evet ben de savasıom kendımlen piffff :S
kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşindeyalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
kesinlikle katiliyorum erkekler icin onemli iki sey var futbol ve yatak ben futbolu severim fanatik besiktas taraftariyim futbol hakkinda herseyi bilirim bizde buyukler hep der sen gece onu mutlu edicenki oda seni bi omur mutlu etsin eger sen yuz cevirirsen oda gunduz senden yuz cevirir
PUCCAAAAAAAAA
Başlangıç: 76
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 71.5
Gelen : 0gr
Toplamda giden: 4.6
Hedef: 60
bugün diyetisyene gitccem canım bakalım ne diyecek...
ÖZEL MESAJ YOLLAYAMADIM BURAYA YAZDIM UMARIM GÖRÜRÜSÜÜÜÜN
Aynen öyle, erkeklere yüz vermeye gelmiyor, kendi ayaklarının üstünde durmayı bilmek çok önemli. Onsuz yapamayacağımızı sandıkları an başlıyorlar seni aşağılamaya. Her daim onsuz yaşayabileceğimiz de hatırlatmak lazım adamlara.Süpersiniz kızlar.Hani söylenecek bir söz kalmamış bana desem yeridir.Erkekler gerçekden kendilerine çok güveniyorlar.Ama bilmiyorlar ki bir bayan istediği zaman yaptıramıyacağı şey yoktur.Her zaman öncelik kendimiz olmalıyız bence.Ben eşimle ilişkimiz boyunca,sözlüyken nişanlıyken nasılsam evlendiğimdede hala öyleyim.Her zaman söylüyordum halada söylüyorum.Hayat müşterek bende çalışıyorum ben bir şeyler için çabalıyorsam aynı desteği senden de almalıyım diye.Eşimde saolsun anlayışlı bir insan her konuda destek oluyor.Ama inanın ben aman sen erkeksin otur ben yaparım ederim deseydim eşimde her erkek gibi yan gelip yatardı seve seve.
Kesinlikle kendine güven çok ama çok önemli.İşde bu yüzden bütün savaşımız.
Özellikle yaz aylarında insanın buna fazlasıyla ihtiyacı oluyor.Hep birlikde başaracağız ben inanıyorum.
Selam canım,Selam canlar....
İnşallah hep böyle gider canım.Geçmesin kız:) Tamam bu kadarı fazla biraz durulsun ama hiç bitmesin.
Martın 12 sinde kocişle ilişkimizin 2. yılını bitirmiş olcağız.
Evlenelide 4. ayımız birmiş olacak.Bizde herşey çok hızlı geliştiği için daha yaşamak istediğimiz çok şey var.
Şimdilik herşey yolunda şükür.Umarım böyle devam eder.
bitmesin canım tabii kid einşallah hep böle sürsün ama zamanla erkeklerin dalları çıkmaya başlıyodikkat et çıktıkça buda
ay canım bizde evliliğin ilk yılları ailesi yüzünden çok sorun yaşadık. o olaylarda çok acı verdi oturdu içime. düğünümü evliliğimi mutluluğumu yaşattırmadılar...sen iyi susup gülebiliyorsun bende o yok işe sinirlenince sakinleşemiyorum. amaaaaaaaaaan nerden girdik bu konulara yeter yoksa dökecem içimdeki herşeyi boşverin bazen susmak en büyük cezadırrrrrr
ben bugün diyetisyene gitcem kızlar dukan iyi ama birde dktor ne diyecek ona bakayım belkide birşeyleri yanlış yapıyorum akşam yazarım ne dediğini
Hoşgeldinnnn.bnede bugun itibariyle aranizdayim inssssss vcok umudluyummm ins vercem kilolari
Bizim durum biraz farklı kızlar.
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyordu.
Askerden geldikden sonra tanıştık biz.O sırada annesi istanbuldaydı.
Babası vefat etmişdi.Ablasıda doğu görevindeydi.Annesi eşimi ikna edip memleketlerine götürmeye karar verdi.
