- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
cnm seninlede bir konuşamadık.benim konuya bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ide-gorumcelerle-basa-cikmanin-yollari-8.html birbirmizi daha net anlarız.
Anladım canım.yok canım lesliyi deil kosu bandını kastetmıstım ses yapıyo dıye
Güzelmiş, umarım çıkmazsın listeden.21.02.2012
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeğine krempeynir
Yarım kkdan az beyaz peyni
4 siyah zeytin
Domates
Ara yok
2 kupa yeşilçay
Öğlen 12:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
4 tane sarma
1 ayran
Ara 14:40
1 küçük armut yarım elma
Ara 16:30
1 tane Meyve / 1 bardak süt
Akşam 19:00
3 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt
1 kase çorba
Sen de cuma günleri git annene, ne de olsa serbestlik oluyo o gün.benide annem çağırıyor bize gelin yarın akşam diyor oraya gidince gözüm dönüyor dolabı açıyom tatlı falan götürüyorum ama evimde öyle değilim korkuyorum anneme gitmeye
Sen de cuma günleri git annene, ne de olsa serbestlik oluyo o gün.
kıslar dün regl öncesi olduğu için mi bilmem nedensiz yere çok üzgündüm ve iştahsızdım.menümden hiç memnun değilim ama normalin aksine az yediğim için.benim dünkü menüm şöyle:
sabah
tost
ara
sabahki tostumu bitirememiştim arada onu bitirdim
öğle
peynirli salamlı sandviç
akşam
2 kaşık sebze yemeği
yarımkaşık yoğurt
bi kase çorba
bi dilimin yarısı kepek ekmeği
ara yok
bugün de çok iştahsızım tahmin ettiğim gibi regl oldum ve karnım sırtım çok ağrıyookuldan zaten erken geldim. sabah 7 de tost yemiştim o da zorla. hala bişi yemedim canım istemiyo napcam ya hastamı oluyorum ne
21.02.2012
Kahvaltı
1 yumurta
4 siyah zeytin
Domates
Ara yok
2 kupa yeşilçay
4 tane sarma
1 ayran
1 küçük armut yarım elma
3 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt
1 kase çorba
cnm seninlede bir konuşamadık.benim konuya bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ide-gorumcelerle-basa-cikmanin-yollari-8.html birbirmizi daha net anlarız.
reglken iştahsız birriii
bence cnn istemesede yemelisin sonra iştah patlaması yaşama benden demesievet canım önceden tatlılar çikolatalar falan çok isterdim yerdim de zaten ama şimdi böyle istemiyorum sanki sabaha kadar yemesem olur gibi.
7.45 : 2 kuru kayısı (yedim geri uyudum)
9.30: 2 dilim tb ekmeğinden yağsız tost,domates, salatalık,yeşil biber
12.00: 1 elma
14.30:1 tabak nohut yemeği,yarım kase yoğurt, 2 yaprak marul(salata yapmaya üşenen kız)
17.00:1 portakal
19.00: 4 kaşık matar yemeği,yarım kase yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği
21.00:belki süt içerim dünde belki dedim ama içmedim
kıslar dün regl öncesi olduğu için mi bilmem nedensiz yere çok üzgündüm ve iştahsızdım.menümden hiç memnun değilim ama normalin aksine az yediğim için.benim dünkü menüm şöyle:
sabah
tost
ara
sabahki tostumu bitirememiştim arada onu bitirdim
öğle
peynirli salamlı sandviç
akşam
2 kaşık sebze yemeği
yarımkaşık yoğurt
bi kase çorba
bi dilimin yarısı kepek ekmeği
ara yok
bugün de çok iştahsızım tahmin ettiğim gibi regl oldum ve karnım sırtım çok ağrıyookuldan zaten erken geldim. sabah 7 de tost yemiştim o da zorla. hala bişi yemedim canım istemiyo napcam ya hastamı oluyorum ne
21.02.2012
Kahvaltı
1 yumurta
4 siyah zeytin
Domates
Ara yok
2 kupa yeşilçay
4 tane sarma
1 ayran
1 küçük armut yarım elma
3 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt
1 kase çorba
niye konusmuyonuz kizlar sayfalar ilerlemii sIkILdim okuma modunda gerci aksam alinti yaparken kolayima gelir
kactim geri
okumana sevindim canım sizin için paylaşıyorum
evet canım mineben obez lafına demedim aslında karşılıklı olmadığımız için yanlış anlaşılmakta istemiyorum kendimi ifade edebilirim umarım sen şimdi okadar kilo vermişsin yaa 60 kilo süper çocumuz için ama kilo veremeyen arkadaşlarımızda var sen böyle kilo verdiğin halde umutsuz olursan biz neyapalım diye dedim anlatabildimmi canım
ben teşekkür ederim okuduğun için
bence cnn istemesede yemelisin sonra iştah patlaması yaşama benden demesi
ben de bi duş almayı düşünüyorum ama şimdi evde kimse yok annem gelsin gircem duşaSalata yapmaya üşenen kısçe
Güzel şekerim.
Pek bi boş olmuş ama reglken bazen abartıyoruz bazende ağrıda yemek yiyemiyoruz.
Ilık bi duş alıp dinlenirdim yerinde olsam.
Akşam daha cıss olur bunda
Ufuuuuu olaylar karışıkmış.
Sana çok sayfa bırakmayalım diyeee.
Sen düzgün beslen akşam menüne bakmak için gircem netee.
tşk ederim canımSalata yapmaya üşenen kısçe
Güzel şekerim.
Ufuuuuu olaylar karışıkmış.
tavsiyeni dinledi canım 1 dilim kepek ekmeğiyle 3 küçük köfte yiyorum şimdi . ilgilendiğin için sağol cnm
kizlar cok kötü midem agriyor yine acimda ondan sanki ya ......
bugün annemde sana börek katayım dedi hayııııııııııııııır diye bağırdımbenide annem çağırıyor bize gelin yarın akşam diyor oraya gidince gözüm dönüyor dolabı açıyom tatlı falan götürüyorum ama evimde öyle değilim korkuyorum anneme gitmeye
bu sefer çıkmayacamGüzelmiş, umarım çıkmazsın listeden.
tamam yarın yazışır, sadece menüde değişiklik yapabilirim çorba yerine sebze yemeği gibi, şuan tarif bakıyorum netten dünden yemeğim 2 kaşık kalmış yetmez o banaaaagüzelmiş afiyet olsun canım yalnızzzz yarın gelip yine kaçırdımdeme
görüşürüz ozamanAkşam daha cıss olur bunda
yok canım yanlış anlaşılma olması normal burda,,neyse,,anladım mevzuyu çok haklısın,merak etme budan sonra hiç şikayetçi olmıycam kilomdan,yoksa bunuda kaybedebilirim,herkilonun güzelliğini doya doya yaşıycam,mesela bugün çok pozitifim hiç kaçamakta canım istemedi,düzeldim sanırım bakalım herşey güzel olur inşallah,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?