• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller :16::16::16:
bugünde günü ben açayım
güzel bir pazar diliyorum
sabahları zor uyandırdığımız kızım dünden yorgun olduğumuzu bildi
bugün kendiliğinden erkenden uyandı
gecede çok mızmızlandı ödüm kopuyor hasta olacak diye
burayada baktım ama in cin top oynuyordu :9:
günaydiiinn :3:

Günaydın canım!:16:
Bizden başka kimse yok sanırım:9:
günaydiin :3:
günaydıın:3::3:
bugün pek geç kalkmayayım dedim:))
bilgisayarı açtım bu sırada sirkeli suyumu aldım geldim:31: zorla içiyorum yaa:31::31::31:
gpnaydin :3: aman canim icemiyorsan hic zorlama kendini evet sirke faydali ama zayiflama icin bir faydasi olduguna bende inanmiyorum ben kahvemi yatim misss :16:

Günaydın kızlarrr.:3::3:
günaydiiinn :3:

Günaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
yarım kaseden fazla yoğurt
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
patetesli börek (kaç dilim oldu sayamadım bile)
2 tabak dolu dolu kıymalı karnıbahar yemeği
1 kase çorba
1 adet dido gofret çikolata(206cal.)

yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

bu arada kızlar hemen vereyim dünkü menüm :(misafirim vardı bu aarada bilginize :34:)

sabah(7:15)
yarım domates ,yarım salatalık ,kk peynir,1 dilim ekmek ,çay

ara (yapmaya fırsat olmadı)

öğlen (13:00)
misafirleri beklemekten hiçbirşey yemedim sadece bir çatal yaptığım patates salatası ve 1 çatal yaptığım çikolata soslu irmik tatlısı

ara(16:00)
yine yapamadım misafirlere hizmet etmekten :(

akşam (18:00)açlıktan elim ayağım titriodu artık :43:

2dilim börek yarım tabak patatesli salata (içinde tüm yeşillikler vardı)ve 3 yk küçük küçük doğranmış sucuk

bol su içemedim sanırsam hiç sayma imkanım olmadı kızçeler :44:AMAN ATLATTIMYA ŞU MİSAFİR OLAYINI KURTULDUM YANİ ANLICANIZ bizim buralarda insanlar ayıplıolar az hazırlık yaptığında ,ne bilim bir yerde kusur görsünler komşular arasında laf yapıolar:52::52::52:ayy stres olmuştum o yüzden hiç de sevmem böle şeyleri :50:

sahi bu arada misafir yorgunluğundan erkenden yattığım için gece 4te uyandık eşimle ,eşim karnım acıktı dedi :52:dedim diyetteyim napçam ben sen bana hazırla falan derken bende kaçamak yaptım kızçelere oofff yaaa:18::18:azcık patates salatası azcık börek ve kocişe pişirdiğim sucuktan (5-6tane küçük küçük)ve yarım ayran içtim,birde elma yedim, fazla kaçırmışım dimi dünkü açlığımdan dolayı yaptım sanırım bu davranışı ya da yine kendimi avutuom böle düşünerek ne dersiniz kızçeler :27::36:

Günaydın arkadaşlar. dün akşam ve bu sabah diyeti iiyice bozdum.epeyce sapıttım. bu gibi durumlarda kurtarıcı bi çare varmı??? bilenlerden yardım istiyorum. resmen 1 aydır yaptığım diyetin acısı çıktı. menümü yazayım(dünkü)
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
1 kase çorba

yatmadan
1 form çay
canım aşırı derecede karbonhidratlı şeyler çekiyordu. böreğide kayınvalidem göndermiş dayanamadım yedim de yedim. sabah korkudan tartıya çıkmadım bile.bu günkü kahvaltı da da 2 dlm pizza yedim. ev yapımı hamurlar ince ama sonuçta salam sucuk ve kaşar varrrr:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

