evet ben de savasıom kendımlen piffff :S
kelimesi kelimesine katılıyorum kadın önce ama önce ayakları üstünde durup kendısıne guvenıcek
önce kendisi kendısıne saygı duyacak kli diğer insanlarda saygı duysun...
devamlı okuycak öğrencek bişeyden geri kalmıycak hatunlarda da sorun var aslında kadınalrın en büyük sorunu
bu evlenınce yaptıkalrı tek aktivite örgü patik bilmem ne örmek ben bunalr kötü
şeyler demıyorum ama bu erkeguın dıkkatını ceken ve ilgileneceği bi konu değil erkek
örgüye yanaxsmıo kadın futbola yanasmıo neymıs bişey paylaşamıyoruz iletişim yok fln oluyo sonra
kadın her gecen gun gerıde kalıo sonra adamm yalnızlaşıo yalnızlasınca umursamamaya
baslıo umursamayınca kadını kırdıgında hııc ama hıc canı acımıo hatta coğu kez sen anlamassın diyerek tersliyo
kadının kendını evıne adaması temızlıgıyle eşiyle çocuklarıyka ılgılenmesı kadar guzel ve sevap olan bişey yok
ama kendımızı çok kaptırmamalıyız öğrenmeye ve kendımızı geliştirmeye vakıt ayırmalıyız kızlarr
bi de adını ferıha koydum da gördüydm ızlemıorm genelde ama denk gelmsıtı kadın dıokı
adamı yatakta bağlıycaksın şekerim değil parmağına yüzük boynuna kelepçe taksan tutamazsın diodu
cidden bi de özele girmek gibi olmasın ama yatakta da yanı sınrı tanımamak lazım
sonucta o senın hellain kocan ve herseye acık oalbilmek lazım :) erkekler her zaman utangac kadından hoşlanmıyor
aklını alıcaksın ki kedi yavrusu gibi dolansın peşindeyalnız burada
gösterip elletmemekten bahsetmıyorumsana hayran olacak yani vu huuu
selam kızlarrrr
geçmişe bakamadım
kilo veren herkesi tebrik ederim..
alanlar da haftaya bombo olcak inş
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:65.5
gelen:1.5
toplam giden:7.5
hedef:55
dün regl oldum ve acayip şişkinlik var
reglden dolayı artıda çıktığımı bildiğim için rahatım
haftaya çok güzel olacak inş....
Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
Nankörlük gibi olacak ama.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
herkes demişsin genelleme yapmışsın. her durum öyle genel değildir ki. her evlilikte millet kendi babasının annesinin rolünü üstenip karşıdan da öyle bir şey beklemez. aklı başında olgunlaşmış karakteri oturmuş insanlar her birlikteliğin faklı olabileceğinin farkındadırlar. mesela sen böyle diyince düşündüm de buseli o zaman; neyse ki annem kurtulalı çok oldu ama benim babam içip içip annemi döverdi valla benim kocamdan böyle bir beklentim yok
herkes demişsin genelleme yapmışsın. her durum öyle genel değildir ki. her evlilikte millet kendi babasının annesinin rolünü üstenip karşıdan da öyle bir şey beklemez. aklı başında olgunlaşmış karakteri oturmuş insanlar her birlikteliğin faklı olabileceğinin farkındadırlar. mesela sen böyle diyince düşündüm de buseli o zaman; neyse ki annem kurtulalı çok oldu ama benim babam içip içip annemi döverdi valla benim kocamdan böyle bir beklentim yok
Ben sıkıldığımda düşünüpte halime şükrettiğim birkaç örnek vereyim canım.Ihmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
chosen da sormuştu ortak cevap yapayım okuyorum ama sıkıldığımdan cevap yazamıyorum.
Ben kendime zaman ayırabilsem.Biz daha yeni evli olduğumuz için yapışık ikiz gibiyiz eşimle.
Eşimin kahvesi yok,arkadaşları şehir dışında o yüzden takılacağı bir arkadaş ortamıda yok.
Evden işe,işden eve durumu bizimkisi.O yüzden herşeyi benimle paylaşıyor,bende aynı şekilde eşimle.
Bana yardım ediyor evleri yoplamada,çamaşır asmada sofra kurmada sırf yanına biran önce gideyimde yan yana olalım diye:)
Koltukda aramızda mesafeli oturduğumuzu bilmem.Kaldıki başka odaya geçip spor yapcam şimdilik zor.Cicim ayları geçince kısmet
Ama senin haberlerini bekliyorum mutlaka.
katılıyorum canmSüpersiniz kızlar.Hani söylenecek bir söz kalmamış bana desem yeridir.Erkekler gerçekden kendilerine çok güveniyorlar.Ama bilmiyorlar ki bir bayan istediği zaman yaptıramıyacağı şey yoktur.Her zaman öncelik kendimiz olmalıyız bence.Ben eşimle ilişkimiz boyunca,sözlüyken nişanlıyken nasılsam evlendiğimdede hala öyleyim.Her zaman söylüyordum halada söylüyorum.Hayat müşterek bende çalışıyorum ben bir şeyler için çabalıyorsam aynı desteği senden de almalıyım diye.Eşimde saolsun anlayışlı bir insan her konuda destek oluyor.Ama inanın ben aman sen erkeksin otur ben yaparım ederim deseydim eşimde her erkek gibi yan gelip yatardı seve seve.
sende zor günler geçirmişsin canım ama mükafatını almışsınBizim durum biraz farklı kızlar.
