walla artık bu konuda emın olmaya basladım, geldım nefes alayım dıye kk ya gırdım bı msj yazdım, içerden seslendıler acıl adlıye yolları güzuktu bana yıneeene zmn kk kacamagı yapsam aynı şey oluooo, şaştım kaldım haaaaa
şu karlı yollara düşeyım ben yıne
valla canımcım senin ümidin yoksa benim hiç yok ondan
ben dua ediyorum tekrar 66.3 de kalayım diye
bakalım dün sabah tartımda 66.3düm
bugün 100gr fazla çıktım
2 gün kaldım en azından almasam iyidir
sen bu hafta 65.8 yada daha altta olursun canım
menülerin iyi takip ediyorum
fazlada kasma bir hafta gitmeyince diğer hafta fazla fazla gidiyor
şişkinlikten felan oluyor
canımcım ben kilo vermeye 28.12.2011 de ka-rar verdim
74 küsürdüm ozaman
06.01.2012 de sizin yanınıza başladığımda 73.6ydım
yani 7.300gr vermişim 1.5 ayda
niye utandın hayatım 20 kg verdin sen keşke hepimiz senn kadar başarılı olabilsek benm şurda 9 kg kaldı o bile gözümde büyüyor sen 20 kg vermişsin dile kolay
katılıyorum 1 hafta çok gidince öbür hafta daha az gidiyor
ben gçn hafta 1.8 veerdim
bu hafta 1 kg yu bulmaaz
mutluyum 500 gram gitseede üzülmem
kar yağışının hayatı felç ettiği bi ankara gününden herkese merhabaaa
nasılsınız topikdaşlar, keyifler yerindedir umarımmmmm
ben de günlük koşuşturmamı yaptım, yemeği yedimmm kızlara selamımı vereyım dedımaslında dün ugrıycaktım ama bı turlu fırsat olmadııı :26:
ilk önceeeee ARZU'yaaa tesüflerimi iletiyorummmmm beni beklemedennn hamiş kaldığı için, gerçi beni bekleseeee kocası hüsranlara uğrardışaka bi yana Arzucummmm hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi avazda doğurursun inşallah darısı başımıza demeden de geçmiyimmm
topiğin regl günleri gelmiş anlaşılan, Allah kocişlerimize sevgılılerımıze sabır versinnnkız yurtlarında da bi süre beaber yaşadıktan sonra, aynı oda da kalan kızların regl günleri çakışmaya başlardı, biz de merak ederdik nie boyle oluyo dıyee, o zamanlardan aklımda kalmış ne derece doğrudur bılemıycem ama biri; kızların hormonları bıle kıskanctır bırarada bulundukca regl gunlerı bıle aynı zmnlara denk gelır" demıstı kimden duydugumu hatırlamıyorumm ama bu lafı unutmam hıc
internette problem var her zaman girilmiyor yaa dünden beri sinir etti beni
ben bi geçmişe bakam neler olmuş gerçi çok konuşmuşsunuz resmen 40 sayfa birikmiş
Selam hanımlar ben geldim..
Biliyorsunuz iki gün izinliydim hafta sonuyla birlikde 4 oldu.
Bu dört gün boyunca pekde saatli yemek yediğim söylenemez ama en azından kaçamak yapmadım.
Bu konuda kendimi tebrik ediyorum:)
Buğün ki menümü paylaşayım fırsat varken Şubat ayı fatura girişleri başladı işlerim yoğun
Sabah Kahvaltı
08:30 09:00
Bir salatalık,bir tutam roka,maydanoz
2 zeytin
Bir sade kepek ekmeğine tıst(kızartılmış ekmekde diyebiliriz)
Bir bardak light süt
Ara Yok
11:00 Yeşilçay
Öğlen
12:30 13:30
Kağıtta levrek balık
Salata
15:00 Bir Kahve
17:00 Bir yeşil elma düşünüyorum
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Yarım porsiyon pırasa yemeği
Şu ana kadar 1,5 litre su içtim
2,5 3 olabilir.
arkadaşlar nasılsınız
daha oncede dedimya memlekete geldim.koy buz gıbı.bılgısayarda soguk odada aklım sızde olmasına ragmen toto yemiyor soğuk odaya gidipte topiğe yazmayı.ee durum boyle oluncada hafıf hafıf kacamaklar yapıyorum.regl olucam ondan mı acaba bu yeme ıstegı gerçi 3 gunden berı yaptıgım 1,5 simit ve her aksam 1 tamak patlamıs mısır harıcınde fazla birşey yok.burda hassa tartı yok evdekı ıle cok farklı cıkıyorum acaba ne kadar fark eder.bu tartı bana hıc dogru gelmıyor.cuma gunu artıları gorebılırım.:18::18::18::18:sızce hasas ıle normal tartı arasında nekadar oynar bir bilginiz varmı?kendınıze ıyı bakın yıne gelıcem gitmem gerek parmaklarım dondu....
Bu arada eşim o eski halinden eser yok şarkısını söylediği için bana anlatmıştım kızlar.
Hafta sonu gittim eve kondisyon bisikleti aldım.Buğün gelecek.