:53::53::53::53::53::53:naptın böle sen canım yaaa hoş bende gece kaçırdım napıcamı bende bilmiom ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş misali oldu bu :1::1::1::1:muhakkak bir öneride bulunan olucaktır bize, güveniyorum ben:kkk:umarım sahip çıkarız şu boğazımıza :18:aslında tek çare ne biliomusun bana göre acıktığını anladığında 2 bardak su içmek ve gerçekten bende çok işe yarıyor bu ;)

Son düzenleme:
sabah
ballı limonlu su
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 dlm uno form ekmek
2 kk peynir
3 zeytin
domates,s,vri biber
1 tk pekmez
şekersiz çay

öğlen
4 galeta
1 ceviz

ara
1 ekşi elma

akşam(sapıttığım an)
1 kase çorba

yatmadan
1 form çay
canim aksam kacirmissin ama bozma hemen moralini unut onu bugün devaamm :34:
bu arada kızlar hemen vereyim dünkü menüm :(misafirim vardı bu aarada bilginize :34:)

misafirleri beklemekten hiçbirşey yemedim sadece bir çatal yaptığım patates salatası ve 1 çatal yaptığım çikolata soslu irmik tatlısı

2dilim börek yarım tabak patatesli salata (içinde tüm yeşillikler vardı)ve 3 yk küçük küçük doğranmış sucuk

bol su içemedim sanırsam hiç sayma imkanım olmadı kızçeler :44:AMAN ATLATTIMYA ŞU MİSAFİR OLAYINI KURTULDUM YANİ ANLICANIZ bizim buralarda insanlar ayıplıolar az hazırlık yaptığında ,ne bilim bir yerde kusur görsünler komşular arasında laf yapıolar:52::52::52:ayy stres olmuştum o yüzden hiç de sevmem böle şeyleri :50:

sahi bu arada misafir yorgunluğundan erkenden yattığım için gece 4te uyandık eşimle ,eşim karnım acıktı dedi :52:dedim diyetteyim napçam ben sen bana hazırla falan derken bende kaçamak yaptım kızçelere oofff yaaa:18::18:azcık patates salatası azcık börek ve kocişe pişirdiğim sucuktan (5-6tane küçük küçük)ve yarım ayran içtim,birde elma yedim, fazla kaçırmışım dimi dünkü açlığımdan dolayı yaptım sanırım bu davranışı ya da yine kendimi avutuom böle düşünerek ne dersiniz kızçeler :27::36:

yani misfir cagirmak bir eziyet olmus :19: hic anlamam bunu insanlara yemegemi yoksa sohbet etmeyemi geliyorlar aman canim bosver sende hic öyle insanlarla muhattap bile olma gelmesinlerde gitmede bence isleri gücleri yok gezip duruyolar bide gittikleri evin haniminin lafinimi ediyolar :22: ay sinir olurum bu tarz insanlara ..

:53::53::53::53::53::53:naptın böle sen canım yaaa hoş bende gece kaçırdım napıcamı bende bilmiom ama kelin ilacı olsa kendine sürermiş misali oldu bu :1::1::1::1:muhakkak bir öneride bulunan olucaktır bize, güveniyorum ben:kkk:umarım sahip çıkarız şu boğazımıza :18:

evet umarım işe yarayan bir formül buluruz. yoksa ben öğlen yoğurt akşam da yağsız çorba içip yatıcam. yarın sabah ta tartılıcam ne gibi değişiklik olmuş + olmayayım da.. aynı olsamda kafiii....

evet fazla aç kalınca insan saldırıyor ama yedikten sonra hemen yatmadıysan kurtarabilirsin belki. neyse dünü unutmak lazım hadi bu gün yeniden başlıyoruz:10::10::10::10:

peki bu ev yapımı sirkeyi nerden bulcaz ben evde yapamam. hani şu aktarlarda satılanlar mı doğal?? marka da yazabilirsen memnun olurum...

canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..

