işler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği +1 dilim kaşar peyniri
ara: 7-8 adet çiğ badem
öğlen: 5-6 y.kaşğığ zeytinyağlı taze fasülye+yoğurt
ara: 1 elma
akşam: 1 kase şehriye çorbası+1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su+1 bardal 5'i bir yerde bitki çayı
başlangıç (08.02.2012): 80,7 kg
şimdi: (16.02.2012): 77,8 kg
hedef:60
giden: 2,9 kg
hiç kaçamak yapmadığım için sanırım çok iyi verdim..Ama bu işte İSTİKRAR çok önemli
1. hafta ,2.hafta,3.hafta derken sıkılmadan istikrarlı bir şekilde böyle devam edersem sanırım amacıma
ulaşıcam.....ve dar paça kot+kısa deri mont+topuklu bilekte bot kombini giyebilicem.kendimi hep bu kombinle hayal edip gülümsüyorum bu aralar:))
ayda 3 kilo fena sayılmaz ben neyapayım 21inde 2 ay olacak ve 5,4 verdim sadece yinede iyi vermişsin umudunu kaybetmeMerhaba kızlar, ben de 30.01.2012' de başladım diyete
başlangıç : 74.5
geçen hafta: 72.8
bu hafta : 71.6
giden : 1.2 kg
gelen: yok
toplamda giden:2.9 kg
hedef :57
Nerdeyse bir ayda 3 kg vermişim, ben daha çok veririm diye düşünüyordum, en azından 5 kilo.
Ama bakalım daha bir ay bitmedi, önümüzdeki günlerde 2 kg daha veririm umarım şubat sonuna kadar
canım evet takıyorum çünkü 2 ayda 5 kilo çok çok az neyse inşallah umutsuzluğum gider bişeyler yapmam lazım çok sağol canım evet senide motive etmeye çalıştımcanm bence düşünme çok kafaya takıyorsun unutmaya çalış aynı kgdayım almamışım de ne biliim 5 kg verdim bunlarda gidecek gibi sözlerle kendini motive et
ayy 100 gramıma alkışmı tuttun sen
süper yaaaa süper ötesi hatta maşallahişler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
hiç kaçamak yapmadığım için sanırım çok iyi verdim..Ama bu işte İSTİKRAR çok önemli
1. hafta ,2.hafta,3.hafta derken sıkılmadan istikrarlı bir şekilde böyle devam edersem sanırım amacıma
ulaşıcam.....ve dar paça kot+kısa deri mont+topuklu bilekte bot kombini giyebilicem.kendimi hep bu kombinle hayal edip gülümsüyorum bu aralar:))
inşallah bende üzülüyorum o anneye okumuyorum onunla ilgili hiçbişeyi yüreğim dayanmıyorselam kızlar hayırlı cumalar herkeze
Allah gönlümüzden geçen sıcacık duaları kabul eylesin
İnşallah gamze annede bebeğine kavuşur gerekli doner bulunur oda atakanına kavuşur tüm hastalarımızla birlikte
kilo bildirimim;
başlangıç 74
geçen haftaki 67.5
bu haftaki 67
giden 500 gr
hedef 58
toplam giden 7kg
tebrikler canım bir hafta vermeyip diğer hafta veren yada regl sonrası iyi veren gruba dahil olamadım birtürlü benherkese günaydınlarrrr,
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim, veremeyenler de haftaya inşallah. Moralinizi bozmayın, 1 hafta olmasa öbür hafta gidiyor. Bir şekilde gidiyor.
kilo bildirimim,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 66,2 kg
bu hafta kilo : 64,7 kg
giden :1,500 gr.
toplamda giden :5900 gr
hedef kilo : 60 kg
verdiğin kilo süperişler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
çikom çikom 500 500 gidiyor tbrklerselam kızlar hayırlı cumalar herkeze
İnşallah gamze annede bebeğine kavuşur gerekli doner bulunur oda atakanına kavuşur tüm hastalarımızla birlikte
kilo bildirimim;
başlangıç 74
geçen haftaki 67.5
bu haftaki 67
giden 500 gr
hedef 58
toplam giden 7kg
ayy hedefine az kaldı canm tebrik ederim 1500 hemdeherkese günaydınlarrrr,
Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim, veremeyenler de haftaya inşallah. Moralinizi bozmayın, 1 hafta olmasa öbür hafta gidiyor. Bir şekilde gidiyor.
kilo bildirimim,
evet istikrarlı yaparsak yaza çıtır olcaz allahın izniyle..bende zayıflayıp hamiş kalmk istiyorum yaz dönüşü düşünüyorum yani verecem ama gene alacağımAhh canım ahh bende evlendikden sonra aldım kilocuklarımı.
