bende geçen aylarda mj gönderdim sandım ..listede baktım adım yok meğer gitmemiş..
şimdi mj gnderince gönderilen kutusunu kontrol ediyorum...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum aferin size çalışmaya devam..
hf ya bizde liste başı için adayız korkun veremeyenlerden..:
biraz gaz vereyim dedimmmmm..
kızlar biliyosunuzdur büyük ihtimalle ama söylemek istedim çok fazla okuyamıyorum sık sık. Sandoloz sakızı ve elma sirkesinin çok faydasını gördüm ben. ve elmalı tarçınlı bi çay war onu yapıp içiyorum. biliyosunuzdur belki ama ben faydasını gördüğüm için sizlerede söyelemk istedeim, kusura bakmayın cidden birebir okuyamıyorum yazdıklarınızı vaktimden dolayı. elmalı tarçınlı çay dediğim, 1tane yeşil elma, 1 tane kabuk tarçın, 1 tane limon, 6 tane top karabiber, 6 tane karanfili 2buçuk litre suyla düdklüde kaynatıp sadece akşamları 1 kupa içiyorum. cidden çok faydasını gördüm sizede söyelemk istiyorum. sandoloz sakızını we elma sirkesinide sabahları kahwaltımdan sonra we akşamları yatmadan önce içiyorum. 10 kilodan fazla kilo verdim. inşallah hepiniz istediğiniz sonuca sağlıklı bi şekilde ulaşırsınız :)
zerracim istedigim hedefe ulasamadim cnm bana gaz degil füze lazim:44:hedefim 2 kiloydu olmadi
kızlar biliyosunuzdur büyük ihtimalle ama söylemek istedim çok fazla okuyamıyorum sık sık. Sandoloz sakızı ve elma sirkesinin çok faydasını gördüm ben. ve elmalı tarçınlı bi çay war onu yapıp içiyorum. biliyosunuzdur belki ama ben faydasını gördüğüm için sizlerede söyelemk istedeim, kusura bakmayın cidden birebir okuyamıyorum yazdıklarınızı vaktimden dolayı. elmalı tarçınlı çay dediğim, 1tane yeşil elma, 1 tane kabuk tarçın, 1 tane limon, 6 tane top karabiber, 6 tane karanfili 2buçuk litre suyla düdklüde kaynatıp sadece akşamları 1 kupa içiyorum. cidden çok faydasını gördüm sizede söyelemk istiyorum. sandoloz sakızını we elma sirkesinide sabahları kahwaltımdan sonra we akşamları yatmadan önce içiyorum. 10 kilodan fazla kilo verdim. inşallah hepiniz istediğiniz sonuca sağlıklı bi şekilde ulaşırsınız :)
bende geldimmmm..
bu diyet işi tek başına zor sırf bırakmamak ve gaza gelmek için her gün buraları bi ziyaret ediyorum e madem ziyaret ediyorum katılmam çok daha mantıklı değil mi
belli bir diyet yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum çünkü sürekli programlı yemek beni geriyor. o nedenle daha çok yediklerime ve miktarlarına dikkat ederek diyet yapıyorum diyeiblirim. haftasonları biraz güme gitse de, hafta içi mümkün olduğu kadar düzenli bir şekilde günde bir saat kadar koşu bandında yürüyorum.
şubat 17 de 80.5 kilo ile başladım
bu sabah itibariyle 77.3 kiloyum
hedefim 60 kilo
benim için iyi bile sayılır çünkü çok zor kilo verebiliyorum pkoluyum malesef
sizlerden de tüyolar alarak işi daha zevkli hale getireceğimden eminim
bende geçen aylarda mj gönderdim sandım ..listede baktım adım yok meğer gitmemiş..
