• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kızlar hemen bugünkü menümüde paylaşayım sizlerle

sabah(7:15)
yarım dometes ,yarım salatalık,kk peynir,bir bardak çay,yarım dilim ekmek ,2 çatal kızarmış yumurta

ara(10:00)
1elma

öğlen(13:00)
sabhatan kalma yumurta var bide dünden kalma patesli salata yesem olurmu(bol ekşili) bide yanına bir dilim ekmek ,bide çay :44::44::44::44:

ara(16:00)
elma

akşam(18:00)
yeşil fasulye ,pilav, cacık ,bu arada burdaki pilavın ölçüsü ne kadar olmalı sizce hiç fikrim yok:44::44::44::44:

öneriler için şimdiden teşekkürler:46::46:
sööööyle koca bir tabak doldur üzerinede karabiber yaninda yogurt :56: demeyi cok isterdim amaaa :50::43::43::43:

hic yemesen daha iyi canim belki öglen 2 3 kasik olabilir diye biliyorum :34:

kızlar merhaba

sabah
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
1 s.b.taze sıkılmış portakal suyu
1 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği

öğle
6 yk.makarna
1 kase sarımsaklı yoğurt

ara
1 yeşil elma

akşam

1 kase çorba
biraz haşlanmış tavuk göğsü
salata

yemekten sonra 2 adet benimo ve 1 adt çokoprens ve 1 adet tuzlu kurabiye yedim küçüklerinden....(kaçamak yaptım misafirler olunca nedense cozutuyorum..):17::17::17::17::17::17:

ayrıca gün içinde 4 km.yürüyüş ve alet çalıştım 45dk.

günaydın arkDASlarrrr..
öncelıkle hepinizee coooook tesekkur ederım gecmıs olsun dilekleriniz için...
2 gundur dıyet falan kalmadı malüm, durumlar ortada..
ama Dilekcm protein dıyetın hosuma gıttı incelıyıp hemen bır alısverıse cıkmam lazım :D
bugunde halıları makınayla bı üstten yıkıycam görünürde bişe yok ama is kokuyo gıbı gelıyo,üstten bıde duvarları sildirsem olur belkı
inşalah kalorı harcarım bol bol :15:

Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.:34:

sööööyle koca bir tabak doldur üzerinede karabiber yaninda yogurt :56: demeyi cok isterdim amaaa :50::43::43::43:

hic yemesen daha iyi canim belki öglen 2 3 kasik olabilir diye biliyorum :34:

ilk yazıyı görünce bir sevindirik olmuştum baktım sonuna doğru kelimler değişince üzüldüm vallahi :1::1::1:aama herşey sağlık için ,güzellik için napak katlancaz artık her çileye :37:ama hiç yemezsem ne yicem onun yerine ben 2-3 kaşık bol yoğurtlu pilav yesem bide yanına yeşil fasulye bol bol yesem olmuyormu akşam için şimcik :45::43::26:

Günaydın canım!:16:
Bizden başka kimse yok sanırım:9:
bende bekledim bekledim kimse gelmedi
İnşaallah daha önce de yazdıgım gibi her hafta hadi kilo vereyim kilo vermeliyim gitsin diye bakmaktan gına geldi.
İnşaallah liste işe yarar.
canım ben bile sıkıldım şurda daha 2 aydır dikkat ediyorum sen çok şey başardın ama eminim artık yeter diyorsundur az kaldı sen hedefine çabuk ulaşırsın
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim:9::9::9:

:9::9::9::9::9::9:

günaydın arkDASlarrrr..
ama Dilekcm protein dıyetın hosuma gıttı incelıyıp hemen bır alısverıse cıkmam lazım :D
bugunde halıları makınayla bı üstten yıkıycam görünürde bişe yok ama is kokuyo gıbı gelıyo,üstten bıde duvarları sildirsem olur belkı

Kolay gelsin canım. Benimde hoşuma gitti salı başlıycam bende şu an sebzeden devam ediyorum.
1 hafta tartılmamak en iyisi bakalım 1 haftanın sonucunda ne olacak.

