70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

türk kahvesini bende haftada 3 falan içiyorum az şekerli 20 kalori oluyor faydalı içmek zaten sende yazmışsın sade içinc hiç kalorisi yok.. benim yüzümü güldürmedi regl olacağım malum.. menünü beğenmedimönümüzdeki hafta daha toparlanmış menülele bekliyorum ortim seni

puding cicibebeyi görmezsek süper

canım migrenin tutmuş kıyamam bendede var migren berbat bişey zaten ilerlemiş migren kusmaya kadar gidiyor tansiyonun düşmüş geçmiş olsun. boşver detoksu sen sana yaramamış..

güzel canm

afiyet olsun canım güzel

canm öğlenki sandeviçin yanında salata olsa daha iyi olurmuş
tahin çok kaloirili bişey canım.. sabahki tahin ve akşamdan sonrası dışında iyi

cuma öncesi pizzamı yenir afiyet olsun olan olmuş.. sınavında başarılar canm. ayrıca iyi gezmeler

MİLLET olarak en çok sevdiğimiz şey YEMEK;aç oluruz sofradakileri YERİZ,üzülürüz kendimizi YERİZ,sinirleniriz birbirimizi YERİZ...
hahaha süpermiş habire yiyoz
günaydın arkidişler

bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim

başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr
hedef:60
tbrikler

durumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre
olsun arada olur böyle duraklamalar haftaya daha iyi gider inşallah

Günaydınnn kızlarr bildirimi kime yapıyoruzz??

başlangıç:80
geçen hafta :69.0
bu hafta :67.2
giden:1,800 gr
hedef:59
oww süperr

canım ortim çok geçmiş olsun..kendini bu kadar zorlama...yarım mekik te faydalıymış onu dene istersen..yada bırak mekiği falan sağlığına dikkat et...
naber taze gelin nasılsın?
ohh diyetsiz gitmiş sefan olsun
tbrkler
ya kizlaar
ben tartildim amaaa sakal biyiklarla tartildim ve bugün 12 de randevum var epilasyon icin acaba ondan sonrami tartilsaydim kesin 500 gram daha eksik cikardi

merhaba kızlar... nasılsınız bugün... bir bildirim gününe daha geldik dün cısslardan yemiş olsamda umudum vardı öğleden sonra toplantımız vardı ordan çıkınca apartmanda günümüz vardı ayaküstü biuğradım zayıflamışsın gençkız moduna girmeye başlamışsın nasıl verdin falan dediler oysaki onlar en son gördüğünden beri giden sadece 700 gr galiba kıyafetten kaynaklı ama yinede mutlu etti duyduklarım bugün tartıda eksi 200ü görünce canım sıkıldı böylelikle hamilelik kilolarımı vermiş bulunmaktayım herhelde bundan dolayı gitmiyor kilolar bakalım bundan sonra işim daha zor gibi pesetmek üzereyim ne yalan söyleyeyim umudum tükenmek üzere ama siz varsınız kendimi toparlayacağım sizin azminiz beni kendime getiriyor
bildirimimi yapayım
başlangıç: 70,2
geçen hafta : 65
bu hafta: 64,8
giden :200 gr
toplamda giden:5,4
hedef: 58

Tebrikler cnm.Bende regl olucam karnım belim kopuyor ama henüz olamadım.
Olsamda rahatlasam diyorum.

Selam kızlar

Bildirimimi yaptım hemde bi selam vermeden gitmeyeyim dedim

Geçmişe bakmadım tabiki çıkıcam çünkü tekrar.

Hasta olan varsa geçmiş olsun

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Kilo alan arkadaşlarım motivasyonunuzu kaybetmeyin haftaya herşey çok daha güzel olacak

Umarım herkes iyidir. Ben iyiyim işleri toparlıyorum. Evdeki internet problemimi kavgalı gürültülü bir şekilde dün çözdüm.

Diyetisyen kontrolüme de dün gittim şimdilik herşey yolunda ve güzel ilerliyor. Koruma proğramına geçmeye başlıycaz artık yavaş

yavaş bu hafta deneme listesi verdi yani yediklerimle kilo alabilirim,sabit kalabilirim yada verebilirim hangisi olacak bilmiyorum

ama listeye harfiyen uymalıymışım.

Pilates kursuna yazılıcam en kısa zamanda onun araştırması içerisindeyim.

Benden haberler bu kadar hepinizi çok öpüyorum ve özledim. Kendinize dikkat edin

Günaydın kızlar.
Bugün keyfim yok.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerle yola devam zaten..

