70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bisikletin resmini çekeyimde hafta sonu ekliyeyim.
Kullanan varsa fikir verir.Evde yer bile ayırdım.Salonda duracak böylece tv izlerken bile yapacağım.

oturmalı olana kondisyon deniyor ayakta olana eliptik canm..

benmkinden canım aynısı hayırlı olsun aynil çok faydasını gördüm ben başka sporda yapmıyorum
ilk günlerde 10 dk bile zorluyor ama sonra alışıyorsun şimdi 55 dk yapıyorum 500 kalori yaktığımı gösteriyor
daha seviye arttırmadım hala 1 de yapıyorum
1 ay dolunca 2 ye çıkaracağım seviyesini
hangi marka aldın? kaça aldın?
derceyi arttırma canm hemen çünkü yüksek derecede çalışmak kas yapıyormuş bizim amacımız yağ yakmak

benmki bundan daha incee sana göstermiştim al demştim hatırlarsan
sende almışsın tekrardan hayırlı olsun

Eklentiler

• $dynamic-901-kondisyon-bisikleti.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 43

Bana ordaki kızda aynınısını söyledi.
Bir proğram verdi.İlk 15 gün 20 dk da birde yap dedi.
Sonra 2 ye al yarım saat yap 15 gün öyle devam et dedi.
Sonra 4 e al yarım saat 1 ay öyle yap dedi.Bende onu uyguluyacağım bakalım.
288 Tl ye aldım canım.Markasına hiç bakmadım.Sadece senin yorumun üzerine bakdım koltuk yok yanındada koltuklu vardı.
Azda çalıştım üzerinde çalışanlarda çok ilgilendi zaten öyle aldım.Fiyatıda uygun geldi bana..
Akşam gelsin detaylı yazarım tüm özelliklerini.Umarım faydası olur.

benmki bundan daha incee sana göstermiştim al demştim hatırlarsan
sende almışsın tekrardan hayırlı olsun

Ay benimkide aynı bundan işde
Ama markasını hatırlamıyorum hiç bakmadım.Mağaza spor malzemeleri satan bir yer değildi zaten çeşit azdı.
Eşimin kuzeniyle gittik.O mağazayı biliyordu aldık çıkdık

şu esmer pirinç esmer un ve şekeri hayatıma sokmalıyım artık. Bulguru kocam pek yemez ama zaten benim rejim yemeklerimi yemiyor o. Ispanak yapayım güzel tarif cnm saol. evet pilavı okadar takmayayım unutayım belki pilavda beni unutur. Yağsız yenir ama tuzsuz nasıl yiyorlarmış yaa..

Boydan 10 kg azmı ideali.:26:

aynı boydaymışız hayatım..
bende 60 olmak istiyorum sonrasında hamişlik planladığım için yoksa 64 tte süper oluyorum
ama neskuikim 1.71 boya ideaalin 58 bence 61 gayet iyi olur

ortim sende mi 1.71 sin ben 1,68 im sen uzun boyluymuşsun. Bide çıtır oluyon ohhhh yaza süpersin..

Çok güldüm süpersin. Eee bundan sonra ne söyleyeceğine dikkat eder.

hadı solım ay-she canım dıger hamılemız

Ay-she yi biliyordum ama senin hamiş olduğunu bilmiyordum. İkinizede hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütsün.

Sen bu hafta çok iyi gidiyorsun. Hemide koyu yeşil yapraklı (metobolizmanda hızlandı) yemekler tercih ediyorsun. Senden çok umutluyum inşallah güzel kilo vericen.

çok uyguna almışsın canm ben bu gösterdiğimi 450 ye aldım ama çok memnunum
hımm sana program vermişler ben kafama göre yapıyorum 2. ay 2 seviyeye çıkaracağım sonra yavaş yavaş artırırım

olur canm ben gördüm sende görürsün inşallah

Çok güldüm süpersin. Eee bundan sonra ne söyleyeceğine dikkat eder.