günaydın arkDASlarrrr..
günaydin canim :3: kolay gelsin sana :34:
Kahvaltımı anca ettim.
Kızlar listeyi gönderdim.
Abababa; araştıran biri söylüyorsa doğru diyordur ama çoğu kişi hazır kullanıyor maalesef..
Ballı gaymakk naberrr.
Kızlar menülere bakamıycam bugün accık keyifsizim.
Bugün tatil ilan ediyorum zaten nerelerde hata yaptığınızı biliyorsunuzdur artık tatlı yiyince kimse burda size aferin demez.:34:
iyi diyelim iyi olalim :6: karnim agriii ama tik yok :ssz::ssz: sen niye keyifsizsin canim hastamisin :38:
ilk yazıyı görünce bir sevindirik olmuştum baktım sonuna doğru kelimler değişince üzüldüm vallahi :1::1::1:aama herşey sağlık için ,güzellik için napak katlancaz artık her çileye :37:ama hiç yemezsem ne yicem onun yerine ben 2-3 kaşık bol yoğurtlu pilav yesem bide yanına yeşil fasulye bol bol yesem olmuyormu akşam için şimcik :45::43::26:

canim fasulye ye 4v5 kasik bol yogurt ile birde salata :34:

Eyttt ben geldimmmmmmmm.:52:
Ay geçmişi okudum gene ama yazıcak mecalim yok.
Minik kelebeğim; Allah korumuş canım çok çok geçmiş olsun.
NeskuikCimmm; Kadınların merak edip süzmesi kadar insanı eğlendiren başka birşey yok:21::21:
SuziCim; Gene gel bekleriz.
Ballı gaymak; Yorgan döşek işinde çalışıyorum ama pek anlamam ölçülerden.:1:
İsyean; Canım hayırlısı olsun.:26: Kötü bir dönem geçireceksin doğal olarak kendini bırakma sakın.:34:
Ufak bir sorunsa düzelir zaten.
Arada kaçan varsa kusura bakmasın.

Gelelim diyetisyen mevzusuna.
Odasına daldım beni gören doktor aferim zayıflamışın dedi.:27:
Dedüm aynıyım yok vermiş görünüyorsun dedi.
Keşke ama yok dedm bi tartalım o vakit dedi.
Sabah evde tartıldım 65.8 düm. Oraya gittim 67 çıktım.:53:
Çok kıpırdadım tartıya çıktığımda ondan olsa gerek bi daha da tekrar bakabilir miyiz diyemedim.:17:
Zaten kıyafetler falan filan neyse işte doktordan sonra eve geldim tekrar tartıldım 65.8 çıktım evdeki hane üyelerini tarttırdım tartımda sorun yok.:37:

Sıkıntımı söyledim. Diyet yapmaktan çok sıkıldığımı 2 ay içinde 60 olmak istediğimi sonra da kilo korumaya geçmek istediğimi anlattım.
Eski listemi de evde unutmuşum anlattım neler yazdığını.:37:
Dedim ki artık hızlı kilo vermek istiyorum 1.5 aydır doğru düzgün birşey yapmadım zaten dedim.
Bide 67 çıkınca ekstra üzüldüm o da rakamlara takılı kalma dedi.

Doktor da dedi kiii o zaman sana 3 günlük protein diyeti yazayım.
3 gün protein diyeti yap kalan 4 günde eski listeden devam et.
Garantici ben hemen sordum tabi bunu yaparsam 3 haftada kaç kilo veririm diye.:27:
Tamı tamına uyarsan dediklerimi yaparsan 4 e yakın verirsin dedi.:52::52:
Dedim bebişim ağzından bal damlıyo:23:
Fıstık sen bana böyle şeyler söyle o listeye uymam mıı heyytt dedimmmm:23::23:
Bunları demedim tabi neyse konumuza dönüyorum.:37:
30 Mart'a randevu verdi 63.5 le gel uleynn bana dedi.

