ben yazmadım onu nerden çıktı bende anlamadımgünaydiin
kazenmi :44:
günaydıııııngünaydiin
saglikli ,huzurlu,mutlu bir hafta olsun insallahhh
haydi haydi canlanin bakeemm kaldirin totolari enercik basliyaliiimmm :122::122: :122:
ben diyetime baslamis bulunuyorum
günaydiinBende geldim bende geldim :122:
Günaydın canlarım
ben yazmadım onu nerden çıktı bende anlamadım
düzelttim
günaydııııın
amiin ne güzel dilekler
günaydiin
saglikli ,huzurlu,mutlu bir hafta olsun insallahhh
haydi haydi canlanin bakeemm kaldirin totolari enercik basliyaliiimmm :122::122: :122:
ben diyetime baslamis bulunuyorum
Günaydın hanımlar...
doktorum programında diyetisyen ayça kaya konuşuyor...dinlemek isteyenlere duyurulur..
Sağlık olsun canım, bir şekilde buraya devamediyorsun. İnşallah istikrara gelip, bir düzene oturttuğun günler de olur
Allah nazarlardan korusun, çok tatlısın, Allah bahtını açık etsin canım.
Evet canım, oldum ameliyat. Çok şükür 11 gün oldu. 1 hafta daha evdeyim. Şimdilik kilo durumları da iyi sayılır. Ameliyatta almadım yani, ama ipin ucunu bıırakmamak lazım. O yüzden biran önce aranıza katılayım ki, cozutmadan devam edeyim diyorum. Tabii ilk zamanlar o kadar az yemeyeceğim, o da bir gerçek. Güçlenmem lazım,çabuk yoruluyorum. İnşallah bugünler de geçecek.
kizlar ben nasil toparliyacagim kendimi :105: eger bir kac günde
toparlayamazsam birakiyorum herseyi ..
bugün yediklerimin haddi hesabi yok..
ya ben varya aslinda ..öyle kiziyorumki kendimee
nerde kilodan bahsedildiyse diyetteyim dedim cokta güzel veriyorum dedim
yada diyettemisin diyenlere evet dedim
kac kilo verdigime kadar
ne zamandan beri yaptigima kadar söyledim
ne gerek var ama sorulunca hayir diyemiyorum ben yaa yalan söyliyemiyorum
al iste simdi 2 haftadirda aliyorum
merhaba kızlar bende zayıflama sürecindeyim... doğum yaptım ve bebeğim 6 ayı doldurdu sıkı diyet zamanı. spora da gidiyorum ama ancak 6,5 kg verebildim. doğum sonrası 78 kg iken bi ara kilo alıp 79,6 oldum. şimdiki kilom 72,9 ... bu grupta sizlerle yol almak istiyorum..
soğukmu, cemre düştü artık ısınması lazımAnam ben yürüyüşten geldim birde çok soğuk bugün yatağa kendimi yapıştırmayı düşünüyorum
AAyy bugün herkes bi poziitif başlamış ne güzel keyifler yerine herhalde oh oh :!22:
bende seviyorum o kadını, öğretmenler odasına gidip izliyimAAAyyy süpersin şeker çok sağol ben çok seviyorum o kadını yaa
ohh yürüyüsde yapilmissAnam ben yürüyüşten geldim birde çok soğuk bugün yatağa kendimi yapıştırmayı düşünüyorum
AAyy bugün herkes bi poziitif başlamış ne güzel keyifler yerine herhalde oh oh :!22:
Günaydın hanımlar...
doktorum programında diyetisyen ayça kaya konuşuyor...dinlemek isteyenlere duyurulur..
ne demek canım..evet çok tatlı bi bayan..iyi seyirler...AAAyyy süpersin şeker çok sağol ben çok seviyorum o kadını yaa
merhaba tatlım ben de yeni geldim foruma,minderbobçok çok geçmiş olsun diyorummm
tatlım öyle düşünme,bugün pazartesi!! haftanın ilk günü silkelen ve kendine gelllher zaman kaçamak yaparsın,önemli olan vazgeçmemek..ben de kaç defa diyete başladım ve bıraktım..ama burada bu grupta kendimi sorumlu hissediyorum..sana destek olacak insanlar var..o yüzden kendini kaybetme!
çok istediğin ve giyemediğin bir kıyafet mi var?bir çivi çakas onu gelinlik gibii ya da zayıf günlerinden bir fotoğraf mı var? kıyafeti al o çividen,fotoğrafı as yani önemli olan çivi anlatabildim sanırım..ya da ben gibi biraz sapık olabilirsin..zayıf kızlara bakıyorum 'vay anasını hatuna bak' diyorum.. sonra ben de böyle olcam diyorumm..bu da bi taktik saygı duymak lazımmm
nazar değdirmişsin..bu aralar çok yoğunum,farkedemedim ne zaman gitti kilolar demek en güzel bahanee
canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkın
kızlar tarçınlı su mu sirkeli su mu?:26: nasıl yapsakk
varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsınneyse bi kız vardı oğlu benim oğlanla yaşıttı oda baya kilolauydu işte,biz onların evine gittik kız bana onca kişinin arasında dedi,ya ben seni ilk gördüğümde inceciktin baya kilo almışın dedi,
bende ee 2çocuk arka arkaya oldu,birini veremeden tekrar aldım kilo napiyim ,ama demedimki sen kendine bak önce diye
neyse 1yıl sonra gittik yine tabi oğlanda büyüdü kız ayaklandı ,o kız geldi çocuğuyla kaynanasıyla balkona oturdular bana seslendi bende bi gittimoldular hep,ooo zayıflamışsın ne bu,bizede söyle naptında gitti e tabi bende böyle bi havalar intikamımı almış gibi oldum varya,hatta o hala aynıydı kilolu yani,ama ben hiç laf etmedim gene,keşke etseydim belki gaza gelirdi
ohh yürüyüsde yapilmiss
günaydin haniiim haniiimm
soğukmu, cemre düştü artık ısınması lazım
sen hangi ildesin canım? biz mersindeyiz mis gibi hava var, esinti olmasına rağmen soğuk değil
bende seviyorum o kadını, öğretmenler odasına gidip izliyim
çay molası
ohh yürüyüsde yapilmiss
günaydin haniiim haniiimm
hadi bakaliimEvet dadlım bi de karar verdim 2 öğün - 2 nesfit programını yapıcam hafta içi günleri..Haftasonları dikkat ederek geçireceğim...Benimkinin gelmesine Tam 55 gün var kızlar ve bu 55 gün içinde ne kadar verebiliyorsam vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?