guzel gibi oluyo canim
amin canim uzuldu bizimki baya
buseli arkadaşımızın sorununa verilen tüm yanıtlara katılıyorum
bana diyecek bişey bırakmamıssınız arkadaşlar
bravo valla
hmm evet canım öyleymiş baktımda şimdi, ben 1 gün yaptım gram oynamadı kaçamaklarımda oldu ama yapmam herhalde bidahacanim o ayda 2kere degilmiydi benmi yanlis hatirliyorum
ferihadaki kadın doğru söylemiş annemde hep derdi yatağa küs girmeyin sarılınca bihormon salgılıyormuş vücut kadının işi zor valla erkekler düşünürmü kadının gönlünü hoş edeceksin diyekelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşindeyalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
senin işinde zormuş yaaa, Allah sabır verisin, güç versinooooo hepimiz aynıyız yaniii. Bende bir tek koçiş sorunu yok ki. Kaynana benle, boşanmış görümce benle, görümcenin çocuğu benle, eşimin eski eşinin çıkardığı sorunlar ayrı, eşimin eski eşinden 1 kızı var o ayrı, 3. evliliğini istiyormuş haspam (hemen evereyim seni diyorum :) ) o ayrı, eşim çok asabi,saygısız, edepsiz aileside öyle....amannnnn hakkatten boşver. Ben zaten kaynnalar topiğine konu açmıştım burda daha konuşmayalım. Konulara bir bakacağım bugün...Diyetisyen ne diycek meraktayım...
eşimde koyu GSli bugün mersine maça gitti bende fenerliyim düşman takımlarbende beşiktaş taraftarıyım :) karı koca ikimizsde :)
çok severım futbol gecen akşam eşim işten gelmiş braga maçı var
ben çok yorgunum uyyucam diyo deidm olmaz maç var maçtan sonrada bebek çalışması yumurtlama günümdü :)
valla maçı izleyince açıldı da yata götürdüm adamıyoksa öle uyur kalırdı
büyükler bilio bu işi dinlemek lazım
reglden sonra verirsin benim kilo takıldı kaldıselam kızlarrrr
geçmişe bakamadım
kilo veren herkesi tebrik ederim..
alanlar da haftaya bombo olcak inş
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:65.5
gelen:1.5
toplam giden:7.5
hedef:55
dün regl oldum ve acayip şişkinlik var
reglden dolayı artıda çıktığımı bildiğim için rahatım
haftaya çok güzel olacak inş....
sinirlisin gibi geldi hayırdır???Bana mesaj atmazsanız ve burda yazılan bildirimler gözümden kaçarsa kimse ben niye liste de yokum diye sormasın lütfen.!!
Bildirimler bana ' MeSaJ ' atılacak.
PuCCaaa ( 3 a ile )
canım tebrik ederim seni ne güzel yapmışsın eşin de Allah tan anlayışlı ileri görüşlü
bi insanmış ki bilmiş kıymetını Allah ım uzun uzun yıllar bir arada mutlulukla yaşamanızı
nasib etsin inşallahh :) :) :) sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsinnn
bakma biz kocaları burada asıp kesiyoruz ama yılların verdiği bi alışmışlık var yoksa herkes
gün geliyo geçim derdine gün geliyo etrafın söylediklerine eşiyle birlikte göğüs geriyo
herşey bi yana iki insanı yan yana getiren aşksa bu aşkı ilerki yıllara taşıyan saygı sevgidir
bazen biz hata yaparız bazen eşimiz ama orta yolu bulduğumuz sürece sorun yok demektir :)
ayyy ben kaç aaa ile yazdım ki acep.:26::26::26::26::26::26: sen bugün gerginmisin cnm?
cnm sorun benim sorunum değil zeynep arkadsşın sorunu.
