70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süpersinn tek kelimeyle

Bu şekilde kombini yaratman ve bunu hayal etmekde çok hoş.
Benim aldığım deri ceketimde dolapda asılı duruyor öylece.
Umarım bende gönül rahatlığıyla giyebileceğim.

Hafta sonu evde net olmadığı için giremiyorum.
O nedenle pazartesi resim ekliyeceğim.2 haftada bir en geç ayda bir resmi yenileyeceğim.
Benim tek sorunum basenim,ve üst bacaklarım.Yoksa üst kısmımla ilgili derdim yok.
Bakalım sporla birlikde nasıl bir sonuç alacağım.

ayda 3 kilo fena sayılmaz ben neyapayım 21inde 2 ay olacak ve 5,4 verdim sadece yinede iyi vermişsin umudunu kaybetme
canm bence düşünme çok kafaya takıyorsun unutmaya çalış aynı kgdayım almamışım de ne biliim 5 kg verdim bunlarda gidecek gibi sözlerle kendini motive et
ayy 100 gramıma alkışmı tuttun sen
canım evet takıyorum çünkü 2 ayda 5 kilo çok çok az neyse inşallah umutsuzluğum gider bişeyler yapmam lazım çok sağol canım evet senide motive etmeye çalıştım tutarak
süper yaaaa süper ötesi hatta maşallah
inşallah bende üzülüyorum o anneye okumuyorum onunla ilgili hiçbişeyi yüreğim dayanmıyor
tebrikler canım bir hafta vermeyip diğer hafta veren yada regl sonrası iyi veren gruba dahil olamadım birtürlü ben benden sonra geliyordun beni geçtin bunun içinde

verdiğin kilo süper .. ama canm yediklerin çok az bu şekilde beslenerek inş sıkılmazsın
çikom çikom 500 500 gidiyor tbrkler
ayy hedefine az kaldı canm tebrik ederim 1500 hemde

evet istikrarlı yaparsak yaza çıtır olcaz allahın izniyle..bende zayıflayıp hamiş kalmk istiyorum yaz dönüşü düşünüyorum yani verecem ama gene alacağım ama bu kiloyla kalsam 90 olurum kesin

Günaydın kızlar.

Pucca

başlangıç: 18.12.2011
geçen hafta:68,9
bu hafta:69,3
gelen: 0,4
toplamda giden: 7,3
hedef:65

günaydın arkidişler

bu ara pek uğrayamadım üzgünüm bildirim yapim

başlangıç:85
geçen hafta :72.4
bu hafta :71.7
giden:700 gr
hedef:60

durumum berbatttttt
başlangıç:81
geçen hafta :75.4
bu hafta :75.5
gelen:100 gr
hedef: 53tü ama 60 olsam razıyım valla şu duruma göre

Günaydınnn kızlarr bildirimi kime yapıyoruzz??

başlangıç:80
geçen hafta :69.0
bu hafta :67.2
giden:1,800 gr
hedef:59

ya kizlaar
ben tartildim amaaa sakal biyiklarla tartildim ve bugün 12 de randevum var epilasyon icin acaba ondan sonrami tartilsaydim kesin 500 gram daha eksik cikardi

gayet iyi bence canım daha 200 gr verdim diye sevineceğin haftalar olacak :)
Günaydın kızlar.
Bugün keyfim yok.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Veremeyenlerle yola devam zaten..

Bildirimleri bana mesaj atın.

Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Giden ve Gelen:
Toplam verilen:
Hedef:
ne oldu canım benim. sana moral vereyim diycem ama bende sıkkınım akşamada girmedim o yüzden eşim yok yLNIzIM VAKİT GEÇMİ TArtı beni mutlu etmiiiii duş alıp yattıydım her yanım tutuk boynum dönmiiiiiii

kızlar benim daha 1 gün oldu ya bildirim yapmıyorum o yüzden olur mu?

