öyle deme kızz..
benim bi arkadaşım üni yılarında yurttayken uyuyarak formunu korurdu..
ya rabbim nası bişeydi o..devamlı uyur okula hep geç kalır..uykudan yemek yemeye vakit bilem bulamazdı..
böyleliklen çok zayıftı..
yok kız ne uyuması,plan yaptım harfi harfine uyucam dedim yani uymak anlamında
ben yapıyorum canım gerçekten çok işe yaraıyor
özellikle kabızlık sorununda...
saol canım
ama sonuçta zamanım var ya biraz ne yapabilirsem kâr...
aynen valla
canım ben hem sabahları aç karna,hemde gece yatmadan önce 1bardak ılık suya 1çorba kaşığı sirke katıp içiyodum daha geçen haftaya kadar,e birsürü ilaç içiyorum grip oldum ilaç,belim gitti yine ilaç doldu ev,bıraktım şimdilik,ama çok faydası vardı,bi uzmanda şöyledemişti,sabahları sıcağa yakın suya limon katıp için,gece yatmadan öncede sirkeli su için çok faydası var zayıflamaya ,e yani sen bilirsin artıkın
yok kız ne uyuması,plan yaptım harfi harfine uyucam dedim yani uymak anlamında
varya ben kızı doğurduğumda işte 79 kiloyken yani kız 3-4 aylıkken falan köye gitmiştik eşimin ailesine bayramda,her gören nolmuşun sen kilo çok değiştirmiş çok fazla şişmanlamışsınneyse bi kız vardı oğlu benim oğlanla yaşıttı oda baya kilolauydu işte,biz onların evine gittik kız bana onca kişinin arasında dedi,ya ben seni ilk gördüğümde inceciktin baya kilo almışın dedi,
bende ee 2çocuk arka arkaya oldu,birini veremeden tekrar aldım kilo napiyim ,ama demedimki sen kendine bak önce diye
neyse 1yıl sonra gittik yine tabi oğlanda büyüdü kız ayaklandı ,o kız geldi çocuğuyla kaynanasıyla balkona oturdular bana seslendi bende bi gittimoldular hep,ooo zayıflamışsın ne bu,bizede söyle naptında gitti e tabi bende böyle bi havalar intikamımı almış gibi oldum varya,hatta o hala aynıydı kilolu yani,ama ben hiç laf etmedim gene,keşke etseydim belki gaza gelirdi
ya ben şimdi bu sirkeli sudan yada limonlu sudan korktum mideniz nasıl kızlar bi zararı oluyor mu gün boyu ağzınızda sirke kokusu oluşuyormu
tvde bende dinledim makarna değil sosları kilo yapar diye, sossuz yedim vallaben daha önce dr a gittiğimde makarna istediğimi söyledim. 1 kase haşlanmış makarna yiyebilirsin öğlen dedi. ama ben salçalı sevdiğim için teflonda domatesli sos yapıp yedim makarnayı(yağsız) tadı güzeldi...
neyse yaa bugünlük yedim gitti, eskiye göre ekmeği sıfırladım nerdeyseyok ya boy ne gezer bende.1.60 ım... herkez aynısını söylüyor 78 kılo olmazsın!!! benım göğüsler haddinden fazla buyuk göbek ve bel bölgem cok kötü.otururken okadar kötü gözüküyorumkı karsımda olmadan anlayamazsın.göğüs büyük,göbek desen en katmerlısınden.hal bööyle olunca otururken hepsi bırlesıyor kocaaman bır top yumagı oluyorum sankı...
ayaktayken zaten hafıf kılolu duruyorum ama ama amaa öyle degıl aslında
dıyete basladıgımda aynanın karsısında, göbek fırlamıs halde bı fotom var.zayıflıyım ılk ıs aynı yerde aynı kıyafetlerle foto cekınıp eklemek olacakfarkı fark edin die
menüü harıkaaaa
bilir kişi bililr ben bilmem ama benım fıkrım ekmek yemıyceksem onun yerıne 2-3 kasık makarna veya pilav yenilebılır bence.
hanı kalorı hesablaması yapılarak...
bende merak ediyorum valla, kötü niyetli kimse olmadığını düşünüyorum zaten özelde albümler herkes bakamıyor umarım problem çıkmaz
öncedende koyardım ama kaldırmıstım albumlerı.
şahsen ben,kımınle konustugumu merak edıyorum. bırde malüm buırası zayıflama topiği kılo verdıkce ekliycem ınsallah
bence iyi olur, hem fikir edinmiş oluruz malum hepimizin derdi ne yemek yapsamken şimdi bide diyet yemekleri çıktıcanim eline saglik,eminim cok lezzetli olmusturaslinda diyet yaptigimiz yemekleri de burda paylasalim diyorum..ne dersinizz?
paintten karalıyorum benherkes maşallah resimlerini koymuş..topiğin güzel hatunları..
diyet topiği değil güzellik topiği...
bende ilerleyen zamanlarda resimlerimi koycam..
