oturmalı olana kondisyon deniyor ayakta olana eliptik canm..Eliptik aldım canım.Ben şimdi tam adını bilmiyorum.
Ama sen söyleyince netten bakdım oturmalı değil benimki.
Yani oturak yok direk ayakda yapıyorsun.Kol ve bacaklarını kullanıyorsun.
Direk üst bacak kalça karın kol çalıştırıyor.Dereceleri var.Ben 1 de yaptım orda deneme ne kolay diyorum.
Kız dereceyi bir arttırdı fena zorladı.
İşde ne kadar yaptın ne kadar kalori harcadın birde kalp ritmini filan gösteriyormuş.
oturmalı olana kondisyon deniyor ayakta olana eliptik canm..
benmkinden canım aynısı hayırlı olsun aynil çok faydasını gördüm ben başka sporda yapmıyorum
ilk günlerde 10 dk bile zorluyor ama sonra alışıyorsun şimdi 55 dk yapıyorum 500 kalori yaktığımı gösteriyor
daha seviye arttırmadım hala 1 de yapıyorum
1 ay dolunca 2 ye çıkaracağım seviyesini
hangi marka aldın? kaça aldın?
derceyi arttırma canm hemen çünkü yüksek derecede çalışmak kas yapıyormuş bizim amacımız yağ yakmak
benmki bundan daha incee sana göstermiştim al demştim hatırlarsan
sende almışsın tekrardan hayırlı olsun
sende süpersin cumaya 2 gün kaldıtoparlamışsın menünü görürsün bence
cnm gün içinde hiç bişe yapmadan 1200 kalori harcıyormuşuz çok kaffnı takma yani ee sporlada bi 300 kalori yaktınmı pilavda erimiştir..
çinliler pirinci yağsız ve tuzsuz yiyorlarda ondan almıyorlar
tvde bi diyetisyeni dinlemiştim diyorki pilavı kalorili yapn içne kattığımız yağlarmış
yani pilav ekmekmiş biz pilv yediğimiz zamn yağlı ekmek yemiş oluyormuşuz
menün süper örticiğim
benmde dün kabak yedim bitti kabak yemeğimiz içine bir türk kahvasi finacanın yarısı kadarda kepekli pirinç koyuyorum bağırsakları müthiş çalıştırıyor..
bende ıspanağı soğanla kavurup yiyorum genelde üstünede sarımsaklı yoğurt döküyorum çok güzel oluyor
bide ıspanağın köklerinden yaptığımız bi yemek var onunda tarifini vereyim sana
ıspanağın kök kısımlarını kesip 1 gün suda ıslatıp iyice temizledikten sonra soğan salçayla kavurup içne haşlanmış yeşil mercimek, (istenirse haşanmış nohut ) 2 tane domates biraz su ekleyip pişiriyorum piştikten sonra tencereye kuru nane atıyorum sarımsak rendeleyip limon sıkıyorum
süper oluyor tavsiye ederim..
öptüm cnm kocaman seni
hemde nasıl değiştiriyorsun canm hep söylüyorum ama gerçek bu aç kalmayark kiloverilecileceğini öğrendim
banada müşterilerim diyor yazdan çok farklısın çok zayıflamışsın kilon iyi vs
ama ben kendimi 60 da daha iyi hissedeceğim..
bende bekarken annem kek yaptığında tabağı sıyırmayı çok severdim
saçların hayırlı olsun güle güle kullan
olacğız canm bende hazirana kadar 60 olmak istiyorum..
benmde olmayan eşofmanımın alt kısmı çok oturuyor ahh şu totom4 kg daha verirsem süper olacak..