şimdi mj gnderince gönderilen kutusunu kontrol ediyorum...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum aferin size çalışmaya devam..
hf ya bizde liste başı için adayız korkun veremeyenlerden..:
biraz gaz vereyim dedimmmmm..
bence az grme 1300 gr çok iyi ..100 gr verdiğimie veya aynı kaldığıma sevindiğim zamanlarda oldu..zerracim istedigim hedefe ulasamadim cnm bana gaz degil füze lazim:44:hedefim 2 kiloydu olmadi
maşallah canım ne güzel kilo vermişsin..elmalı tarçınlı çayı deneyeceğim ama sirke için midenin delinme riski varmış,öyle duymuştummm:26: sandoloz sakızını hiç duymadım,salyangozla ilgili bişey değil dimiiii
ojgeldinnn! birlikten kuvvet doğuyor burda:129:
ya bu liste nerde diye sorsammmm:26:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 61.5 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 20.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] NEVRESEMA [/TD] [TD] 77.5 [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 67.2 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 19.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] elysion [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 70.9 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 3.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] jazira [/TD] [TD] 82.0 [/TD] [TD] 72.8 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 10.000 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.0 [/TD] [TD] 62.3 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 10.700 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 65.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 8.200 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 64.5 [/TD] [TD] 64.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 3.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] eferay [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 69.4 [/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 6.600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] iclal85 [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 73.2 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] GurbetGuzeli [/TD] [TD] 74.4 [/TD] [TD] 72.5 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] RuweYDaa [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ecrin29 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 59.9 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] buseli [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7.500 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 60.5 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 19.300 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 6.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 4.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.4 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +600 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] ballıkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.2 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] +800 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 1.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu hafta birincimiz olan zerra arkadaşımızı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Kilo alan arkadaşlarımız üzülmesin haftaya azimle ve güzel beslenerek aldıklarının dışında bile kilo verebilirler.
Çabuk gelen çabuk gider unutmayalım.
Sabit kalanlarda üzülmesinler en azından almamışlar bu da birşey
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; NorA_, Marjansen, ay_nil, bursa86, hasrettt, huzunperisi, minik_kelebek, PearlJam katılımlarının devamını diliyoruz.
Bana mesaj atan listedekiler bir kusur varsa affola.
Bu hafta liste süperrrr
Bravo 70-79 topiğiiii
Haftaya güzel bir listeyle buluşmak üzere
PuCCaaa
kizlar benim kocis hastaneden cikti allaha sukur simdi diyet yapiyo mecburi acil kilo vermesi lazim karacigerde cok fazla yaglanma ve buyume varmis ve iki seyden olurmus alkol ve kilo esim hic alkol kullanmaz ve kilo verirse yaglanma duzelebilirmis simdi evde sadece sebze pisiriyorum ve haslanmis tavuk felan
pazartesi turkiyeye geliyorum allahin izniyle dua edin kizlar biraz korkuyorum ucaktan
Pericim bana söylemişlerdi öyle bir an gelicek ki 100 gr 'a bile sevineceksin diye.
İlk hafta için gayet iyi bir sonuç o yüzden hiç bozma moralini.
Bende ilk hafta hemen hemen aynı kiloyu vermiştim.
bu geçen hf nın listesi..
kizlar benim kocis hastaneden cikti allaha sukur simdi diyet yapiyo mecburi acil kilo vermesi lazim karacigerde cok fazla yaglanma ve buyume varmis ve iki seyden olurmus alkol ve kilo esim hic alkol kullanmaz ve kilo verirse yaglanma duzelebilirmis simdi evde sadece sebze pisiriyorum ve haslanmis tavuk felan
pazartesi turkiyeye geliyorum allahin izniyle dua edin kizlar biraz korkuyorum ucaktan
Selam kızlarrr
kilo veren herkesi tebrik ederimmmm
veremeyenler de hafta inşallahha
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:64
bu hafta:63
giden:1000
toplam giden:10
hedef:55
bende geldimmmm..
bu diyet işi tek başına zor sırf bırakmamak ve gaza gelmek için her gün buraları bi ziyaret ediyorum e madem ziyaret ediyorum katılmam çok daha mantıklı değil mi
belli bir diyet yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum çünkü sürekli programlı yemek beni geriyor. o nedenle daha çok yediklerime ve miktarlarına dikkat ederek diyet yapıyorum diyeiblirim. haftasonları biraz güme gitse de, hafta içi mümkün olduğu kadar düzenli bir şekilde günde bir saat kadar koşu bandında yürüyorum.
