70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

motıwe 0 bende cok moralm bozldu hep 69.2 ckıodum bugn 68ı gorurum sanıdoum dun gecekı mısfrler yuznden ck yedım kola fanta sonucta bu ıste

Ay birtaneciğim Dİlekciğim sana ne zaman özel mesaj atmak nasip olcak bana, sitede dolanıp her konuya birşeyler mi yazsam naapsam

Başlangıç: 79
Geçen hafta: 79
Bu hafta: 77.4
Giden: 1.600 kg
Toplam verilen: 1.600 kg
Hedef: 70 (şimdilik)

Güzel başlangıç yaa birde bu hafta ben cıss yedim aslında bayaa...
Sabah erken kalktım, kardeşi okula götürdüm, 1 saat yürüdüm geldim kahvaltıyı hazırlarken anam bi baktım kaldırmışım her yeri tamizlik yapıyorum, kahvaltı durmuş öyle neyse onları da bitirdim..tartıldım ve kahvaltımı yapıp buraya koştum..Şimdi geçmişe gideceğim bakalım durumlar ..Umarım herkes bol bol kilocuk vermiştir..

Tebrik ederim canım
Süpersin

motıwe 0 bende cok moralm bozldu hep 69.2 ckıodum bugn 68ı gorurum sanıdoum dun gecekı mısfrler yuznden ck yedım kola fanta sonucta bu ıste

Bildirimi bana yapmadın.
Bide bozulmasın moralin dün akşam fazla kaçırdıysan o yansımıştır.

Ama motivenin bozulması gereken birşey yok kii 1 hafta ömürden büyük bir kayıp değil, bir aksilik oldu ve haftaya göreceksin 68 i işte kızz daha ne

kızlar ben çıkıyorum size bir by diyeyim dedim net bulursam girerim çok özleyeceğim sizi. ben gelene kadar iyice eritin yağları

iyi hadi tartıl bu saate kdr nası durdun....

geç kalktım napiyim kalkar kalkmaz size geldim,kim kaç vermiş merak işteeneyse tartıldım az sonraaaa yazcam,,
bu arada hemen hemen aynı gidiyoz başa baş yani,bu hafta senle yarışcam dahada hırslanırsın sende belki

kilo bildirimim

Başlangıç: 79.8
Geçen hafta: 60.5(hatta bikaç haftadır böyle)
Bu hafta: 60.3
Giden: 200
Toplam verilen: 19.500:129:
Hedef: 58
:130:

pazartesi başladım ya tekrar eski sağlıklı beslenme düzenime,ozaman kayıt ettim 61.6 geldim tartıda,4günde tekrar düştüm 60'a güzel bişey bu,bakalım pazartesi kaç çıkıcam
bu haftaki tek kaçamağım akşam geç saatte 2gün üstüste 3er tane kemal paşa yedim,ve bide en büyük hatalardan biride eşim akşam geldiği için,hep geç yedik 7den önce yemek yiyemedik
bana diyo bide yazık,bitanem ben önümüzdeki pazartesiden itibaren 3hafta boyunca paşa vardiyesindeyim ozaman her akşam erken yer dikkat edersin bu hafta boşver demişti,ama ben olmaz geç yeriz sorun değil ben dikkat ettikten sonra sorun olmaz dedim,ve kararlıyım 1nisana kadar 55i göstercem sana tartıda dedim
hadi kazam mübarek ola,bu hafta hep paşada(15.00--01.00arası çalışcak)

Son düzenleme:
bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artıkgerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken

kızlar ben çıkıyorum size bir by diyeyim dedim net bulursam girerim çok özleyeceğim sizi. ben gelene kadar iyice eritin yağları

Hayırlı yolculuklar şekerimm görüşürüz..

merhabalar kızlarrrrr

Merhaba

Süpermiş tebrik ederim canım
Eskisi gibi devam edersin karar verirsen zaten.

Öşşşş helal olsun triendy tek kelimeyle süper gözüküyorsun

PuCCaaa nın DİKKATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
kilo bildirimim

Başlangıç: 68
Geçen hafta: 68
Bu hafta: 66.1
Giden: 1.9
Toplam verilen: 1.9
Hedef: 53

bende bugun tartılmadım ama pers tartılmıstım 600 gr vermısım yemek yapamıyorum ben ya oyle boyle gecıstırıyorum haftasonu cocuk ve esım ıcın yapmıstım en son yemegımı agzıma bıle sürmedim baskasının ayptıgını bı nebze yıyebılıyorum

kılo veren herkesı tebrık edıyorum
dılekcım 65 i görmüşssün tebrıkler
kılo alanlara da bol ıradeler dılıyorum
ve hayırlı cumalarr

kızlar özel msj atamaıyorum,puCCaaa nın dikkatine diye yazayarak yaptım kilo bildirimimi. başka bir şey yapmama gerek var mıydı acaba?????

merhabalar kızlarrrrr
mrb NASILSIN
Bu da çizelgem.
off masllah dıorum aallh bızese nasp etsn
Eki Görüntüle 363930

Tebrik ederim canım
Süpersin

Bildirimi bana yapmadın.
Bide bozulmasın moralin dün akşam fazla kaçırdıysan o yansımıştır.
PARDON CANIMCIM BEN HER HAFTA SANA YAPCAGmızı blmıodum oıgrenmıs oldm :)
Ama motivenin bozulması gereken birşey yok kii 1 hafta ömürden büyük bir kayıp değil, bir aksilik oldu ve haftaya göreceksin 68 i işte kızz daha ne
off cnm cnku bn cok sıkldım artk bu kıloardannn we 25 marta kadr ben 65 olmak ıstıodum ama ımkansız sanırım

kızlar bu sabah erkenden kalktım ,06:30 da,işe gitmeden önce 50 dk tempolu yürüyüş yaptım. inşallah devam eder böyle . alışkanlık haline getirebilsem keşke. ama çok yorgun oluyorum bazen hiç canım istemiyor.biraz zayıflasam platese de başlarım şekillenmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…