70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar dün yan komşumun kuranı vardı oraya gittim
anammmmm karıların hepsi beni soru yağmuruna tuttular
dedim durun lennnnn kuranınızı okuyun noliyiiii yavaş gelin
çok zayıflamışsın nasıl verdin dediler bende dedim şuan önünüzde duran tabaklardan yemiyerek diyince
hepsi ağzına atacakları lokmaları yutarken düşündüler
tabaktada şunlar vardı ağzınız sulanmasın
2 dilim börek
1 elmalı tart
2 dilim irmik tatlısı
3 fasulye turşusu
3 mercimek köftesi
patates salatası
aynen görünce böle oldummmresmen can çekiştim ama ben 3 mercimek köftesini, 2 dilim kç irmik tatlısını birini oğluşa yedirdim, patates salatasını birde fasuşye turşusnu yedim öğle yemeği yerine geçti işte
ama elmalı tartta gözüm kalmıştı böreği allahdan sevmiyorum

ben cok seviyorum canim fencheltee yi faydalida rahatlatiyo mide felan icinde iyi arada ic sende

kahveeee ay bende yapayim kendime dur

canım süt yapsın diye içiyom bende
birde gaz çıkarıcı etkisi varya
oğliş akşama kadar pırt pırt yapıyo

altı üstü 20cm var canım ne olacak okdardan
onun için okadar para vermeye gerek de yok zaten
yazık olur
devir kısıt devri canım bilmiyom oralarda maddiyatlar nasıl ama
türkiyede az maaş çok giderrrrrrr

arada 20 degil 40 cm. varda ama kalsin canim haklisin ilerde degistiririm o nevresimlerden hevesimi alayimd bi

ay ne güzel bir duygu güzel itifat lar almissin e tabii hakk ettin keske ucundan alsaydin canim elmali tartdan canin cok cektiyse
gecen bizde okumus a gittik canim bi kadin su sisesi getirmis kapagini acti sonra evine götürdü okunmus sudan bidahakine bende öyle yapayim diyorum
neyse esim kalkdi kactim kizlar

şaka yapıyorum canımya korkma,beni düşün ben bile bukadar araları azken büyütüyosam,senin oğlan sen doğurana kadar iyice akılanır,üzmez seni inşallah,daha kolay olur endişelenme

hoşgeldin

canım hoşbulduk bana tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar..

benim içideki canavar onu bir ısırıkla bırakmazdıki doğrudan mideyle birleştirirdi
evet öyle yapıyorlar
nazara karşı iyi geldiğini söyliyorlar
bende içmeyi unuttum iyimi şimdi sen söyleyince aklıma geldi

canım hoşbulduk bana tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar..

ne tavsiyesi canım hamişmisin
eğer hamileysen burda sana kimse diyetle ilgili bilgilendirme yapamaz ancak doktounun görüşlerine
göre gitmeni tavsiye ederim canım
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Kizlarrrr napiyonzzzz
Cok yoruldum cok....temizlik yemek spor derken Of of ev kadının hâliii isteeeee....
Bugünkü menum
Sabah 1 dilim aycekirdekli. Ekmek zeytin beyaz peynir az reçel ve çay
Ara 1 portakal
Öğle havuc salatası fırında karnibahar aksamdan kalmıştı ve yoğurt
Ara 3 grisini yanında bitki cayı
Aksam 4 yemek kasığı tavuklu bulgur pilavı ve az yoğurt....

1.5 su ictim 45 dk kosubandinda yürüyüş yaptım 277 kalori yaktimmmm.....
Valla sırf kocama inat

sende ben gibiymişin tatlımyaa,hikayeler nasılda benziyo ucundanhoşgeldin
aynen bende arka arkaya su içerim çok şişerim hatta 3lt tamamlansın diye 1litre suyu 5dk arayla içtiğim oluyo akşamları,ama şöyleki sabah 8den başlayarak hersaat başı 1bardak su içsek gece 11e kadar eder 16 bardakçok kolay bence hem midemizde şişmez,ama unutmamak için ben vitrine kağıt astım her saat başı 2bardak su içiyorum 16 bardağı tamamlıyorum,ben suya 12de başladığım için her saat 2bardak içiyorum ,anca denkleşiyo
slm sekerler isyerinden firar yaptim
ay kirk yiLda bir firar yapayim dedim sIkIsdIm
üff geri kactim