Ama eşim ben burdayım diye hiç bir yere gitmedi.8 ay boyunca teyzesinde kaldı.Annesi beni ilk başda bilmiyordu.
4. ayımızda öğrendi.Yine desteklemedi eşimi.Eşim askerden gelmiş,bilmediği şehir,iş yok,annesinden destek yok.
Ama ben hep yanındaydım.İnanın cebimizdeki son 5 tl ile karnımızı doyurduğumuzu bilirim.Akbil demirini verip aldığımız para 6 liraydı yarı yarıya paylaştığımızı bilirim.Daha neler neler.Sonra biz eşime şimdiki işini bulduk.Kimse inanmıyordu devam ececeğine teyzesi dışında allah ondan razı olsun.Eşim ve ben herkesi yanılttık.Söz,nişan,düğün hepsini tek başımıza yaptık.Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu.Annesi istemeye gelmek istemedi filan.Sonra geldi istedi.Ailemi gördü beni gördü.Hele çeyiz gününde evimizi gördü aldığım eşyaları gördü,istanbulda kalmaya karar verdi kendine ev tuttu biz nişanlıyken.Eşim mecbur yanına taşındı annesi varken teyzesinde kalamazdı.Ama hiç anlaşamadılar.Annesi sürekli laf çarpıttı durdu.Sonun evlendiğimizde çevremiz hep annesi yanlız olduğu için bizimle oturması gerekdiğini söyledi.Ben yine annesidir dedim otururz dedim ama eşim kabul etmedi.Huzurumuz kalmıcak dedi.Yanımda kimse yoktu yanlızca sen vardın bana inadın güvendin sevdin dedi.O yüzdendir ki bu yaşanılanlar eşimi bana ailemize daha çok bağlıyor.Zor günler atlattık şimdi tadını çıkarıyoruz.Ben 3 aylık evliyim:)Darısı nice 3 aylara inşallah.
evet ben de savasıom kendımlen piffff :S
kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşindeyalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
Aynen canım.kesinlikle katiliyorum erkekler icin onemli iki sey var futbol ve yatak ben futbolu severim fanatik besiktas taraftariyim futbol hakkinda herseyi bilirim bizde buyukler hep der sen gece onu mutlu edicenki oda seni bi omur mutlu etsin eger sen yuz cevirirsen oda gunduz senden yuz cevirir
bende beşiktaş taraftarıyım :) karı koca ikimizsde :)
çok severım futbol gecen akşam eşim işten gelmiş braga maçı var
ben çok yorgunum uyyucam diyo deidm olmaz maç var maçtan sonrada bebek çalışması yumurtlama günümdü :)
valla maçı izleyince açıldı da yata götürdüm adamıyoksa öle uyur kalırdı
büyükler bilio bu işi dinlemek lazım
Bana mesaj atmazsanız ve burda yazılan bildirimler gözümden kaçarsa kimse ben niye liste de yokum diye sormasın lütfen.!!
Bildirimler bana ' MeSaJ ' atılacak.
PuCCaaa ( 3 a ile )
canim 2gun yapiliyo sabah hafifbi kahvalti sonra bu karisim her 2saattebir ve saat 9a kadar birer kase yiyosun
karisimda 1bucuk lt ayran 4kasik nohut 4kasik bulgur 4kasik yesil mercimek haslanip ayrana katiliyo
Aynen öyle, erkeklere yüz vermeye gelmiyor, kendi ayaklarının üstünde durmayı bilmek çok önemli. Onsuz yapamayacağımızı sandıkları an başlıyorlar seni aşağılamaya. Her daim onsuz yaşayabileceğimiz de hatırlatmak lazım adamlara.
EVet, biz kadınlar kulübü olarak başaracağız
İnşallah hep böyle gider canım.
Tebrik ederim seni, yılmadan bıkmadan onu kollamışsın, bak şimdi de sonuçlarını alıyosun.