Aslında başlancı söz,nişan,düğün sitresinden oldu.Eşimde biraz ani kararlar aldık ve ailelerimizi şok ettik de:)
Şuan 3 aylık evliyim.Yaza çıtır hatun olmam lazım.Tatile gidicez hayırlısıyla.
Rahat giyinmek istiyorum.Pantalon alırken zorlanmak istemiyorum.
İnan kilo aldığımdan beri doğru düzgün alışveriş yapmıyorum halbuki en zevk aldığım şeydi.
Yaza inşallah kocişde onay verdi alışverişe çıkıcaz limit yok
Günaydın kızlar.
Pucca
başlangıç: 18.12.2011
geçen hafta:68,9
bu hafta:69,3
gelen: 0,4
toplamda giden: 7,3
hedef:65
günaydın arkidişler
bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim
başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr
durumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre
Günaydınnnkızlarr bildirimi kime yapıyoruzz??
başlangıç:80
geçen hafta :69.0
bu hafta :67.2
giden:1,800 gr
hedef:59
Baslangic 71.8
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Giden 600
Gelen yok
Toplam giden 4200
Hedef 65
2 haftadır ne diyet kaldı ne bişeyler buraya da giremiyorum kızım benicok yoruyooo..ama gene de vermiştim totomun üzerine oturmadigim için galiba...
günaydin kizlaaaaaarrrrrrrrr
hayirli bir gün olsun insallahh
Başlangıç: 77
Geçen hafta:73,3
Bu hafta:72,8
Giden:500gr.
Hedef:60
Toplam verilen :4,2
ya dilekcim birsey sorucam bu arada hani sú benim baslangic kilom var ya o buraya baslangic kilom acaba oraya asil kilomumu yazsam :44:
ya kizlaar
ben tartildim amaaa sakal biyiklarla tartildim ve bugün 12 de randevum var epilasyon icin acaba ondan sonrami tartilsaydim kesin 500 gram daha eksik cikardi
gayet iyi bence canım daha 200 gr verdim diye sevineceğin haftalar olacak :)Günaydın hanımlar ben geldim.
Biliyorsunuz ki ben aranızda yeniyim.
Buğün diyetimin 5. günü.
Başlangıç:74 kilo
Buğün ise 73.300 kilo
Verilen Kilo 700 gr
Sizce nasıl?Bana göre çok az vermişim yahu.
Bu hafta çok sıkı asılmam lazım,hazırlıksız başladım.
Hafta sonu alışveriş yapıp hafta içi tam gaz devam edeceğim.
Çizelgede yapamıyorum ben malesef.Buğün yine deniyeceğim yapmayı
ne oldu canım benim. sana moral vereyim diycem ama bende sıkkınım akşamada girmedim o yüzden eşim yok yLNIzIM VAKİT GEÇMİ TArtı beni mutlu etmiiiii duş alıp yattıydım her yanım tutuk boynum dönmiiiiiiiGünaydın kızlar.
Bugün keyfim yok.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerle yola devam zaten..
Bildirimleri bana mesaj atın.