Eşim şok oldu.Biraz daha söylersen o şarkıyı bir sonraki hafta koşu bandı alırım kociş dedim
Eşimin yorumu hatunum sen zaten çıtır gibisin hiç gerek yok oldu
kar yağışının hayatı felç ettiği bi ankara gününden herkese merhabaaa
nasılsınız topikdaşlar, keyifler yerindedir umarımmmmm
ben de günlük koşuşturmamı yaptım, yemeği yedimmm kızlara selamımı vereyım dedımaslında dün ugrıycaktım ama bı turlu fırsat olmadııı :26:
ilk önceeeee ARZU'yaaa tesüflerimi iletiyorummmmm beni beklemedennn hamiş kaldığı için, gerçi beni bekleseeee kocası hüsranlara uğrardışaka bi yana Arzucummmm hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi avazda doğurursun inşallah darısı başımıza demeden de geçmiyimmm
topiğin regl günleri gelmiş anlaşılan, Allah kocişlerimize sevgılılerımıze sabır versinnnkız yurtlarında da bi süre beaber yaşadıktan sonra, aynı oda da kalan kızların regl günleri çakışmaya başlardı, biz de merak ederdik nie boyle oluyo dıyee, o zamanlardan aklımda kalmış ne derece doğrudur bılemıycem ama biri; kızların hormonları bıle kıskanctır bırarada bulundukca regl gunlerı bıle aynı zmnlara denk gelır" demıstı kimden duydugumu hatırlamıyorumm ama bu lafı unutmam hıc
Kolay gelsin canım...
Bu arada hamiş olan arkadaşımıza hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.
Geçmişe dönemiyorum şuan.İşleri hafifletince okuyacağım inşallah tabi hafiflerse.
hayranım senin şu komikliğine her yazdığın ayrı bi güldürüyor:))hos geldin canimben hemen baslayayim :99:
bir iki kisi hamile, biri babasinin kartini kaptigi gibiii ,biri yengesine gitmis milföyler götürmüs immm sonracimaa biri su anda sadece bakabiliyo ici gidiyo ama yazamiyo bizde haberler böylee eee sen nööörüüyon
Geçmişten çıkamazsın canım hoşgeldin.
cok saol canım amın
darısı ısteyen herkese ınsallah
bı hamişimiz daha var söylemem banane geçmişe bak
ben öğrenciyken baba parası yemeye çekinirdim idare ederdim..köyde yaşıyorlar zor kazanıyorlardı..
şimdi kendi paramı daha rahat yiyorum şükür..
Gözü korkmuştur doğal olarak iyi fikir bak aslında
süperrrcanımcım ben kilo vermeye 28.12.2011 de ka-rar verdim
74 küsürdüm ozaman
06.01.2012 de sizin yanınıza başladığımda 73.6ydım
yani 7.300gr vermişim 1.5 ayda
ay onu bilmiyorum belki bnde hamişlikten sonra hedefimi 58 yaparım dediğin gibi olursacanımcım hamile kaldıktan sonra vücut şekli değişiyor
yani eski kilon gibi durmuyorsun
ben sanıyorum 6-7 kilo verirsem eski halime dönebilirim diyorum
yani eskiden vucut sıkı oluyor
doğum yaptıktan sonra vücut bi tauhaf oluyo
bugünümüze şükür diyelim
hoşgeldin tatlımBu arada eşim o eski halinden eser yok şarkısını söylediği için bana anlatmıştım kızlar.
Hafta sonu gittim eve kondisyon bisikleti aldım.Buğün gelecek.
Eşim şok oldu.Biraz daha söylersen o şarkıyı bir sonraki hafta koşu bandı alırım kociş dedim
Eşimin yorumu hatunum sen zaten çıtır gibisin hiç gerek yok oldu
zorlamaz göreceksin gidecek nasıl gittiğini anlamadan..Kalan 6 kiloyu vermek çok zorluyor ama bide benim boy 1.58
ohh süpersinBu arada bir haberim daha var platese başladım.
Eve daha önce almıştım zaten top,dvd,vs.Hafta sonu başladım.
Sadece top hareketlerini yapıyorum.Üst bacak,basen karın,iç bacak kısımlarını çalıştırıyorum.
İlk gün ağrıdan uyuyamadım ama alışıyorum:) 10 tane yeter diyordu ben 25 tane yapınca birde leslie yaptım fena oldum tabi
:):)
Çok mu geçmişe gitmem lazım topikdaşım.
Hem iş yapıyorum hem çene çalıyorum.Uzak kalınca burdan ne çok şey birikmiş meğer.
Allahım isteyen herkese nasip etsin doğru zamanda hayırlısıyla inşallah.
Ben bu ay o korkuyu atlattım.Olursa tabiyki kabulüm ama olması için daha erken.Yaş 22 daha yolum uzunn.
süperrr
ay onu bilmiyorum belki bnde hamişlikten sonra hedefimi 58 yaparım dediğin gibi olursa
umayda öyle diyor hamilelikten önce bu kilomda daha zayıf duruyordum diye belliki çocuktan sonra vücut değişiyor:26:
hoşgeldin tatlım
hayılı olsun canm ahahah kocişin gözü korkmuştur
niye eliptik almadın kondisyon için internette okudum basen yapıyor yazıyordu ne derece doğru bileemem
bende eliptikimle çok mutluyum günde 1 saat sporumu yapıyorum her akşam
ohh süpersin
hadı solım ay-she canım dıger hamılemız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?