70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o şarkıya en guzel cevabı vermıssın bısıkletı alarak

Oooo selam afukattt hanımmmm.

selaaammmm

ne yazıkki gaza gelen bı yapım yok hiççç kocişin kumpas mı kurdu sana yoksa ne tepkı verdı öğrenınce bebişi cok ıstıyodu
hem merak etme bu hamılelık sende fazla kılo bırakmaz, artık daha bilinçlisin, saglıklı bı hamılelık gecırırsın, ilk cocuklar daha acemılığe gelıo
ben once bı taneısnı dogurayım da ikincisini o zmn düşünürüz

keşke evde yer olsada bı tane de ben alsam elıptık bısıklet, spor salonunda Hoca bıze cok tavsıye edıyodu, en cok bunda kalorı yakarsınız dıyodu
benım sana tavsıyem dereceyı düşük tutup süreyi uzun tutmannn vucudu zorlayayınca derecesı yuksek olunca cabuk kılo verırım dıye düşünme sakın, sonucta bız vucut yapmaya uğrasmıyoruz amacımız kılo vermek, oyuzden spor aletlerını kullanırken daha düşük sevıyelerde ama tekrarı cok olarak yapmamız daha onemlı, bunu da spor hocası soylemıstı

Boydan 10 kg azmı ideali.:26:

valla bence ınsan kendı boyunun kılosuna geldıgınde mesela 1.65 ken 65 kılo olduğunda bu yetmıo ince gorunmeye, düzgün ama balık etli bi gorunumun oluyo ne yazıkki :26: en az bı 5 kılo ınersen daha zarıf oluyosun, ama boy ve kılo arasındakı 10 kıloluk fark bencede en ıdealı

bu hem coğu yerde boyle yazıyo, hem de etraftan gozlemledıgım kadarıyla gercekten de oyleee

Benzer yönlerimiz çok desene şekerim
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem

birileri basen & toto mu dediiii

9994 üncü syfadayız ben 10000 inci sayfaya yazmak istiyodum ama kısmet olmıcak galiba evde olacağım

sağol canım ben bunları okuyup araştırıp aldım ama arkadaşlarda bilgi sahibi olmuş olur paylaştığın için tşk ederiz

benmkide 56 dk yaptığımda 500 kalori yazıyor demek doğru rakammış

Ben bu derece araştırmamışdım şekerim,sen söyledin bende adını doğru bilmesem bile aldım.
Şimdi resmine bakmak için sayfayı açtığımda açıklamasını gördüm okudum dahada memnun kaldım.
Umarım hayırlısı olur:)Evet onu bende fark ettim verdiğin rakam doğru.
Bende proğrama uyayım bakayım ne olcak.İki aya kadar zaten istediğim ölçüde yapabileceğim.
Tabi ben bu arada fazla abartmadan 10'ar adet plates topumla çalışmayada devam edeceğim.

evett toto basen ama sende kalmamışki
benmde evim küçük cnm 120 m2 ama aldım alırkende kendime söz verdim alıp bi kenara atmak yok hergün düzenli yapacaksın bahanesiz dedim düzenli gidiyorum canm..
ben doğru yapıyorum o zamn başlayalı sanırsam 15 gün oldu 15 gündür 1. seviyede şuan 1 saat kadar yapabiliyorum

sapol canm

Teşekkürler tatlım.

Hımm o zaman bende öyle yapayım.
Süreyi uzun tutup 1. seviyede çalışayım.1 ay sonra ikiye çıkarım.
Dediğin gibi amaç kas değil yağ yakmak.
Peki ilk zamanlarda acaba ne kadar tutsam süresini.Bu akşamdan başlıcam çünkü.

dileeekkk

gel bakem sen buraya

ay inanmiyorum yaaa gel bakem gellll

ne yaptin sen hiiii

bugün hava güzel yarinda böyle olur herhalde dedim eve gelince hemen ceketimi denedim yarin giyeyim diye ay genis geldi

yaaa

ay yedin bitirdin erittin beni

söyleyim ne tepki verdi
şok oldu başta inanmadı alperene bıle bu kadar şaşırmamıstım dedı ne zaman oldu ben bilmiyom dedi anladın sen onu

canlarım benim ben sizden koparmıyım hiç . akşam ları falan fırsat buldukça gelirim ama artık geçmişi okuma işim bitti:) bana özel soracağınız birşey olyrsa mesaj atın mutlaka yanıtlarım. yarın başlıyom ödeve. bu akşam da sizleyim yani :) şimdi işlerim var 1-2 saate gelirim

ben 25 dkyla başladım canm
ilk yapışımda zorlandım her 5 dk da bi durup nefes aldım bi kaç gün sonra 35 dk yaptım
derken 15 günde 55 dkya kadar çıkardım
şuan gnde 55 dk yapıyorum
1. seviyede yapıyorum