çok uyguna almışsın süperrrr mutlu mutlu giy inşllh
bu hafta başladığımdan bu yana bu kadar azıtmamıştım
hele o geçen akşamki canımın sıkkın oldugu gün ne yedim ne yedim
şimdide aynen canımcım tırın tırınnnn yusuf yusufffffffff:18::18::18:
valla canım şu 65den bi aşağı inseydim güzel olacaktı
kilo verişim azaldı gerçi boyum uzun 1.71 normal kilomun 61 olması gerekiyor
yani 5.3 fazla kilom kalmış
ama ben aşağı çekmek istiyom tekrar almamak için
yusuf yusufffffffffff :18::18:
aynı boydaymışız hayatım..
bende 60 olmak istiyorum sonrasında hamişlik planladığım için yoksa 64 tte süper oluyorum
ama neskuikim 1.71 boya ideaalin 58 bence 61 gayet iyi olur
Bu arada eşim o eski halinden eser yok şarkısını söylediği için bana anlatmıştım kızlar.
Hafta sonu gittim eve kondisyon bisikleti aldım.Buğün gelecek.
Eşim şok oldu.Biraz daha söylersen o şarkıyı bir sonraki hafta koşu bandı alırım kociş dedim
Eşimin yorumu hatunum sen zaten çıtır gibisin hiç gerek yok oldu
hadı solım ay-she canım dıger hamılemız
10.00:çok az yağda kırmızı biberli 1 yumurta 1 dilim tb ekmeği
12.00:az şekerli türk kahvesi
14.30:1 tabak ıspanak başı yemeği, 3kaşık yoğurt,salata,1 dilim tb ekmeği
17.00:1 portakal
19.30: ıspanak kavurma üzerine sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tb ekmeği
Bana ordaki kızda aynınısını söyledi.
Bir proğram verdi.İlk 15 gün 20 dk da birde yap dedi.
Sonra 2 ye al yarım saat yap 15 gün öyle devam et dedi.
Sonra 4 e al yarım saat 1 ay öyle yap dedi.Bende onu uyguluyacağım bakalım.
288 Tl ye aldım canım.Markasına hiç bakmadım.Sadece senin yorumun üzerine bakdım koltuk yok yanındada koltuklu vardı.
Azda çalıştım üzerinde çalışanlarda çok ilgilendi zaten öyle aldım.Fiyatıda uygun geldi bana..
Akşam gelsin detaylı yazarım tüm özelliklerini.Umarım faydası olur.
Çok güldüm süpersin. Eee bundan sonra ne söyleyeceğine dikkat eder.
şu esmer pirinç esmer un ve şekeri hayatıma sokmalıyım artık. Bulguru kocam pek yemez ama zaten benim rejim yemeklerimi yemiyor o. Ispanak yapayım güzel tarif cnm saol. evet pilavı okadar takmayayım unutayım belki pilavda beni unutur. Yağsız yenir ama tuzsuz nasıl yiyorlarmış yaa..
Boydan 10 kg azmı ideali.:26:
ortim sende mi 1.71 sin ben 1,68 im sen uzun boyluymuşsun. Bide çıtır oluyon ohhhh yaza süpersin..
Çok güldüm süpersin. Eee bundan sonra ne söyleyeceğine dikkat eder.
Ay-she yi biliyordum ama senin hamiş olduğunu bilmiyordum. İkinizede hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütsün.
Sen bu hafta çok iyi gidiyorsun. Hemide koyu yeşil yapraklı (metobolizmanda hızlandı) yemekler tercih ediyorsun. Senden çok umutluyum inşallah güzel kilo vericen.
şu esmer pirinç esmer un ve şekeri hayatıma sokmalıyım artık. Bulguru kocam pek yemez ama zaten benim rejim yemeklerimi yemiyor o. Ispanak yapayım güzel tarif cnm saol. evet pilavı okadar takmayayım unutayım belki pilavda beni unutur. Yağsız yenir ama tuzsuz nasıl yiyorlarmış yaa..
ortim sende mi 1.71 sin ben 1,68 im sen uzun boyluymuşsun. Bide çıtır oluyon ohhhh yaza süpersin..
Sen bu hafta çok iyi gidiyorsun. Hemide koyu yeşil yapraklı (metobolizmanda hızlandı) yemekler tercih ediyorsun. Senden çok umutluyum inşallah güzel kilo vericen.
Teşekkürler tatlım.Edeceğine eminim.
Çünkü gerçekden çok şaşırdı.Koşu bandı içinde yapacağımı bilir.
Ki yaparımda.Plates yaptım iki gün izinliydim ya.Gerçekden bacaklarım fena ağrıdı.