Bildirimleri bana mesaj atın.

Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden ve Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
niye keyifsizsin canım?

canım 4 günde 700 gram gitmiş süper bence

tbrkler regle rağmen

canım yerleşmiş kilolar biraz daha geç gider olsun yılmak yok
tbrk ederim 200 gram 200 gramdır

Kızlar bana kilo cetveli için link verir misiniz yapmayı tekrar deniyeyim.
İşlerime başlamam lazım ama başlıyamıyorum

kilo veren herkesi tebrik ederim arkadaşlar veremeyenlerede ne desem bilmiyorum eminim üzgünlerdir inşallah umudumuz haftaya diyelim, bende vermemiş gibi bir durumdayım vermişte konuşuyor demeyin okadar üzgünüm yani
Günaydın kızlar.

Pucca

başlangıç: 18.12.2011
geçen hafta:68,9
bu hafta:69,3
gelen: 0,4
toplamda giden: 7,3
hedef:65

durumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre

haftaya göndeririz inşallah gelenleri kış kış yaparız arkadaşlar

günaydın arkidişler
bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim
başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr

Günaydınnn kızlarr bildirimi kime yapıyoruzz??
başlangıç:80
geçen hafta :69.0
bu hafta :67.2
giden:1,800 gr
hedef:59

canım 4 günde 700 gram gitmiş süper bence

Ay yorumları duydukça içim rahatlıyor daha br hevesleniyorum :)
Teşekkür ederim cnm.Diyetim en iyi yanı su içme alışkanlığı kazanmam oldu.
Günde 2,5 litre su içiyorum.Sanki yüzüm aydınlandı cildimdebir hoşluk var.
Dün kocişimde öyle dedi:)

Bu arada akşam eşimle çorba salata yedik.
Sen tut eve çikolata al.Dedim hayatım çikolata alma eve.
Şimdi ikisinide sen yiyeceksin ben evde görmicem.
Nasıl gülüyor.Sonra benden kahve bekliyor.Saolsun söylemişdim gelirkende yeşilçay almış.
Yeşilçay yaptım içinede attım 2,3 tane karanfil.Yüzünü buruşturarak içti kocişim kıyamam:)

Birde karar verdik.Spor için o bahsettiğiniz dvd yi alıcaz.Dün adını not tutmayı unutmuşum.Geçmişe dönül bakcam.
Her akşam onu yapcaz :) İstikrarlı bir şekilde devam edeceğim inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız?

başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1 (regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60

canım yerleşmiş kilolar biraz daha geç gider olsun yılmak yok
tbrk ederim 200 gram 200 gramdır
evet canım yaa geç gitmeyi bırak gitmeyecek galiba böyle 200-300 verirsem kaç ay sürer acaba, benim canımın sıkıldığı nokta dikkat etmeye çalıştığım halde gitmemesi ufak tefek geliyor bana kaçamaklar çünkü önceden yediklerimin yanında hiiç yani, yinede sağol canım rahatlatmaya çalıştın ama canım sıkkın işte

negüzel eşinin desteği var yani seninle birlikte oda yapıyor sanırım bende bitki çayı yapıyorum eşimede ama bana yapma dedi en son artık yalnız içiyorum eşinin seninle birlikte yapması daha çok motive ediyordur eminim
günaydın kızlar nasılsınız?

başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
giden : 0.1 (regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
100gr 100grdır diyecem ama beni sevindirmiyor bu rakamlar yinede canım

Merhaba kızlar, ben de 30.01.2012' de başladım diyete
başlangıç : 74.5
geçen hafta: 72.8
giden : 1.2 kg
gelen: yok
toplamda giden:2.9 kg
hedef :57

Nerdeyse bir ayda 3 kg vermişim, ben daha çok veririm diye düşünüyordum, en azından 5 kilo.
Ama bakalım daha bir ay bitmedi, önümüzdeki günlerde 2 kg daha veririm umarım şubat sonuna kadar