Ayyy benn napmışımm öylee yaaaaaaaaaaaaaaa

söyleyim ne tepki verdi
şok oldu başta inanmadı alperene bıle bu kadar şaşırmamıstım dedı ne zaman oldu ben bilmiyom dedi anladın sen onu

ha hay

Tamammm canımmmmm aman bırakma bizi

O zaman bende aynen öyle yapacağım cnm.
İlk bir ay 1. seviyede dayanabildiğim kadar yapayım.
Zaten muhtemelen bende aynı şekilde olurum.

kızlar herkese iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
1kase nesfit
ara yok
öğlen
1porsiyon mevsim salatası
ara 1mandalina
akşam
1kase domates çorbası
1tane tavuk but
tatlı çekti canm pekmez tatlısı yaptım
yanında salata
offffff offfffff ya rabbim aklımızı midemize hakim eyleyen kullarından eyle

Bişey unuttunuz hamileliklere ayniiiii

Şimdi wcden geldimmmmmmmmm regl olmsummmmmmm
ILK SEHIDIMIZI VERMIS BULUNUYORUZ
seni hic uyumlu bulmadim canim o ne öyle kendi kendine regller felan insanda bi takim ruhu olur canim aaa bak bize topikcenek regl oluyoruz hatta bebekleri bile ayni zamanda yapiyoruzz lütfen rica edicem olmazki canim

o fotolarda oyle cıkıo sanırım, totom cok fotojonık o yuzden foto cekılırken kendını saklıo

bı saat baya uzun bı zmn masallahhh

sen bu aksam daha ılk baslıycaksan bı dene kendını ne kadar da yoruluyosun, nefesın acılıo ınsanın spor yaparken zamnal, ılk baslarda daha kısa zmnda nefes nefese kalırken sonra bu zmn dilimi iyice uzuyo
bu aksam senın ıcın deneme olsun ama gaza gelıp zorlama kendını, insan ılk gun hevesle yapıyo ertesı gunde kımıldayamıoo

söyleyim ne tepki verdi

dedım ya ılk cocuklar acemılıge gelıo dıye tadına var bu hamılelıgının

canım tez yazmaya baslıyosun sanırım, gecmıse bakarken gordummm kolay gelsınnnn

ben cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı aksamlar, kardan dolayı erken paydos edıyoruzzz

Plates gibi desene Hala bacaklarımın üst kısımları ağrıyor heves yüzünden.
Oyüzden çok abartmam sanırım.

Mesai bitimine geldik şükür yarın görüşürüz hanımlar.

ay selam vermeyi bile unuttum

selaammm kizlaaaaaarrr

ay ilk defa bi ceketim genis geliyoda kusura kalmayain heyecan yaptim :26:

ıns canım
ay bı bız erken paydos edemıyoz nası ıs yerı ya anlamadım yarında tatıl okullar zaten cocuk gene ortada kaldı:26: bugunde hıcbısey yememıs dogru durust zaten
neyse bende cıkamasamda hazırlanayım barım herkese ıy ıaksamlar sımdıden 10000 ncı sayfamız hayrılı uğurlu olsun kızlar aksam giremem çünkü
maşallah bize

O zaman bende aynen öyle yapacağım cnm.
İlk bir ay 1. seviyede dayanabildiğim kadar yapayım.
Zaten muhtemelen bende aynı şekilde olurum.
dün 2. seviyede bir deneyim dedim 3 dk yapabildim zorluyor yani
o fotolarda oyle cıkıo sanırım, totom cok fotojonık o yuzden foto cekılırken kendını saklıo

bı saat baya uzun bı zmn masallahhh
sonrasında bi uyuyorum gerdüşüm resmen bayılıyorum deliksiz uyku yani
yok cnm gayet iyi fotojenikliğinden değil güzelsin böle maşlallah hele o şortlu resimde iyice belli
Plates gibi desene Hala bacaklarımın üst kısımları ağrıyor heves yüzünden.
Oyüzden çok abartmam sanırım.

Mesai bitimine geldik şükür yarın görüşürüz hanımlar.
plates kadar hamlatmıyor canm hamlama sorunu yaşamadım ben
geçen sene plates yapmıştım feci hamlamıştım
görüşürüz şekerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…