şubat 17 de 80.5 kilo ile başladım
bu sabah itibariyle 77.3 kiloyum
hedefim 60 kilo
benim için iyi bile sayılır çünkü çok zor kilo verebiliyorum pkoluyum malesef
sizlerden de tüyolar alarak işi daha zevkli hale getireceğimden eminim
kilo bildirimim
baslangic 70.2
gecen hafta 59.8
buhafta 59.5
giden 300 gr
toplamda giden 10.7
hedef 58
gidiyo kizlar ama gram gram bunada sukur nediyeyim
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Başlangıç kilo: 74
Geçen hafta: 71,100
Bu hafta:70,200
Giden:900 gr
Toplam giden:3,800
Hedef: 57
İşte böylr kızlar
yabadaba duuuuu diyorum!!
maşallah püpüpüpüüü
darısı tüm kızların başına! aminnnnnnnnnnnnnnn:13:
msj yazmisdim cnm belki gelmemisdirbaslangic77hedef 65bu hafta 75.700verilen 1.300
inşallah canım olcak bu sefer,şuna bakya eski fotolara baktımda şimdi 11. ayda 60.3lük resimlerimi koymuşum ve aylardır hala 59da sabit kalamadım ooof
sağol canım yaa
başka bişey yapmana gerek yok canımda,baştaki dikkat yazısını renklendireydin azcık iyi olurdu
bakalım canım cok kötü deıl kusma yok ama acayıp tıksınme var herseyden ıns bıkac aya duzelır oyle umuyorum oglumda da oyel olmustu cunku
Selam kızlar, giremedim bu ara yine. Küçük kızım hastalandı onunla uğraşıyorum. Sabahtan doktora götürdüm geldim. Tartılmayı da unuttum bu sabah. dün sabah tartılmıştım en son. Bildirimimi ona göre yapıyorum.
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.9
Bu hafta:68.5
Giden: 400 gr
Toplamda giden: 7.200kg
Hedef: 65
Yavaş yavaş gidiyor buna da şükür. Bu rakamları görmeyi çooook özlemişim.
bugünki menüm;
kahvaltı:
1 yumurtayla omlet
1 dlm kaşar
1 /2 dlm beyaz peynir
4 zeytin
maydanoz
1 dlm çavdar ekmeği
4 badem
ara: 7 badem
1 kuru kayısı
öğle yemeği:
ızgara tavukla bol yeşillikli çavdar ekmekli sandwich
300 ml ayran
Tebrik ederim kısçem süper gitmiş.
listeleri görünce heves ediyor insan ama önemli olan o düştüğün kiloda kalabilmek..
ben kızıma hamile kaldığımda 63 kiloydum 80 ile doğuma girdim, doğum sonrası 75 kiloydum.
o zaman da spor ve diyetle birkaç ayda 58 e kadar düşmüştüm fiziğim çok güzel olmuştu sonra dikkat etmedim, malum bünyem de müsait kilo almaya yine 80i gördüm
o yüzden o kiloya inmek bir başarı ise de, o kiloda kalmak katmerli bir başarı, ama bu sefer azimliyim
listeleri görünce heves ediyor insan ama önemli olan o düştüğün kiloda kalabilmek..
ben kızıma hamile kaldığımda 63 kiloydum 80 ile doğuma girdim, doğum sonrası 75 kiloydum.
o zaman da spor ve diyetle birkaç ayda 58 e kadar düşmüştüm fiziğim çok güzel olmuştu sonra dikkat etmedim, malum bünyem de müsait kilo almaya yine 80i gördüm
o yüzden o kiloya inmek bir başarı ise de, o kiloda kalmak katmerli bir başarı, ama bu sefer azimliyim
saol bebeim
baktım şimdi geçmişe
süper ya hem reglsin hem 600 gr gitmişşş
Bugünkü menummmm
Sabah : 1.5 dilim tam tahlili ekmek 2 adet çilek reçelinden çileğin tanesini yedim, 1 adet katı yumurta ve az beyaz peynir yanında bir büyük bardak 5 bir yerde cayı
Ara 1 adet kuru incir çeyrek simit ( Puccaa bana kızacaksın ama canım cok istedi simiti)
Öğle fırında karnibahar sarımsaklar yoğurt ve salata
Ara 4 adet kepekli grisini yanında 1 büyük bardak 5 bir yerde cayı
Aksam yoğurt çorbası ev yapımı, tavada pişmiş tavuk göğüsü ve salata
1.5 su bitti 3 l yapicam aksama kadar sporda yapicam yazarım yine....
saol bebeim
Baktım şimdi geçmişe
süper ya hem reglsin hem 600 gr gitmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?