Teşekkürler tatlım.Edeceğine eminim.
Çünkü gerçekden çok şaşırdı.Koşu bandı içinde yapacağımı bilir.
Ki yaparımda.Plates yaptım iki gün izinliydim ya.Gerçekden bacaklarım fena ağrıdı.
Akşama uyuyamadım.Tabi eşimide uyutmadım.İşe gidicekdi ama ne yapalım yanlız oturmak istemedim.
Eşim diyorki kızlar fıstığım kendine bu kadar yüklenme tamam spor yapma,öncesinde yap diye teşfik ederdi
Ahhladımm vahladımmm,birde masaj yaptırdım Bende çok fenayımm ama

saol canım amındarısı sızlere ınsallah

kepekli pirinci yazın almıştım kabakta değerlendiriyorum işte pilavı güzel olmuyor ya biz alışmışız beyaz pirinç pilavına yani be sevmedim pilavını

ben 1.70 im canm evet yaza çıtır olacağız allahın izniylee
ben çok umutlu değilim sadece 200 gram gitmiş ama olsun şikayetçi değilim her hafta kg verilmiyorki
pazar abartıyorum h.içi toprlıyorum
pazar yediklerimi yazsam yolardın beni
ama pazar yemek motive olmamı sağlıyor
haftada 1 kaçamak yani

aynil sende aynı benm gbisin
bende aynı eziyetleri yapıyorum kocişime
bisikletteyken yeter in bu kadraı yüklenme diyor
önceden yap derdi

İnşallah cnm.
Zaten istediğim üst bacak ve baseni çalıştırmak gün içinde oturarak çalışdığım için.
Birde akşamları eve bir 20 dklık mesafede ineceğim süresini öyle tahmin ediyorum yürüyeceğim.
Bakalım bu akşam süre tutucam faydasını görürüm inşallah.
Hafta sonu resimde eklerim.Benim sorunum basen ve üst bacak.

Hak ediyorlar ama kuzucum biz ne yapalım
Şort giyicem yazın diyorum ne şortu diyor şimdiden damarına basıyorum

benmde basen ve üst bacak canm onun için bu aleti tercih ettim çünkü çok güzel çalıştırıyor..
ah şu toto var ya ahh..
bende dedim banada aynı cvbı verdi giydiğim zamn görecek ne şortu olduğunu

Benzer yönlerimiz çok desene şekerim
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem

Benzer yönlerimiz çok desene şekerim
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem
evet cnm cvplar bile aynı
sonra böle olacaklar
tabi bizde
yapacağız

Eliptik egzersiz aletleriyle daha az direnç Eliptik egzersiz aletleri bacaklara uygulanan baskıyı azaltmak üzere tasarlanmıştır. Yapılan eliptik hareketlerin doğası gereği bacaklara doğrudan bir baskı uygulanmaz ve direnç dağıtılır. Ayaklarınız pedallardan hiç ayrılmaz. Havada yürümek gibidir. Eliptik hareket ayak bilekleri, diz ve kalçanın doğal hareket sınırları içinde gerçekleşir. Karşılaştırmak gerekirse yürürken veya koşarken attığınız her adım vücudunuza bir darbe almanıza neden olur. Normal bir koşucunun ağırlığının 2.5 katı kadar darbeye maruz kaldığı tahmin ediliyor. Bu darbe yalnızca eklemlerinizi değil sırtınızı da doğrudan etkiliyor.

Eliptik Bisiklet Kaç kalori yaktırır ve harcatır: 1 saatlik eliptik bisiklet egzersizi ile 500 -600 kalori arası enerji yakılmaktadır.

Eliptik egzersiz aletlerini eşsiz kılan özellik üst ve alt vücudu aynı anda çalıştırmasıdır. Aslında bu kadar çok kas grubunu aynı anda çalıştıran başka bir alet daha yoktur. Bu yüzden eliptik aletler çoğu insanın ilk tercihi oluyor. Eliptik egzersiz aletiyle kuadriseps, kiriş, kalça, göğüs, sırt, trisep ve bisep kaslarını aynı anda çalıştırırsınız. Aynı anda bu kadar çok kas grubunu çalıştırmanın yararı vücudunuzu çok hızlı şekle sokabilmektir. Dahası bunu yaparken vücudunuzu zorlayıp idaresiz enerji harcamazsınız ve böylece daha fazla kalori yakabilirsiniz.

Bilgi olsun kızlar.chosen1234 sanada özellikle teşekkür ederim bak ne çok faydası varmış.
Senin araştırmaların benimde işime yaradı kanımca.

sağol canım ben bunları okuyup araştırıp aldım ama arkadaşlarda bilgi sahibi olmuş olur paylaştığın için tşk ederiz

benmkide 56 dk yaptığımda 500 kalori yazıyor demek doğru rakammış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…