70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wuuuuuuuuuuuuuuuuu

haftaya gider canım hadi geçmiş olsun
Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.

chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.

geçen benim keçiler gelmişti şimdi de sana uğramışlar sıkma canını
işyerinde dart'ın varsa atış yap yada bişey kır ben öle yapardım çok sinirlendiğimde

bende onu diyorum cnm kötüyse zıttını bekliyoruz. Dedim ya babası çok duyarsızsa eşinin aksine duyarlı olmasını bekler dediydim. Ancak laf çok uzun olunca kısaltınca anlam kargaşası oluyor. bide şu fikrine katılıyorum krakteri oturmuş insanlar farklı olur evet ama türk toplumu oğlunu öğle bir yetiştiriyor ki çocuğun kendine ait bir krakteri olmuyor (genelleme yapmıyorum istisnalar tabii ki var) dolayısıyla giydirilmiş karakter taşıyoruz çoğumuz. Çoğumuzun annesi babası demez mi "sen sus sen çocuksun" vss. bunlar bizim karakterimizn tam oturmasını engelliyor. Çok şükür ki kadınlar bu konuda daha iyiler ve sağlam krakterli oluyorlar ee dolayısıylada idare etmek yine kadınlara düşüyor. umarım bundan sonraki toplumlar oğullarını bir güvence ve kendilerine tam itaat eden bir yardımcı olarak değilde bir birey olarak büyütürler. bundan sonraki toplumdan daha çok umutluyum.

aynen valla katılıyorumm..
klişe olmuş bazı kalıp yargılar var
her durumu buna uyarlamaya çalışıyoruz..
ama kesinlikle öyle birşey olamaz..
babam çok iyi bi baba mesela ama eşimin babam gibi olmasını istemedim hiç
annemim de çok fedakar bir kadındır ama ben olamam...

Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.

chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
Ben sıkıldığımda düşünüpte halime şükrettiğim birkaç örnek vereyim canım.
Bizim evin karşısında çöp bidonları var, karanlıkta bir adam (çöp toplayıcı) 7-8 yaşlarında kızıyla birlikte gelir, her akşam çöp bidonunu karıştırır, işine yarayacak birşeyler bulmaya çalışır. Sonuçta o da bir insan ve onun da bir kızı var.
Veya afrikadaki insanlar-çocuklar, neleri var. Hergün açlıktan kaç tanesi ölüyor.
Veya asgari ücretle geçim sağlamaya çalışan aileler. Çocukları var, okula gidiyorlar ve aldıkları 700 gibi bir rakam ve ev geçindiriyorlarrrr.................. vs.vs. uzatmaya gidersek, emin ol ki biz çok daha iyi durumdayız. Mesela işin var sonuçta, bilgisayar başındasın, rahat. Sokakları temizleyen işçileri düşün, yaz kış demeden.....
Biraz rahatlatmakti amacım, bilmem ki yararı olmuş mudur? Sen takma kafana, zamana bırak herşeyi. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu unutma. Her günümüz güllük gülistanlık olacak değilya.

bence yeni evli olduğunuzla ilgili değil ikinizde çalışıyorsunuz eşin seni özlüyor akşamları sennle vakit geçirmek istiyor benimde eşim bana yardım eder haftasonu beraber yaparız temizliği sağolsun bana yardımcı oluyor akşamları beraber film izleriz ama ben genlde uyurum bi filmi zor bitiriz.. bisikletimi oturma odasına koydum tv karşısına yanında yapıyorum sporumu tabi ilerde çocuk olunca bu kadar zamn ayıramıcaz belki birbirimize o yüzden bugünlerin tadını çıkarıyorum

katılıyorum canm

sende zor günler geçirmişsin canım ama mükafatını almışsın eşine
aynı olmakta başrıdır canm
aman sende bayağı dertliymişsin ortim allah yardımcın olsun zordur sülalecek yaşamk:18:

bayağı artı getirmiş sana haftaya fazlasıyla gider cnm

Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.

bazen bendede oluyor sıkılıyorum herşeyden

ne daha fazlası 1.5 kiloyu beğenmiyormusun süper gitmiş bence

kızlar selam
hemen yediklerimi yazayım
sabah peynir ekmek 2 dilim kadar ekmek 1 fincan çay şekersiz
öğlen kepekli yaprak galete 40 gr falan vardır tahminimce yanına tavuklu salata yine
bu zamana kadarda 1 litre su ay nasıl yediklerim yanlış varsa söyleyin lütfen.