inşallah gelcek cuma yine verirsin,verdiğin 300ü geri alma bakam dikkat et emi
ay nekadar hoş ve doğru şeyler yazmışsıninşallah,gelene kadar 58de olursun bakalım ne diycek diyetisyen
bende sizinle zayıflayabilir miyim nolur nolur nolur
tabiki istedikten sonra neden olmasın hoşgeldin

ben form çayı içtiğim halde düzelmedi, korkarımda kabızlıktan annem biilaç verdi onu içecem inşallah düzelir

bende bu sabah kahvaltıdan önce çok kötüydüm 3.ncü günümdü kabızdım,ama kahvaltıdan sonraaa dünyalar benim oldudr daha önce kabızlık için şurup vermişti onu içtim hooop wc'yenasıl rahatım anlatamam,yarın kilom ne olcek bakambugünde 60.2çıktım daha fazla aşağıda olmam gerekmiş demekkiinş.sende kurtulursun
Tatlım maşallah
Taş gibisinnnn , süperrr

eline sağlık canım,kilo veren herkezi kutluyorum
allahım 19.ncu olmuşumgittikçe yükselicem başka yolu yok yine eşim benle iddaya girdii,yenilen pehlivan güreşe doymuyo hesabı bende evet dedim,ayrıntılar az sonraaa

allahım korumuş canım,çok geçmiş olsun,büyük tehlike atlatmışsınız,iyiki gece olmamış,:18:

+100
yarından itibaren artık diyete yeni başlamış gibi olcam artık.. bu sabah tartılınca kendime çok sinirlendim

üzülme kız bende senin gibiyim bu hafta berbat hissediyorum kendimi bu hafta düzeltiriz canım üzülme

bunalımdayım dobuşların efendisi gibi oldum
bende bende

al sana piskoloji

canım nasıl içiyorsun benim aldığım kabuklu tarçında karanfil zencefil felan karışık halde bunların hepsini bir mi kaynatıyorsun yoksa sadece kabuk tarçın m ı kullanıyorsun birde ılık mı soğuk mu ve nasıl içiyorsun ay çok mu sordum ne:26:

canım hakkınızda hayırlısı olsun

bu filmi çok övüyolar çok merak ediyorum bende tarih dersinden çok sıkılırdım ama bunu izlemek istiyorum çok merak ettim artık

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza paylaşımlarla daha güzel veriliyor kilolar ...
artık buradayım
hoş geldin canım

bunu bende yapiyorum gercekden ise yariyor tavsiye ederim citirlar
denemem lazımm başka neler yapıyosunuz ?

slm kızlarr
bugünkü menüm
sabah:
1 yeşil çay
1 dilim patatesli kek
3-4 zeytin
acı sos
1 bardak mandalina suyu
bir bardak şekersiz çay

ara: yok

öğle:
1 milföyle 3 kaşık pilavla yalancı perde pilavı
2 kaşık kavurma
2 kaşık yoğurt

ara: 2 kuru incir

akşam: 1 kase speciak k

1 lt su
1 bardak yeşil çay içerim...

Ne güzel,herkesin çocuğu var.Evli mutlu çocuklu...
Ben ise dün nişan attım

nişan mı attın:26:
yani direk konuya dalmış gibi oldum kusura bakma da çok üzüldüm cidden nişan arefesindeyim de bende..
neden nişanı attın yani özel değilse sorabilir miyim:26:

üzülme kız bende senin gibiyim bu hafta berbat hissediyorum kendimi bu hafta düzeltiriz canım üzülme

bende bende

inşallah düzeltiriz canım yaa.. çok sıkıldım artık resmen bir ay boşuna gitti eve gittim geldim yerimde saydım sanki aynı kilodayım nerdeyse...

bu arada bugün 12 gibi kahvaltı yaptım ama biraz ii yaptım..
sonra baktım forumda temizlik rüzgarları esiyor ben de odama bi gireyim dedim
savaş alanından farksızdı orasıyla uğraştım saatlerdir ota toplayıp temizliyordum.. yoruldum..
bu arada 3 tane eti form yedim.
az önce de küçücük bi karnabahar haşladım onun yarısını aldım üzerine yarım limon sıktım onu yicem şimdi..
sonra da bir şey yemeyi düşünmüyorum.. bitki çayı içerim anca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…