70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

guzel gibi oluyo canim

amin canim uzuldu bizimki baya

üzülmeyecek gibi değil uefa bu :) bu sene uefa kupasını alalım çok isterimm

bakalım kısmeeett Q7 çok isteksiz ve sönüktü bu maçda toparlansa iyi olur biz de sağlam adımlarla

ilerleriz ama böyle olmuyo yani yendik ama çok hatamız vardı bizimde düzelir inşallah

buseli arkadaşımızın sorununa verilen tüm yanıtlara katılıyorum
bana diyecek bişey bırakmamıssınız arkadaşlar
bravo valla

canim o ayda 2kere degilmiydi benmi yanlis hatirliyorum
hmm evet canım öyleymiş baktımda şimdi, ben 1 gün yaptım gram oynamadı kaçamaklarımda oldu ama yapmam herhalde bidaha

ferihadaki kadın doğru söylemiş annemde hep derdi yatağa küs girmeyin sarılınca bihormon salgılıyormuş vücut kadının işi zor valla erkekler düşünürmü kadının gönlünü hoş edeceksin diye
senin işinde zormuş yaaa, Allah sabır verisin, güç versin
eşimde koyu GSli bugün mersine maça gitti bende fenerliyim düşman takımlar
reglden sonra verirsin benim kilo takıldı kaldı
Bana mesaj atmazsanız ve burda yazılan bildirimler gözümden kaçarsa kimse ben niye liste de yokum diye sormasın lütfen.!!

Bildirimler bana ' MeSaJ ' atılacak.

PuCCaaa ( 3 a ile )
sinirlisin gibi geldi hayırdır???

Amin canımm.Teşekkür ederim bu güzel yorumun için.
Yazdıkların gerçekden çok hoşuma gitti.İnşallah bizede nasip olur eşimle uzun yılları bir arada geçirmek.
Yazıdğınız,yorum getirdiğiniz herşey inanın benim için çok değerli.
Hem zayıflıyorum hem hayat dersi alıyorum daha ne olsun:)

ayyy ben kaç aaa ile yazdım ki acep.:26::26::26::26::26::26: sen bugün gerginmisin cnm?

cnm sorun benim sorunum değil zeynep arkadsşın sorunu.

Ayy pardon
bütün yazılanları okuyunca aklmda niyeyse sen yazmıssın die kaldı

evet canim bende cok isterim uefa kupasini bizim kaldirmamizi

ayy canım sen bayağı bi badireler atlatmışsın ayağınla ilgili.. dr gördümü en son düştükten sonra aman ihmal etme sağlık ihmale gelmiyor
yok görmedi ama haklısın ihmal etmemeliyim. yalama oldu benim ayak helal sana buseli :128: benim bu mesajı bir yerlere kaydedip açıp açıp okumam lazım. kelimesi kelimesine katılıyorum parmaklarına sağlık. hay senin ağzını öpeyim derler ya işte ben de hay senin parmaklarını öpeyim gitar tıngırdatmak güzelmiş benim de var kendimce hobilerim. gerçi vardı desem daha iyi.. el sanatlarıyla yağlı boyayla falan uğraşıyordum fotoğrafçılık ilgi alanımdı ama içim kurudu resmen yaşlandım şimdiden. ama evlendiğimizde fazla odamız olursa o odayı hobi odası yapmak istiyorum. gitar öğrenmek istiyordum artık geçti diyordum ama niye geçmiş olsun değil mi? süpersin
gecmsı olsun canım dıkkat et kendıen ısın bıraz zor gıbı gercekten zaman az kalmıs en azından bıseyelrden baslamanız lazım bencede allah kolaylık versın
teşekkür ederim canım haklısın işte başlıyoruz ama yarım yarım her şey. ortada gözle görünür hiç bir şey yok. bakalım olacak inşallah çorap söküğü gibi :122:
Selam canlar....
selam şekeer naber neler yapıyorsun? zor günler gerçekten insanların gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor. ne ektiysen işte o zaman biçmeye başlıyorsun. eşin bunun farkında olan birisi ne güzel adına. annesinin de kalbini kırmadan ama özellikle de evinin huzurunu kaçırmaması çok titiz bir durum. mutluluğunuz daimi olsun :116:

Son düzenleme:

vayy gittiğine değer de yenerler inş. hoş bu senee galatasaray çok iyi
beni baya şaşırttı :) mersini de yener ınss :)

İnşallah canım rica ederimm

evet canim bende cok isterim uefa kupasini bizim kaldirmamizi

ınsallaaaaaahhh

Amin canım cümlemizin inşallah.
Bizim için bir sınavdı belkide atlattık çok şükür.

canim sende nasil bi etki yapti benim gece hep basim agridi simdide sol gozum biraz bulanik goruyo gibi acaba bundan olmus olabilirmiki

arkadaşım sen yorum yazma dedin amma konularını okuyunca bir yazasım geldi. Dur tutma beni, vurma