Oyyy oyyy sıkılrmışşş daaa..
haklısın valla ben de aynıyım
ama bişey diyim mi kızınca çok güzel oluyosunnnn:86:

Haşin ve sert bi yanımda var yani.:82:
Öyle bile güzel diyosan bana seni yirim.:125:
Zaten herşeyi yiyesim var.:95:

hayırdır kuzum hersey yolundadır ınsallah ???

Ya genel bi sorunum yok.
Ama dediğim gibi sıkıldım canım herşeyden.:97:

pucca takma kafana bisey hersey duzelir uzulmeye deymez buyuklerden bisoz daha su akar yolunu bulur

Haklısın canım herşey olacağına varıyor.
Ne kaa tırmalasan da olmayacağı varsa olmuyor birşeyler.

PuCCaaam kıyamam sana neden cnn sıkkın hava kapalı ondan mı acep? şöyle derin bir nefes al cnm biraz fıkra felan oku belki neşen yerine gelir... seni seviyoruz...

Evet onun payı büyük. :95:
Yağmurlu, karlı havaları hiç sevmiyorum.
Darlanıyorum iyicee.

napayım canım ugrasıyoruz ıste..
canım sıkkın benımde kafayı dagıtacak seyler yapmak ıstıyorum ama bır yandan da bırsey yapmak ıstemıyorum..
oyle ıste, sen neler yapıyorsun ?

Aynen benim mod:13:

puccaaaaaaa kız yerim seni 3 a lı şey seni aman da sinirlenirmiş terör estirirmiş sen git mayvişi pukka cukkaa yap olacağı budur

Çok haşin mi oldu yoksa.:111:
Hepinize göz kırpayım.:112:
qivicim Charm'a yazdıgına katılıyorumm öyle böyle derken gün bitmiyooo

Aynen bende o moddayım....

sszsszsszsszssz

ay_she, yorumuna hayran kaldım:) Nede güzel açıklamışsın durumu.
Bende aynen katılıyorum.Bizim eşimle evlenmeden önce birbirimize verdiğimiz bir söz var.
Asla ama asla yatağa küs girmiyoruz.İkimizde biliyoruz ki uyku zamanı zaten konuşucaz o yüzden hiç bir şeyi uzatmıyoruz.
Yoksa iki farklı karakter ufak tefek çatışmalar elbetteki oluyor.

buseli bence genelleme yapmak çok yanlış.Benim eşim babasını kaybetmiş.Annesi ve ablasıyla iletişimi yok denecek kadar azdır.
Hatırlıyorumda ablası gelmişti sözlüydük bende yanlarına gitmiştim.Masa oturuyoruz kimsenin ağzından tek kelime çıkmıyor.Eşim benimle konuşuyor arada.Konuştuklarında birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar.Eşim eve gelirdi anlattığına göre kendi yemeğini kendi hazırlardı.Yemek düzenleride yoktu.Bizim evde de hepimizin çalışma saatleri farklı olduğu için yine yemek yeme saati yoktu.Annem işden gelene hazırlardı,yerdik.Ama eşimle ben ailemizdeki olumlu örnekleri aldık cebimize koyduk,olumsuz olanlarıda olumluya çevirdik gücümüzün yettiğince.Birimiz olmadan diğeri yemek yemez bekler,eşim geldiğinde sofra genelde hazır olur olmazsa birlikde hazırlarız,annesiyle ablasıyla konuşmayan eşim bana gün içinde neler yaşadı anlatır,akıl danışır yorum yaptığımda ilgilendiğimde bu hoşuna gider.

aynen oyle.. amaann ne yapmak lazım bılmem...