Sen yine 90 diyorsun ben bu kilomla 100'ü gözden çıkarıyorum.
Henüz çok erken bizim için.Hem yaş olarak ben zaman olarak.Ama heray olma ihtimalide var.
Ne kadar dikkat etsekde ben ilaç almıyorum.O nedenle şimdiden önlem almak en güzeli.

günaydın kızlarr

kilo verenleri tebrık ediyorum vermeyenelrde veriri inşallah napalım

en azından ugrasıyoruzz

ben dünü cuma sanıp tartıılmıştım ve 70 çıkmıştım şaşırmıstım nası oldu yeaa die

o kadar ugrasmama ragmen bugun sabah tartıldım 70,7 nası oluyo ben anlamıyorum hatta

akşam eşim de dedi hiçbişey yemedın güçsüz düşceksın die hiç iştahım yoktu bi çorba yedım

1 dılımde ekmek onu da zar zor ama sabha ansıl olduysa 700 gr fazla çıktım

sankı geceleri kilo mu eklenıyor vücüduma noluyor anlamadım gitti

bu son bildirimim olsun bi süre tartılmıycam ve bildirim yapmıycam ama diyet stresınden cıkıp

normal beslenerek spora agırlık verıcem sanırırm çok stres yaptım vücüdum benımle savasa girdi

direnıyor tartılmadan çabalıyım bakayım ne olacak kızlarr yaa böyleyken böyle iştee

Son düzenleme:
denk gelmiyoruz canim gercekden hadi yat canim kuzucuk kaldirir seni iyi geceler :80:
evet canim denk gelmiyoruz
evet canim cok mutluyum
evet canim ya insaallah olurum
hos geldiin
kiyamam yaa sagol canim

ne yapayim hicde kiskanmadim
saka canim güle güle git gl insallah nekadar mutlusundur simdi

evet canim ya cok ozledim ailemi dun telefonda babam dedi cok ozledim torunumu sen hep aklimdasin napiyosun nasilsin onlarda cok ozluyo

cnm bendede sorun basen toto o ytüzden eliptik bisiklet aldım onu yapıyorum akşamları bacakları ve baseni çok güzel çalışıtırıyor

Eklentiler

• $dynamic-901-kondisyon-bisikleti.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 51
kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55
kizlar dun 61.3dum detoks yapiyorum ve 1gunde 1,1kilo gitmis sahane bugunde detoksa devam bakalim toplamda kac gitcek

selam kızlaaar kilo veren herkesi tebrik ederim ben de bayaa bi başarı gösterdim pazar gününden beri, birazdan ayrıntılara gireceğim başka bir mesajla ama önce bir şeyi belirteyim kaç gündür içimde kaldı fırsat bulamadım inanın;hep alıntı yapıyorum cevap yazarken patron geliyor elemanlar ustalar geliyor ani bir yoğunluk oluyor bir türlü sayfaya dönüp devam edemiyorum. sonra devam edeyim diyorum bi bakıyorum sayfalar birikmiş, içinde kayboluyorum yine aksıyor :26: lütfen gönül koymayın :109: suziciiim en son sana yazıyordum kaynadı yine. nasılsın şekerim? aman yüreğin ferah olsun da varsın kilon yerinde saysın. hoş benim kilom gitmedikçe gönlüm ferahlamıyor inşallah topluca kalkıcaz altıntan. bu arada ben söylemedim kızlar ben geçirmiş oldum bir kaç ay bunalım süresinde işsizdim bi de sakatlandım ayak bağlarım yırtıldı cabası oldu. mayısta düğün var ama daha nerede yaşayacağımız bile belli değil ki dolayısıyle ne mobilyamız ne eşyamız hiç bişeyimiz hazır değil neyse ben nişanlımın çalıştığı şehirde iş aradım bir ay boyunca ve bulamadım yok yani iş yok. neyse mecbur yine bursada çalışmaya başladım. yeni işe geçtim yani. bugün tam 1 ay oluyor. kilo vericem diye gelinlik siparişi de veremiyorum. bakalım nasıl kalkıcam bu kadar şeyin altından. ama kilo vermeye başladım. düğüne kadar ne kadar verirsem o kadar kar cetvelim de kaybolmuş bari kolları sıvayım da söyle uzuuun bir cetvel yapayım kendime