Arkadaşım birşey vardır evliliklerde oda şu: herkes annesinden-babasından gördüğü gibi evlilik yaşar. Muhtemelen baban çok duyarlıydı ve sen eşinin onun gibi olmasını istiyorsun (veya çokkkk duyarsızdı zıttını istiyorsun). ancak eşinde kendi babası gibi evlilik yaşar (bunda karakterde biraz etkili tabii). Yani onun babası eve gelip maç seyredip, o şekilde davranıyorsa o evlilğin böyle normal olduğunu sanmıştır. Oysa sana göre normal olan kendi annen-babanın ki gibi (ee kültür ve krakter biraz farklılık göstertirir ama temeli aynı olsun istersin) bir evlilik. dolayısıyla anlaşmak bu konuda zordur. Hele her iki tarafta yok bu şekilde olsun derse 15 yılda geçse bişey değişmez. Doktorda bişey yapamaz. Bu konuda bişey yapabilecek bitek sensin (çünkü kocan bir sorun olduğunu düşünmüyor ve muhtemelen anneside babasının duyarsızlığına söylendiğinden seni ona benzeterek evliliğin normal olduğunu sanıyordur ve bişey yapmıyacaktır). Yapacağın tek şeynu olduğu gibi kabul etmek sen bunu başaramazsan mutlu da olamazsın.
Çünkü o değişmeyecek bu durumda geğişebilecek tek kişi sensin. Mesela : benim kocam da maç hastası maç yoksa bilgisayardadır amma ben bunu hiçç sorun etmedim çünküm benim babamda aynıdır. Yani erkeklerin bunları yapması türkiye genelinde normaldir. Kaldı ki halin nicedir, sen iyimisin diye gerçekten sorun erkek sayısı da %2 civarındadır. Yani öyle üretim yok arkadaşım. Bu erkeklerin %98 i birinci sınıf kereste. Bunu kabul edersen beklentilerin azalır,mutsuzda olmassın.Bence senin eksiğin arkadaş, bir arkadaş edinsen (ne bileyim komşuya git, iş arkadaşlarını çağır vs...) Ama kocişin hasas ve ince olmasını bekleme bak 5 sene bekledin gram değişti mi? yok daha da değişmez. Kaldı ki herşeyi sana sormasıda bana normal geldi çünküm benim ki de aynı (babamda öyleydi) hatta beraber evden işe çıkarız evde cep telini unutursa bana kızar (sanki tel benim) bende alıştım evden çıkarken herşeyini çantasına koyuyorum. ben arkasını toplamasam fena dağılır. Bir noktada bağımlı olmasıda iyi oluyor bence.
Kusura bakma ben fazla açık sözlüyüm o yüzden senden özür dilerim. belki seni ilgilendirmez de diyebilrisin ama ben fırça yemeği baştan göze aldım.iyi hadi çek saçımı baremm

puccaaaaaaa kız yerim seni 3 a lı şey seni aman da sinirlenirmiş terör estirirmiş sen git mayvişi pukka cukkaa yap olacağı budur

herkes demişsin genelleme yapmışsın. her durum öyle genel değildir ki. her evlilikte millet kendi babasının annesinin rolünü üstenip karşıdan da öyle bir şey beklemez. aklı başında olgunlaşmış karakteri oturmuş insanlar her birlikteliğin faklı olabileceğinin farkındadırlar. mesela sen böyle diyince düşündüm de buseli o zaman; neyse ki annem kurtulalı çok oldu ama benim babam içip içip annemi döverdi valla benim kocamdan böyle bir beklentim yok

Son düzenleme:
kızlar sabah bildirecektim ama servise geç kalıyodum bildiremedim
sevgili puCCaa nın dikkatine
başlangıç: 82
geçen hafta:76.5
bu hafta: 75
giden: 1.5
toplam giden:7
hedef: 57

ben daha fazla vermeyi bekliyodum ama napalım buna da çok şükür

Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.

chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.

Oyyy oyyy sıkılrmışşş daaa..
haklısın valla ben de aynıyım
ama bişey diyim mi kızınca çok güzel oluyosunnnn:86:

napayım canım ugrasıyoruz ıste.. canım sıkkın benımde kafayı dagıtacak seyler yapmak ıstıyorum ama bır yandan da bırsey yapmak ıstemıyorum.. oyle ıste, sen neler yapıyorsun ?
sigarayı nasıl tüttürüyorsun ama ahaha ya bana da bazen pardon hatta çoğu zaman oluyor öyle canım sıkılıp bir şey yapasım da olmadığı. acep ne yapsam :44: bi şeyler mi yapsam acaba yapsam mı falan derken bi bakıyorsun gün bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…