Tebrikler cnm.Bende regl olucam karnım belim kopuyor ama henüz olamadım.
Olsamda rahatlasam diyorum.
regle rağmen 700 gram gitmiş buda iyi bişey bence
naf özledik seni ohh ne güzel koruma dönemine girmişsiniz inş verdiği listeyede gder kilocukların
canım şimdiden zayıflamaya karar vermiş olman çok güzel ben evlendikten 6 ay sonra 10 kg almıştım ve al ver hala aynı kglardayım. ama bende şimdi karalıyım vereceğim bu kgları.. evet çiko almasın bnmkide canı tatlı istiyor yemiyor diyor sen diyettesin yemem bnde aslında o hiç alıyor ne gıcık hep aynı kgda ee tabi adam sağlıklı besleniyor abur cuburu nadir yer..su içmeyi aslında günlük hayatımızda diyetten sonrada devm ettiirmeliyiz çok faydalı gerçekten..

canm bence düşünme çok kafaya takıyorsun unutmaya çalış aynı kgdayım almamışım de ne biliim 5 kg verdim bunlarda gidecek gibi sözlerle kendini motive et
ayy 100 gramıma alkışmı tuttun sen

canım en sağlıklısı haftada 0.5 le 1 kg arasıdır bence normal gdiyorsun
tebriler

evet canım karar aldım artık kesinlikle mekik yok yavaş yavaş vereyim göbeğim erisin diye ugrasıyodum
sezaryan hatırası kalacak napalım şükür bunada

canım ortim çok geçmiş olsun..kendini bu kadar zorlama...yarım mekik te faydalıymış onu dene istersen..yada bırak mekiği falan sağlığına dikkat et...

saol canımıniçi vazgeçtim artık yarım mekik çekiyordum zaten biraz sayıları fazlaydı sanırım ondan
ama daha hiç çekmicem

ya kizlaar
ben tartildim amaaa sakal biyiklarla tartildim ve bugün 12 de randevum var epilasyon icin acaba ondan sonrami tartilsaydim kesin 500 gram daha eksik cikardi
sapıkımmm benim

canım hoşgeldin
sende kendine dikkat et

işler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği +1 dilim kaşar peyniri
ara: 7-8 adet çiğ badem
öğlen: 5-6 y.kaşğığ zeytinyağlı taze fasülye+yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su+1 bardal 5'i bir yerde bitki çayı

başlangıç (08.02.2012): 80,7 kg
şimdi: (16.02.2012): 77,8 kg
giden: 2,9 kg
hiç kaçamak yapmadığım için sanırım çok iyi verdim..Ama bu işte İSTİKRAR çok önemli
1. hafta ,2.hafta,3.hafta derken sıkılmadan istikrarlı bir şekilde böyle devam edersem sanırım amacıma
ulaşıcam.....ve dar paça kot+kısa deri mont+topuklu bilekte bot kombini giyebilicem.kendimi hep bu kombinle hayal edip gülümsüyorum bu aralar:))

selam kızlar hayırlı cumalar herkeze
Allah gönlümüzden geçen sıcacık duaları kabul eylesin
İnşallah gamze annede bebeğine kavuşur gerekli doner bulunur oda atakanına kavuşur tüm hastalarımızla birlikte

kilo bildirimim;
başlangıç 74
geçen haftaki 67.5
bu haftaki 67
giden 500 gr
hedef 58
toplam giden 7kg

NaFFFFFFFF
qitme kıııızzzzz uzun zamandır qörüşemioruzz iki lafın belini kırsaydıkkk

herkese günaydınlarrrr,
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim, veremeyenler de haftaya inşallah. Moralinizi bozmayın, 1 hafta olmasa öbür hafta gidiyor. Bir şekilde gidiyor.

kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 66,2 kg
bu hafta kilo : 64,7 kg
giden :1,500 gr.
toplamda giden :5900 gr
hedef kilo : 60 kg

Son düzenleme:

Ahh canım ahh bende evlendikden sonra aldım kilocuklarımı.
Aslında başlancı söz,nişan,düğün sitresinden oldu.Eşimde biraz ani kararlar aldık ve ailelerimizi şok ettik de:)
Şuan 3 aylık evliyim.Yaza çıtır hatun olmam lazım.Tatile gidicez hayırlısıyla.
Rahat giyinmek istiyorum.Pantalon alırken zorlanmak istemiyorum.
İnan kilo aldığımdan beri doğru düzgün alışveriş yapmıyorum halbuki en zevk aldığım şeydi.
Yaza inşallah kocişde onay verdi alışverişe çıkıcaz limit yok

Bitki çayı neysede canım spor konusunda birlikde yaparız demesi çok hoşuma gitti:)
Eşlerimizin desteği bencede çok önemli.Gözümün önünde çikolata yese mesela dayanamazdım yada kahve içse.
Ama eşimde bitki çayı içince güzel oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…