- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Bu arada eşim o eski halinden eser yok şarkısını söylediği için bana anlatmıştım kızlar.
Hafta sonu gittim eve kondisyon bisikleti aldım.Buğün gelecek.
Eşim şok oldu.Biraz daha söylersen o şarkıyı bir sonraki hafta koşu bandı alırım kociş dedim
Eşimin yorumu hatunum sen zaten çıtır gibisin hiç gerek yok oldu
o şarkıya en guzel cevabı vermıssın bısıkletı alarak
Oooo selam afukattt hanımmmm.
selaaammmm
sen bana deyip duruyodun ben sneı gaz agetırmeye calısıyodum kocam galıp geldı bu oyundan sen heveslenırsın belkım dıye ben hamıle kaldım
saka bı yana sende düşün artık canım bende 28 yasında hamıel kalıp 29 da dogurdum ıste ıyıce gecıkmseın dıye 2nıcıyı fazla ara vermeden yapmak zorunda kaldım ıste bak sende oyle olurusn karısmamAllahım ısteyenlere ve sanada nasıp etsın canım cok saol
ne yazıkki gaza gelen bı yapım yok hiççç
hem merak etme bu hamılelık sende fazla kılo bırakmaz, artık daha bilinçlisin, saglıklı bı hamılelık gecırırsın, ilk cocuklar daha acemılığe gelıo
ben once bı taneısnı dogurayım da ikincisini o zmn düşünürüz
Eliptik aldım canım.Ben şimdi tam adını bilmiyorum.
Ama sen söyleyince netten bakdım oturmalı değil benimki.
Yani oturak yok direk ayakda yapıyorsun.Kol ve bacaklarını kullanıyorsun.
Direk üst bacak kalça karın kol çalıştırıyor.Dereceleri var.Ben 1 de yaptım orda deneme ne kolay diyorum.
Kız dereceyi bir arttırdı fena zorladı.
İşde ne kadar yaptın ne kadar kalori harcadın birde kalp ritmini filan gösteriyormuş.
keşke evde yer olsada bı tane de ben alsam elıptık bısıklet, spor salonunda Hoca bıze cok tavsıye edıyodu, en cok bunda kalorı yakarsınız dıyodu
benım sana tavsıyem dereceyı düşük tutup süreyi uzun tutmannn
Boydan 10 kg azmı ideali.:26:
valla bence ınsan kendı boyunun kılosuna geldıgınde mesela 1.65 ken 65 kılo olduğunda bu yetmıo ince gorunmeye, düzgün ama balık etli bi gorunumun oluyo ne yazıkki :26: en az bı 5 kılo ınersen daha zarıf oluyosun, ama boy ve kılo arasındakı 10 kıloluk fark bencede en ıdealı
bu hem coğu yerde boyle yazıyo, hem de etraftan gozlemledıgım kadarıyla gercekten de oyleee
benmde basen ve üst bacak canm onun için bu aleti tercih ettim çünkü çok güzel çalıştırıyor..
ah şu toto var ya ahh..
bende dedim banada aynı cvbı verdi giydiğim zamn görecek ne şortu olduğunu
Benzer yönlerimiz çok desene şekerim
Aynen öyle ahh toto ahh o olmasa herşey yolunda da var işde.
O yüzden gidecek başka yolu yok.Sonra şortumu giyicem kocişimin karşısına geçicem
birileri basen & toto mu dediiii