70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydiin

saglikli ,huzurlu,mutlu bir hafta olsun insallahhh

haydi haydi canlanin bakeemm kaldirin totolari enercik basliyaliiimmm :122::122: :122:

ben diyetime baslamis bulunuyorum

günaydiin

saglikli ,huzurlu,mutlu bir hafta olsun insallahhh

haydi haydi canlanin bakeemm kaldirin totolari enercik basliyaliiimmm :122::122: :122:

ben diyetime baslamis bulunuyorum

Anam ben yürüyüşten geldim birde çok soğuk bugün yatağa kendimi yapıştırmayı düşünüyorum

AAyy bugün herkes bi poziitif başlamış ne güzel keyifler yerine herhalde oh oh :!22:

Ayyy kızlar belim 93, karnımda 111 cm çıktı...kendime varya inanamıyorum dağları yemişim ki herhalde 20 cm büyümüş resmen yaa OOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFF!!! Kendimi yumruklamak istiyorum

merhaba tatlım ben de yeni geldim foruma,minderbob çok çok geçmiş olsun diyorummm

kizlar ben nasil toparliyacagim kendimi :105: eger bir kac günde

toparlayamazsam birakiyorum herseyi ..

bugün yediklerimin haddi hesabi yok ..

tatlım öyle düşünme,bugün pazartesi!! haftanın ilk günü silkelen ve kendine gelll her zaman kaçamak yaparsın,önemli olan vazgeçmemek..ben de kaç defa diyete başladım ve bıraktım..ama burada bu grupta kendimi sorumlu hissediyorum..sana destek olacak insanlar var..o yüzden kendini kaybetme!
çok istediğin ve giyemediğin bir kıyafet mi var?bir çivi çakas onu gelinlik gibii ya da zayıf günlerinden bir fotoğraf mı var? kıyafeti al o çividen,fotoğrafı as yani önemli olan çivi anlatabildim sanırım..ya da ben gibi biraz sapık olabilirsin..zayıf kızlara bakıyorum 'vay anasını hatuna bak' diyorum..sonra ben de böyle olcam diyorumm..bu da bi taktik saygı duymak lazımmm

nazar değdirmişsin..bu aralar çok yoğunum,farkedemedim ne zaman gitti kilolar demek en güzel bahanee

canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkın

kızlar tarçınlı su mu sirkeli su mu?:26: nasıl yapsakk

varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsın neyse bi kız vardı oğlu benim oğlanla yaşıttı oda baya kilolauydu işte,biz onların evine gittik kız bana onca kişinin arasında dedi,ya ben seni ilk gördüğümde inceciktin baya kilo almışın dedi,
bende ee 2çocuk arka arkaya oldu,birini veremeden tekrar aldım kilo napiyim ,ama demedimki sen kendine bak önce diye
neyse 1yıl sonra gittik yine tabi oğlanda büyüdü kız ayaklandı ,o kız geldi çocuğuyla kaynanasıyla balkona oturdular bana seslendi bende bi gittim oldular hep,ooo zayıflamışsın ne bu,bizede söyle naptında gittie tabi bende böyle bi havalarintikamımı almış gibi oldum varya,hatta o hala aynıydı kilolu yani,ama ben hiç laf etmedim gene,keşke etseydim belki gaza gelirdi
[/QUOTE]

işte zafer pozları bunlarrr:82: oooo yeeee oooo yeeeee ooooo yeeeee

hoşgeldin canımmm

Son düzenleme:
Anam ben yürüyüşten geldim birde çok soğuk bugün yatağa kendimi yapıştırmayı düşünüyorum

AAyy bugün herkes bi poziitif başlamış ne güzel keyifler yerine herhalde oh oh :!22:
soğukmu, cemre düştü artık ısınması lazım
sen hangi ildesin canım? biz mersindeyiz mis gibi hava var, esinti olmasına rağmen soğuk değil
AAAyyy süpersin şeker çok sağol ben çok seviyorum o kadını yaa
bende seviyorum o kadını, öğretmenler odasına gidip izliyim
çay molası

ohh yürüyüsde yapilmiss

Günaydın hanımlar...
doktorum programında diyetisyen ayça kaya konuşuyor...dinlemek isteyenlere duyurulur..

günaydin haniiim haniiimm

işte zafer pozları bunlarrr:82: oooo yeeee oooo yeeeee ooooo yeeeee

hoşgeldin canımmm[/QUOTE]sagol caniimm

Canım Ankaradayım ben ...Kızlar sabah haberlerde gördüm valla bu hafta kar yağmur ne varsa tekrar ülkemizdeymiş...

ohh yürüyüsde yapilmiss

günaydin haniiim haniiimm

Evet dadlım bi de karar verdim 2 öğün - 2 nesfit programını yapıcam hafta içi günleri..Haftasonları dikkat ederek geçireceğim...Benimkinin gelmesine Tam 55 gün var kızlar ve bu 55 gün içinde ne kadar verebiliyorsam vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…