70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok zor durumun canım
aslında şuan sen iyi durumdasın
bizim zamanımız da daha kötüydü durum
ben üni yıllarındayken açıktım
ama çoğu arkadaşım kapalıydı
millet mini eteğiyle içeri girerken diğer türbanlı arkadaşlarımız okulun kapısında eşerplarını çıkarırdı
herkezin yanında gözü önünde utanarak
onları bu duruma düşürenler utansın diyim
onlar neden utanacaklar ki
kılık kıyafet özgürlüğü var
şapkalısı minilisi girerken neden türbanlısı rezilce okulun kapısında çıkarırdı
çok üzülürdüm onlara
Allah yardımcın olsun canım
kasıtlı yaptığından şüphem yok
sen öğrenmene bak inadına
daha başarılı olmaya çalış

evet canım o zaman daha da zordu..
ben lisede peruk taktım.. üniversite 3ün ilk aylarına kadar bu devam etti.. sonunda çok şükür kapalı girmeye başladık.. başörtümle gurur duyuyorum elhamdülillah kapanmışım ama işte böyle haksızlık yapılınca dayanamıyorum.. böyle dr.ların sırf dinine bağlı bi hasta olduğu için ameliyat etmek istemediğini bile duydum bazı kişileri... ben ilerde karşıma başka dinden biri gelse ona bakmaz mıyım hiç, elbette ki bakarım bu benim görevim.. kimse kimsenin görüşünü savunmak zorunda değil ama herkes karşısındakine saygı göstermek zorunda.. keşke bunu biraz anlasa!!!
evet hırs yaptı bana sağolsun... her şeyde vardır bir hayır..

Arkadaşlar canım sıkkın hep yemek yiyesim var
bilmiyorum neden oldu
havalardanmı öyle sıkıldım ki evde oturmakdan
elim hep buzdolabına gidiyor
bugün kendimi zor frenledim
frenlemiş halimle menümü de yazayım

sabah 9.00 ılık limonlu su
2 dilim ç.ekmeği
2 parça peynir
1 çt beyaz pekmez
1 çk nutella

13.00 öğlen
yrım çorba
yarım sebze
1 dilim ekmek
3 kş yoğurt

16.30 ara 3 kş yoğurt içine yarım galeta attım yedim
ardından pasta yedim yarım dilim

19.00 nesfit
20.00 bir avuç çekirdek
2.5 lt su, 1 rezene, 1 ısırgan otu çayı, 1 ıhlamur
hala bişeyler yemek istiyom aslında aç değilim ama canım sıkılıyor ondanmı acaba pofffff
napcam bu durumda yardımmmmmmm:43::43:

nesquikcim pastadan başka bişi göremedim bennn
havalar kasvetli canın sıkılıyordur yapacak bişey de yok aklın yemeğe gdiyordur bana da
oluyor arada:37:
ama toparlanırsın sen:nazar:

hoşgeldin:3::3:
burayı takip et bi şekilde verirsin:34:
ben de onu umuyorum =). sürekli kilo alıp vermekten bıktım. spor da yapamıyorum. başlıyorum ve bırakıyorum. öğretmen olduğum için bütün gün ayaktayım ve öğlenleri yemekhaneden ne yemek çıkarsa onu yemek durumda kalıyorum. çok ümitsizim :(

ben de yediklerimi yazayım bari.. aralar yok gerçi ama:26:

sabah kalkınca sirkeli su içtim

kahvaltı:
1,5 dilim babamın ekmeği :)
5-6 zeytin, zeytinyağına da bandım:26:
1 haşlanmış yumurta
biraz salça
biraz pekmez

öğlen:
çok az çorba
1 tabak yemek (3 top köfte, 2 küçük parça patates, havuç filan vardı)
salata
küçük bir sigara böreğinin üçte biri kadarını yedim

akşam:
yarım tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar(dün bitirememiştim)
yarım tabak kadar da brokoli salatası(1tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koydum ve limon sıktım)

bitki çayımı da birazdan içeyim bugün hiç içmedim..
1 litreye yakın su içtim:26:

ben de onu umuyorum =). sürekli kilo alıp vermekten bıktım. spor da yapamıyorum. başlıyorum ve bırakıyorum. öğretmen olduğum için bütün gün ayaktayım ve öğlenleri yemekhaneden ne yemek çıkarsa onu yemek durumda kalıyorum. çok ümitsizim :(

canım ben de öğrenciyim öğlenleri okulda ne çıkarsa onu yiyorum ama bi tepsiyi sözlümle birlikte alıyoruz ben az yemeye çalışıyorum.. sen de sadece yemek, çorba, yoğurt, salata al pilav makarna alma, akşamları da hafif birşeyler yersin.. ümitsiz olma burda nasıl zyıflanıyor bi bilsen:34: ben daha beceremedim gerçi ama:37:

ben de yediklerimi yazayım bari.. aralar yok gerçi ama:26:

sabah kalkınca sirkeli su içtim

kahvaltı:
1,5 dilim babamın ekmeği :)
5-6 zeytin, zeytinyağına da bandım:26:
1 haşlanmış yumurta
biraz salça
biraz pekmez

