek miyiz.
Şimdi heves eder alırım yapmam üzülürüm.

Emptai yaptığımda bende aynı tepkiyi verirdim:)
İrademi koruyarak kilocuklarımı vererek ve istediğimi göbül rahatlıpyla giyerekde cezalandırırdım.
Gerçi bu benim kocişimin işine gelirdi.Kilodan çoğu erkek gibi hoşlanmıyor kendisi.

KAHVALTI VE DİYETTE Kİ ÖNEMİ
Kahvaltının beslenmede ki önemi herkes tarafından bilinmektedir. Ancak konu bunu uygulama aşamasına getirmeye gelince ne yazık ki herkesin bu konuda çok başarılı oldupu söylenemez. Özellikle erken saatlerde uyanan kişiler aç hissetmemek gibi bir bahane göstererek kahvaltı öğününü atlamayı tercih eder. Halbu ki eğer zayıflamak istiyorsanız kahvaltı diyet listenizin olabilecek en önemli öğünüdür . Çünkü vücudumuz gece uykusunda yaklaşık 8 ve 12 saatlik bir açlık süreci yaşar ve uyandığımızda vücudumuzun ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak bizim kahvaltı yapmamızdan geçmektedir. Bu yüzden gün içinde en önemli öğün olarak kahvaltıyı göstermemiz kaçınılmazdır.
Eğer öğün olarak kahvaltıyı atlamayı seçerseniz vücudunuz ihtiyacınız olan enerjiyi depolayamaz. Bu nedenle metabolizmanız çalışmaz ve dolayısıyla zayıflamanız için gerekli olan dögü kırılmış olur. Her zaman hatırlamanız gereken en önemli nokta diyetlerde kahvaltının zayıflayabilmeniz için gereken altın öğün olmasıdır. Sadece zayıflama konusunda değil sağlıklı ve düzenli beslenmek istiyorsanız da öğünlerinizi atlamamanız büyük önem taşır. Sağlıklı bireyler için belirlenen en uygun öğün sayısı 3 ana öğün olmak üzere 2 ara öğünden oluşur. Özellikle ana öğünleri atlamak zaman içinde sağlığınızı tehdit eden bir unsur haline gelir. Kahvaltı eksikliği sağlıklı beslenme ve zayıflama programlarına olan zararları dışında kişinin gün içinde algılama,öğrenme, konsantrasyon bozukluğu, verimlilik,fiziksel dayanıklılık gibi konularda zayıflamaya yol açmaktadır. Düzenli kahvaltı yapılması günün 2. ana öğünü olan öğle yemeklerinde çok daha az açlık hisseder ve bunun sonucunda çok daha az kalori ve yağ tüketiminde bulunur. Sağlık açısından kahvaltının önemine değinmek gerekirse kahvaltı yapan kişilerin kolestrol ve kalp hastalıkları açısından çok daha az risk taşıdıkları ve çok daha sağlıklı oldukları söylenebilir.
Burada önemli olan nokta uyandıktan sonra güne aç devam etmemektir. Vücudunuzun ihtiyacı olan enerjiyi sabah saatlerinde almanız gün boyunca daha az acıkmanıza yol açacaktır
ALINTIDIR

ben birebir yaptim hic kacamaksiz canim hic kacamak yaptinmi belki ondan olmustur

ecrin ayran çorbası detoksunumu yapmışdın?
Bu pazar ve pazartesi bende yapacağım kısmetse.
Eşim büyük ihtimalle yarın izinli.Bu akşam annemlere gidip orda kalacağız.
Yarında gezeriz.Nohutumu ıslatmışmış zati pazar ve pazarteside ben yapacağım.
Birde bakdım tadı güzel perşembe uygulayacağım tartılma öncesi.

Klio veren herkesi tebrik ediyorum. Hele 2,9 veren süper.(alıntı yapamadım üzgünüm) Detoks ta bayağı işe yaramış. bir günde 1,1 çok iyi. Bende yapmak istiyorum ama bu ararlar çok fenayım noluyor bilmiyorum. İçim boşalmış çuval gibiyim, başımda ağrıyor. Ve kasıklarım karnımda ağrıyor. Yoksam yalnışlıkla hamile felan kalmış olmaktanda şüphe ediyorum yaa. Bakalım pazara kadar regl olmam gerek.

günaydın canım hayırlı cumalar
kız orti süpersin o kadaaa kaçamağa rağmen 600 gram süper ya

evet yaa ortim ben bile kendime sinir oldum. bide dün akşam bile süt dilimi yedim amma gitmiş. Hayır hiç yemediğim zamanlarda gitmiyordu hayret. Çok şükür tabii...

evet canim ayram detoksu ama calisiyosan evdeyken yap derim dun sadece 1bucuk litre civari su icmisimdir ama cok fazla wc yolunda kaldim nerdeyse her saat gittim

Ay sonunda bir araştıralım eşimle canım.Bakalım gönlümüze ve bütçemize göre bulabilecek miyiz.
Şimdi heves eder alırım yapmam üzülürüm.

