70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozma morelini tatlim haftaya tekrardan 6 li görürsün ben inaniyorum darisi benim basima

kactim kizlar annem firca cekti yarim saatdir kapi acik gelmiyonmu diye

eline saglik dilekcim cok guzelbi liste olmus
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

weeee dunkınden snra bugunkı menum :)))))
sabah azcık omlet 2 dılım cawdr ekmegı 1 form cay domates bıber peynır
ara : 1 yesıl cay 3 form bskuwı
oglen 3 kasık ıspanak 3 kasık yogurt 1 dlım ekmek
ara yesılcay 3 form bskuwı
aksam corba salata yogurt ıspanak (aksamları ekmek yemıcem )
ara meyve form cay

ay canim ya Rabbim korumus coook gecmis olsun :26:
ben üst komsun canim gel beraber agliyalim

Dilek, ellerine sağlıkkkkk , liste süper olmuş, ben +500 olsam da regl yüzünden
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler bu hafta sonu kaçamak yapmayarak telafi etmeye başlayabilirrrr..
Antalya' da hava yaz gibi, sahile indik annemle, insanlar yüzüyor güneşleniyor.
Sıcacıkkk, o yüzden bugün çokkkkk mutluyummm. Hava durumu insanı çok etkiliyor demek ki, sırıtıyorum resmen
Herkeseee güzel, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.
Ben bu gece çalışıyor olacağım yine, zor bir gece beni bekliyor.

Menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kk peynir, 5zeytin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 1 mandalina

Öğle yemeğini 15:30' da yiyeceğim gece çalışacağım için saatleri ileri alıyorum bugünnn
5 köfte, 1dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt

Ara: 1 kepekli galeta, 1 elma
Akşam: 6 yk kapuska, 1 dilim karışık tahıllı ekmek, yoğurt, salata

Gece yanıma leblebi, meyve ve sabah yemek için 4 yk special k alacağım. Bir de 7 otlu çay aldım, merak ettim tadınıııı

yüzüp günesleniyolarmi ay benim totom donuyo burda yaaa

yüzüp günesleniyolarmi ay benim totom donuyo burda yaaa

Evettt, ben içime askılı giydim üstüme ince mont giydim, piştim resmen, teyzeler amcalar giymiş bikinileri şortları, yüzüyorlar güneşleniyorlar. Çok sıcakkkk. Burdan oraya yolluyorum sıcak havadan canımmm

aslinda cok sicagida sevmem ama günesi seviyorum ya insanin gercekten ici aciliyor

esim de cok kötü gripe yakalanmis bize atlatmazsa bari bende kacayim hasat olmus evimi sihirle düzene sokayim :122:
gelirim yine öpüldünüz

ha unutmadan karakedim nekadar kalacakdin izmirde 1 hafta mi isallah güzel bir tatil yapar izmirde havalar sicakdir simdi :106:

kizlar yatak odami degistiriyorum

yatak 1.80 olucak simdiki yorganimiz 2m ye 2 m

annem bana 3 takim nevresim almisti kullanmadim yeni yatak odasinda kullanirim diye

bizim yorgan bize kücük geliyo aslinda

ikeada 2.40 a 2.20 yorgan var alsam süper olucak ama bu seferde yeni nevresimleri kullanamiycamm ne yapsam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…