Akşama uyuyamadım.Tabi eşimide uyutmadım.İşe gidicekdi ama ne yapalım yanlız oturmak istemedim.
Eşim diyorki kızlar fıstığım kendine bu kadar yüklenme tamam spor yapma,öncesinde yap diye teşfik ederdi
Ahhladımm vahladımmm,birde masaj yaptırdımBende çok fenayımm ama
çok uyguna almışsın canm ben bu gösterdiğimi 450 ye aldım ama çok memnunum
hımm sana program vermişler ben kafama göre yapıyorum 2. ay 2 seviyeye çıkaracağım sonra yavaş yavaş artırırım
olur canm ben gördüm sende görürsün inşallah
aynil sende aynı benm gbisin
bende aynı eziyetleri yapıyorum kocişime
bisikletteyken yeter in bu kadraı yüklenme diyor
önceden yap derdi
İnşallah cnm.
Zaten istediğim üst bacak ve baseni çalıştırmak gün içinde oturarak çalışdığım için.
Birde akşamları eve bir 20 dklık mesafede ineceğim süresini öyle tahmin ediyorum yürüyeceğim.
Bakalım bu akşam süre tutucam faydasını görürüm inşallah.
Hafta sonu resimde eklerim.Benim sorunum basen ve üst bacak.
Hak ediyorlar ama kuzucum biz ne yapalım
Şort giyicem yazın diyorum ne şortu diyor şimdiden damarına basıyorum
benmde basen ve üst bacak canm onun için bu aleti tercih ettim çünkü çok güzel çalıştırıyor..
ah şu toto var ya ahh..
bende dedim banada aynı cvbı verdi giydiğim zamn görecek ne şortu olduğunu
evet cnm cvplar bile aynıBenzer yönlerimiz çok desene şekerim
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem
evet cnm cvplar bile aynı
sonra böle olacaklar
tabi bizde
yapacağız
sağol canım ben bunları okuyup araştırıp aldım ama arkadaşlarda bilgi sahibi olmuş olur paylaştığın için tşk ederizEliptik egzersiz aletleriyle daha az direnç Eliptik egzersiz aletleri bacaklara uygulanan baskıyı azaltmak üzere tasarlanmıştır. Yapılan eliptik hareketlerin doğası gereği bacaklara doğrudan bir baskı uygulanmaz ve direnç dağıtılır. Ayaklarınız pedallardan hiç ayrılmaz. Havada yürümek gibidir. Eliptik hareket ayak bilekleri, diz ve kalçanın doğal hareket sınırları içinde gerçekleşir. Karşılaştırmak gerekirse yürürken veya koşarken attığınız her adım vücudunuza bir darbe almanıza neden olur. Normal bir koşucunun ağırlığının 2.5 katı kadar darbeye maruz kaldığı tahmin ediliyor. Bu darbe yalnızca eklemlerinizi değil sırtınızı da doğrudan etkiliyor.
Eliptik Bisiklet Kaç kalori yaktırır ve harcatır: 1 saatlik eliptik bisiklet egzersizi ile 500 -600 kalori arası enerji yakılmaktadır.
Eliptik egzersiz aletlerini eşsiz kılan özellik üst ve alt vücudu aynı anda çalıştırmasıdır. Aslında bu kadar çok kas grubunu aynı anda çalıştıran başka bir alet daha yoktur. Bu yüzden eliptik aletler çoğu insanın ilk tercihi oluyor. Eliptik egzersiz aletiyle kuadriseps, kiriş, kalça, göğüs, sırt, trisep ve bisep kaslarını aynı anda çalıştırırsınız. Aynı anda bu kadar çok kas grubunu çalıştırmanın yararı vücudunuzu çok hızlı şekle sokabilmektir. Dahası bunu yaparken vücudunuzu zorlayıp idaresiz enerji harcamazsınız ve böylece daha fazla kalori yakabilirsiniz.
Bilgi olsun kızlar.chosen1234 sanada özellikle teşekkür ederim bak ne çok faydası varmış.
Senin araştırmaların benimde işime yaradı kanımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?