Benim eşim farklı bir şehirde yaşıyordu.
Askerden geldikden sonra tanıştık biz.O sırada annesi istanbuldaydı.
Babası vefat etmişdi.Ablasıda doğu görevindeydi.Annesi eşimi ikna edip memleketlerine götürmeye karar verdi.
Ama eşim ben burdayım diye hiç bir yere gitmedi.8 ay boyunca teyzesinde kaldı.Annesi beni ilk başda bilmiyordu.
4. ayımızda öğrendi.Yine desteklemedi eşimi.Eşim askerden gelmiş,bilmediği şehir,iş yok,annesinden destek yok.
Ama ben hep yanındaydım.İnanın cebimizdeki son 5 tl ile karnımızı doyurduğumuzu bilirim.Akbil demirini verip aldığımız para 6 liraydı yarı yarıya paylaştığımızı bilirim.Daha neler neler.Sonra biz eşime şimdiki işini bulduk.Kimse inanmıyordu devam ececeğine teyzesi dışında allah ondan razı olsun.Eşim ve ben herkesi yanılttık.Söz,nişan,düğün hepsini tek başımıza yaptık.Üstelik bunlar çok kısa zamanda oldu.Annesi istemeye gelmek istemedi filan.Sonra geldi istedi.Ailemi gördü beni gördü.Hele çeyiz gününde evimizi gördü aldığım eşyaları gördü,istanbulda kalmaya karar verdi kendine ev tuttu biz nişanlıyken.Eşim mecbur yanına taşındı annesi varken teyzesinde kalamazdı.Ama hiç anlaşamadılar.Annesi sürekli laf çarpıttı durdu.Sonun evlendiğimizde çevremiz hep annesi yanlız olduğu için bizimle oturması gerekdiğini söyledi.Ben yine annesidir dedim otururz dedim ama eşim kabul etmedi.Huzurumuz kalmıcak dedi.Yanımda kimse yoktu yanlızca sen vardın bana inadın güvendin sevdin dedi.O yüzdendir ki bu yaşanılanlar eşimi bana ailemize daha çok bağlıyor.Zor günler atlattık şimdi tadını çıkarıyoruz.Ben 3 aylık evliyim:)Darısı nice 3 aylara inşallah.
aynı olmakta başrıdır canmPUCCAAAAAAAAA
Başlangıç: 76
Geçen hafta: 71.5
Bu hafta: 71.5
Gelen : 0gr
Toplamda giden: 4.6
Hedef: 60
bugün diyetisyene gitccem canım bakalım ne diyecek...
ÖZEL MESAJ YOLLAYAMADIM BURAYA YAZDIM UMARIM GÖRÜRÜSÜÜÜÜN
aman sende bayağı dertliymişsin ortim allah yardımcın olsun zordur sülalecek yaşamk:18:ooooo hepimiz aynıyız yaniii. Bende bir tek koçiş sorunu yok ki. Kaynana benle, boşanmış görümce benle, görümcenin çocuğu benle, eşimin eski eşinin çıkardığı sorunlar ayrı, eşimin eski eşinden 1 kızı var o ayrı, 3. evliliğini istiyormuş haspam (hemen evereyim seni diyorum :) ) o ayrı, eşim çok asabi,saygısız, edepsiz aileside öyle....amannnnn hakkatten boşver. Ben zaten kaynnalar topiğine konu açmıştım burda daha konuşmayalım. Konulara bir bakacağım bugün...Diyetisyen ne diycek meraktayım...
bayağı artı getirmiş sana haftaya fazlasıyla gider cnmselam kızlarrrr
geçmişe bakamadım
kilo veren herkesi tebrik ederim..
alanlar da haftaya bombo olcak inş
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:65.5
gelen:1.5
toplam giden:7.5
hedef:55
dün regl oldum ve acayip şişkinlik var
reglden dolayı artıda çıktığımı bildiğim için rahatım
haftaya çok güzel olacak inş....
bazen bendede oluyor sıkılıyorum herşeydenIhmm sıkıldım..