üzülmeyecek gibi değil uefa bu :) bu sene uefa kupasını alalım çok isterimm
bakalım kısmeeett Q7 çok isteksiz ve sönüktü bu maçda toparlansa iyi olur biz de sağlam adımlarla
ilerleriz ama böyle olmuyo yani yendik ama çok hatamız vardı bizimde düzelir inşallah
yok görmedi ama haklısın ihmal etmemeliyim. yalama oldu benim ayakayy canım sen bayağı bi badireler atlatmışsın ayağınla ilgili.. dr gördümü en son düştükten sonra aman ihmal etme sağlık ihmale gelmiyor
helal sana buseli :128: benim bu mesajı bir yerlere kaydedip açıp açıp okumam lazım. kelimesi kelimesine katılıyorum parmaklarına sağlık. hay senin ağzını öpeyim derler ya işte ben de hay senin parmaklarını öpeyimayy bak şimdi sinir oldum. cnm senin ev ortamını ve aile yapını sen daha iyi bilirsin amma eğer seni çok yormıyacaksa bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. (ben 3 yıllık evliyim ama emin ol 30 yıllık evli bir kadın bir evlilikte ne yaşarsa ben onlarının toplamını 3 yılda yaşadım o yüzden tavsiyede bulunmak isterim)1) sana sen izin vermediğin sürece kimse böyle hissettiremez. Muhtemelen sen böyle düşündüğün için karşıdakide bunu hissetti ve öyle davaranıyor. Önce böyle düşünmekten vazgeç. Sürekli evi temizlemekten koşturmaktan da vazgeç. Bak biz haftada 1 kez temizlik yapıyoruz kokuyor mu ev yok.. Bırak dağınık kalsın. Bazen al kahveni çayını at bacak bacak üstüne keyf yap. Bunu sen hakkettiğini düşünmelisin. Evde basit yapılıcak ama seni farklı hissetirecek şetler var. Ör: bir törpü ile tırnaklarını törpüle, arada makyaj yap, oje sür, saçlarını boya veya kestir. Anlatabildim mi sen bu durumdan ve böyle düşünmekten önce kendini kurtar.2) madem sana lafla saldırım moralini bozuyor sende aynı silahla cevap ver. Ör: ayrılırsak çocukların hangisini alırsın sorusuna: hepsini ama senden sonra evleneceğim adam istemez se ayrı de (bomba bir) Ör: seni aldatırsam boşanma demesine: anında tek celsede boşarım bakmam gözünün yaşına çocuklarınında yüzünü bir daha görermezsin de. Ör:2.ve 3. evlilikten bahsedince de: olabilri cnm madem anlaşamıyoruz sen de evlenirsin tekrar bende evlenirim burası medeni bri ülke de (inan bana erkeklerin en korktukları şey eski eşi bile olsa başkasıyla evlenmesi ve çocuklarının üvey babaya kalması onları çıldırtır. Benimkinden biliyorum tecrübeyle sabittir.)3) herşey kilo değil ama maalesef kilo çok şey. Bir ara eşimle aynı sizin gibi olduk. Üzüntüden 55'e düştüm ve peşimde kuyruk oldu. Maalesef aşağılayan da aynı adam peşimden koşan da. Bunların akıllarının yarısı malum yerlerinde. O yüzden güzelmakyaj, evde o gelince kıyafete dikkat etmek, o evdeyken mümkün olduğunca ev işi yapmamak ve kendine öz güven. Senin kendine öz güvenin oldukça emin ol onun kendine olan güveni sarsılır. Netekim ben 3 yıl her yolu denedim bu kocayı adam edecem diye ne zaman ki kendime güvendim ve aslında sana ihtiyacım yok moduna girdim işte o zaman o büyük egosu yerlerde sürünmeye başladı.tabii en önemlisi dua. duanı eksik etme cnm. Allah yar ve yardımcın olsun.
gitar tıngırdatmak güzelmişaynen katılıyorum. birde tecrübe ile sabittir. sen ne kadar umursamaz davranırsan o o kadar üzerine düşecek. kendine ayrı bir dünya kur çocuklarla ilgilen. makyaj yap süslen ciciler giy. otur nete bizle konuş o evde tek takılsın. vakit ayırabiliyorsan hobi edin. ben bak 3 aydır gitar dersi alıyorum ha çok çlışabiliyormuyum hayır ama olsun en azından kendime ait bir hobim oldu. geçiyom öbür odaya tıngırdatıyom bazen tek başıma. geliyo beni dinliyo falan. ben onunla ilgilenmeyince o üstüme düştü bu safer. gerçi gene suçlu benimki tek başına tatile getti beni bırakıp ama o konu ayrı onu ayrıyeten çekiştirelim
teşekkür ederim canım haklısın işte başlıyoruz ama yarım yarım her şey. ortada gözle görünür hiç bir şey yok. bakalım olacak inşallah çorap söküğü gibi :122:gecmsı olsun canım dıkkat et kendıen ısın bıraz zor gıbı gercekten zaman az kalmıs en azından bıseyelrden baslamanız lazım bencede allah kolaylık versın
selam şekeer naber neler yapıyorsun?Selam canlar....