Aynen benim mod:13:

Çok haşin mi oldu yoksa.:111:
Hepinize göz kırpayım.:112:
qivicim Charm'a yazdıgına katılıyorumm öyle böyle derken gün bitmiyooo

diyetisyene randevu aldım bu arada ama 12 gun sonraya ancak alabıldım mubarek full artı fullmuş..
artık 13 gunde 1-2 kılo versem yıne hıc yoktan ıyıdır...

geçen benim keçiler gelmişti şimdi de sana uğramışlar sıkma canını
işyerinde dart'ın varsa atış yap yada bişey kır ben öle yapardım çok sinirlendiğimde

İyi fikir dart mı alsam eve napsam.
Ortaya da müdürün resmini koyarım.
Hoş sinir oldugum bi kaç insan var hepsinin resmini koyarım.
Evet evet mantıklı bu.

Bu yorumuna kesinlikle katılıyorum.Eşim sanırım o istisnalar içinde.Çünkü aynı senin kurduğun cümleleri söyler.
Ben annemi dinleseydim karakterim oluşmazdı şuan kendi memleketimde annemin bulduğu biriyle sırf evlenmiş olmak için evlenir sözünden çıkmazdım mutsuz olurum der.Özellikle anneler erkek evlatlarını yönetmeyi fazlasıyla seviyor.Evlendiklerinde onlarında bir hayatı olduğunun farkına varamıyorlar.Şükür ki ben şanslıyım.Allahım nazarlardan korusun.Hep söylüyorum tek eksimiz bu olsun.

aynen valla katılıyorumm..
klişe olmuş bazı kalıp yargılar var
her durumu buna uyarlamaya çalışıyoruz..
ama kesinlikle öyle birşey olamaz..

bende sana katılıyorum canım şu kısım aynen babam çok iyi bi baba mesela ama eşimin babam gibi olmasını istemedim hiç

bayağı artı getirmiş sana haftaya fazlasıyla gider cnm

:[/QUOTE]

evet canım okadar şişkin ki karnım
çok kötü geçiriyorum ben regl dönemini..
karnımdan ziyade bütün vücudum şişiyor

Ben bu arada menümü paylaşayım hanımlar

Sabah

İki dilim çavdar ekmek
Bir salatalık
2 zeytin
Maydanoz,dere Otu
Light süt (Bir fincan)

Ara

Bir elma
Form bitkisel karışık çay

Öğlen

Yarım kase domates çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu karnıbahar (sade)
Salata

Şu ana Kadar 1,5 Litre Su

Yarım saat sonra aramı yapacağım 5 badem ile.

Akşamda annemlerdeyixz kısmetse çorba salata yerim.

İyi fikir dart mı alsam eve napsam.
Ortaya da müdürün resmini koyarım.
Hoş sinir oldugum bi kaç insan var hepsinin resmini koyarım.
Evet evet mantıklı bu.

bende sana katılıyorum canım şu kısım aynen babam çok iyi bi baba mesela ama eşimin babam gibi olmasını istemedim hiç

diyetisyene randevu aldım bu arada ama 12 gun sonraya ancak alabıldım mubarek full artı fullmuş..
artık 13 gunde 1-2 kılo versem yıne hıc yoktan ıyıdır...

Dobiç çok desene
Hayırlı olsun canım senin adına sevindim.
Bende doktora 2 haftada bir randevu istediğimi söylicem.
Böyle bi halt olmuyo.

Bu arada ben işi gücü bırakdım çizelge yapmaya çalışıyorum ama yok engelliyor

Başlangıç kilo:
Şu anki kilo:
Hedef:
Boyunu yazarsan senin yerine çizelge yapabilirim.

Bunları düşününce çok şükür diyorum bende.
Ama daha öncede yazdıgım gibi insanoğlu nankör canım.
Başkasına göre benim hayatım süper.
Bana göre de başkalarının hayatı.

Burda hava fena kapalı.
Bide dün sevdicek gitti askere.
Bide maddi bi kaç sıkıntım var.
Bide kilo almışım bi gece de +800
Öküz yesem bu kadar artıda olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…