70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben artık kalkayım mıutfağa gireyim hem kızıma çorba yapayım hem öğle yemeğini hazırlıyayım ev hanımı olmak felaket zor yaa allah kolaylık versin diyorum çalışmayanlara...pc açık arada uğrar sohbetlere katılırım..

Günaydın Arzu abla
Ohh süper sporlar yapılmış..
sonunda seytanın bacagını kırdım dılekcım onemlı olan devamlı yapabılmek ıns o da olur
valla bızım de devlet ama oyle deıl canım yaa 9-6 yız bız 10 geceye kadar gec kalabılırısn yoks asıstemden mazeret ıznı yazamk zorundasın bende sabah yürüdüm yolun son kısmını ya gec kalmayım dıye nası hızlı yürüdüm bı görsen
günaydiin ohh sporda yapmissin yaglarin erim erim erisin insallahhh
ay cok dertliyidim dün sorma canim

oyyy pisiim senin tüyler havadadir simdi

ıns canım hepımzın erısın yagları

evet erzurum gündüz -16 gece - 25 :) donuyom yaaaaaa acık ısı acık ısı. ve güneşte kocaman parlıyo hani oda olmasa ne olur halimiz bilmem

amaninn diyorum valla ben bu sene evden çıkmadığım için soğuk moğuk görmedim ki bura o kadar soğuk olmadı zaten en düşük -5 falan oldu sanırım(çanakkale)ama doğunun soğunu bilirim bingölde 3 yıl çalıştım erzurum kadar olmasa da soğuk olurdu..bu yıl daha bi soğuk sanırım oralar allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu aralar yoğunum siteye çok sık giremiyorum 11.30 gibi evden çıkıcam dünkü listemi yazayım
sabah
ballı limonulu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
2 zeytin
1 tk pekmez
2 kk peynir
domates
öğle yemeğini 16.00 gibi yedim eve gelince
yarım kase yoğurt
1 dlm ekmek
akşam
6 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 yk tereyağlı erişte
yatmadan meyve yiyecektim ama çocuğu uyuturken uyuyakalmışım
diyet fena gitmiyor, kaçamak yok maşallah bu aralar ama su ve spora da dikkat etmeliyim

bende yapamıyorum birileri bana detaylı anlatsa ne ii olur ama şimdi çıkmam lazım. akşama girerim inşallah:44::44::44:

Sitede genel sorun var canım anlatsam da olmıycak

erişte yenmeseydi iyiyid ama güzel şeker menün.

Günaydın canlar, sağlıklı sayılabilir bir kahvaltı yaptım az önce umarım devamı da öyle gelir.

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
1 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
2 bardak ılık su
1 bardak beşi bir yerde çay

Dün akşam da yine bir saat yürüyüş yaptım, inşallah onu da sıkılıp bırakmam da sürdürürüm.

Aaa çok geçmiş olsunnn.
Neyin var canım??
Guatrdan canım, nodüller var, onları alacaklar.

Spor şart canım.

aneeeyyyy ben burya daldım ya kahvaltı etmediğimi unuttum.. gidemde edem garii geç oldu yavv..

Eh o da güzel

Jillianı tavsiye ederim terlemek için.

35 dakika da bisiklete bindiydim sahiinşallah canım yıllardır görmedim 6lı rakamlar...
İnşallah hep beraber göreceğiz.

Allah kolaylık versin canım, gerçekten oralarda çalışmak çok zordur eminim, karda buzda yollara düşmek.

Kolay gelsinnnn.

Afiyet olsun, iyiymiş.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar,bende kahvaltımı yazayım.az önce bitirdim.
2.gün kahvaltı: 1 fincan şekersiz açık çay
1az peynir
5 adet zeytin
1 miktar konserve domates
1 yumurta
1 dilim light etimek

nasıl kızlar ? iyi değil mi

canım jillianı bende ıstıyorum yapmak ama agrı hareketler varmıs sanırım bend ebel fıtıgı var o yuzden cekınıyorum yapmakta ama yürüyüşde terletiyor cok ses olmasın dıye yapmadım onu

canım jillianı bende ıstıyorum yapmak ama agrı hareketler varmıs sanırım bend ebel fıtıgı var o yuzden cekınıyorum yapmakta ama yürüyüşde terletiyor cok ses olmasın dıye yapmadım onu

Ses dedin de, geçen benim de komşu gelmiş, çocuklar yapıyo sanmış, babanıza söylicem, çok ses çıkarıyonuz dedi.
Ne yapcaz bilmem, o günden beri ben de yapamıyorum, öbür odaya gideyim desem hava soğuk. Ama jillian leslieden daha etkili o bir gerçek. Rahatsızlığın varsa, tabii ki yapamazsın ama. Neyse bakalım, ben de yapamam artık zaten bir süre.

günaydın arkadaşlar
bugün izmir de yazdan kalma bir hava var.bebeği parka götürdüğüm için giremedim topiğe....bugün yediklerime gelince.....

bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum.sabah her zamanki gibi 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 su bardağı elma sirkeli suyumu içtim.sonra 1 çay bardağından pirinç pilavımı yaptım bol baharat ve yoğurt la beraber tüketim.tabi bundan öncede 1 saat oryantal zumba çeşitli hareketler yaptım müzik eşliğinde uzun zamandan beri bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. artık kaçamak falan yok olsa bile pazar günü çok fena gaza geldim.birazdan bebeğimi uyutup ikinci öğünümü yiyeceğim.martta 6 lı rakamlarla bende başlıyacağım....şimdilik bu kadar hepinize iyi günler diliyorum...

inşallah pucca inşallah bakalım neler olacak bu hafta, burası olmasa pes ederim de sürekli girmek motive ediyor :))

jillianda da mı ses oluyo canım fazla mı tepınıyosun yoks asende kosu bandını mı kastettın:26:

bu arad abosver caktırma cocuklara kalsın suç

Son düzenleme:

konserve ürünleri tercıh etme bence canım bıde ekmek neden yemıyorsun etımek yerıne:26: onun harıcı ben begendım

-16 derece diyom dondum diyom başkada birşey demiyom. hala titriyom yaaaaaaa

uff hakkatten soğukmuş. Erzuurum çok soğuk olduğunu duymuştum zaten hem doğalgaz yakıp hemde soba kuruyorlarmış eve ama hala soğuk oluyormuş..... ayyy Allah yardımcınız olsun. Yazında çok mu sıcak oluyor orası acep?

Etimek yerine tam tahıllı ekmek veya unonun denge ekmeğini tüketebilirsin.
Uno denge 49 kalori etimekte 28 kalori olması gerek.

Guatrdan canım, nodüller var, onları alacaklar.

Geçmiş olsun canım.

Süpermişsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…