çok kiloluyken pek net resmim yok ama olanı idareten koycam..
ama yüzümü gizlicem
nası gizliyorsunuz kısçeler bi deyiverin hele...
nasıl oldun canım, geçmiş olsunselam kızlar
herkese iyi geceler
nasılsınız,nasıl gidiyor? Ben de iyiyim çok şükür, yarından itibaren inşallah katılımda buluncam.
yoğurtluk sütü 1 gün öncesi akşamdan getiriyor sabahki süt tam tutmuyor ne farkı oluyor hiç bilmiyorum bide 10 kilo aldım annemede, nasıl çıkardı okadar sütü bilmiyorum sonuçta tek biz almıyoruz onun için kesin önceki günlerdendi diyorum yoksa 2 günde bozulurmucanım yoğurtluk sütünü belki 1 2 günün sütü dür bebeğine içirdiğin sütü taze sağıp getiriyordur o yüzden ekşimiş olabilir
o süt bayattır kesin ya
ben eklemediğimi ve gerek olmadığını yazmıştım sadece salata yenecekse olabilir eğer gerekiyorsada ekleriz ama yanında başka yemekler varsa gereksiz yağ almaya gerek yok diye düşünüyorum ben yemeklerimi zeytinyağıyla yapıyorum onu alıyorum zaten bu durumdada gerek varmı salataya eklemeyekızlar arada yazıyorumda bugün yine salata yağ mevzuu geçmiş..
eğer salata yediğiniz öğünde yediğiniz başka bi yemeğe sıvı yağ eklememişseniz
salatanıza muhakkaakkkkkk 1 tk sıvı yağ ekleyin..
çünkü yağda eriyen vitaminler(A,D,E,K)anca bu şekilde emilerek vücuda yararlı hale gelir..
hatta çocukları olanlar bilir bebeklik dönemlerinde D vitamini kullanılır..
bu vitaminin içeriğindede extradan yağ konmuşturki bebişin işine yarasın vücut tarafından emilsin...
ne gerek 1tk olmuş olmamış gibi ifadeler kullanılmış .lütfen bilmeden yanlış bilgiler sağlığımızı olumsuz etkilicek bilgiler vermeyelim arkadaşlar..
lütfen kimse alınmasın burada sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz o yüzden paylaştım kızlar..
kişniş eklemedim canım, aldığım sitede tarif böyleydi değiştirmeden paylaştımAFİYET OLSUN CANIM ELLERİNE SAĞLIK KİŞNİŞ NASIL Bİ TAT VERDİ YEMEĞİNE
CANIM BENİM DİYET DOKTORUM PİLAV VE MAKARNA İÇİN 2 YADA 3 KAŞIK SEBZE OLUNCA 4 5 KAŞIK YEMEMİ ÖNERDİ ÖĞLE AKŞAM AYRIMI YAPMADAN BEN BUNLARLA GEÇEN YIL 13.5 KİLO VERDİM BU SEFERDE AYNI ŞEKİLDE UYGULUYORUM
sen ne iş yapıyordun zerracımbiz iyiyiz canım..
evet evde olmak güzel ..17 aydır evdeyim işten iyice soğudum
eşim arada ağzımı arıyo başalsanmı gibi diye ama ıhh istemiyorummmmmmmm..
ekime kdr hakkım var kullanıcam inşllh..
güzel taktikmiş, ama anneler 1-2 kilo bile vermişsen erimişsin bitmişsin der, benimki öyle diyor yaniben nisan 15 gibi memlekete gidiyorummmm
anneme dedimçoook zayıfladım eridim bittim
tamam zayıfladım ama okadarda değil
sırf yalan çıkmamak için acaip gaza gelmiş bulunuyorum
tab ibaşka bisürü faktör var..mesela başka hiçbişeyime kusur bulamayıp
benle yanyana bile gelemeyecek insanlar kilom hakkında yorum yapma hakkını buldu hep buzamana kadar..
tek zayıf noktam kilo konusuydu çünkü ama artık bunlara göz yummayacağım
siz de böle düşünün buzamana kadar yedik ne olduu ?? koca bir hiççççç....
monacım 1 tarçını 1 su bardağında 5 dkmı kaynatacaktıkben yapıyorum canım gerçekten çok işe yaraıyor
özellikle kabızlık sorununda...
yani bende hiç bir sorun yok canım.. sirke kokusu filan da kalan bir şey değil zaten sadece içerken kokusu kötü geliyor o kadar. ama sen bilirsin istediğini seç hangisi içine siniyorsa
canım sen ne yapıyorsun ballı limon mu sirkemi bide elma sirkesimi olacak
güzel taktikmiş, ama anneler 1-2 kilo bile vermişsen erimişsin bitmişsin der, benimki öyle diyor yani
monacım 1 tarçını 1 su bardağında 5 dkmı kaynatacaktık
ben aldımda bugün başlayacağım[/COLOR][/FONT]
ne limon ne sirke canım..