öğlen:
çok az çorba
1 tabak yemek (3 top köfte, 2 küçük parça patates, havuç filan vardı)
salata
küçük bir sigara böreğinin üçte biri kadarını yedim

akşam:
yarım tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar(dün bitirememiştim)
yarım tabak kadar da brokoli salatası(1tatlı kaşığı kadar zeytinyağı koydum ve limon sıktım)

bitki çayımı da birazdan içeyim bugün hiç içmedim..
1 litreye yakın su içtim:26:

dediğin gibi aralar yok canım gerisi güzel bence:34:
babanın ekmeği nasılmış ki:)
oy babam aklıma geldi o da hep elleriyle bişeyler hazırla bana:38:

arkadaşlar nasılsınız

acayip canım yemek yemek istiyor pasta börek çörek vb.ne bulsam yıyecegım ama zor frenlıyorum kendımı çok şükür bugünü az bir kamakla atlattım .yorumlarınızı beklıyorum

sabah
1 yumurta
3 siyah zeytin
domates roka maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir

kahvaltıyı geç yaptıgım için ara yok.

öğle
1 kase çorba
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 kase yoğurt

akşam
1 kase çorba
1 ymk.ıspanak
1 kase yoğurt
salata
1 kurabiye.:26::26::26::26:.

2 fincan yeşil çay,1 form çayı,2 fincan sutlu nescafe...

dediğin gibi aralar yok canım gerisi güzel bence:34:
babanın ekmeği nasılmış ki:)
oy babam aklıma geldi o da hep elleriyle bişeyler hazırla bana:38:

babam evde kendisi yapıyor canım ekmeği.
ekmek yapma makineleri var ya onlarla yapıyor.
şeker koymayıp pekmez koyuyor, ununun da üçte biri kepek unu, ayrıca çörekotu filan da oluyor, köyden getirdiği ev mayasıyla mayalıyor..
ben çok beğeniyorum hem lezzetli, hem doğal, hem sağlıklı..
o yüzden gelirken bi tane yaptırmıştım babama.
buraya gelince onu kestim normal ekmek dilimine yakın boyutlarda..
buzluğa koydum çıkarıp çıkarıp yiyorum:)
ayy bu arada akşam yemekten önce bi parça ekmekten atmıştım ağzıma:26: ama küçücük:9:

slm kızlarrr :3:
menümü yazayımmm
sabah:
1 bardak yeşilçay
2 dilim t.b ekmeği
3 kaşık menemen
3 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ara: 1 tane kivi

öğle:
1 kase special k

ara: 1 avuç beyaz leblebi

akşam:
5 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su
bir bardak daha form çay ya da yeşil çay içerimm...

canım ben de öğrenciyim öğlenleri okulda ne çıkarsa onu yiyorum ama bi tepsiyi sözlümle birlikte alıyoruz ben az yemeye çalışıyorum.. sen de sadece yemek, çorba, yoğurt, salata al pilav makarna alma, akşamları da hafif birşeyler yersin.. ümitsiz olma burda nasıl zyıflanıyor bi bilsen:34: ben daha beceremedim gerçi ama:37:
inşallah. ben de her gün yediklerimi buraya girip en azından ilk günlerimde sizlerin yorumlarını almak isterim. bugünden başlayayım ^^

sabah: 1 kase kuru meyveli müsli (yarım bardak yağsız süt ile hazırlanmış), 1 bardak şekersiz çay
ara: 5 adet iç badem (tuzsuz)
öğlen: yarım kase brokoli çorbası, avuç içi kadar pizza dilimi, ayran, salata
ara:yok
akşam: kahvaltı gibi yenmiş bir akşam yemeği:) 2 dilim kepek ekmeği, 1kk beyaz peynir ve bir kaşık bal.

yalnız ben sanırım çok fazla kahve içiyorum. bugün 3 kupa içtim. şekersiz içiyorum ama hem sağlığım için hem de selülit oluşumunu tetiklediği için azaltmam gerek sanırım :/

inşallah. ben de her gün yediklerimi buraya girip en azından ilk günlerimde sizlerin yorumlarını almak isterim. bugünden başlayayım ^^

sabah: 1 kase kuru meyveli müsli (yarım bardak yağsız süt ile hazırlanmış), 1 bardak şekersiz çay
ara: 5 adet iç badem (tuzsuz)
öğlen: yarım kase brokoli çorbası, avuç içi kadar pizza dilimi, ayran, salata
ara:yok
akşam: kahvaltı gibi yenmiş bir akşam yemeği:) 2 dilim kepek ekmeği, 1kk beyaz peynir ve bir kaşık bal.