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden ve Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
herkese merhaba arkadaşlar
kilo verenleri tebrik ederim veremeyenlerde üzülmesin daha dikkat etsin bu hafta
Başlangıç kilo:77,6
Geçen hafta:71,6
Bu hafta:71,1
Giden :500 gr
Toplam verilen:6,5
Hedef: 60
regli olucam ama yinede ekside çıktım mutluyum umutluyum türküm
merhaba kızlar... nasılsınız bugün... bir bildirim gününe daha geldik dün cısslardan yemiş olsamda umudum vardı öğleden sonra toplantımız vardı ordan çıkınca apartmanda günümüz vardı ayaküstü biuğradım zayıflamışsın gençkız moduna girmeye başlamışsın nasıl verdin falan dediler oysaki onlar en son gördüğünden beri giden sadece 700 gr galiba kıyafetten kaynaklı ama yinede mutlu etti duyduklarım bugün tartıda eksi 200ü görünce canım sıkıldı böylelikle hamilelik kilolarımı vermiş bulunmaktayım herhelde bundan dolayı gitmiyor kilolar bakalım bundan sonra işim daha zor gibi pesetmek üzereyim ne yalan söyleyeyim umudum tükenmek üzere ama siz varsınız kendimi toparlayacağım sizin azminiz beni kendime getiriyor
bildirimimi yapayım
başlangıç: 70,2
geçen hafta : 65
bu hafta: 64,8
giden :200 gr
toplamda giden:5,4
hedef: 58
kızlar benim daha 1 gün oldu ya bildirim yapmıyorum o yüzden olur mu?
Selam kızlar
Bildirimimi yaptım hemde bi selam vermeden gitmeyeyim dedim
Geçmişe bakmadım tabikiçıkıcam çünkü tekrar.
Hasta olan varsa geçmiş olsun
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Kilo alan arkadaşlarım motivasyonunuzu kaybetmeyin haftaya herşey çok daha güzel olacak
Umarım herkes iyidir. Ben iyiyim işleri toparlıyorum. Evdeki internet problemimi kavgalı gürültülü bir şekilde dün çözdüm.
Diyetisyen kontrolüme de dün gittim şimdilik herşey yolunda ve güzel ilerliyor. Koruma proğramına geçmeye başlıycaz artık yavaş
yavaşbu hafta deneme listesi verdi yani yediklerimle kilo alabilirim,sabit kalabilirim yada verebilirim hangisi olacak bilmiyorum
ama listeye harfiyen uymalıymışım.
Pilates kursuna yazılıcam en kısa zamanda onun araştırması içerisindeyim.
Benden haberler bu kadar hepinizi çok öpüyorum ve özledim. Kendinize dikkat edin
verdiğin kilo süper.. ama canm yediklerin çok az bu şekilde beslenerek inş sıkılmazsın
çikom çikom 500 500 gidiyor tbrkler
ayy hedefine az kaldı canm tebrik ederim 1500 hemde
evet istikrarlı yaparsak yaza çıtır olcaz allahın izniyle..bende zayıflayıp hamiş kalmk istiyorum yaz dönüşü düşünüyorum yani verecem ama gene alacağımama bu kiloyla kalsam 90 olurum kesin
evet canim denk gelmiyoruzdenk gelmiyoruz canim gercekdenhadi yat canim kuzucuk kaldirir seni iyi geceler :80:
evet canim cok mutluyumiyigeceler canim burdanda yaziyosun ama listede olman icin puccanin ozeline mesaj atiyosun
baslangic
gecen hafta
bu hafta
giden yada gelen
toplamda giden
hedef kilo
bilgilerini yazip gonderiyosun puccaya oda seni listeye koyuyo ilk haftansa altta yaziliyosun ikinci hafta listede oluyosun ben gecen hafta yapamadim bildirim oyuzden bende listenin altinda olcam
iyigeceler bende uyuyayim benim kuzu bugun erken uyandirdi uykum geldi
çok teşekkür ederim, ayrıca türkiye ye gidişine çok sevindim, yurtdışında yaşıyan biri olarak bu sevinci çok ii anlıyorum
evet canim ya insaallah olurummenün güzel
olsun canımya fazla geç yemediysen misafirlikte erimiştir yatana kadar
hoşgeldin tam yerine geldin bende 11 ayda 20 kilo verdim,taa 11 aralık 2011de 11ayım dolmuştu ve ben 59.8le 20 kilo vermiş oldum ama aylardır sabitlerdeyim 1aşağı 1 yukarıherşey kafada bitiyo vede sağlıklı beslenerek tabiki bak benimde beslenme şeklim aşağıdaki gibiydi tam kilo vermeye karar verdikten sonra bu şekilde beslendim zararlı herşeyi hayatımdan çıkardım
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3 yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
KAPTAN TUĞBA
çok iyi vermişsin canım 5 gündeevet canım hayat şartları zor,çocuk büyütmekse herşeyden zor allah kolaylık versin sanada hepimizede
ecrin anlatmış ama ben tekrar uyarı yazımı asarım birazdanbilmeyenlerde öğrenmiş olur,yeni gelenler var
ah canım benimyaa,tamam ozaman cevap verbende seviniyorum aslında heryazıma cevap veriyosun diye,ama bazen ben geçmişe bakamıyorum ya bişey yazdıysan diyede üzülüyorum neyse bugünlerde sık girebiliyorum inş.hep okurum :13:
bu sefer ellerimide sakladım içine,30dk ter attım,ölüyom sandıımmmm heeee
çok sevindim adına ne mutlu hadi geri sayım başladı çabuk geçer,,sende 58olursun inş...