bende 100 olabilirim hahaha
sen düşünme bencede yaşın küçük.. ben 27 yim ekimde 28 olacağım.. temuzdada evliliğimde 2 yıl dolacak. artık eylülden sonra nasipsee

merhaba arkadaşlar akşam yazamadım çok yorgundum ufaklığı uyutup gelecektim ama o beni uyutttu:))
dün yediklerim
sabak ballı limonulu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 tk pekmez
domates
öğle
1 kase erişteli yeşil mercimek çorbası
1 ince dlm ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 galeta
akşam
1 tabak mantı 1 çk yağ ile
sabah tartıldım sonuç güzel 73 olmuşum. diyete pztesi başlamıştım.kilo bildirimim
başlangıç 75kg
bu hfta verilen 2 kg
şu anki kilom 73

Son düzenleme:
kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55
kizlar dun 61.3dum detoks yapiyorum ve 1gunde 1,1kilo gitmis sahane bugunde detoksa devam bakalim toplamda kac gitcek
tbrikler detoksa sende işe yaramış
geçmiş olsun canım şimdi ayağın nasıl?
evlenen allah yardım ediyor canm inş bu sıkıntılı günleride atlatacaksın

Canım ne kadara ve nerden aldın acaba?
bu ay sonunda benimde bu şekilde bir spor aletine ihtiyacım olacak kesinlikle.

canım önce bim martkete bu alete benzer bi alet geldi onu aldım 200 liraya 1hafta sonra bozuldu iade ettim
sonra iyi bi marka almaya karar verdim ve bunu aldım
realden aaldım bu gösterdiğim aleti 450 liraya

bide alırsan kayışlı alma manyetik al kayışlılar bozulabiliyormuş ve sesliler.. manyetikler sessiz..

ay ne güzel kocan destek oluyo. benimkide çikolar kekler alır akşamları karşımda yer sağolsun.cipsleri falan götürüyo yanımda sinir oluyom
günaydın kızlar nasılsınız?

başlangıç : 76
geçen hafta: 71.7
bu hafta : 71.6
giden : 0.1 (regl olacağım)
toplamda giden:4.4 kg
hedef :60
gitmiş kız en azından

birrinci belli olduuuuuuuu

haklısın canım ya inan bende bunalım tartıl vereme gıcık ol sık yine vereme pes etmemek için kendimle savaşıyorum
:):) Her hafta vereyim almıyayımda onada razı olurum sanırım cnm.
70'den aşağı düşsem rahatlıyacağım.İnşallah başaracağım.Uzun vadede ama sağlıkla olacak.
her hafta veririsin inşallah canım ben son 3 haftadır az da olsa veriyordum bu haftada çarşamba - 200 deydim ama bugün cık aynı kilo. dün o kadar da detoks yaptım çok sinirliyim çoooooook
kizlar kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 61.3
bu hafta 60.2
giden 1.1
toplamda giden 10.2
hedef kilo 55

benim detoksta bana yaradı anlaşılan -200 ümüde götürmüş +olmuşum

bende 100 olabilirim hahaha
sen düşünme bencede yaşın küçük.. ben 27 yim ekimde 28 olacağım.. temuzdada evliliğimde 2 yıl dolacak. artık eylülden sonra nasipsee

Herşey nasip kısmet canım.Allahım doğru zamanda sağlıkla versin inşallah.
Haydi bakalım önce kilocukları verelim sonrada bebiş haberlerini bekleriz:)
Bizde en az 2 yıl sonra düşünüyoruz.Daha balayındayız:)Eşimle birbirimizede çok benziyoruz daha yapmak istediğimiz çok şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…