Bizde bayağı araştırdık öyle aldık canım.. yapacağım diye kendime söz verdim zaten evim küçük onuda alacaksam mutlaka yapmalıydım.iyi düşünüp taşındıktan sonra aldım ve daha yeni bi kaç gün oldu geleli akşamları 30 dk yapıyorum..

ben birebir yaptim hic kacamaksiz canim hic kacamak yaptinmi belki ondan olmustur
kaçamak yok canım ama şöyle. ben dukan yaptığım için bozmamak için sabah 2 yumurta petnir dukan ekmeği ile kahvaltı yaptım akşama kadar da light süt ile ayran içtim sadece ama işe yaramadı. hatta -200 ü müde götürdü gıcık
eşine koydum bu boncukları aman fazla anlatma nazar değmesin.
benim ki şimdi aradı akşam hamama gitmiş arkadaşları ile çıkışta da yengeç yemişler ııııııııııh o yenir mi yaaaaaa

evet canim ayram detoksu ama calisiyosan evdeyken yap derim dun sadece 1bucuk litre civari su icmisimdir ama cok fazla wc yolunda kaldim nerdeyse her saat gittim

Çalışıyorum canım o nedenle ilk günümü pazar olarak düşünüp ogün yapacağım evde olacağım.
Pazarteside artık bir şekilde idare edeceğim.Bende yapmayı çok istiyorum çünkü.
Hazır ligt ayran mı kullandın kendin mi hazırladın canım?

aslında paylaşmayı düşünmüyordum ama işin içinden de bir türlü çıkamıyorum
kendimi temizlıik yemek yapan çocuk bakan sıradan işe yaramaz görüyorum ve öyle hissettiriliyorum
karışık oldu biraz açayım eşimle o farketmesede büyük sorunlarımız var sevgisi saygısı bakış açısı çok değişti
bunun nedenini sırf kilo gibi intikal etsede böyle olmadığını o da bende çok iyi biliyoruz
bana beni aldatmayı teklif ediyo her ortamda başka kadınlar başka kadınlar 2, 3, evlilik
seni aldatırsam da beni bırakma boşanırsak hangi çocuğu alırsın vsss
gerçekten bunalımdayım ve o bunu farketmiyo
ondan gönlüm razı olduğunca uzak duruyorum anlatıyorum fakat umursamıyor adam

geçmiş olsun canım şimdi ayağın nasıl?evlenen allah yardım ediyor canm inş bu sıkıntılı günleride atlatacaksın
teşekkür ederim güzel dileklerin için :116: ayağım daha iyi. ama çok burkuluyor. hatta işe başladığım hafta öyle kötü burkuldu ki kaldırımdan tam inerken yola düştüm az kalsın araba üstümden geçiyordu herkes araba çarptı sanmış yığıldığım yerden kıpırdayamadım öldüm sandım başımı bile kaldırmadım doktor bir daha burkulursa ameliyat yapmalıyım dedi. sonra geçenlerde yine burkuldu düştüm ama bu sefer kötü düşmedim. ayağımdan ameliyat olmayı da açıkçası düşünmüyorum. düşmekten korka korka yürüyorum düşe kalka yaşıyorum işte napayım

Benim evimde küçük canım.Şuan kendimi düşünüyorum eve gidiyorum çok yorgun oluyorum.
Hava şartlarından dolayı trafik oluy benim akşam 2 saatim yolda geçiyor.
Eve gidiyorum yemek hazırla,evi toparla derken yorgun hissediyorum kendimi.
İşimde sitresli.Bakalım ben biraz araştırayım o arada sen kullan senden yorumları dinlerim duruma göre bende alırım.

ortim haişmisin yoksa sen bakalım belli olur bi kaç güne hayırlısı olsun süt dilimimi ay bayılacam şimdi regl öncesi süt dilimi dedi bana şaşırtıcı olmuş o kadar kaçamağ rağmen ama bildiğim kadarıyla sporunu aksatmadın dimi?

marketten yagsiz yogurt aldim onla yaptim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…