hos geldiin
kiyamam yaasagol canim
ne yapayim hicde kiskanmadim
saka canim güle güle git gl insallah nekadar mutlusundur simdi
gayet iyi bence canım daha 200 gr verdim diye sevineceğin haftalar olacak :)
cnm bendede sorun basen toto o ytüzden eliptik bisiklet aldım onu yapıyorum akşamları bacakları ve baseni çok güzel çalışıtırıyorHafta sonu evde net olmadığı için giremiyorum.
O nedenle pazartesi resim ekliyeceğim.2 haftada bir en geç ayda bir resmi yenileyeceğim.
Benim tek sorunum basenim,ve üst bacaklarım.Yoksa üst kısmımla ilgili derdim yok.
Bakalım sporla birlikde nasıl bir sonuç alacağım.
Sen yine 90 diyorsun ben bu kilomla 100'ü gözden çıkarıyorum.
Henüz çok erken bizim için.Hem yaş olarak ben zaman olarak.Ama heray olma ihtimalide var.
Ne kadar dikkat etsekde ben ilaç almıyorum.O nedenle şimdiden önlem almak en güzeli.
cnm bendede sorun basen toto o ytüzden eliptik bisiklet aldım onu yapıyorum akşamları bacakları ve baseni çok güzel çalışıtırıyor
tbrikler detoksa sende işe yaramışkizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55
kizlar dun 61.3dum detoks yapiyorum ve 1gunde 1,1kilo gitmis sahane bugunde detoksa devam bakalim toplamda kac gitcek
geçmiş olsun canım şimdi ayağın nasıl?selam kızlaaarkilo veren herkesi tebrik ederim ben de bayaa bi başarı gösterdim pazar gününden beri, birazdan ayrıntılara gireceğim başka bir mesajla ama önce bir şeyi belirteyim kaç gündür içimde kaldı fırsat bulamadım inanın;hep alıntı yapıyorum cevap yazarken patron geliyor elemanlar ustalar geliyor ani bir yoğunluk oluyor bir türlü sayfaya dönüp devam edemiyorum. sonra devam edeyim diyorum bi bakıyorum sayfalar birikmiş, içinde kayboluyorum yine aksıyor :26: lütfen gönül koymayın :109: suziciiim en son sana yazıyordum kaynadı yine. nasılsın şekerim? aman yüreğin ferah olsun da varsın kilon yerinde saysın. hoş benim kilom gitmedikçe gönlüm ferahlamıyor inşallah topluca kalkıcaz altıntan. bu arada ben söylemedim kızlar ben geçirmiş oldum bir kaç ay bunalım süresinde işsizdim bi de sakatlandım ayak bağlarım yırtıldı cabası oldu. mayısta düğün var ama daha nerede yaşayacağımız bile belli değil ki dolayısıyle ne mobilyamız ne eşyamız hiç bişeyimiz hazır değil neyse ben nişanlımın çalıştığı şehirde iş aradım bir ay boyunca ve bulamadım yok yani iş yok. neyse mecbur yine bursada çalışmaya başladım. yeni işe geçtim yani. bugün tam 1 ay oluyor. kilo vericem diye gelinlik siparişi de veremiyorum. bakalım nasıl kalkıcam bu kadar şeyin altından. ama kilo vermeye başladım. düğüne kadar ne kadar verirsem o kadar kar cetvelim de kaybolmuş bari kolları sıvayım da söyle uzuuun bir cetvel yapayım kendime
Canım ne kadara ve nerden aldın acaba?
bu ay sonunda benimde bu şekilde bir spor aletine ihtiyacım olacak kesinlikle.
ay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyomAy yorumları duydukça içim rahatlıyor daha br hevesleniyorum :)
Teşekkür ederim cnm.Diyetim en iyi yanı su içme alışkanlığı kazanmam oldu.