yalnız ben sanırım çok fazla kahve içiyorum. bugün 3 kupa içtim. şekersiz içiyorum ama hem sağlığım için hem de selülit oluşumunu tetiklediği için azaltmam gerek sanırım :/

burda kızlar sütle yapıyorlar canım kahveyi.. ama yine de 3 kupa fazla sanırım:26: bi de akşam yemeğinde ekmek yemesen iyi olur :34:
okuldan gelince yemek yapmak zor oluyordur belki akşamdan sebze yemeğini yap yanına bi çorba, yoğurt salata :34: kızlar da beğenirler sanırım böyle :34:
bi de ilk günler değil hep yaz menünü, menü yazman gerektiğini düşününce daha az yersin belki bu frenleyebilir, gerçi ben çok kaçırınca yazmıyorum:27::27::27:

babam evde kendisi yapıyor canım ekmeği.
ekmek yapma makineleri var ya onlarla yapıyor.
şeker koymayıp pekmez koyuyor, ununun da üçte biri kepek unu, ayrıca çörekotu filan da oluyor, köyden getirdiği ev mayasıyla mayalıyor..
ben çok beğeniyorum hem lezzetli, hem doğal, hem sağlıklı..
o yüzden gelirken bi tane yaptırmıştım babama.
buraya gelince onu kestim normal ekmek dilimine yakın boyutlarda..
buzluğa koydum çıkarıp çıkarıp yiyorum:)
ayy bu arada akşam yemekten önce bi parça ekmekten atmıştım ağzıma:26: ama küçücük:9:

aaa bizimkiler de yapıo ekmek makinesinde kepekli unla
süper oluyoo:56:
afiyet olsun canım:34:

kızlar ben trye geldım allaha sukur hıc problemsız uctuk kızım cok kotu oldu malesef ve hala kımseye gıtmıyo cok agladı sımdı uyududa bıraz rahatladı kuzum

gelelım mevzumuz kılolara herkes sok gecırdı teyzem annem gelınımız kız kardesım hatta kız kardesım benden daha zayıf benım ondan zayıf gorundugumu soyledıler daha kılo verme boyle sahane olmussun dedıler telde teyzem ablamla konusuyo bıderı bı kemık kalmıs cok zayıflamıs dedı ablam tabı dalga gecme dıyo karsıdan teyzem bı yemın edıyo kız gercekten soyluyorum felaket olmus dedı tabı bendekı poh pohlanmayı gormeyın nasıl gaza geldım gormeyın cok mutluyum cok babama dedım hıc tepkı vermıyosun zayıflamısmıyım dedım nazar deger dıye demıyorum bısey dedı tabı dıger herkes kesın aksama basın agrır bukadar konusmamıza dedıler
velhasıl herkes cok begendı durmak yok yola devam hedef 55

kızlar ben trye geldım allaha sukur hıc problemsız uctuk kızım cok kotu oldu malesef ve hala kımseye gıtmıyo cok agladı sımdı uyududa bıraz rahatladı kuzum

gelelım mevzumuz kılolara herkes sok gecırdı teyzem annem gelınımız kız kardesım hatta kız kardesım benden daha zayıf benım ondan zayıf gorundugumu soyledıler daha kılo verme boyle sahane olmussun dedıler telde teyzem ablamla konusuyo bıderı bı kemık kalmıs cok zayıflamıs dedı ablam tabı dalga gecme dıyo karsıdan teyzem bı yemın edıyo kız gercekten soyluyorum felaket olmus dedı tabı bendekı poh pohlanmayı gormeyın nasıl gaza geldım gormeyın cok mutluyum cok babama dedım hıc tepkı vermıyosun zayıflamısmıyım dedım nazar deger dıye demıyorum bısey dedı tabı dıger herkes kesın aksama basın agrır bukadar konusmamıza dedıler

süperrr haberlerr canımmm
harika bir duygudur eminimmmm:8:
iltifatlar pohpohlanmak...
çok sevindim senin adına:16:

slm citirlar bugünki menüm
sabah kalkinca balli tarcinli cayim​
kahvalti 2 haslanmis yumurta 2 dilim hindi salam ve yarim demet maydonoz
arada 2 fincan yesil cay​
öglen disardaydim yiyemedim canimda istemedi
aksam 4 kepce corba salata​
yatarkende 3 kasik yogurt yerim sanirim
sporum 45 dakika eliptik bisiklet​
2.5litre su
bugün benim depoya bunlar girdi:52::52::52:

aaa bizimkiler de yapıo ekmek makinesinde kepekli unla
süper oluyoo:56:
afiyet olsun canım:34:

sağol tatlım:34:

sağ sağlim varmanıza sevindim canım..
herkesin söyledikleri de pek güzelmiş darısı başıma:31::31:

öncelikle sorunsuz yolculuk yaptigin icin tebrikederim nemutlu ailene kavusdun darisi bana:25:aman bacim incelmisin zayifsin derler yedirirler dikkatet gittigim gibi dön evine kolay degil o kilolari vermek biliyorsun:34:

Back
X