zor günler gerçekten insanların gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor. ne ektiysen işte o zaman biçmeye başlıyorsun. eşin bunun farkında olan birisi ne güzel adına. annesinin de kalbini kırmadan ama özellikle de evinin huzurunu kaçırmaması çok titiz bir durum. mutluluğunuz daimi olsun :116:Bizim durum biraz farklı kızlar.Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyordu.Askerden geldikden sonra tanıştık biz.O sırada annesi istanbuldaydı.Babası vefat etmişdi.Ablasıda doğu görevindeydi.Annesi eşimi ikna edip memleketlerine götürmeye karar verdi.Ama eşim ben burdayım diye hiç bir yere gitmedi.8 ay boyunca teyzesinde kaldı.Annesi beni ilk başda bilmiyordu.4. ayımızda öğrendi.Yine desteklemedi eşimi.Eşim askerden gelmiş,bilmediği şehir,iş yok,annesinden destek yok.Ama ben hep yanındaydım.İnanın cebimizdeki son 5 tl ile karnımızı doyurduğumuzu bilirim.Akbil demirini verip aldığımız para 6 liraydı yarı yarıya paylaştığımızı bilirim.Daha neler neler.Sonra biz eşime şimdiki işini bulduk.Kimse inanmıyordu devam ececeğine teyzesi dışında allah ondan razı olsun.Eşim ve ben herkesi yanılttık.Söz,nişan,düğün hepsini tek başımıza yaptık.Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu.Annesi istemeye gelmek istemedi filan.Sonra geldi istedi.Ailemi gördü beni gördü.Hele çeyiz gününde evimizi gördü aldığım eşyaları gördü,istanbulda kalmaya karar verdi kendine ev tuttu biz nişanlıyken.Eşim mecbur yanına taşındı annesi varken teyzesinde kalamazdı.Ama hiç anlaşamadılar.Annesi sürekli laf çarpıttı durdu.Sonun evlendiğimizde çevremiz hep annesi yanlız olduğu için bizimle oturması gerekdiğini söyledi.Ben yine annesidir dedim otururz dedim ama eşim kabul etmedi.Huzurumuz kalmıcak dedi.Yanımda kimse yoktu yanlızca sen vardın bana inadın güvendin sevdin dedi.O yüzdendir ki bu yaşanılanlar eşimi bana ailemize daha çok bağlıyor.Zor günler atlattık şimdi tadını çıkarıyoruz.Ben 3 aylık evliyim:)Darısı nice 3 aylara inşallah.
ferihadaki kadın doğru söylemiş annemde hep derdi yatağa küs girmeyin sarılınca bihormon salgılıyormuş vücut kadının işi zor valla erkekler düşünürmü kadının gönlünü hoş edeceksin diye
eşimde koyu GSli bugün mersine maça gitti bende fenerliyim düşman takımlar
[/COLOR][/FONT][/B]
Amin canımm.Teşekkür ederim bu güzel yorumun için.
Yazdıkların gerçekden çok hoşuma gitti.İnşallah bizede nasip olur eşimle uzun yılları bir arada geçirmek.
Yazıdğınız,yorum getirdiğiniz herşey inanın benim için çok değerli.
Hem zayıflıyorum hem hayat dersi alıyorum daha ne olsun:)
evet canim bende cok isterim uefa kupasini bizim kaldirmamizi
Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
zor günler gerçekten insanların gerçek yüzünü ortaya çıkartıyor. ne ektiysen işte o zaman biçmeye başlıyorsun. eşin bunun farkında olan birisi ne güzel adına. annesinin de kalbini kırmadan ama özellikle de evinin huzurunu kaçırmaması çok titiz bir durum. mutluluğunuz daimi olsun :116:
hmm evet canım öyleymiş baktımda şimdi, ben 1 gün yaptım gram oynamadı kaçamaklarımda oldu ama yapmam herhalde bidaha
ferihadaki kadın doğru söylemiş annemde hep derdi yatağa küs girmeyin sarılınca bihormon salgılıyormuş vücut kadının işi zor valla erkekler düşünürmü kadının gönlünü hoş edeceksin diye
senin işinde zormuş yaaa, Allah sabır verisin, güç versin
eşimde koyu GSli bugün mersine maça gitti bende fenerliyim düşman takımlar
reglden sonra verirsin benim kilo takıldı kaldı
sinirlisin gibi geldi hayırdır???
selam şekeer naber neler yapıyorsun?