HOŞGELDİİİİİİN
canım benim senin durumda çok zor muş
ay bir kalkamadım bağımlı oldum size ama bu sefer gidiyom byeeeeee
Sonuna kadar katılıyorum, adamlara çocukmuş, evmiş onların umurunda değil ki. Yeter ki yatakta iyi ol, gerisi bir şekilde olur
Aynen canım.
selam kızlar napıosunuzzz bildirim günüüü
kilo verenleri tebrik ediyorum yerinde sayanlarr sizinkide başarııı alanlar üzülmeyinnn
önümüzde çoookk zaman varr acelesi yok gider zamanla inş...
ben yazılanları okjuyorumdaa yazzmaya hiçç mecalim yokkk bugünlük böyleee
öptüm hepiniziiiii mucu mucu
benim esimde trabzonlu biz rakip oluyoruz oyle daha zevkli oluyo
guzel gibi oluyo canimhaşladığmız bu karışımları ayrana katıyoruz lapa kıvamına mı qeliyor
tadı nasıl peki ben ayranı sevmem de ıyk miğdem bulandı şu menüden ama 2 qün sabrederim qibime qelio
:26:
hello melojjj :)
biz de çarşı oluyoruz marşlar söylüyrouz ehehehe
hmmm trabzon psv ye yenıldı ama ınsallah kendi sahasında farklı yenerler de geçer turu :)
Bizim durum biraz farklı kızlar.
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyordu.
Askerden geldikden sonra tanıştık biz.O sırada annesi istanbuldaydı.
Babası vefat etmişdi.Ablasıda doğu görevindeydi.Annesi eşimi ikna edip memleketlerine götürmeye karar verdi.
Ama eşim ben burdayım diye hiç bir yere gitmedi.8 ay boyunca teyzesinde kaldı.Annesi beni ilk başda bilmiyordu.
4. ayımızda öğrendi.Yine desteklemedi eşimi.Eşim askerden gelmiş,bilmediği şehir,iş yok,annesinden destek yok.
Ama ben hep yanındaydım.İnanın cebimizdeki son 5 tl ile karnımızı doyurduğumuzu bilirim.Akbil demirini verip aldığımız para 6 liraydı yarı yarıya paylaştığımızı bilirim.Daha neler neler.Sonra biz eşime şimdiki işini bulduk.Kimse inanmıyordu devam ececeğine teyzesi dışında allah ondan razı olsun.Eşim ve ben herkesi yanılttık.Söz,nişan,düğün hepsini tek başımıza yaptık.Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu.Annesi istemeye gelmek istemedi filan.Sonra geldi istedi.Ailemi gördü beni gördü.Hele çeyiz gününde evimizi gördü aldığım eşyaları gördü,istanbulda kalmaya karar verdi kendine ev tuttu biz nişanlıyken.Eşim mecbur yanına taşındı annesi varken teyzesinde kalamazdı.Ama hiç anlaşamadılar.Annesi sürekli laf çarpıttı durdu.Sonun evlendiğimizde çevremiz hep annesi yanlız olduğu için bizimle oturması gerekdiğini söyledi.Ben yine annesidir dedim otururz dedim ama eşim kabul etmedi.Huzurumuz kalmıcak dedi.Yanımda kimse yoktu yanlızca sen vardın bana inadın güvendin sevdin dedi.O yüzdendir ki bu yaşanılanlar eşimi bana ailemize daha çok bağlıyor.Zor günler atlattık şimdi tadını çıkarıyoruz.Ben 3 aylık evliyim:)Darısı nice 3 aylara inşallah.
Bana mesaj atmazsanız ve burda yazılan bildirimler gözümden kaçarsa kimse ben niye liste de yokum diye sormasın lütfen.!!
Bildirimler bana ' MeSaJ ' atılacak.
PuCCaaa ( 3 a ile )
buseli arkadaşımızın sorununa verilen tüm yanıtlara katılıyorum
bana diyecek bişey bırakmamıssınız arkadaşlar
bravo valla
guzel gibi oluyo canim
amin canim uzuldu bizimki baya
Neyin var canım, anlat, paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?