70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

PuCCaaa nın DİKKATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
kilo bildirimim

Başlangıç: 68
Geçen hafta: 68
Bu hafta: 66.1
Giden: 1.9
Toplam verilen: 1.9
Hedef: 53

Tebrik ederim not aldım canım.

Hayırlı cumalar Arzu abla.
Teşekkür ederimm ayrıcaa
Senin hamilelik zor geçicek anlaşılan.

bugünki menüm;

kahvaltı:
1 yumurtayla omlet
1 dlm kaşar
1 /2 dlm beyaz peynir
4 zeytin
maydanoz
1 dlm çavdar ekmeği
4 badem

ara: 7 badem
1 kuru kayısı

öğle yemeği:
ızgara tavukla bol yeşillikli çavdar ekmekli sandwich
300 ml ayran

Selam kızlar, giremedim bu ara yine. Küçük kızım hastalandı onunla uğraşıyorum. Sabahtan doktora götürdüm geldim. Tartılmayı da unuttum bu sabah. dün sabah tartılmıştım en son. Bildirimimi ona göre yapıyorum.

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.9
Bu hafta:68.5
Giden: 400 gr
Toplamda giden: 7.200kg
Hedef: 65

Yavaş yavaş gidiyor buna da şükür. Bu rakamları görmeyi çooook özlemişim.

Tebrik ederim not aldım canım.

Hayırlı cumalar Arzu abla.
Teşekkür ederimm ayrıcaa
Senin hamilelik zor geçicek anlaşılan.

bakalım canım cok kötü deıl kusma yok ama acayıp tıksınme var herseyden ıns bıkac aya duzelır oyle umuyorum oglumda da oyel olmustu cunku

Hayırlı yolculuklar şekerimm görüşürüz..

Merhaba

Süpermiş tebrik ederim canım
Eskisi gibi devam edersin karar verirsen zaten.
inşallah canım olcak bu sefer,şuna bakya eski fotolara baktımda şimdi 11. ayda 60.3lük resimlerimi koymuşum ve aylardır hala 59da sabit kalamadım ooof
Öşşşş helal olsun triendy tek kelimeyle süper gözüküyorsun
sağol canım yaa
kızlar özel msj atamaıyorum,puCCaaa nın dikkatine diye yazayarak yaptım kilo bildirimimi. başka bir şey yapmama gerek var mıydı acaba?????

başka bişey yapmana gerek yok canımda,baştaki dikkat yazısını renklendireydin azcık iyi olurdu

slm kızlr :) ben sizi arada bi okuyorum ama bir türlü girip yazamıyorum bende kilo bildirimi yapmak istiyorum aslında ama çok sık giremiyorum nete girsem bile yazma fırsatım olmuyo werdiğiniz kiloları gördüm ütişsiniz :) pucca nikli arkadaşım senin listen gözüme takıldı süpersin ya dewam et sakın bırakma :)

Son düzenleme:
bakalım canım cok kötü deıl kusma yok ama acayıp tıksınme var herseyden ıns bıkac aya duzelır oyle umuyorum oglumda da oyel olmustu cunku

Allah tamamına erdirsin cnm, bilmiyordum pek giremiyorum bu aralar yeni gördüm. Çook sevindim cnm, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

uuuuvvvvvvvv dıorum hayatm kac kılo oldn sen
aylardır 60ım canım ben napcam bilmem, bu sefer hedefimde kararlıyım,çok çozuttum bıraktım hala aynıyım dikkat etsemde vermiyodum etmesemde,ama bayabiboşladım masus bünye şaşırsın diye,şimdide tekrar başladım sağlıklı beslenme düzenime inşallah 1bnisana kadar olucam 55çok sağol

sen hamilemisin benim niye haberim yoook
allahım tamamına erdirsin çok şaırdım vede ayreten çok sevindimadına oğlana kardeş geliyo ha çok güzel yaa,inşallah sorunsuz ve rahat geçirirsin hamileliğini

Başlangıç kilo: 74
Geçen hafta: 71,100
Bu hafta:70,200
Giden:900 gr
Toplam giden:3,800
Hedef: 57

