70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katiliyorum erkekler icin onemli iki sey var futbol ve yatak ben futbolu severim fanatik besiktas taraftariyim futbol hakkinda herseyi bilirim bizde buyukler hep der sen gece onu mutlu edicenki oda seni bi omur mutlu etsin eger sen yuz cevirirsen oda gunduz senden yuz cevirir

bende beşiktaş taraftarıyım :) karı koca ikimizsde :)

çok severım futbol gecen akşam eşim işten gelmiş braga maçı var

ben çok yorgunum uyyucam diyo deidm olmaz maç var maçtan sonrada bebek çalışması yumurtlama günümdü :)

valla maçı izleyince açıldı da yata götürdüm adamı yoksa öle uyur kalırdı

büyükler bilio bu işi dinlemek lazım

selam kızlar napıosunuzzz bildirim günüüü

kilo verenleri tebrik ediyorum yerinde sayanlarr sizinkide başarııı alanlar üzülmeyinnn

önümüzde çoookk zaman varr acelesi yok gider zamanla inş...

ben yazılanları okjuyorumdaa yazzmaya hiçç mecalim yokkk bugünlük böyleee

öptüm hepiniziiiii mucu mucu

selam kızlarrrr
geçmişe bakamadım
kilo veren herkesi tebrik ederim..
alanlar da haftaya bombo olcak inş

bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:65.5
gelen:1.5
toplam giden:7.5
hedef:55

dün regl oldum ve acayip şişkinlik var
reglden dolayı artıda çıktığımı bildiğim için rahatım
haftaya çok güzel olacak inş....

Aynen öyle, erkeklere yüz vermeye gelmiyor, kendi ayaklarının üstünde durmayı bilmek çok önemli. Onsuz yapamayacağımızı sandıkları an başlıyorlar seni aşağılamaya. Her daim onsuz yaşayabileceğimiz de hatırlatmak lazım adamlara.

Kesinlikle kendine güven çok ama çok önemli.İşde bu yüzden bütün savaşımız.
Özellikle yaz aylarında insanın buna fazlasıyla ihtiyacı oluyor.Hep birlikde başaracağız ben inanıyorum.

EVet, biz kadınlar kulübü olarak başaracağız
Selam canlar....
Selam canım,

İnşallah hep böyle gider canım.

Diyetisyene gitmen iyi olmuş bence de.
bnede bugun itibariyle aranizdayim inssssss vcok umudluyummm ins vercem kilolari
Hoşgeldinnnn.

Tebrik ederim seni, yılmadan bıkmadan onu kollamışsın, bak şimdi de sonuçlarını alıyosun.

Sonuna kadar katılıyorum, adamlara çocukmuş, evmiş onların umurunda değil ki. Yeter ki yatakta iyi ol, gerisi bir şekilde olur
Aynen canım.

benim esimde trabzonlu biz rakip oluyoruz oyle daha zevkli oluyo

selam kızlar.....
geçmişe çok dalamadımm..biraz şöyle bakındımda gerçekten içim cız etti...
fazla bişe söylemek istemiyorum..hayat malesef bazen çok acımasız olabiliyo bize karşı..
oysaki düşününce ne günah işledikte bunlara maruz kalıyoruz diye düşünür dururum.
hep verici olduk.görevlerimizi bildik,yaptık,sevdik,ama karşılığında ne bulduk.....
bizimde imtihanımız böleymiş diye kendimi teselli edip,sabretmekteyim..
anlatacak çok şey varda kızlar,,bu gidişata dur demek için kesinlikle zayıflamamız şart..

canim 2gun yapiliyo sabah hafifbi kahvalti sonra bu karisim her 2saattebir ve saat 9a kadar birer kase yiyosun
karisimda 1bucuk lt ayran 4kasik nohut 4kasik bulgur 4kasik yesil mercimek haslanip ayrana katiliyo

haşladığmız bu karışımları ayrana katıyoruz lapa kıvamına mı qeliyor
tadı nasıl peki ben ayranı sevmem de ıyk miğdem bulandı şu menüden ama 2 qün sabrederim qibime qelio
:26:

Teşekkür ederim canım umarım hep böyle devam eder

HOŞGELDİİİİİİN

canım benim senin durumda çok zor muş
ay bir kalkamadım bağımlı oldum size ama bu sefer gidiyom byeeeeee

Dört dörtlük olunmuyor canım.
Benim sıkıntımda o olsun.Yeterki eşim hep yanımda olsun.

Sonuna kadar katılıyorum, adamlara çocukmuş, evmiş onların umurunda değil ki. Yeter ki yatakta iyi ol, gerisi bir şekilde olur

Aynen canım.

hello melojjj :)

benim esimde trabzonlu biz rakip oluyoruz oyle daha zevkli oluyo

biz de çarşı oluyoruz marşlar söylüyrouz ehehehe
hmmm trabzon psv ye yenıldı ama ınsallah kendi sahasında farklı yenerler de geçer turu :)

pucaaaaaaaaaa,

ben sana yeni olduğumdan özelden msj gönderemedim, kabul etmedi:)) buraya yazıyorum bildirimimi, listeye ekleyebilirmisin beni de:))
başlangıç kilo: 75
geçen hafta: 75
bu hafta : 75
giden : 0
gelen: 0
hedef: 59

çok teşekkür ederim, bu arada her hafta düzenli kilo veren herkesi tebrikkk ediyorum, süpersiniz hanımlar....

buseli arkadaşımızın sorununa verilen tüm yanıtlara katılıyorum
bana diyecek bişey bırakmamıssınız arkadaşlar
bravo valla

haşladığmız bu karışımları ayrana katıyoruz lapa kıvamına mı qeliyor
tadı nasıl peki ben ayranı sevmem de ıyk miğdem bulandı şu menüden ama 2 qün sabrederim qibime qelio
:26:
guzel gibi oluyo canim

hello melojjj :)

biz de çarşı oluyoruz marşlar söylüyrouz ehehehe
hmmm trabzon psv ye yenıldı ama ınsallah kendi sahasında farklı yenerler de geçer turu :)

amin canim uzuldu bizimki baya

canım tebrik ederim seni ne güzel yapmışsın eşin de Allah tan anlayışlı ileri görüşlü
bi insanmış ki bilmiş kıymetını Allah ım uzun uzun yıllar bir arada mutlulukla yaşamanızı
nasib etsin inşallahh :) :) :) sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsinnn

bakma biz kocaları burada asıp kesiyoruz ama yılların verdiği bi alışmışlık var yoksa herkes
gün geliyo geçim derdine gün geliyo etrafın söylediklerine eşiyle birlikte göğüs geriyo
herşey bi yana iki insanı yan yana getiren aşksa bu aşkı ilerki yıllara taşıyan saygı sevgidir
bazen biz hata yaparız bazen eşimiz ama orta yolu bulduğumuz sürece sorun yok demektir :)

Bana mesaj atmazsanız ve burda yazılan bildirimler gözümden kaçarsa kimse ben niye liste de yokum diye sormasın lütfen.!!

Bildirimler bana ' MeSaJ ' atılacak.

PuCCaaa ( 3 a ile )

ayyy ben kaç aaa ile yazdım ki acep.:26::26::26::26::26::26: sen bugün gerginmisin cnm?

buseli arkadaşımızın sorununa verilen tüm yanıtlara katılıyorum
bana diyecek bişey bırakmamıssınız arkadaşlar
bravo valla

cnm sorun benim sorunum değil zeynep arkadsşın sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…