evet erzurum gündüz -16 gece - 25 :) donuyom yaaaaaa acık ısı acık ısı. ve güneşte kocaman parlıyo hani oda olmasa ne olur halimiz bilmem
sonunda seytanın bacagını kırdım dılekcım onemlı olan devamlı yapabılmek ıns o da olurGünaydın Arzu abla
Ohh süper sporlar yapılmış..
valla bızım de devlet ama oyle deıl canım yaa 9-6 yız bız 10 geceye kadar gec kalabılırısn yoks asıstemden mazeret ıznı yazamk zorundasın bende sabah yürüdüm yolun son kısmını ya gec kalmayım dıye nası hızlı yürüdüm bı görsenmesai 8 aslından arcak ama herkes 9 da geli kışın bende 9 gibi gelim banane işte. devlet dairesi ne olacak :))))))
şaka bir yana sabah arabayı ısıtıp buzunu kazımak 20 dk siteden çıkamak 10 dk otobüse gitsen oda aynı durakta donmak 20 dk . ancak geliyo millet sanırım :)))))))
günaydiinohh sporda yapmissin yaglarin erim erim erisin insallahhh
ay cok dertliyidim dün sorma canim
oyyy pisiim senin tüyler havadadir simdi
evet erzurum gündüz -16 gece - 25 :) donuyom yaaaaaa acık ısı acık ısı. ve güneşte kocaman parlıyo hani oda olmasa ne olur halimiz bilmem
Çizelge yapamıyorum sinir oldum ya.
bende yapamıyorum birileri bana detaylı anlatsa ne ii olur ama şimdi çıkmam lazım. akşama girerim inşallah:44::44::44:
merhaba arkadaşlar bu aralar yoğunum siteye çok sık giremiyorum 11.30 gibi evden çıkıcam dünkü listemi yazayım
sabah
ballı limonulu su
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 dlm tam tahıllı ekmek
2 zeytin
1 tk pekmez
2 kk peynir
domates
öğle yemeğini 16.00 gibi yedim eve gelince
yarım kase yoğurt
1 dlm ekmek
akşam
6 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 yk tereyağlı erişte
yatmadan meyve yiyecektim ama çocuğu uyuturken uyuyakalmışım
diyet fena gitmiyor, kaçamak yok maşallah bu aralar ama su ve spora da dikkat etmeliyim
Guatrdan canım, nodüller var, onları alacaklar.Aaa çok geçmiş olsunnn.
Neyin var canım??
Spor şart canım.dün gece regl oldum cnm.ne hissettiğimden emin değilim duygularım karmakarışık en iyisi düşünmemek. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Bende hergün yürüyücem. Sen bisiklete her bindiğinde çok terliyormusun. Benim yüzümden şapur şupur ter akıyor dolayısıyla duş almak şart. bazen de üşeniyorum.
süper irade hepimize nasip olsun...
Eh o da güzelaneeeyyyy ben burya daldım ya kahvaltı etmediğimi unuttum.. gidemde edem garii geç oldu yavv..
Jillianı tavsiye ederim terlemek için.valla karakedı cok begendım menunu cok şükür midene dogru dürüst bişeyler girmiş mutlu oldum valla ıns kılolarda gıder canım
aclık nelere kadirmişinsanı sanatcı yapıyo valla
he bak unutmusum yazmayı gaz ıcın rezene ıc canım hem gaz ıcın hem mıde problemlerıne etkılı
kackı mesaın canım 9 da mı senınde
günaydın kızlaaar bende dün aksam oglusu uyuttuktan sonra 30 dk leslıe yaptımarkasına dus alıp yattım ama benı terletmıyo hıc yaa
bu sabah da işe kendım geldım 20 dk da yürüdüm ohh
İnşallah hep beraber göreceğiz.35 dakika da bisiklete bindiydim sahiinşallah canım yıllardır görmedim 6lı rakamlar...
Allah kolaylık versin canım, gerçekten oralarda çalışmak çok zordur eminim, karda buzda yollara düşmek.mesai 8 aslından arcak ama herkes 9 da geli kışın bende 9 gibi gelim banane işte. devlet dairesi ne olacak :))))))
şaka bir yana sabah arabayı ısıtıp buzunu kazımak 20 dk siteden çıkamak 10 dk otobüse gitsen oda aynı durakta donmak 20 dk . ancak geliyo millet sanırım :)))))))
Kolay gelsinnnn.ben artık kalkayım mıutfağa gireyim hem kızıma çorba yapayım hem öğle yemeğini hazırlıyayım ev hanımı olmak felaket zor yaa allah kolaylık versin diyorum çalışmayanlara...pc açık arada uğrar sohbetlere katılırım..
Afiyet olsun, iyiymiş.Günaydın canlar, sağlıklı sayılabilir bir kahvaltı yaptım az önce umarım devamı da öyle gelir.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
1 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
2 bardak ılık su
1 bardak beşi bir yerde çay
Dün akşam da yine bir saat yürüyüş yaptım, inşallah onu da sıkılıp bırakmam da sürdürürüm.
Guatrdan canım, nodüller var, onları alacaklar.
Spor şart canım.
Eh o da güzel
Jillianı tavsiye ederim terlemek için.
İnşallah hep beraber göreceğiz.
Allah kolaylık versin canım, gerçekten oralarda çalışmak çok zordur eminim, karda buzda yollara düşmek.
Kolay gelsinnnn.
Afiyet olsun, iyiymiş.
canım jillianı bende ıstıyorum yapmak ama agrı hareketler varmıs sanırım bend ebel fıtıgı var o yuzden cekınıyorum yapmakta ama yürüyüşde terletiyor cok ses olmasın dıye yapmadım onu
Günaydın geleceğin çıtırdak hatunları.
Bugünde dikkat ediyoruzz Cuma günü eksi de çıkıyoruzz.
Unutmayın 100 gram olsa dahi verilecekkk.
Ben kahvaltı yapayım geliyorum.
Hepimize güzel bir gün olsun.
Ses dedin de, geçen benim de komşu gelmiş, çocuklar yapıyo sanmış, babanıza söylicem, çok ses çıkarıyonuz dedi.
Ne yapcaz bilmem, o günden beri ben de yapamıyorum, öbür odaya gideyim desem hava soğuk. Ama jillian leslieden daha etkili o bir gerçek. Rahatsızlığın varsa, tabii ki yapamazsın ama. Neyse bakalım, ben de yapamam artık zaten bir süre.
mrb arkadaşlar,bende kahvaltımı yazayım.az önce bitirdim.
2.gün kahvaltı: 1 fincan şekersiz açık çay
1az peynir
5 adet zeytin
1 miktar konserve domates
1 yumurta
1 dilim light etimek
nasıl kızlar ? iyi değil mi
-16 derece diyom dondum diyom başkada birşey demiyom. hala titriyom yaaaaaaa
mrb arkadaşlar,bende kahvaltımı yazayım.az önce bitirdim.
2.gün kahvaltı: 1 fincan şekersiz açık çay
1az peynir
5 adet zeytin
1 miktar konserve domates
1 yumurta
1 dilim light etimek
nasıl kızlar ? iyi değil mi
Guatrdan canım, nodüller var, onları alacaklar.
Günaydın canlar, sağlıklı sayılabilir bir kahvaltı yaptım az önce umarım devamı da öyle gelir.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
1 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
2 bardak ılık su
1 bardak beşi bir yerde çay
Dün akşam da yine bir saat yürüyüş yaptım, inşallah onu da sıkılıp bırakmam da sürdürürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?