İşte böylr kızlar

tugbacim cok tebrik ediyorum cok iyi gozukuyosun nekadar zayiflamissin sen ya

böyle azimli kızlara da bayılırımmm hihihih

maşallah canım ne kadar sürede bu kadar verdin?

iyi tamam varım yarışmaya..
hadi bakalım 59 aaaaaaaaaaaa...
topiği kapattırcan en sonunda tuğbik..
geçmiş olsun canım..
tebrikler bu arada gitsin ama yavaş yavaş..
ben de nceden azda olsa her hf veriyordum bu aralar nolduysa bir hafta çok gidiyo diğer hf hop geliyo..
bi de niyeyse diyorum ya yiyorumda ondan işteeeee..

düzekir canım inşallah ..
kusma yoksa iyi yine..kusma çok halsiz bırakıyo..
benim ilk hamileliğimde ilk 3 ayda 57 den 53 e düşmüştüm..
oğlanlarda bişey olmadı maşallahım vardı..bi güzel yiyodum herşeyi..

Buğün cuma işlerim çok yoğun kızlar.

Tekrar gelebilir miyim bilmiyorum sabahdan beri aklım bildirimde sonunda geldim yazdım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Veremeyenlerde hiç moralini bozmasın er yada geç birlikde başarıcaz.
Kocaman öptüm hepinizi iyihafta sonları diliyorum şimdiden

kızlar biliyosunuzdur büyük ihtimalle ama söylemek istedim çok fazla okuyamıyorum sık sık. Sandoloz sakızı ve elma sirkesinin çok faydasını gördüm ben. ve elmalı tarçınlı bi çay war onu yapıp içiyorum. biliyosunuzdur belki ama ben faydasını gördüğüm için sizlerede söyelemk istedeim, kusura bakmayın cidden birebir okuyamıyorum yazdıklarınızı vaktimden dolayı. elmalı tarçınlı çay dediğim, 1tane yeşil elma, 1 tane kabuk tarçın, 1 tane limon, 6 tane top karabiber, 6 tane karanfili 2buçuk litre suyla düdklüde kaynatıp sadece akşamları 1 kupa içiyorum. cidden çok faydasını gördüm sizede söyelemk istiyorum. sandoloz sakızını we elma sirkesinide sabahları kahwaltımdan sonra we akşamları yatmadan önce içiyorum. 10 kilodan fazla kilo verdim. inşallah hepiniz istediğiniz sonuca sağlıklı bi şekilde ulaşırsınız :)

kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 59.8
buhafta 59.5
giden 300 gr
toplamda giden 10.7
hedef 58
gidiyo kizlar ama gram gram bunada sukur nediyeyim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

bende geldimmmm..

bu diyet işi tek başına zor sırf bırakmamak ve gaza gelmek için her gün buraları bi ziyaret ediyorum e madem ziyaret ediyorum katılmam çok daha mantıklı değil mi

belli bir diyet yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum çünkü sürekli programlı yemek beni geriyor. o nedenle daha çok yediklerime ve miktarlarına dikkat ederek diyet yapıyorum diyeiblirim. haftasonları biraz güme gitse de, hafta içi mümkün olduğu kadar düzenli bir şekilde günde bir saat kadar koşu bandında yürüyorum.

şubat 17 de 80.5 kilo ile başladım
bu sabah itibariyle 77.3 kiloyum
hedefim 60 kilo

benim için iyi bile sayılır çünkü çok zor kilo verebiliyorum pkoluyum malesef

sizlerden de tüyolar alarak işi daha zevkli hale getireceğimden eminim

msj yazmisdim cnm belki gelmemisdir
baslangic77​
hedef 65
bu hafta 75.700​
verilen 1.300

bende geçen aylarda mj gönderdim sandım ..listede baktım adım yok meğer gitmemiş..
şimdi mj gnderince gönderilen kutusunu kontrol ediyorum...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum aferin size çalışmaya devam..
hf ya bizde liste başı için adayız korkun veremeyenlerden..:

biraz gaz vereyim dedimmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…