Ayy pardon
bütün yazılanları okuyunca aklmda niyeyse sen yazmıssın die kaldı
Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
herkes demişsin genelleme yapmışsın. her durum öyle genel değildir ki. her evlilikte millet kendi babasının annesinin rolünü üstenip karşıdan da öyle bir şey beklemez. aklı başında olgunlaşmış karakteri oturmuş insanlar her birlikteliğin faklı olabileceğinin farkındadırlar. mesela sen böyle diyince düşündüm de buseli o zaman; neyse ki annem kurtulalı çok oldu ama benim babam içip içip annemi döverdi valla benim kocamdan böyle bir beklentim yokarkadaşım sen yorum yazma dedin amma konularını okuyunca bir yazasım geldi. Dur tutma beni, vurmaArkadaşım birşey vardır evliliklerde oda şu: herkes annesinden-babasından gördüğü gibi evlilik yaşar. Muhtemelen baban çok duyarlıydı ve sen eşinin onun gibi olmasını istiyorsun (veya çokkkk duyarsızdı zıttını istiyorsun). ancak eşinde kendi babası gibi evlilik yaşar (bunda karakterde biraz etkili tabii). Yani onun babası eve gelip maç seyredip, o şekilde davranıyorsa o evlilğin böyle normal olduğunu sanmıştır. Oysa sana göre normal olan kendi annen-babanın ki gibi (ee kültür ve krakter biraz farklılık göstertirir ama temeli aynı olsun istersin) bir evlilik. dolayısıyla anlaşmak bu konuda zordur. Hele her iki tarafta yok bu şekilde olsun derse 15 yılda geçse bişey değişmez. Doktorda bişey yapamaz. Bu konuda bişey yapabilecek bitek sensin (çünkü kocan bir sorun olduğunu düşünmüyor ve muhtemelen anneside babasının duyarsızlığına söylendiğinden seni ona benzeterek evliliğin normal olduğunu sanıyordur ve bişey yapmıyacaktır). Yapacağın tek şey nu olduğu gibi kabul etmek sen bunu başaramazsan mutlu da olamazsın. Çünkü o değişmeyecek bu durumda geğişebilecek tek kişi sensin. Mesela : benim kocam da maç hastası maç yoksa bilgisayardadır amma ben bunu hiçç sorun etmedim çünküm benim babamda aynıdır. Yani erkeklerin bunları yapması türkiye genelinde normaldir. Kaldı ki halin nicedir, sen iyimisin diye gerçekten sorun erkek sayısı da %2 civarındadır. Yani öyle üretim yok arkadaşım. Bu erkeklerin %98 i birinci sınıf kereste. Bunu kabul edersen beklentilerin azalır,mutsuzda olmassın.Bence senin eksiğin arkadaş, bir arkadaş edinsen (ne bileyim komşuya git, iş arkadaşlarını çağır vs...) Ama kocişin hasas ve ince olmasını bekleme bak 5 sene bekledin gram değişti mi? yok daha da değişmez. Kaldı ki herşeyi sana sormasıda bana normal geldi çünküm benim ki de aynı (babamda öyleydi) hatta beraber evden işe çıkarız evde cep telini unutursa bana kızar (sanki tel benim) bende alıştım evden çıkarken herşeyini çantasına koyuyorum. ben arkasını toplamasam fena dağılır. Bir noktada bağımlı olmasıda iyi oluyor bence.Kusura bakma ben fazla açık sözlüyüm o yüzden senden özür dilerim. belki seni ilgilendirmez de diyebilrisin ama ben fırça yemeği baştan göze aldım.iyi hadi çek saçımı baremm
Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
sigarayı nasıl tüttürüyorsun ama ahahanapayım canım ugrasıyoruz ıste.. canım sıkkın benımde kafayı dagıtacak seyler yapmak ıstıyorum ama bır yandan da bırsey yapmak ıstemıyorum..oyle ıste, sen neler yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?