Günde 2,5 litre su içiyorum.Sanki yüzüm aydınlandı cildimdebir hoşluk var.
Dün kocişimde öyle dedi:)
Bu arada akşam eşimle çorba salata yedik.
Sen tut eve çikolata al.Dedim hayatım çikolata alma eve.
Şimdi ikisinide sen yiyeceksin ben evde görmicem.
Nasıl gülüyor.Sonra benden kahve bekliyor.Saolsun söylemişdim gelirkende yeşilçay almış.
Yeşilçay yaptım içinede attım 2,3 tane karanfil.Yüzünü buruşturarak içti kocişim kıyamam:)
Birde karar verdik.Spor için o bahsettiğiniz dvd yi alıcaz.Dün adını not tutmayı unutmuşum.Geçmişe dönül bakcam.
Her akşam onu yapcaz :) İstikrarlı bir şekilde devam edeceğim inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız?
başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
giden : 0.1(regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
Merhaba kızlar, ben de 30.01.2012' de başladım diyete
başlangıç : 74.5
geçen hafta: 72.8
giden : 1.2 kg
gelen: yok
toplamda giden:2.9 kg
hedef :57
Nerdeyse bir ayda 3 kg vermişim, ben daha çok veririm diye düşünüyordum, en azından 5 kilo.
Ama bakalım daha bir ay bitmedi, önümüzdeki günlerde 2 kg daha veririm umarım şubat sonuna kadar
işler çok yoğun bu ara ,dün bakamadım.
bugün kü menüm:
selam kızlar hayırlı cumalar herkeze
kilo bildirimim;
başlangıç 74
geçen haftaki 67.5
bu haftaki 67
giden 500 gr
hedef 58
toplam giden 7kg
herkese günaydınlarrrr,
kilo bildirimim,
haklısın canım ya inan bende bunalım tartıl vereme gıcık ol sık yine veremegünaydın kızlarr
kilo verenleri tebrık ediyorum vermeyenelrde veriri inşallah napalım
en azından ugrasıyoruzz
ben dünü cuma sanıp tartıılmıştım ve 70 çıkmıştım şaşırmıstım nası oldu yeaa die
o kadar ugrasmama ragmen bugun sabah tartıldım 70,7 nası oluyo ben anlamıyorum hatta
akşam eşim de dedi hiçbişey yemedın güçsüz düşceksın die hiç iştahım yoktu bi çorba yedım
1 dılımde ekmek onu da zar zor ama sabha ansıl olduysa 700 gr fazla çıktım
sankı geceleri kilo mu eklenıyor vücüduma noluyor anlamadım gitti
bu son bildirimim olsun bi süre tartılmıycam ve bildirim yapmıycam ama diyet stresınden cıkıp
normal beslenerek spora agırlık verıcem sanırırm çok stres yaptım vücüdum benımle savasa girdi
direnıyor tartılmadan çabalıyım bakayım ne olacak kızlarr yaa böyleyken böyle iştee
her hafta veririsin inşallah canım ben son 3 haftadır az da olsa veriyordum bu haftada çarşamba - 200 deydim ama bugün cık aynı kilo. dün o kadar da detoks yaptım çok sinirliyim çoooooook:):) Her hafta vereyim almıyayımda onada razı olurum sanırım cnm.
70'den aşağı düşsem rahatlıyacağım.İnşallah başaracağım.Uzun vadede ama sağlıkla olacak.
kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55
kizlar dun 61.3dum detoks yapiyorum ve 1gunde 1,1kilo gitmis sahane bugunde detoksa devam bakalim toplamda kac gitcek
bende 100 olabilirim hahaha
sen düşünme bencede yaşın küçük.. ben 27 yim ekimde 28 olacağım.. temuzdada evliliğimde 2 yıl dolacak. artık eylülden sonra nasipsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?