Ben emin misin vericem dimi dedim bi danışanın grafiğini gösterdi.
Kız 90lıymış 80 kilodan 59 kiloya düşmüş protein diyetiyle 3-4 ayda.:21:

Bunu yaparsan sudan değil direkt yağdan verirsin dedi.:21::21:
Ben yeni diyetimi sevdim yasaklı yiyeceklerim var kesinlikle yeme dedikler şeyler.
Daha listeyi bilgisayara geçmedim birazdan yazarım zannımca.:51:
Denemek isteyen olursa bana msj atsın ona göre atarım bende.:emir_bebek:
Gittim hemen market alışverişimi de yaptım.
P.tesi eski listemden salı-çrş-prş protein cuma-c.tesi-pazar eski listeye devam edicem gene.
Hoş doktor cuma-c.tesi-pazar yap dedi ama evde olmadıgım için tam tamına uyamam boş geçmek istemiyorum bunu.:37:

Anam uzun oldu ama nabim tek tek yazmak istemedim.
3 hafta sonra doktora göre 63.5 bana göre 62.5 olmak üzere canlar..:16::16:

Dip not: Sporu aç karnına yap dedü.
Spor yapacagın zaman yapmadan 1 saat önce 1 muz veya 2-3 tane petibör ye dedü..
canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişim :29: 3 gun bu dıyet gerı kalan 4 gun, bana bı dıyet lıstesı yollamıstın o mu olcak? 80 kılodan 59 a düşen arkadas gıbı olmak için enazından 1 ay sıkı sıkı sarılsambu dıyete mükemmel olur :27::27::27: bırde spor konushnnda yazdıkların cok ıyı olmus,ac karnına yapıyodum zaten ama herzamanda buna dıkkat etmıyodum yemeklerden 1 saat sonrada yaptıgım oluyodu.saol canım teklrardan:34:
hazıranda kuzenımın düğünğü var,tarıhde kesınlestı artık kesın zayıflamam lazım.cunku yaz sonu düşünüyolardı öne almıslar :47: neyse diyete kuvvet artık :37:
kızlar merhaba
bugün mersine alışverişe gittik
gezdik yorulduk geldik
umduğumu bulamadım pek bişey alamadım
hala 38 olmamışım yaaa :14::14::14:
aslında 40 beden olan pantolonum bol geliyor kemersiz kullanılmıyor ama
kalıp farkı sanırım

benim boyuma (165) ve kiloma(64) yakın olan kızçeler kaç beden giyiyorlar acaba?
2 pantolon aldım kendime 40 beden :14::14::14:
bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanı :27::27::27: lcw bedenı cok ıyı bana göre :21: ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma :34:

Kolay gelsin canım. Benimde hoşuma gitti salı başlıycam bende şu an sebzeden devam ediyorum.
valla diyet listesi güzele benziyor sanki ,tüm sevdiğmiz yiyecekler var yani 3 gün bayram yapıcaz gibi bişi bu :1::1:saolasın dilekçim,sende olmasan valla bize kim destek olacak böyle :42::kkk::nazar:

ahhh ahhh gitti güzelim pilavv yahuuu :53::53::53:keşke hiç kilo almayan bir yapım olsaydı ohh ne güzel olurdu dimi herşeyi ye ama hiç kilo artmasın :1::1: önerin için saolasın canım kendime hakim olmaya çalışçam size söz:42:

saol canım :34: benımde sebze dolu ev :ssz: neyse salatalarda kullanırım karnıbaharı falan bıtıreyım bari salı yada carsamba baslıyım bende

iyi diyelim iyi olalim :6: karnim agriii ama tik yok :ssz::ssz: sen niye keyifsizsin canim hastamisin :38:

saol beybiiiiiii :ssz:

Accık başım, omuzlarım, kollarım ağriyy.
Evden çıkmak istemiyorum bi yandan da çıkmak istiyorum kaldım öyle bilemedim.:27:

canımya bunları paylaşman cok ıyı olmus elıne saglık bebişim :29: 3 gun bu dıyet gerı kalan 4 gun, bana bı dıyet lıstesı yollamıstın o mu olcak? 80 kılodan 59 a düşen arkadas gıbı olmak için enazından 1 ay sıkı sıkı sarılsambu dıyete mükemmel olur :27::27::27: bırde spor konushnnda yazdıkların cok ıyı olmus,ac karnına yapıyodum zaten ama herzamanda buna dıkkat etmıyodum yemeklerden 1 saat sonrada yaptıgım oluyodu.saol canım teklrardan:34:
hazıranda kuzenımın düğünğü var,tarıhde kesınlestı artık kesın zayıflamam lazım.cunku yaz sonu düşünüyolardı öne almıslar :47: neyse diyete kuvvet artık :37:

bence bedenlere hıc takılma... 79 kıloyla kac ten 42 beden pantalonunm var düğmesı zor kapansada 42 yanı :27::27::27: lcw bedenı cok ıyı bana göre :21: ama baska yerden almaya kalksam durum 44-46 olarak degısıyo hemen.. zıpçık gıbı yaptılar bedenleri,küçüldükçe küçüldü... hangısının ıcınde ıyı hıossedıyosan onu al,bedene takılma :34:

Evet eski liste o :34:
İnşaallah etki eder bakalım ne olacak sonuç.
Alışverişi yaptım yarından itibaren dikkat edicem artık.

valla diyet listesi güzele benziyor sanki ,tüm sevdiğmiz yiyecekler var yani 3 gün bayram yapıcaz gibi bişi bu :1::1:saolasın dilekçim,sende olmasan valla bize kim destek olacak böyle :42::kkk::nazar:
Ne demek:34: Bende beğendim listeyi et en azından salata da var güzel oluyor.:56:
Zero yu da zorla kaptım :60::60:

nekadar geç yatıyorlar sabahta kalkmıyorlar sanırım
evet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo:19::25:
Meraklı Melahat atmasam çatlardın sende :60::60:
Sende eti seviyorsun uyarsan bakalım ne olcak:34:
nasılda tanıyo malını:27:aynen zaten kesin isterdim büyük ihtimal:60:ama ya ben akşamları yemek yemeği düşünmüyorum gibiya napcam çok acil 55i tartıda görmem lazım:25:
Saglikli ,mutlu ,huzurlu bir gün olsun insallaahh :16:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN:16::16:
Günaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)

yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
dünü unut bugüne bak,haftasonu hep akçırıyoruz bazen,onlardan biri diye düşün,ve haftaiçi dikkat et dengelersin:34:
bide nette araştır istersen ertesi gün çorbası diye bişey var,fazla kaçırdığın ertesi gün içiyomuşsun:23:

canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..

kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi:27:

bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim:9::9::9:

:46::46:900 kg ha çok iyimiş,du ben sana tamizliğe gelem bari,okadar kalori yaktırıyosa senin ev:27::27::1:

Evden çıkmak istemiyorum bi yandan da çıkmak istiyorum kaldım öyle bilemedim.:27:

Ne demek:34: Bende beğendim listeyi et en azından salata da var güzel oluyor.:56:

dün sen o seyi yapmisdin demi imm :44: twister miydi ondan belki kollarin felan agriyordur
ay zero dedinde dün radio da dinledim coco cola ve pepsinin icinde kanser yapan bir madde kesin olarak teshis edilmis ve uyari almis o maddeyi icerikden cikardiklarini aciklamislar tabi piayasadakiler ne olucak kimin umurunda :19: peki ya simdiye kadar icilenler :26:

Son düzenleme:
kizlaarr !!!!!!!

dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:

üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar :36:

peki ya piyasadakiler :19: ya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degil :47::47: ondan millet grip gibi kanser oluyor :19:

sabah 3-4 dilim peynir denmiş bu bir sabaha tamamı yenicek yoksa 3 günlük diyette toplamımı bu canım kafam basmadı şimcik benim yumurtada aynısı oldu kafam karıştı :53::44: özel msj atamıyorum halan sitede 100 cvp yazmamışım daha :43:ekmek falanda yok sanırım ,+birde 2 msj atmışsın bana cnm protein diyeti yazı 3 gün diyet listesi başlığını 4 gün mü uygulayacağız? çok soru sordum ama dilekçim kusuruma bakma :54:

evet aynen öyle canım,şuan ikiside hala uyuyoo:19::25:

nasılda tanıyo malını:27:aynen zaten kesin isterdim büyük ihtimal:60:ama ya ben akşamları yemek yemeği düşünmüyorum gibiya napcam çok acil 55i tartıda görmem lazım:25:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN:16::16:

dünü unut bugüne bak,haftasonu hep akçırıyoruz bazen,onlardan biri diye düşün,ve haftaiçi dikkat et dengelersin:34:
bide nette araştır istersen ertesi gün çorbası diye bişey var,fazla kaçırdığın ertesi gün içiyomuşsun:23:

:46::46:900 kg ha çok iyimiş,du ben sana tamizliğe gelem bari,okadar kalori yaktırıyosa senin ev:27::27::1:

Akşam yemekleri yenmediği zaman daha mı çabuk verilir bilmiyorum açıkcası iki türlü de aynı derece kilo verdiğim için akşam yemeklerini es geçemiyorum ben.

dün sen o seyi yapmisdin demi imm :44: twister miydi ondan belki kollarin felan agriyordur
ay zero dedinde dün radio da dinledim coco cola ve pepsinin icinde kanser yapan bir madde kesin olarak teshis edilmis ve uyari almis o maddeyi icerikden cikardiklarini aciklamislar tabi piayasadakiler ne olucak kimin umurunda :19: peki ya simdiye kadar icilenler :26:

Çok zararlı canım bas bas zararlarından bahsediliyor ama kimin umrunda:27:
Bide yediğimiz herşeyde kanserojen madde var artık.

pazarı şerifleriniz hayır olsun:54:
tünaydın herkeze,
:3:
:36:kızlar bizde adet olduğu üzre devamlı eşimle iddaya giriyoruzya,e bide hep kaybeden ben oluyorum,ama yenildiğim halde eveligün eşim dik tepeden yine iddaya girelim dedi,:47:
-55kilo ol sen istediğin herşeyi ne olursa olsun alıcam,dedi:31::42:
-bende eee 55 olamazsam nolcak dedim:37:
-ozaman bana hiç karışmıycaksın dışarı çıkmama dedi:36:,senden formalite icabı izin alıcam ama sen hayır lafını hiç kullanmıycaksın dedi okadar kendine güveniyosan girelim hadi dedi:51:
gıcık nolcak:47: girmiycem boşver diyincede
-hehe kendine güvenin yok ozaman senin dedi,:51:bende çok pis gaza geldim tamam uleeyn dedim,el sıkışıp söz verdik:13:doğrumu ettim bilmem ama bu sefer kazanan ben olmalıyım:ssz:

Akşam yemekleri yenmediği zaman daha mı çabuk verilir bilmiyorum açıkcası iki türlü de aynı derece kilo verdiğim için akşam yemeklerini es geçemiyorum ben.

Çok zararlı canım bas bas zararlarından bahsediliyor ama kimin umrunda:27:
Bide yediğimiz herşeyde kanserojen madde var artık.

canım yanlış anlaşılmışım kusura bakma,ben akşam yemek yemeği düşünmüyorum derken akşamları nesfit gibi şeylerle kapatıyım diyorum yemek yemeğe başlayınca aç olmasamda yiyorum,e bide geç yiyoduk 1haftadır,dediğim gibi eşim akşamları evde olmıycak 3hafta,oyüzden arada çorba salata falan yerim tavuk yerim ama nesfitle uzun günler kapatmam lazım,55e inmem gerek durum vahim:50::5:

Back
X