Hemde herşeyden.
kızlar sabah bildirecektim ama servise geç kalıyodum bildiremedim
sevgili puCCaa nın dikkatine
başlangıç: 82
geçen hafta:76.5
bu hafta: 75
giden: 1.5
toplam giden:7
hedef: 57
ben daha fazla vermeyi bekliyodum ama napalım buna da çok şükür
Oyyy oyyy sıkılrmışşş daaa..
haklısın valla ben de aynıyım
ama bişey diyim mi kızınca çok güzel oluyosunnnn:86:
hayırdır kuzum hersey yolundadır ınsallah ???
pucca takma kafana bisey hersey duzelir uzulmeye deymez buyuklerden bisoz daha su akar yolunu bulur
PuCCaaam kıyamam sana neden cnn sıkkın hava kapalı ondan mı acep? şöyle derin bir nefes al cnm biraz fıkra felan oku belki neşen yerine gelir... seni seviyoruz...
napayım canım ugrasıyoruz ıste..
canım sıkkın benımde kafayı dagıtacak seyler yapmak ıstıyorum ama bır yandan da bırsey yapmak ıstemıyorum..
oyle ıste, sen neler yapıyorsun ?
puccaaaaaaa kız yerim seni3 a lı şey seni aman da sinirlenirmiş terör estirirmiş sen git mayvişi pukka cukkaa yap olacağı budur
Aynen bende o moddayım....
tbriklemerhabalar
başlangıç : 71
gecen hafta : 70
bu hafta :69
toplam giden : 2 kg
hedef : 57
sigarayı nasıl tüttürüyorsun ama ahahaya bana da bazen pardon hatta çoğu zaman oluyor öyle canım sıkılıp bir şey yapasım da olmadığı. acep ne yapsam :44: bi şeyler mi yapsam acaba yapsam mı falan derken bi bakıyorsun gün bitmiş
Aynen benim mod:13:
Çok haşin mi oldu yoksa.:111:
Hepinize göz kırpayım.:112:
qivicim Charm'a yazdıgına katılıyorumm öyle böyle derken gün bitmiyooo
geçen benim keçiler gelmişti şimdi de sana uğramışlar sıkma canını
işyerinde dart'ın varsa atış yap yada bişey kır ben öle yapardım çok sinirlendiğimde
bende onu diyorum cnm kötüyse zıttını bekliyoruz. Dedim ya babası çok duyarsızsa eşinin aksine duyarlı olmasını bekler dediydim. Ancak laf çok uzun olunca kısaltınca anlam kargaşası oluyor. bide şu fikrine katılıyorum krakteri oturmuş insanlar farklı olur evet ama türk toplumu oğlunu öğle bir yetiştiriyor ki çocuğun kendine ait bir krakteri olmuyor (genelleme yapmıyorum istisnalar tabii ki var) dolayısıyla giydirilmiş karakter taşıyoruz çoğumuz. Çoğumuzun annesi babası demez mi "sen sus sen çocuksun" vss. bunlar bizim karakterimizn tam oturmasını engelliyor. Çok şükür ki kadınlar bu konuda daha iyiler ve sağlam krakterli oluyorlar ee dolayısıylada idare etmek yine kadınlara düşüyor. umarım bundan sonraki toplumlar oğullarını bir güvence ve kendilerine tam itaat eden bir yardımcı olarak değilde bir birey olarak büyütürler. bundan sonraki toplumdan daha çok umutluyum.
aynen valla katılıyorumm..
klişe olmuş bazı kalıp yargılar var
her durumu buna uyarlamaya çalışıyoruz..
ama kesinlikle öyle birşey olamaz..
wuuuuuuuuuuuuuuuuu
haftaya gider canım hadi geçmiş olsun
geçen benim keçiler gelmişti şimdi de sana uğramışlar sıkma canını
işyerinde dart'ın varsa atış yap yada bişey kır ben öle yapardım çok sinirlendiğimde
İyi fikir dart mı alsam eve napsam.
Ortaya da müdürün resmini koyarım.
Hoş sinir oldugum bi kaç insan var hepsinin resmini koyarım.
Evet evet mantıklı bu.
bende sana katılıyorum canım şu kısım aynen babam çok iyi bi baba mesela ama eşimin babam gibi olmasını istemedim hiç
annemim de çok fedakar bir kadındır ama ben olamam...
diyetisyene randevu aldım bu arada ama 12 gun sonraya ancak alabıldım mubarek full artı fullmuş..
artık 13 gunde 1-2 kılo versem yıne hıc yoktan ıyıdır...
Bu arada ben işi gücü bırakdım çizelge yapmaya çalışıyorum ama yok engelliyor
Ben sıkıldığımda düşünüpte halime şükrettiğim birkaç örnek vereyim canım.
Bizim evin karşısında çöp bidonları var, karanlıkta bir adam (çöp toplayıcı) 7-8 yaşlarında kızıyla birlikte gelir, her akşam çöp bidonunu karıştırır, işine yarayacak birşeyler bulmaya çalışır. Sonuçta o da bir insan ve onun da bir kızı var.
Veya afrikadaki insanlar-çocuklar, neleri var. Hergün açlıktan kaç tanesi ölüyor.
Veya asgari ücretle geçim sağlamaya çalışan aileler. Çocukları var, okula gidiyorlar ve aldıkları 700 gibi bir rakam ve ev geçindiriyorlarrrr.................. vs.vs. uzatmaya gidersek, emin ol ki biz çok daha iyi durumdayız. Mesela işin var sonuçta, bilgisayar başındasın, rahat. Sokakları temizleyen işçileri düşün, yaz kış demeden.....
Biraz rahatlatmakti amacım, bilmem ki yararı olmuş mudur? Sen takma kafana, zamana bırak herşeyi. Hayat iniş ve çıkışlarla dolu unutma. Her günümüz güllük gülistanlık olacak değilya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?