70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım lesliyi deil kosu bandını kastetmıstım ses yapıyo dıye
Anladım canım.

Güzelmiş, umarım çıkmazsın listeden.

benide annem çağırıyor bize gelin yarın akşam diyor oraya gidince gözüm dönüyor dolabı açıyom tatlı falan götürüyorum ama evimde öyle değilim korkuyorum anneme gitmeye
Sen de cuma günleri git annene, ne de olsa serbestlik oluyo o gün.

kıslar dün regl öncesi olduğu için mi bilmem nedensiz yere çok üzgündüm ve iştahsızdım.menümden hiç memnun değilim ama normalin aksine az yediğim için.benim dünkü menüm şöyle:
sabah
tost

ara
sabahki tostumu bitirememiştim arada onu bitirdim

öğle
peynirli salamlı sandviç

akşam
2 kaşık sebze yemeği
yarımkaşık yoğurt
bi kase çorba
bi dilimin yarısı kepek ekmeği

ara yok

bugün de çok iştahsızım tahmin ettiğim gibi regl oldum ve karnım sırtım çok ağrıyo okuldan zaten erken geldim. sabah 7 de tost yemiştim o da zorla. hala bişi yemedim canım istemiyo napcam ya hastamı oluyorum ne

Sen de cuma günleri git annene, ne de olsa serbestlik oluyo o gün.

ben serbestlik hakkımı pazar kullanıyorum çünkü pazar ister istemez kaçıyor engelolamıyorum en iyisi gitsemde kendimi tutmak gliba ıspanak yapacakmış yarın belki giderim

reglken iştahsız birriii

güzelmiş afiyet olsun canım yalnızzzz yarın gelip yine kaçırdım deme

7.45 : 2 kuru kayısı (yedim geri uyudum)

9.30: 2 dilim tb ekmeğinden yağsız tost,domates, salatalık,yeşil biber

12.00: 1 elma

14.30:1 tabak nohut yemeği,yarım kase yoğurt, 2 yaprak marul(salata yapmaya üşenen kız)

17.00:1 portakal

19.00: 4 kaşık matar yemeği,yarım kase yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği

21.00:belki süt içerim dünde belki dedim ama içmedim

Salata yapmaya üşenen kısçe
Güzel şekerim.

Pek bi boş olmuş ama reglken bazen abartıyoruz bazende ağrıda yemek yiyemiyoruz.
Ilık bi duş alıp dinlenirdim yerinde olsam.

Akşam daha cıss olur bunda

cnm seninlede bir konuşamadık. benim konuya bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ide-gorumcelerle-basa-cikmanin-yollari-8.html birbirmizi daha net anlarız.

Ufuuuuu olaylar karışıkmış.

niye konusmuyonuz kizlar sayfalar ilerlemii sIkILdim okuma modunda gerci aksam alinti yaparken kolayima gelir
kactim geri

Sana çok sayfa bırakmayalım diyeee.
Sen düzgün beslen akşam menüne bakmak için gircem netee.

yok canım yanlış anlaşılma olması normal burda,,neyse,,anladım mevzuyu çok haklısın,merak etme budan sonra hiç şikayetçi olmıycam kilomdan,yoksa bunuda kaybedebilirim,herkilonun güzelliğini doya doya yaşıycam,mesela bugün çok pozitifim hiç kaçamakta canım istemedi,düzeldim sanırım bakalım herşey güzel olur inşallah,,

hadi ben kaçtım millet mama almaya gidiyorum çocuklarla,,en çokta yürüyüş yapıcam için seviniyorum,,bugün baya ter döktüm spor yaparak ve dans ederek(zumbadan bu kadar keyif alıcam ve terliycem aklıma gelmezdiii)

:92::92::92::92::119::92::92::92:

bence cnn istemesede yemelisin sonra iştah patlaması yaşama benden demesi

tavsiyeni dinledi canım 1 dilim kepek ekmeğiyle 3 küçük köfte yiyorum şimdi . ilgilendiğin için sağol cnm

ben de bi duş almayı düşünüyorum ama şimdi evde kimse yok annem gelsin gircem duşa
sağol cnm

benide annem çağırıyor bize gelin yarın akşam diyor oraya gidince gözüm dönüyor dolabı açıyom tatlı falan götürüyorum ama evimde öyle değilim korkuyorum anneme gitmeye
bugün annemde sana börek katayım dedi hayııııııııııııııır diye bağırdım bağışıklığın düşecek kendine eziyet ediyorsun diyooo anneler işte...
Güzelmiş, umarım çıkmazsın listeden.
bu sefer çıkmayacam
güzelmiş afiyet olsun canım yalnızzzz yarın gelip yine kaçırdım deme
tamam yarın yazışır, sadece menüde değişiklik yapabilirim çorba yerine sebze yemeği gibi, şuan tarif bakıyorum netten dünden yemeğim 2 kaşık kalmış yetmez o banaaaa
Akşam daha cıss olur bunda
görüşürüz ozaman

ne güzel bende yapmadım şu ana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…