ben içemiyorum onları
bir cezveye 1 bardak su ve 1 çubuk tarçını koyup kaynatıyorum
sonra demlenmeye ve ılımaya bırakıyorum
sonra bi bardağa 2 çay kaşığı bal koyuyorum üzerine ılımış tarçınlı suyu..
sabahları aç karnınana ve akşam yatmadan yarım saat önce içiyorum..
bana hiç bi zaararı olmadı canım,midende sorun yoksa rahat olya ben şimdi bu sirkeli sudan yada limonlu sudan korktum mideniz nasıl kızlar bi zararı oluyor mu gün boyu ağzınızda sirke kokusu oluşuyormu
hahaha koptummmm
tuba doğru söyle gaza gelsin diyemi laf etseydim diyosunnn?????:86:
tabiki ballı limondicemde buda yağ yakıyor demi sirke gibi etkilimi
ne soru sordum yahu:26::26:
benimde dolapta 4 gündür bekleyen sütüm var yarın akşam bi cezvede ısıtıp bakayım kesilirse demekki dolapta bozulabiliyormuş derim canım sana bozulmazsa senn sütte bi gariplik olmuştur belki yeni bir sütle eski bir sütü karışım yapıp getirmişte olabilir
tvde bende dinledim makarna değil sosları kilo yapar diye, sossuz yedim valla
neyse yaa bugünlük yedim gitti, eskiye göre ekmeği sıfırladım nerdeyse
bende merak ediyorum valla, kötü niyetli kimse olmadığını düşünüyorum zaten özelde albümler herkes bakamıyor umarım problem çıkmaz
bence iyi olur, hem fikir edinmiş oluruz malum hepimizin derdi ne yemek yapsamken şimdi bide diyet yemekleri çıktı
yoğurtluk sütü 1 gün öncesi akşamdan getiriyor sabahki süt tam tutmuyor ne farkı oluyor hiç bilmiyorum bide 10 kilo aldım annemede, nasıl çıkardı okadar sütü bilmiyorum sonuçta tek biz almıyoruz onun için kesin önceki günlerdendi diyorum yoksa 2 günde bozulurmu
kişniş eklemedim canım, aldığım sitede tarif böyleydi değiştirmeden paylaştım
pilav makarna yemiyorum aslında tamamen kesmekte mantıklımı bilmiyorum sonuçta tamamen çıkaramayız hayatımızdan, ekmek yemeden 2 kaşıktan bişey olmaz diye düşünüyorum devamlı olmadığı sürece
:
canim bunun neye faydasi var ?
tabiki ballı limondicemde buda yağ yakıyor demi sirke gibi etkilimi
ne soru sordum yahu:26::26:
benim midem problemlidir aslında ama sirkenin bizararı olmadı bende 2 aydır düzenli olmamak kaydıyla içiyordum sanki kiloyuda onunla verdim gibi geliyor 6 kilo verdim ama daha fazla gibi, yağdan gittide ondan diye yorumluyorum ve sirkeye bağlıyorum ama artık monanın tarifini yapacam içmeyecem sirkeya ben şimdi bu sirkeli sudan yada limonlu sudan korktum mideniz nasıl kızlar bi zararı oluyor mu gün boyu ağzınızda sirke kokusu oluşuyormu
kabızlığı gideriyor canım
bir de tok tutma ve metabolizmayı hızlandırma özelliği varmış...
bana hiç bi zaararı olmadı canım,midende sorun yoksa rahat ol
söylemem
ama hiç kötü niyetim yok valla,ama ben herkezin içinde onu rencide edicek bi yapıda değilim,alır tenha biyerde derdim herhal
dememe gerekte yok aslında gerçi o demişti çünkü,ben ne alıyorumne veriyorum sanki ideal kilosundada hava yapıyo kendincee
canım limonlu suyun yağ yakma gibi bi yararı yok ben diyim,bas bas söylüyolar bunu,ama elma sirkesinden okadar çok fayda gören varki sorma gitsin sen tercihini yap valla
ne limon ne sirke canım..
ben içemiyorum onları
bir cezveye 1 bardak su ve 1 çubuk tarçını koyup kaynatıyorum
sonra demlenmeye ve ılımaya bırakıyorum
sonra bi bardağa 2 çay kaşığı bal koyuyorum üzerine ılımış tarçınlı suyu..
sabahları aç karnınana ve akşam yatmadan yarım saat önce içiyorum..
benimde dolapta 4 gündür bekleyen sütüm var yarın akşam bi cezvede ısıtıp bakayım kesilirse demekki dolapta bozulabiliyormuş derim canım sana bozulmazsa senn sütte bi gariplik olmuştur belki yeni bir sütle eski bir sütü karışım yapıp getirmişte olabilir
benim diyetisyenim herşeyden yiceksin hiç bir şeyi kesmiceksin demişti kararında az az sık sık yersen kiloda almazsın sağlıklıda olursun demişti. o yüzden bazı şeyleri tadımlıkta olsa yiyorum valla geç kilo veririrm belki ama yeterki kalıcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?