inek sütü demir eksikliği
keçi sütü ise folik asit eksikliği yapıyor canlarım
1 yaşından küçük çocuklarda kullanılmamalı...
ben 10 ay anne sütü verdim daha sonra 14-15 ay olana kadarda devamsütü tam ayını hatırlamıyorum
ozamandan beride inek sütü, keçi sütü karışık veriyorum çoğunluk inek sütü ama
ben 10 ay anne sütü verdim daha sonra 14-15 ay olana kadarda devamsütü tam ayını hatırlamıyorum
ozamandan beride inek sütü, keçi sütü karışık veriyorum çoğunluk inek sütü ama
nevresema baktım fotolarına maşallah diyorum sana
17,5 aylık benim kızım canımhmm tamam o zaman canım. çocuğunun yaşını bilmediğim için yazayım dedim
ben kaçıyorum kızlar
öperim hepiniziiii
kullandığımız tuzlardada siyanur denen zehir varmiş.belki haberlerde dinlemişsinizdir.üreticilerde kabul ediyor üstelik..ama değişiklik yapmıyorlar..topaklanmayı önleyici madde 136 diye geçiyor..ve biz hergün birşeylerden zehirleniyoruz neyazıkkikizlaarr !!!!!!!
dün radioda dinledim coco cola ve pepsinin icinde
kanser yapan bir madde kesin olarak tespit edilmis :26:
üreticilerde kabul edip o maddeyi icerikden artik !! cikartmislar
peki ya piyasadakilerya daha önce ictiklerimiz :26:
insan sagligi umurlarinda bile degilondan millet grip gibi kanser oluyor
bugün aynen öyleydim balll
uyumak birdaha uyanmamak ne demek haaa duymayayim bidaha :
salata yağsız yemenin hiç bi faydası yok,uzmanların dediğini duymadın sanırım hiç, bas bas bağırıyolar,salatanıza en az 1tatlı kaşığı zeytinyağı eklemelisiniz diye,yoksa yeşilliklerin vitaminleri yağda çözünüyomuş oyüzden yağ şart...
zaten gider ocanım,onun istediği onun gidicem dediğinde trip atmamam,yaw adam sırf korkusundan geç gelmez eve,gecikince koşa koşa gelir,ben üzülüyorum bu adama yaaa
allahım kimseye kaldıramıycağı yük vermez canım,sabret hepsi geçer,herkezde oluyo böyle dönemler,atlatırsın yakında,şimdi canını sıkmana değmezCOLOR]
ben yıkar satarım şeker ama bu sana biraz tuzluya patlar..en guzeli bulabilirmiyim bilmiyorum ama yikanmis ispanak almak
hoşgeldin...merhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
merhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
ben çıkayım yoksa geç kalıcam
öpüyorum kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
hoşgeldin aramıza...merhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
günaydınherkese günaydınnnn
günaydın ve iyi derslergünaydın kızlaar
okula gidecektim de ütü filan yaptım geç kalcaktım ama 9da orda olmak yeterliymiş..
ben de bi kahvaltı yapayım dedim..
bu arada size de bi selam vereyim diye girdim
günaydın inşallah bol kilo verdiğimiz bir hafta olurGünaydınnn, herkese keyifli ve kaçamaksız bir hafta diliyorummm
aman canim iyi olnabersiniz gece kuşları...
geçmişe dalmışım bitiremedim bir türlü...benden sonra neka birikmiş..
misafirim gelmişti aniden çıkmak zorunda kalmışdım..
kullandığımız tuzlardada siyanur denen zehir varmiş.belki haberlerde dinlemişsinizdir.üreticilerde kabul ediyor üstelik..ama değişiklik yapmıyorlar..topaklanmayı önleyici madde 136 diye geçiyor..ve biz hergün birşeylerden zehirleniyoruz neyazıkki
bugün aynen öyleydim balllço şükür atlattım..saol cnm..
saolasın canim..
atlattım çok şükür..zaten aniden gelen misafir kendime gelmemi sağladı..:87:
ben yıkar satarım şeker ama bu sana biraz tuzluya patlar..
hos geldiinmerhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
günaydin canimherkese günaydınnnn
günaydiingünaydın kızlaar
okula gidecektim de ütü filan yaptım geç kalcaktım ama 9da orda olmak yeterliymiş..
ben de bi kahvaltı yapayım dedim..
bu arada size de bi selam vereyim diye girdim
hoşgeldin
iyi derslerben çıkayım yoksa geç kalıcam
öpüyorum kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
günaydinGünaydınnn, herkese keyifli ve kaçamaksız bir hafta diliyorummm
hoşgeldin aramıza...
günaydın
günaydın ve KAZENiyi dersler
günaydın inşallah bol kilo verdiğimiz bir hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?