PuCCaaa nın DİKKATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
kilo bildirimim
Başlangıç: 68
Geçen hafta: 68
Bu hafta: 66.1
Giden: 1.9
Toplam verilen: 1.9
Hedef: 53
bende bugun tartılmadım ama pers tartılmıstım 600 gr vermısım yemek yapamıyorum ben ya oyle boyle gecıstırıyorum haftasonu cocuk ve esım ıcın yapmıstım en son yemegımı agzıma bıle sürmedim baskasının ayptıgını bı nebze yıyebılıyorum
kılo veren herkesı tebrık edıyorum
dılekcım 65 i görmüşssün tebrıkler
kılo alanlara da bol ıradeler dılıyorum
ve hayırlı cumalarr
Tebrik ederim not aldım canım.
Hayırlı cumalar Arzu abla.
Teşekkür ederimm ayrıcaa
Senin hamilelik zor geçicek anlaşılan.
Tebrik ederim not aldım canım.
Hayırlı cumalar Arzu abla.
Teşekkür ederimm ayrıcaa
Senin hamilelik zor geçicek anlaşılan.
Hayırlı yolculuklar şekerimm görüşürüz..
Merhaba
Süpermiş tebrik ederim canım
Eskisi gibi devam edersin karar verirsen zaten.
Öşşşş helal olsun triendy tek kelimeyle süper gözüküyorsun
kızlar özel msj atamaıyorum,puCCaaa nın dikkatine diye yazayarak yaptım kilo bildirimimi. başka bir şey yapmama gerek var mıydı acaba?????
haticeye değil netıceye bakıyorum 20 kilo
abbıov diyorum yu end yu veri bitiful vumın zten diyorum
maşallah sübhnallahhh
bakalım canım cok kötü deıl kusma yok ama acayıp tıksınme var herseyden ıns bıkac aya duzelır oyle umuyorum oglumda da oyel olmustu cunku
aylardır 60ım canım ben napcam bilmem, bu sefer hedefimde kararlıyım,çok çozuttum bıraktım hala aynıyım dikkat etsemde vermiyodum etmesemde,ama bayabiboşladım masus bünye şaşırsın diye,şimdide tekrar başladım sağlıklı beslenme düzenime inşallah 1bnisana kadar olucam 55uuuuvvvvvvvv dıorum hayatm kac kılo oldn sen
bakalım canım cok kötü deıl kusma yok ama acayıp tıksınme var herseyden ıns bıkac aya duzelır oyle umuyorum oglumda da oyel olmustu cunku
kilo bildirimim
Başlangıç: 79.8
Geçen hafta: 60.5(hatta bikaç haftadır böyle)
Bu hafta: 60.3
Giden: 200
Toplam verilen: 19.500:129:
Hedef: 58:130:
Eki Görüntüle 363942
pazartesi başladım ya tekrar eski sağlıklı beslenme düzenime,ozaman kayıt ettim 61.6 geldim tartıda,4günde tekrar düştüm 60'a güzel bişey bu,bakalım pazartesi kaç çıkıcam
bu haftaki tek kaçamağım akşam geç saatte 2gün üstüste 3er tane kemal paşa yedim,ve bide en büyük hatalardan biride eşim akşam geldiği için,hep geç yedik 7den önce yemek yiyemedik
bana diyo bide yazık,bitanem ben önümüzdeki pazartesiden itibaren 3hafta boyunca paşa vardiyesindeyim ozaman her akşam erken yer dikkat edersin bu hafta boşver demişti,ama ben olmaz geç yeriz sorun değil ben dikkat ettikten sonra sorun olmaz dedim,ve kararlıyım 1nisana kadar 55i göstercem sana tartıda dedim
hadi kazam mübarek ola,bu hafta hep paşada(15.00--01.00arası çalışcak)
bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
iyi tamam varım yarışmaya..geç kalktım napiyim kalkar kalkmaz size geldim,kim kaç vermiş merak işteeneyse tartıldım az sonraaaa yazcam ,,
bu arada hemen hemen aynı gidiyoz başa baş yani,bu hafta senle yarışcam dahada hırslanırsın sende belki
topiği kapattırcan en sonunda tuğbik..bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
geçmiş olsun canım..Selam kızlar, giremedim bu ara yine. Küçük kızım hastalandı onunla uğraşıyorum. Sabahtan doktora götürdüm geldim. Tartılmayı da unuttum bu sabah. dün sabah tartılmıştım en son. Bildirimimi ona göre yapıyorum.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.9
Bu hafta:68.5
Giden: 400 gr
Toplamda giden: 7.200kg
Hedef: 65
Yavaş yavaş gidiyor buna da şükür. Bu rakamları görmeyi çooook özlemişim.
msj yazmisdim cnm belki gelmemisdirbaslangic77hedef 65bu hafta 75.700verilen 1.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?