günaydiin :3:
gpnaydin :3: aman canim icemiyorsan hic zorlama kendini evet sirke faydali ama zayiflama icin bir faydasi olduguna bende inanmiyorum ben kahvemi yatim misss :16:

kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi:27:

bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim:9::9::9:

kızlar çizelgeyi nasıl değiştiricem. sayfa çok ilerlediğinde gözden kaçırabiliyorum cevapları. özelden yazarsanız sevinirim:26::26::26::26:

Dilek dr. un yazdığı protein diyetini banada gönderir misin??? ama tam olarak 1 haftalık yani

BANADA YOLLARMISIN DİLEKÇİMMM VALLA ÇOK MERAK ETTİM LİSTEYİ :52:

canim aksam kacirmissin ama bozma hemen moralini unut onu bugün devaamm :34:

yani misfir cagirmak bir eziyet olmus :19: hic anlamam bunu insanlara yemegemi yoksa sohbet etmeyemi geliyorlar aman canim bosver sende hic öyle insanlarla muhattap bile olma gelmesinlerde gitmede bence isleri gücleri yok gezip duruyolar bide gittikleri evin haniminin lafinimi ediyolar :22: ay sinir olurum bu tarz insanlara ..
aynen sorma canım yaa tam bir eziyetti kociş falan dio bu ne böle sanki cumhurbaşkanını çağırdık eve dio :1::1::1:dedim sus öle deme millet laf yapıo illaki gelicez demişler anneme napıyım dedim kabul etmesem daha da kınarlar ama bundan sonra bakam bende onlara gitçem bu kadar şeyi banada yapıcaklarmı çok merak ediom bu insanları hiç gitmedim çünkü daha :50:annemin vasıtasıyla geldiler banada :52:

evet umarım işe yarayan bir formül buluruz. yoksa ben öğlen yoğurt akşam da yağsız çorba içip yatıcam. yarın sabah ta tartılıcam ne gibi değişiklik olmuş + olmayayım da.. aynı olsamda kafiii....
heemn bozmayalım moralleri salmak yok kendimizi devam edioz diiyete pardon SAĞLIKLI YAŞAMA:1::1::1::kkk::nazar::nazar:

canım ya benimkini amcam vermişti yani onun kendi yaptığı sirke.. aktarlarda doğal sirke var mı bilmiyorum sormak lazım. amcam şirket olarak kurcaktı sanırım ama oldu mu olmadı mı hiiiç bilmiyorum..

kahveyi düşündüm ben de ama yapması pek zor geldi:27:

bu arada az önce duşa girdim girmeden önce hazır soyunmuşken bi tartılam dedim -900 çıktı 2 günde 900 gram vermiş olamam herhalde:26::26:
eğer dün yaptığım temizlik beni bu kadar zayıflattıysa ben arkadaşlara temizliğe filan giderim:9::9::9:

ondandir ondandir kesiiinn ben hemen adresi veriyorum 5738 sok.no.....tek amacim seni zayiflatmak canim:27::27:

ondandir ondandir kesiiinn ben hemen adresi veriyorum 5738 sok.no.....tek amacim seni zayiflatmak canim:27::27:

inanıyorum canım sana:27::27:
dün akşam da sadece karnabahar haşlaması yemiştim yağsız tuzsuz.. demek perşembeleri böyle hafif atlatsak cumaları ekside olabiliriz:23:

bu arada kızlar hemen bugünkü menümüde paylaşayım sizlerle

yarım dometes ,yarım salatalık,kk peynir,bir bardak çay,yarım dilim ekmek ,2 çatal kızarmış yumurta

ara(10:00)
1elma

öğlen(13:00)
sabhatan kalma yumurta var bide dünden kalma patesli salata yesem olurmu(bol ekşili) bide yanına bir dilim ekmek ,bide çay :44::44::44::44:

elma

akşam(18:00)
yeşil fasulye ,pilav, cacık ,bu arada burdaki pilavın ölçüsü ne kadar olmalı sizce hiç fikrim yok:44::44::44::44:

öneriler için şimdiden teşekkürler:46::46:

Back
X